08-11-30

den här helgen har vart helt underbar på något sätt. jag skulle ha pluggat en massa, men jag har inte pluggar något alls. inte det minsta. vilket iofs också är väldigt skönt! får väl ta tag i det nu i veckan istället..
men iaf, igår så var det ut i stallet ganska tidigt och red med johanna, det var riiktigt skojj, en fartfylld ritt om man säger så ;D, efter det var det hem o slänga sig i duschen för att sedan följa med mamma o pappa in till stan. där inhandlade jag ett par skor och en juleklapp till bror min. sen var det hem och adventsstäda, blev faktiskt mysigt :), sen helt plötsligt ringer lisa o nicole och frågar om jag ska hänga med dom på roadtrip, och jag hade inget annat för mig, så självklart hänger jag på :D vi börjar med att åka iväg och inte ha någon aning om vart målet är, och när vi är i dalhem så kommer vi på att vi vill åka o kolla på matreboljuset! så vi åker tillbaka hela vägen och införbi stan för att hämta upp johanna och frida. sedan bar det av ut mot martebo med nicole som kartläsare. men inte hittade vi dit ändå. eller vi hittade till martebo, men inte till platsen där marteboljuset ska vara... fasr vi hade typ åkt precis förbi det. typsikt! vi får helt klart göra om det igen, och den gången veta vart vi ska :P

idag var det upp tidigt för att ha stalltjänst, red på förmiddan med johanna även idag. sen var det bara att cykla hem för att göra sig iordning och sen vänta jäääättelång tid på elias för att han skulle bli klar i ishallen. måste säga att han var väldigt snabb ändå. :P så vi åkte in till julskyltningen runt halv fyra och gick runt där till halv fem då vi satte oss på märtas i en halvtimme. sen var det ut o kolla på fyverkeriet. snacka om att det är mysigt på stan den här tiden på året! :) vi bestämde oss sen för att åka hem till mig o se på en film. asmysig kväll! :) <3

08-11-28

äntligen fredag, underbara fredag!

vaknade i morse och var helt klarvaken, en väldigt underlig känsla nu för tiden eftersom det brukar ta sisådär 40 minuter för mig att komma ur sängen. har fortfarande inte kommit på vad det berodde på, men min klarvakenhet satt kvar fram tills jag tog mitt första steg in i 71:an för att ha naturkunskap. då blev jag så trött så jag inte kunde sitta still, det sprätte i benen!
    efter det så fortsatte det i den stilen, jag hade ingen kontroll över mina kroppsdelar utan allt gjorde precis som det ville, jag hade inte heller någon kontroll över mig själv överhuvudtaget, utan jag skrattade hejdlöst fram till lunch, med undantag för lektionerna när jag var tvungen att sansa mig.
    lunchen alltså, då fortsatte det hejdlösa skrattet och de okontrollerade kroppsdelarna fara fritt omkring XD sen var det lekstund på engelskan och sen gick för att möta johanna och sedan ta sig in till stan.

inne på stan så inhandlade jag en klänning till jul, eller kanske nyår, eller båda två kanske. det märker vi. sedan blev det glass för mig och johanna. var ju faktiskt tvungna att göra revolt mot årstiden. det var redigt gott, men det var en hel del skumma blickar vi fick. vi vandrade runt på öster en stund innan vi bestämde oss för att gå ner, eller upp, eller rent av åt väster mot adelsgatan. (internt) då kommer johanna på att vi faktiskt borde gå förbi kramellboden för att se om de hade öppet, och mycket riktigt hade de de. så vi inhandlade lite godis och gick sedan vidare och in i mååånga affärer på adelsgatan. testade även en ny (gammal) affär som ingen av oss hade vart inne i tidigare. det var bara rent av pinsamt. det var helt klart första och sista gången jag var inne i den affären måste jag säga. 
    sen bar det av hemmåt. men det var en riktigt mysig eftermiddag, behövde den verkligen! :D

bääästa vän :) <3

08-11-27

satt här o filurade och hittade denna bild. suupersöta favoritkusinen :)


08-11-27

idag har det väl vart en helt vanlig dag, en kall dag full med slask. usch!! först var de vanliga lektioner fram till lunch, sen bar det av in till stan, jag på pakethållaren och nicole vid tramporna. och jag måste säga att det hände en hel del intressanta saker. vi hamnade tillexempel rakt i en lerpöl. de ni, de är inte alla som har gjort mitt i stan ;) sen så gick vi in o satte oss på roxy, vi skulle nämligen se på flyga drake med skolan. men hu vad man hade ont i rumpen efter, trodde inte att jag skulle kunna röra mig XD. men jag o nicole tog oss upp till öster där vi sedan skiljdes åt för dagen. (det här lät nästan lite som ett sorligt avsked,.. karro, björn o alex, något ni kanske ska ta med i er film? :D) sen gick jag o kollade på lite klänningar till jul medans jag väntade på min allmänt sega pojkvän ;), tillslut, efter ett par djupa suckar så kom han minsann. då bar det av hem till mig, hände inte särskilt mkt, var bara sådär allmänt mysigt :), det var ju en evighet sen jag såg han sist jue. men jag måste säga att vårt största samtalsämne idag nog var det sjukaste vi någonsin har haft. xD hahaha!
   hell's kitchen om typ 25 minuter., undrar vad man ska göra på de 25 minutrarna? försöka äta så många pepparkakor som möjligt eller sitta här o glo en liten stund till.. ? jag tror jag gör en kombination ;D

08-11-26

och nu var det meningen att jag skulle skriva något jag hade glömt bort att skriva i det förra inlägget.. och precis när jag skulle börja skriva, så glömmer jag bort vad jag hade tänkt att skriva. alzheimer? men jag kan ju skriva om ngt annat... tillexempel att jag aldrig någonsin vill hamna i häktet eller i fängelset, fyfan vad hemskt det var. litet instängt, trånga korridorer, fastspänningssängar (även kallade isoleringsrum), tårtbitsuteplatserna, näääe usch o fyy!!!
    och från något dåligt till något bra, snart är det jul, om mindre än en månad är det julafton, om mindre än en vecka är det första advent och julskyltning. det är något jag förövrigt ser fram emot väldigt mycket. om inte vädret sviker oss så lär det bli väldans mysigt. :)
   nu ska jag sätta mig framför teven och kanske försöka komma på vad jag hade glömt... lycka till till mig. ;)


08-11-26

klänning, midsommarmat, utomhus i snön.
det är precis vad jga har vart med om idag.
det blev trost allt roligare än vad jag hade trott,
men det var ju helt gaaaaalet kallt. och nicole
bara skrattade. elak vän man har .... ;)

fick oxå tillbaka naturkunskapsprovet idag,
hade ju gått toppenbra :D. hoppas på att
få tillbaka samhällskunskapsprovet snart
också!! imorrn är det vanlig skoldag förutom
att filmen flyga drake står på schemat. det
blir säkert kul, trots att boken är helt hemsk!
   sen håller jag tummarna för att elias har
tillfrisknat tills imorrn, saknar ju han helt
gaaaalet mycket nu juue! :( <3

08-11-23

nu sägs det att det ska bli storm och värsta ovädret över ön, och att de ska bli värre o värre. idag hade jag ju bara velat sitta inne med en kopp varm choklad framför en film. men men, nu ska jag istället cykla iväg till stallet. det är tävling, men jag känner inte alls för det, hon var ju helt konstig igår och i tisdags. men men fär väl göra det bästa utav situationen... sen när jag kommer hem måste jag ju typ sitta med min privatekonomi hela kvällen och natten, för jag kan typ ingenting och provet är imorrn. lyckat! samtidigt som det kommer massa folk hit som ska fika för att papi fyller år. ja den som tror att det här kommer att gå vägen, den måste vara helt sinnessjuk, för det här är i stort sätt omöjligt... :S

nej nu är det dags för mig att kila. ciao

08-11-20

ioförsig de fulaste bilderna man kunde hitta, men hallå? yyyyybergulligt. min brur är bäst! så det så :D

japp idag, helvetesdag som alla andra, bara plugg och åter plugg, och jag är helt galet trött. men vad gör man inte när man har prov då... jag kmr vara glad när den här helgen är över måste jag säga, då kan jag äntligen ta det liite lugnt iallafall och kanske få sova så mkt jag behöver någon natt.... men anledningen över att jag sitter här, istället för att plugga, när jag har naturkunskapsprov imorrn är för att jag känner mig helt säker på det. alltså är jag för en gångs skull färdigpluggad i tid! känn på den ni!

igår var det sminkgrej med karro o louise. toppenkul! :D

08-11-17

2 månader <3

nu sitter jag här, inte för att jag har lust, eller för att jag har något här att göra, utan för att slippa undan plugg. nyss stog jag i vardagsrummet och försökte komma på något bra att se på tv, för att slippa plugga, sen funderade jag på att baka en kladdkaka, för att slippa plugga. ja som sagt, nu gör jag allt för att slippa plugga. orkar inte!!! ozon hit, försurning dit, ja you name it. och inte nog med det, utan precis när jag skrivit klart det här provet, när det egentligen är tid för att andas ut, så är det dags att börja råplugga till privatekonomiprovet. grattis till mig, och resten av NV1b, vi har valt "inget-liv-linjen". jag o karro diskuterade förövrigt att byta till EN idag.. menmen, det är väl la bara att bita ihop. har som tur var alla knäppisar där, annars hade jag nog inte överlevt. Nej nu är det nog dags för mig att lite smått masa mig härifrån och ta tag i det hära.. :S. eller jag ska börja med o kolla allas bloggar, sen lite annat krafs, SEN kanske jag kan masa mig härifrån ;). eller ni kan få se min vecka oxå.
tisdag: skola, plugg, ridlektion
onsdag: skola, karro, plugg, karro, sminkgrej
torsdag: skola och finslipa hjärnan inför provet skulle jag gissa.
fredag: skola och NK-provet, sedan biopremiär av MADAGASCAR 2!!! :D:D skulle även tro att det blir plugg på privatekonomi.
lördag: stallet, plugg, banbyggnad+US-möte
söndag: stallet-tävling, plugg, fika med släkten (fira papi)
måndag: SH-provet. sen är jag äntligen friiii :D, iallafall för en dag eller två.

juste!! Patrick skrämde livet ur mig idag, helt ärligt, var länge sen jag blev så rädd. mitt hjärta hoppade nog över fem slag XD

08-11-09

tävling vare då, tänker inte
kommentera hur det gick
eller så, lägger bara ut en
flummig bild för att lätta upp
stämningen från förra inlägget ;D
hahah, nästan lite söt ju xD


08-11-10

vem fan bryr sig om påsken, och dessutom på engelska?
Palm sunday - Maundy Thursday. och allt vad fasiken det heter.
sen ska man klä ut sig oxå. fyyyfan! jag börjar nog falla allt
mer och mer åt nicoles inställning till utklädnad faktiskt.
ett bevis på att jag umgås med henne fem dagar i veckan?
det tror iallafall jag. sen efter det skall det pluggas in några
satans italienska böjningar. posetiva pronomen eller vad det
nu hette. inte bryr jag mig om vad de heter iaf. men pluggas in
ska de iaf göras. uschuschuschusch, VÅGA HATA. och nu när
ändå allt hat bara rinner ur mig så kan jag ju fortsätta att klaga
lite till. jag saknar elias något enormt, har inte träffat han sen i
torsdags vilket oxå irriterar mig något enormt att det måste gå
sån lång tid emellan varje gång.. SEN är det skolfoto imorrn,
alltså såna dära enskilda. vilket lär bli en lång plåga. uschusch!!
och läkarn ringde idag, och min hud har inte blivit någe bättre med
den dära krämen på en hel månad. nähä nejnej, skit i de då! fast,
min läkare är snäll, så nu har han fixat fram något nytt som jag ska
testa. men det är piller, och ni som känner mig, vet att jag hatar piller!!!!
kan jag komma på något mer att klaga på?, johodu, ni anar inte.
jag är så jäkla irriterad på vår bärbara data som är helt seg i huvet
och nu glappar internetet på den oxå, så då får jag sitta här vid
den stora datan o få ont i rumpan. jippi! inte blir det bättre av att
mamma är allmänt jobbig, ingen särskild orsak idag, tror jag,
bara allmänt skitjobbig. och att jag inte har sovit någe bra inatt
gör det inte heller bättre. och nu är jag irriterad på mig själv som
bara sitter och irriterar mig på allt. så tack o hej för mig.
påsken och italienska, here i come. idiot.

08-11-03

.


först kom ilningarna-
sen kom
chocken -
sen likgiltighet
på något sjukt sätt-
sen kom
gråten-
tro det eller ej, men sen kom ett väldigt svagt, men ändå ett
leende