NY BLOGG!

Nu är det såhär att jag en gång för alla har bytt blogg. Den enkla anledningen hittar ni på mitt nya tillhåll. Den nya bloggen, och där jag kommer hänga från och med nu är:



http://sofiemjohansson.blogg.se
http://sofiemjohansson.blogg.se
http://sofiemjohansson.blogg.se
http://sofiemjohansson.blogg.se
http://sofiemjohansson.blogg.se






.

Jag kommer sakna min Johanna.

Jag och Johanna tog en långpromenad fram och tillbaka till Gustavsvik. Det var en härlig liten promenad och vi fick prata om det mesta och bara snacka lite skit liksom. Finfint var det. Men hon åker ju som sagt i morgon. Till Värnamo var det visst. Hehe. Och jag kommer sakna henne! Vi ses iallafall till jul, men hoppas självklart att hon har möjlighet att komma hem någon sväng innan dess! :)


Jag och min fina vän i Barcelona förra sommaren.

fint vettni!

Hon till vänster ska jag leka med en liten stund i morgon, för sen åker hon till någonstans i sverige. Vetlanda? Haha, skön koll jag har! ;) Men jag kommer saaaaknaaa henne!! :((

Och hon i mitten hade jag ett fint telefonsamtal med tidigare idag, och hon saknar jag, för hon har ju redan flyttat. För länge sen ju.

Till sist, hon till höger, det är ju jag det. Haha.



Massage.

För er som följer mig som besatt (hehe, F. känn dig inte träffad ;D) vet att jag fick 2x30 minuter massage på Kroppshälsan av Elias på min födelsedag. Och jag har segat med att beställa tid, så jävla lat. Orkar inte ens lyfta på luren för att beställa tid till massage.... Meeeen, nu när de snart ska stänga och alla med presentkort måste använda upp dom ifall de inte ska brinna inne så fick jag lite fart i mig. Alltså ska jag gå på massage nu på onsdag och onsdagen därefter. Mmmmmh vad skööönt!



Min fina <3


Det verkar bli en kräftskiva utan kräftor. Eller möjligtvis en kräftskiva med frusna kräftor. Haha. Men det går väl det också.

.

Älskling, klinte marknad & snickens höstmässa.

Igårkväll åt jag ma, pa och Elias en trerättersmiddag här hemma hos mig, och det var riktigt mysigt. Efter det åkte vi hem till Elias och sov där. Mys. 

Idag ska vi på klinte marknad och på snickens hösmässa. Men först ska Elias träna klart och lite sådära, sedan åker vi först till klinte och sen till snicken. Det kommer bli helt sjuuuukt mysigt! Så vi kör väl en liten fika/lunch ute i klinte och bara myser runt lite, för det är ju faktiskt sjukt fins väder idag.

Ikväll är det som sagt kräftskiva hos maja, så jag lär inte hinna blogga något mera idag. Så ha det fint.



Wordfeud.

Okej, jag erkänner. Jag har blivit besatt efter att bara ha det i mobilen en kortare stund.

Jag heter: smjohansson så det är bara att skicka iväg en invite om ni vill! :)

UUUUUSSSSCCCHHH!

Ni vet en sån där stooor spindel, som faktiskt är stor, med tjocka ben och allt det där. Ni vet vilken jag menar! Iallafall så hittade jag en sån död i mitt rum. Okej, ingen big deal att jag hittar den död, för då är den ju trots allt död. Men mina tankar rullade iväg till att, den har varit i mitt rum så pass länge så att den har hunnit dö. Sjuuuukt äckligt ju!

Hundvalp.

Idag när jag var ute och delade ut post så kommer det en liten liten liten liten vit valp fram till mig. Jag doooooooog vad söt den var. Hade verkligen lust att bara stoppa ner den i fickan och cykla därifrån det fortaste jag kunde. Men det gick ju inte som ni kanske förstår. Men jag skulle helt klart kunna tänka mig en sån liten krabat. Galet söt.

Såhär såg den ut, liksom, huuur söt?!


Farmor.

Nu har jag vart vid farmor i ett par timmar och ätit mat och lyssnat på allt skvaller. Om alla tanter runt signalgatan plus några till. Vilken drama där i pensionsåldern alltså. Haha. Hon är fin hon min farmor!


Jag och min fina farmor på balen :)

Idag är en bra dag.

- Det är torsdag, alltså är det fredag i morgon och jättesnart helg!
- Jag har fått nya hörlurar
- Jag fick min lönespecifikation idag. Ehm, inte för att skryta, men, jag är riiiiik! (dock fattades det sexton (!!!!!) timmar, så jag ska och skälla på min löneansvariga i morgon. Men trots dessa missade timmar, så fick jag ändå en feeeeet lön. och Då har ännu inte lönen för sista augusti på Eskelhem kommit ännu. Men jag ska ju ändå lägga undan större delen av den. )
-Sen kom jag liksom inte på något mera. haha.


Några andra bra saker.
- I morgon får jag äntligen äntligen äntligen träffa min fina pojkvän igen.
- Jag har jobb hela nästa vecka (har jag kanske redan sagt det?)
- Jag har på allvar bestämt mig för att börja gå ut och ta en powerwalk typ en gång i veckan. Att börja springa känns ju lite too much faktiskt.
- På lördag ska jag på klinte marknad. Ville ju egentligen på Kräklingbo marknad, men det blev ju inte så av en rad anledningar. Men iallafall, pax för att köpa ett gäng kartonger med kokostoppar (eller vad de heter, ni fattar vad jag menar!)
- Jag får min lön på måndag. (Alltså måste jag vänta ända till måååååndaaaag för att få in hela älskade lönen på kontot.)
-Jag ska på kräftskiva hos Maja på lördag. ruuuuligt!!

Men nu ska jag ta på mig något vettigt så ska jag, ma & pa åka till farmor och äta mat. Mumma! :)



aaah, saknar!

Ehm. okej. jag har nog än bättre pojkvän.

Angående det här inlägget. Jag har nog en lite bättre pojkvän än vad jag är flickvän. Därför hade han med sig de här till mig. Jag som har velat ha dessa hur länge som helst, men inte haft pengarna till att lägga ut till dem... Tack älskling! ♥

Urbanears PLATTAN BLACK

Jobb.

Kan berätta för er att jag har jobb hela nästa vecka. wiiiie!

Och jag har kommit på ytterligare en sak jag skulle kunna tänka mig att jobba med, eller liksom plugga vidare till. Får fortsätta fundera och se om jag fortfarande är taggad på det om ett par månader eller så, så kanske man ska köra på det? ;)

Nu ska jag läsa lite i min bok innan jag ska tillbaka till posten och jobba. Sen ikväll ska jag leka med Karro, och det är nog hög tid att vi börjar ta tag i vår asien-resa. haha.

Hemma & nerbäddad

Nu är jag hemma från stallet och har nu duschat, ätit och krupit ner i sängen. Det var verkligen jätteroligt att rida idag, fick rida en liten gul ponny som var galet fin. Har ju förstått sen innan att hon är fin, men jag har ju aldrig ridit henne själv och har därför inte kunnat bilda en uppfattning. Men helt klart jättefin!

Jag vill också säga lycka till och sådära till min mamma. Vet inte om jag egentligen får avslöja, så säger inte vad repotaget handlar om, men ni kommer kunna se henne inom snar framtid på inget mindre än Rapport. Den ni. En halvkändis till mamma. Haha. Nej men lycka till!

Nu måste jag allt sova, eller om jag kanske ska läsa några sidor i min bok först. För er som är intresserade så är det "En shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella. Har inte kommit så långt i den, men den verkar helt klart läsvärd!

Nej sovgott med er!



Död.

Jag är fullkomligt slut. Det känns som om jag ska somna sittandes här framför datorn. Och så höll jag på att försova mig i morse också. Sjuuukt trött. Och min plan att sova några timmar när jag kom hem från jobbet gick inte så bra. Först fastnade jag i en bok, sen skulle jag laga mat och nu är jag här. Och om typ en timme ska jag åka till stallet. Hur i ska jag klara av att rida när jag skulle kunna somna stående? Nej jag får nog försöka satsa på en powernap nu i typ 40 minuter, sen trycka i mig lite kladdkaka och kila iväg till stallet. Det låter som en bra idé! 

Något annat som också är hemskt trevligt är att jag ska på kräftskiva på lördag. Hos Maja. Det kan nog bli riktigt trevligt det! :)

Nej sova, nu!



Glad Sofie.

Haha, om man kollar på rubriken ser det typ ut som om jag är en högtid eller något. Typ som "Glad påsk". 

Till det som jag egentligen skulle skriva - Jag har jobb både i morgon och på torsdag och antagligen fredag också. Underbar känsla att veta det ett par dagar i förväg och inte sitta på kvällen och undra ifall någon ska ringa på morgonen och säga att jag får jobba eller inte. Att slippa vakna vid nio tio och inse att man inte fick något jobb då ingen ringde och väckte en. 

Kladdkaka.

Nu har jag jobbat klart för idag och har även fått i mig lite mat och sådära. Jag har även hoppat i min älskade OnePiece. Men nu tänker jag minsann göra en kladdkaka ála mig&elias. Så jag har något chokladigt att mumsa på till idol. Sen ska jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag har jobb i morgon så börjar jag ju tidigt.  Ha det fint!



Djupvik 17 september.

"Se glad ut!" "Kan inte när jag har en stor kamera rakt upp i fejjat"  Nahaj liksom?
Värt att nämna är att vi på den här urmysiga resturangen fikade för lika mycket som vi senare på kvällen åt mat för. haha.

mycket fint fiskeläger.

sehär, han behövde bara vänja sig. så började han bli konstig framför kameran istället... haha. Men jag tycker han är sööööt :))

"Öjj! Ta inte kort på min rumpa!" "Det gör jag inte" fick jag då som svar... ehhh, nahaj? vad har han då tagit kort på här?:





och så avslutar vi den lilla bildbomben med min finfinfinfinfina pojk! <3

nu.

Idag har jag iallafall lite jobb, så har nyligen kommit hem från posten för att bara trycka i mig en macka, skriva något lite flummigt till er för att sen kila tillbaka till kl tre. Då ska jag köra lite och sen ikväll ska jag hem och bara dega framför tvn hela kvällen. Juste, sen vet jag faktiskt att jag har jobb både i morgon och torsdag, eventuellt onsdag också. YEEEY på det. Tänk att jobb kan göra en så glad.. okejdå det är lönen som gör en glad. hehe.

Sen har jag fixat ett litet tidsinställt inlägg till er som dyker upp under tiden jag jobbar, då fär ni lite bilder från Djupvik i lördags. :)

Tillbaka.

Nu är jag tillbaka igen, och ni får ursäkta den dåliga uppdateringen den här helgen, men jag tyckte att det fanns viktigare saker än så faktiskt. Vill bara säga att jag har haft en helt sjukt underbar helg, och jag skulle verkligen kunna stanna tiden nu. Fyfan vad lycklig jag är. Jag trivs. Någon bild från helgen kan ni få i morgon eller så :)

Efter mysig utflykt och fika i djupvik och...

Efter mysig utflykt och fika i djupvik och mat på isola bella så kör vi på marängswiss framför en film. Underbart <3


Rastlös.

Jag har tråååkigt. Elias träning slutar inte förrän om typ 40 min, så han lär ju inte vara här förrän iallafall en timme. Och jag har tråååååkigt, jag har ju tillochmed målat naglarna två gånger och tagit extremlång tid på mig att sminka mig och så. Ändå är det hundra år kvaaar. Jag vill iväg och utflykta och mysa nuuu! 

Jag har faktiskt packat ner kameran+objektiv+självutlösare, ifall ifall Elias för en gångs skull går med på att vara med på bild och lite sådär.. Men det märker vi väl, annars får jag väl tvinga honom! ;)



Juste, igår var jag ju vid Frida. Det var trevlans, men vi allihopa var helt döda, så vi ägnade hela kvällen med att tjocka i oss Gino, och sen även chokladen och frukten som blev över. Vi kollade även på en heeel del youtube-klipp. Haha, sjukakul. Typ kramp i magen av allt skratt. Allt som allt en mycket bra kväll, och vi slapp även att spela Risk. Eh, skööönt!




En bild från i somras och det årliga Poolpartyt i Vibble.

3 år

Idag har alltså jag och Elias varit tillsammans i tre hela år. Och det är helt fantastiskt och helt sjukt. Jag tänker inte bli helt sentimental här i det här inlägget, utan jag vill bara säga att de här tre åren har varit helt fantastiska, underbara och galet roliga. Det har vart de tre bästa åren i mitt liv, faktiskt. Vi har upplevt så mycket tillsammans, både roliga och tråkiga saker, men framförallt roliga. 

För att fira det här ska vi ut på utflykt i det fina vädret. Det kommer bära av till Djupvik där vi ska fika och promenixera lite och självklart bara mysa runt. Sedan ikväll så blir det ..... isola bella! (förvånande va? haha). Men det är ju ett sjukt mysigt ställe plus att dem har bra mat, så det kommer bli superbra :)



Jag är lite avundsjuk på mig själv alltså. Lyckliga jag! :)

Risk, trevligt sällskap & Gino

Det är vad som står på schemat ikväll. Så ska bara vänta på att Frida och Andreas ska komma hem, sen ska jag ta Risk-spelet under armen och klampa bort till Fridas place. Där väntar det lite trevlans sällskap, risk-spelande (jag och Frida ska minsann vara på lag så vi kan ääääga ut Andreas!) och Frida har även köpt ingredienser så vi ska göra Gino. Jag dööööööööör vad gott! (och känner jag mig själv så kommer jag äta det i morgon också. wiiiiiie)

Så ja. Vad har annars hänt då? Jag var ju och lunchade med Frida tidigare idag på Amalias. Hemskt gott och trevligt, as usual. Och så träffade jag på Ellen när vi var påväg därifrån, så fick prata en litenliten stund med henne iallafall. Vi ska iallafall ses snart, och ESN (det sista E't är ju i norge...) ska hinna träffas innan N flyttar till Deutschland.


Nej nu var dem hemma, så hej med er för ikväll!

Feathers.

Alltså, jag måste erkänna en liten grej. Jag har blivit helt besatt av fjädrar. Det är ju aaaaassnyggt ju. Det började lite smått när jag fick mitt Thomas Sabo-armband. Då fick jag en berlock med en fjäder på, väldigt enkel, men sjukt fin. Sen när jag började fundera på en tatuering så gick tankarna väldigt fort in på fjädrar. Och idag har jag tillochmed fjäder-extensions i håret. Den ni. Jag kanske ska få ett linne från Kan Dee, gissa vad det är på linnet? Jo, bland annat en fjäder. Haha. Men det är fint, och jag gillare.


I morgon.

I morgon kommer bli en sån sjukamysig dag så att det inte är klokt. Så kanske inte uppdaterar så mycket under dagen. Men jag har mina orsaker. Ni som känner mig, eller följt mig ett tag nu vet nog vad som händer i morgon. Ni andra, ni får vänta med spänning tills morgondagen. Haha.

Okejdå, ni kan väl få en liten ledtråd:

och nej, jag ska inte gå på bal.

Inget jobb, idag heller.

Nähä, inget jobb idag heller. Jag känner hur jag får mer och mer ångest för varje dag jag bara sitter hemma och inte jobbar, inte tjänar några pengar, och inte gör ett skit... ajaj. Men idag var det ändå "bra". För då drar jag iväg och lunchar med Frida istället, snackar lite skit och skrattar åt oklara saker. Det blir riktigt bra det! :) Och ikväll ska jag också vara med Frida, men det vet hon själv inte riktigt om ännu. Hehe. 


min knäppa Frida! :)

Long time no see.

Igår var jag med Johanna hela kvällen, och det var urmysigt och verkligen välbehövligt. Har ju inte träffat henne på år och dar typ. Men det var verkligen roligt. Vi började med en liten promenad i skogen i regnet med vovvisen och bara pratade en massa skit. Sen drog vi hem till henne igen och satte oss och pratade ännu lite mera skit och drack en kopp te. Vi hann även med att se på lite tv, och självklart Johannas favoritprogram, mitt i naturen. Haha!



Sista treadagen.

Tänkte bara påminna er om en sjukt grym grej. Den sista treadagen som infann sig på säveområdet i våras hade temat P. Jag och Karro klädde ut oss till pansarvagnsförare och vi hade även en pansarvagn. Helt klart något utav det roligaste jag gjort i hela mitt skolliv. Men det som var sjukagrymt var att vi vann utklädnaden också. Den sista treafesten vann jag och Karro. Jäääääävligt bra gjort av oss måste jag säga.

Och en lite mindre bildbomb hör väl till



En jävlans bra dag det dära.

bitter? nääh.

Godmorgon gott folk!
Idag sitter jag här igen, återigen en dag utan jobb, och det är faktiskt JÄVLIGT jobbigt... Men men. Så jag ska se lite program på internet, typ idol som jag missade i tisdags och lite sådära. Nej men hoppas att ni andra har jobb och tjänar pengar och så iallafall.... Jag är inte bitter, inte alls..

Ifall att liksom.

Jag antar att många av er sitter hemma och väntar spänt på vart den lilla fågeln hamnade när pappa väl kom hem. Därför tänkte jag att jag kunde uppdatera lite grann och berätta att den nu får ligga fint i rabatten och vara död ifred. Och flyga iväg till himmelen (hehe, kul skämt sofie).
En annan fågel, som var fullt levande i somras, och som förhoppningsvis fortfarande är det.

lille fågeln..

Hörde en ganska stor duns förut när jag satt och åt frukost, jag reagrade men tänkte inte så mycket mer på det när jag inte kunde komma på vad det var som lät. Sen glömde jag bort att det överhuvudtaget hade låtit något tills jag skulle öppna dörren ut till vår terass på baksidan. Så ligger det en ganska stor fågel död på terassen. Stackars liten. Den måste ha flugit in i fönstret eller något liknande.. Och nu vågar jag ju inte ta bort den och lägga den på en mer passande plats, så får vänta tills pappa kommer hem... 



Förresten så är jag hemst rastlös och har lite ångest över att jag inte har något jobb idag.. skit också.

The car or the coin?

Haha ni skulle ha sett hur det såg ut när bland annat den här bilden togs. hehe. Värt att nämna är att jag bor bredvid en ganska vältrafikerad väg...



Stallet nästa.

Snart ska jag kila iväg till stallet för ridlektion, men just nu sitter jag bara hemma och ruttnar. Jag hatar verkligen att vänta.. Men men så kan det gå. Och i morgon har jag inget jobb heller, hade kunnat få ett vikariat i roma, eller ett i väskinde. Men jag kan liksom inte riktigt ta mig dit. Så ja, det sket sig. Så jag får väl filura runt hemma i morgon om inte något vikariat kommer upp i morgon bitti vill säga... Nej om jag kanske ska byta om litegrann och sen börja kila iväg till stallet kanske... 





en lite småskön bild från italienarbesöket i våras.

Okej dö inte nu.

Men jag kom att tänka på en sak som hände för ett par veckor sedan. Jag träffade en människa som delade en åsikt med mig som jag inte riktigt har vågat medge innan. Men: julmat är trist och oftast ganska torrt. Men jag tycker om det för att det hör till och det är en sjukt mysig tradition och vissa delar av julbordet är självklart jättegoda, men för det mesta är det ganska trist mat. Så nu fick jag det sagt. Så dö inte, och framförallt, döda inte mig. 


men det är ju galet mysigt som sagt!

Jag saknar min favvis. <3

Hon har en sjukt stor plats i mitt hjärta, och kommer alltid att ha det. Älskade F.

Är jag inte en bra flickvän?


High-tech familjen.

Okej jag måste bara berätta för er om hur det såg ut på vårt köksbord nyss. När jag efter en stund insåg hur det egentligen såg ut så började jag asflabba och efter en liten stund insåg även mamma, och pappa bara suckade åt oss. På vårt köksbord låg nämligen: 2 systemkameror, ett objektiv, 2 bärbara datorer, 3 (!!) iPadar och tre smartphones. Jag doog vad helt sjuuukt det såg ut. Och som sagt, pappa bara suckade.

Hehe hej material-besatta Johansson-Andersson.

1649:-

Fan, jag hatar att jag har blivit fullständigt förälskad i ett par skor som kostar 1649:-. bajs. Hade det inte vart för Asien och mitt oklara jobb så hade jag klickat hem dem på en gång, inte tvekat en sekund. Men nu ska jag ju spara spara och spara. Får se sen framåt jul om jag kanske har några extra kronor över så att jag kan unna mig denna underbara skapelse, eller om jag kanske ska önska mig dem i julklapp, eller varför inte i födelsedagspresent? Och det är ju inte alls ett helt halvår tills dess. Hmm. Får klura lite på det här, och kanske flörta lite med ma&pa, eller min fina boyfriend.

Eller någon där ute som vill ge mig lite pengar så skogalna sofie kan köpa ett par uuuursnygga dojsor?

Kafferep utan kaffe.

Igårkväll var jag med min favorit-Frida. Vi hade kafferep, eller vad gamlingarna brukar kalla det, fast utan kaffe. Så egentligen var det bara en vanlig fika på kvällskvisten, men det är ju roligare att kalla det kafferep. hehe. Det var i varjefall jättemysigt och vi hann med att prata igenom en hel del, innan vi båda började säcka ihop och insåg att det var dags för oss båda att börja fundera på att gå och lägga oss. Men en mycket bra kväll var det. Hon är bra hon!


Göteborg i augusti.

Telefonsamtal.

Jag pratade med lisa förut, i 20 minuter oeffektiv tid, och samtalet hann brytas åtta gånger. Lyckat, lyckat. Men ett fint litet samtal rikare blev vi iallafall. Hon är bra hon, min Lisa.

RHCP

Lyssnar igenom mitt älskade Red Hot Chili Peppers nya album. Lite skeptisk de första sekundrarna. Men vet ni vad? Jag älskar det! :) Jag tycker fortfarande bättre om de gamla låtarna, kanske för att jag är mer inlyssnad på dem, men de här är defenivit i samma klass som de gamla. Jag ska bara lyssna igenom dem ett par gånger.

Och fy vad ont det gör i hjärtat av att veta att de kommer till Sverige, till Stockholm, till Globen, och att jag inte kommer kunna åka och se dem. Fyy. Sämsta någonsin. Jag kommer ligga hemma och gråta de två kvällarna de spelar... bläh. värsa sämst.

Men men, dem är iallafall gudomligt bra, och jag är kär. Och deras cover till det nya albumet. älskart.



Världens bästa jobb!

Idag har jag i och för sig vart "riktig" lärare först hela dagen med "viktiga" saker som matte, engelska och såna saker för mina små fyror. (okej jag säger redan att de är mina och jag har bara haft dem två dagar, men jag dööööör ju vad små och söta de är!) Men något som fan tar priset är att sitta och spela spel, baka paj, borsta och fläta hår, och lägga pärlplattor samtidigt som man får betalt. Hur underbart måste det inte vara att jämt jobba på fritids? Underbart. Jag stormtrivs.

här är en av många fina pärlplattor idag!