Gissa vart jag ska nu?


Nu är jag tillbaka...

.. men hur länge det varar den här gången har jag ingen aning om.

Jag fick lite skäll av Karro idag att jag inte hade skrivit något på hur länge som helst.. Men det är för att jag har hur mycket plugg som helst, samtidigt som jag försöker hinna med mitt liv, att umgås med min pojkvän, mina kompisar och vara i stallet. Plus att jag tycker att det är så tråkigt att publisera inlägg utan bilder, och just nu har jag inte haft mycket inspiration till att gå ut och ta kort med kameran. Världen ser så tråkig ut just nu, jag väntar på att alla blommor ska komma upp, att löv på träden ska komma och allt sånt där..

Förövrigt så är min balklänning snart klar. Världens finaste. 

Nej, nu tillbaka till plugget, sex olika saker ska göras klart innan påsklovet. jiho. Så nu är det biologihemprov som ska göras. Så ska även italienska, genteknik, projekt, mer biologi och fysik göras innan jag kan ta ett välförtjänt påsklov med en fin resa till Berlin. 

Hej på er!

hemma efter en mycket mysig biokväll med Elias :)<3


två och ett halvt år ♥

Jag tänkte bara säga att idag firar jag och Elias två och ett halvt år tillsammans. Det är helt sjukt. Helt sjuuuukt länge. Och att han har orkat stå ut med mig är ett mirakel! ;) Nej men jag ville bara säga att jag tycker att det har vart, och är alldeles underbart! Att få vara med om det här, och få ta del av alla dessa underbara känslor är helt fantastiskt. Jag älskar dig, helt sjukt mycket! ♥



Fullt upp idag, men ändå inte...

Idag känns det som om jag har gjort hur mycket som helst, men när jag sedan funderar på vad jag har gjort, så inser jag att jag typ inte gjort något... Där ser man!

Men iallafall, så var jag i skolan i drygt 1,5h och bara labbade lite, vilket var sjukt skönt! Sedan fixade vi lite med projektet, och ja, den är klar nu. Vår fina lilla bok.

Så åkte jag hem, och huxflux helt oväntat ringer Elias på dörren och klampar in. Så vi myste framför tvn hela eftermiddagen fram tills vi lagade lite mat, och jag sedan var tvungen att bege mig till stallet.

Och idag i stallet.. Spännande upplevelse må jag säga! För Frances är ju för tjock nu för att gå någe mera, så nu ska jag rida en ny polle i stallet. Och den här har precis kommit till stallet och hon är hur mager som helst, lite unghäst (tror jag), och sådära. Så jag var lite nervös att det skulle bli katastrof, men det gick finfint. Hon var vinglig och sådära, men det var ju väntat. Hon orkade inte heller överdrivet mycket då hon inte är riktigt igång ännu. Men jag kände att det fanns något lovande där under ytan, så det blir spännande att jobba vidare på det här och se hur det artar sig! :)

Men Frances är fortfarande min bästa. Tänkte så ni inte får något om bakfoten... ;)

Katastrof till studentmöte.

Japp nu är jag här, efter en katastrof tll studentmöte. Men men, lite redde vi väl ut, föräldrarna lär se oss som ett gäng förvirrade själar, och ja. Men det blir nog bra tillslut skulle jag tro.

Men iallafall, helgen. Helgen som var underbar!
Fredag - det äckliga biologiprovet var äntligen över, och fysiklabbrapporten äntligen inlämnad. Jag skjutsade ma och pa till flyget. Jag och Elias handlade mat för över 1200:- och vi bakade tårta runt elva på kvällen. haha!

Lördag - jag vaknade tidigt så jag kilade till stallet och red min fina lilla tjockis för alldeles sista gången. Känslosamt, eh ja. Sedan åkte jag hem, duschade och åt en lång frukost med Elias som då precis hade vaknat. Sedan hade vi inte så mycket att göra så vi satte oss och vek olika servettvikningar till kvällens middag. Det vart skjortor, svanar, stjärnor, musslor och jag vet inte vad. Men skojjigt var det. Sedan började klockan bli mycket, så vi gjorde klart tårtorna, gjorde oss i ordning och lagade mat i full fart i säkert en timme och blev precis klara innan alla dundrade innanför dörren. Och vilka presenter de hade med sig. Alla hade så mycket kärlek i sig att jag blev helt varm. Tack så jäääkla mycket allesammans! Det blev en mycket trevlig kväll, och en grym utgång. Mina vänner är bra dom!

Söndag - som förövrigt var min födelsedag. jag och Elias åt frukost i sängen och sedan var det dags att börja städa lite. Och det blev en lugn födelsedag med tårta-ätning säkert fyra gånger och bara lite mys.

Biblioteket, igen.

Nu står jag här i biblioteket igen. Och har italienska igen. Och jag har jättetråkigt, igen. Jag har redan översatt allt, och min text är bra som den är, så jag har helt enkelt ingening att göra. Ändå så måste jag vara kvar här i skolan, för att göra ingenting. Kul. Så jag står här, kollar lite facebook, smsar lite med Maja... Jag vill gå heeem nu! Vi slutar ju om en halvtimme, vad hade det gjort om jag fick gå hem redan nu? Absolut ingenting!

Ursäkta dålig uppdatering!

Ja, förlåt att jag inte har skrivit något de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp med att fylla år vettni! Men just nu såhär på morgonkvisten har jag inte riktigt tid att skriva och uppdatera er med detaljer. Bara att det har varit en sjuuuukt lyckad helg! Jag skriver igen när jag har kommit hem ifrån skolan! Ha det fint!

:)

Det känns som om det var igår vi var i Kroatien, men det är snart 4 år sen vi var där. Jag vill tillbaka!

Hjärnor hit, och hjärnor dit.

Nu har jag lagt undan plugget för tillfället. Eller ja, jag har lagt undan det helt och hållet nu faktiskt. Jag hade tänkt att inte plugga något mer (ajajaj, inte bra när jag fortfarande blandar ihop allt, men jag orkar faktiskt inte). Shit happens. Men framåt åtta så ska jag prata med ellen en stund, och då ska vi gå igenom det vi ska kunna tills i morgon, så det får duga som sistaplugg. Snacka om omotiverad för tillfället. Jag vill bara lulla runt i skolan i ett par veckor nu, utan att göra något ansträngande. Helst leka hela dagarna. Hade ju vart grymt.

Och egentligen hade jag ingenting vettigt att skriva. Därför vart det mest en massa skit, och en massa pladder. Inte har jag några nya bilder att bjuda på heller...


själsö.

halloj mitt bland alla hypofyser och grejor.

Mitt i pluggandet nu. Igen. Ingen större suprise direkt. Det är sånt som händer helt enkelt när man går på NV och sådära. Men men, det känns iallafall som om jag börjar få lite grepp om det, och det känns skönt. Lite plugg till, sen kan jag slappa framför tvn resten av kvällen. Skönt med en dagen-innan-prov-kväll som man slipper sitta uppe halva natten. 

Annars då? Idag har varit en sån där klassisk seeeeeg dag i skolan. Allt har gått så långsamt och det har typ känts som om jag har varit i skolan i 5 dagar, bara idag. hu. Men nu taggar vi! En liten skoldag kvar, med lite äckligt labbrapportskrivande, biologiprov och skärandes i lammhjärna. Sen ska jag skjutsa ma och pa till flyget, och sen är det bara att tagga födelsedag fullt ut! Yeeey.

Nej tillbaka till plugget, men snart kopplar nog den retikulära formationen in igen, och då får jag ta en paus igen om jag inte ska somna. (hahahha! någon av er som inte har biologi som fattade eller..? haha, jag var tvungen okej?)


sommar? eh, ja tack!

Lill-lördag.

Onsdagen den 9e mars alltså. Fasiken vad tiden går fort nu! Och våren kommer med stormsteg (hoppas jag iallafall!). Och allting känns sådära bra. Eller okej, nu ljög jag. det är mycket som inte känns bra, men det kan jag faktiskt bortse lite ifrån nu när solen skiner var dag. Det är härligt! Därför suger det ju att jag har plugg och sånt grajj nu... Nu när det är fint och bra ljus varje dag, våren börjar komma och jag vill ut och ta kort, men naj naj, jag får sitta inne med näsan i en biologibok eller vad fasiken som helst!

Men men, jag ska vara glad ändå, för på fredag är det värsta över. (hoppas jag! tänk om jag har missat något viktigt som ska göras.....) Så efter fredag, eller ja, redan på fredag ska jag börja tagga inför min födelsedag och min födelsedagsmiddag. yeeey, det ska bli kul! Ännu roligare är det ju att så många ser fram emot min lilla middag, fina ni! Men då känner ju jag värsta pressen, att alla måste ha trevligt, att alla tycker om maten, om tårtan och allt sånt där. sjukt. 


min fine karro!

Starka känslor...

Idag var jag som sagt i stallet, och jag fick reda på att i helgen är sista gången jag får rida Frances, eftersom det bara är typ två månader kvar nu. Även om jag har vetat om det länge, och har vetat att det skulle komma snart, så blev det ändå lite utav en chock. Jag har liksom förträngt det lite, och inte riktigt tänkt på det. Men nu, att få det svart på vitt att det här blir sista gången. Det är jobbigt. Riktigt jobbigt. Även om hon kommer stå kvar i stallet tills hon får fölet och att jag får borsta och krama på henne så mycket jag bara vill fram tills dess så är det tungt ändå. Att aldrig mera få sitta uppe på henne, rida ut på galna uteritter, känna den här känslan när verkligen allt stämmer och är helt perfekt. Aldrig mera. Men vi har haft många fina stunder tillsammans, det har vi! Min bästa fyrbenta vän



Nu: stallet.

Nu har jag precis käkat mat och har suttit med biologin hela eftermiddagen (okej, effektiviteten går att diskutera.. haha!) så nu ska jag snart byta om lite smått och sen kila ut till stallet. Ikväll är det hoppträning och då kan jag inte hoppa Frances, så det blir intressant att se vilken jag får hoppa idag. Hoppas att det är någon rolig häst iallafall!


sötehästen

Minnen.

Karro bad mig att plocka ihop lite bilder åt henne, och då fortsatte jag att titta runt bland alla bilder, och jag måste bara säga att fan vilka fina minnen jag har. Mitt liv har varit fullt med fint folk som har förgyllt vardagen. Fina ni!


ja ni ser. de är underbara, allihopa!


(Update: blogg.se är mongo, den missade att ladda upp den sista bilden, även om jag faktiskt laddade upp den förut............. men nu är den här iallafall!)

Det är VÅÅÅR!!

Ja, nu kan jag faktiskt säga att det är vår. I morse när jag gick till skolan så hade jag på mig min skinnjacka utan att frysa det minsta, solen värmde på ryggen och fåglarna kvittrade. Och ja, jag gick med ett litet leende på läpparna till skolan, för äntligen äntligen äntligen är det vår! Underbara vår!

Idag har det vart en skoldag på två timmar. alldeles lagom tycker jag! Så nu har jag redan vart hemma i en timme. Så nu är det dags att sätta igång med biologin och förtsätta sammanfatta. För nej, det blev jag inte klar med igår. Tyvärr.


fina minnen.

Nervsystemet och sånt dära.

Här sitter jag och försöker skriva en sammanfattning på allt skojsigt vi ska ha på provet på fredag. Problemet är att jag typ inte känner igen särskilt mycket, och det är jättemycket även om jag försöker korta ner min sammanfattning så mycket som möjligt. Plus att jag inte har någon lust att göra det här. Men jag måste! Det hade ju vart helt underbart om jag skulle hinna klart innan klockan 20.00 då det är Top Model, för då slipper jag skriva sent ikväll då jag verkligen inte kommer orka... Skriver jag inte klart sammanfattningen idag så kommer den inte bli gjord förrän på typ torsdag, och då är det lite sent. haha. För jag vill ha klart den idag (fan vad jag tjatar...) för då kan jag plugga lite på det i morgon, göra projektarbete och vara med Elias på onsdag, plugga in det sista och finputsa kunskaperna på torsdag. Det hade vart perfekt. Synd att jag är så inåtihelvete seg då. Eller sitter här och skriver. Bra där, bra!

Nej back to the nervsystem och det dära.


Den här bilden, som förövrigt inte alls blev är särskilt fin, tog jag med livet som insats, typ. Jag stog på is, bredvid havet, på huk och tog den. Fatta att det var halt! och att iskalla havet låg precis bredvid. Det hade lätt kunnat sluta i katastrof. Men fantastiskt bra som jag är, så plumsade jag inte.

Efter-bild.

Eh-hehe-he-he. Gissa vad jag gjorde? I all iver glömde jag att ta en före-bild.. Hoppsan. Men, hoppas att iallafall några av er såg hur det såg ut innan. Det var hemskt, och bara en stor hög med kläder på min förra klädstång. Nu är det lite mer stil på det hela. Jag har typ fått en mini-walkincloset i mitt lilla rum. Haha.


typ lite så. För er som är intresserade alltså.

Biblioteket.

Nu står jag och maja i biblioteket efter vårt hemska italienska-frasprov... Helt sjukt. Men det gick nog helt okej iallafall. Men skönt att vara av med det iallafall. Men det blir ännu mera plugg när jag kommer hem. Dags att sätta igång med biologin och alla hjärnans delar och egenskaper. tyyyp. hu!

Men innan det så ska jag sätta ihop mina nya klädställningarna som mamma kom hem med idag från IKEA. Så nu får jag äntligen fördela mina kläder på två stycken, plus att jag kan kasta den jag har nu, som förövrigt håller på att ramla ihop... Så ni ska få se lite före-och-efter-bilder i eftermiddag (om jag kommer ihåg att ta före-bild, annars får ni bara en efter. haha) men men, sånt som händer.

Nej nu ska jag kila tillbaka till lektionen. (bilder finns det inte heller på den här datorn, så ni får nöja er med ett tråkigt bildlöst inlägg.) hej på er!

Ni har väl inte missat mig på Flickr?


Ett bra avslut på lovet.

Idag har varit en väldigt bra och lugn sista dag på lovet. Jag vaknade lite tidigare än Elias, så jag satte mig och pluggade lite italienska medan jag väntade på att han skulle vakna. Sedan åt vi lite frukost, lite grapefrukt, lite glass (det får vi faktiskt äta!), sedan kollade vi på lite film och myste framför tvn. På eftermiddagen gick vi ut och gick i en timme, vilket var lite kallt, men galet mysigt. 

Nu på kvällen har vi kollat på lite mera tv och jag har pluggat lite till italienska. Och det suuuger. 104 fraser, om bara en massa skit. huuu. Men men, det ordnar nog sig.

Förresten så kliar det i fingrarna, jag vill verkligen börja pilla med min nya mobil, men jag har som sagt bestämt mig för att vänta tills efter den gär veckan då jag har en hel del grejer att hinna med. :)

Och om någon mot förmodan har missat det, så fyller jag år om exakt en vecka. Den ni!



Själsö

Godmorgon gott folk! Tänkte att ni skulle få se två bilder från min och Elias lilla promenad igår såhär på morgonkvisten. Idag blir det att umgås med min pojkvän, antagligen sova lite till, kanske kolla lite på vasaloppet, plugga italienska och kanske något annat skoj. Vi får se vad dagen bjuder på alltså. Ha en bra dag, så skriver jag antagligen ikväll. Får se lite om Elias sover kvar eller inte. Så ja, ha det fint så får vi se när jag uppdaterar er igen! :)

Finaste älskling ♥

Är han inte sjuuuuuukt söt?! :)

Bilder från mys-promenaden idag.

En liten bildbomb från dagen. Och äntligen har jag fått tagit bilder på Elias utan några större protester. Det räckte med att tjata på honom att han var söt, så gick han lite motvilligt med på det. (även om jag struntade fullständigt i om han ville eller inte. hah!)

Godkväll där ute i lördagsnatten!

Sorry för dålig uppdatering, men jag har hängt med min pojkvän hela dagen. Igår så kom han hit efter jobbet och vi beställde pizza, åkte och handlade lite, och hämtade min mobil. (jaaaa den har kommit!!!! men jag får typ inte använda den förrän jag fyller år, eftersom det är en födelsedagspresent. Men det är nog lika bra det egentligen, för jag måste plugga helt okej mycket den här veckan, eftersom vi har ett ganska stort prov på fredag, allt om hjärnan och lite till. Plus att vi måste bli klara med vår bok den här veckan! Plus att helgen blir lite stressig med bakning av tårtor och kakor, och lagning av mat till typ 10 pers. ja, så det är nog lika bra att jag får vänta tills mitt liv haar lugnat ner sig lite. haha! (världens längsta parantes.))

Sen idag har vi legat och degat i sängen på morgonen och kollat på den lilla sjöjungfrun och kalle anka. Sen framåt tolv gick vi upp och åkte hem till Elias. Där gick vi ut på en lååååångpromenad vid havet, ner till hamnen och runt lite varstans på själsö. Men det var mysigt, och hör och häpna, solen värmde!!! Dock blev det lite kallt emellanåt eftersom det blåste ganska mycket.

Nu ska jag kolla igenom bilderna från idag, sen ska ni få se några av dem. Men först måste jag installera lite uppdateringar på datorn.


puffen :)


Sommarfeeling.

Bara för att jag är så inåtihelvete trött på vintern nu så har jag börjat handla vår och sommarkläder. Helt underbart! Igår fick jag nämligen hem jeansjackan från river island, och så var jag även en sväng på stan innan jobbet. Då inhandlade jag en ny bikini. En persikofärgad från H&M. Jättefin, så jag kunde inte låta bli att köpa den, även att jag hade lovat mig själv att inte köpa något mera nu på ett tag... haha. Men nu ska jag inte köpa något mera på ett tag (efter att jag har införskaffat mig nya klädhängare, såklart). 

Och så ber jag om ursäkt, jag har inte hunnit och det har inte heller vart något toppenljus, så jag har inte tagit några fler foton, och inte heller på frukterna som jag lovade tidigare i veckan. Jag väntar på ljuset helt enkelt! Fast nu har jag kommit på ytterligare ett tema som jag ska försöka gestalta. De sju dödssynderna. Det blir ett intressant uppdrag, men svårt. Så ja, ni lär få vänta ett tag innan jag lägger upp dem här. (om jag nu lägger upp dem här, det beror lite på hur de blir i slutändan.)

Jaja, nu måste jag ringa mamma och berätta vad hon ska köpa på IKEA åt mig, och sen måste jag hoppa in i duschen innan Elias kommer hit. 

En sån här bikini, med matchande underdel.

Ta mig tillbaka!




Men jag kommer ju få komma tillbaka, nästan iallafall. I Göteborg den här gången. Underbaraste!

Nu: kudden.

Nej nu ska jag minsann sova. Jag ska upp ganska "tidigt" i morgon då jag har lite som ska göras. Innan klockan tre så ska jag hinna till affären och sätta in lite pengar på mitt konto, jag ska hinna in till stan och köpa födelsedagspresent till karro och så om det är bra väder så att det blir fint ljus så ska jag även till affären och handla lite frukter och sånt så att jag kan leka lite med min kamera. 

Vid klockan tre ska jag nämligen och jobba. Så allt jag ska göra måste hinnas klart innan det. Och om jag vaknar vid typ ett så blir det ju lite hektiskt. Så upp vid halv elva borde bli lagom. Godnatt med er!


En jäkligt skön bild på Lisa från i somras. åh, ge mig sommar!

Mitt stora feta grekiska bröllop

Nu har jag precis kommit hem ifrån Elias. Vi gjorde mest ingenting, kollade lite på TV och åt pannkakor. Haha. Men det var myyys! Sen började vi diskutera Celsius, Kelvin och Farenheight på vägen hem. Förvirrande diskussion det dära! 

Nu sitter jag och pappa och kollar på mitt stora feta grekiska bröllop. Ganska rolig film faktisk, men jag har redan sett den ett par gånger, men pappa sitter här bredvid och skrattar högt med jämna mellanrum. haha!

I morse så beställde jag förresten hem min HTC. Det blir intressant att lära sig den telefonen, och framförallt den touchen... Min touch på min nokia är ju helt annorlunda från HTC-mobilerna, så jag kommer ju få daaaaamp.. Men det ordnar sig nog!

I morgon måste jag in förbi stan en sväng, och fixa en sjuuuukt försenad födelsedagspresent till Karro. haha. men bättre sent än aldrig brukar man väl säga? :)



Den här snyggingen träffade jag förut idag.

Det här var bara tre år sen, och det är helt sjukt.

WOOOOPWOOOP

Bästa känslan på lääänge!

Godmorgon alla glada!

Jag vaknade på ett strålande humör idag. Dels för att jag såg i tidningen att det skulle vara plusgrader iallafall fram till fredag, min studentmössa har kommit, och jag ska träffa julia idag - det var ju iallafall sjukt länge sen, igen! Men bättre sent än aldrig som man säger.
Sen måste jag berätta att jag och Elias faktiskt är nyttiga! (nyttigare). Som tillexempel igår, istället för att elioas kommer hem med en chipspåse eller en godispåse till mig, så kommer han hem med en grapefrukt. Känns fortfarande jävligt udda, men varför inte egentligen? Det är ju gott, plus att man inte blir sådär tjockt mätt. :)
Nej nu måste jag göra mig i ordning, för om en timme ska jag möta Julia på stan. Och förresten så kom jag på värsta fotoidén igår. (eller okej, kanske inte värsta, men det skulle kunna bli ganska fräscha och fina bilder). Det var i varjefall när vi satt och åt grapefrukt när jag insåg att den är ganska fin. Så jag ska gå någon dag, typ imorgon och handla lite frukter av olika slag, dela på dem som är snyggast innuti, och ha kvar dem som är snyggast utanpå och i massor av olika kombinationer. Skitsvårt att förklara, men jag visar bilderna  när jag har tagit dem! ;)
Dags att sätta fart, jag hör av mig igen närmare kvällen. Måste ju berätta lite om mitt besök hos Malena, hon som syr min balklänning! :) Hej på er!
(blogg.se verkar ha damp, så nu får ni ett långt tråkigt inlägg, utan bild. Vilket gör det ännu lite tråkigare. Och juste! nu idag någon gång så ska jag se till att beställa hem min HTC. haha japp, jag får beställa min egen födelsedagspresent. haha!)
Jag vaknade på ett strålande humör idag. Dels för att jag såg i tidningen att det skulle vara plusgrader iallafall fram till fredag, min studentmössa har kommit, och jag ska träffa julia idag - det var ju iallafall sjukt länge sen, igen! Men bättre sent än aldrig som man säger.

Sen måste jag berätta att jag och Elias faktiskt är nyttiga! (nyttigare). Som tillexempel igår, istället för att elioas kommer hem med en chipspåse eller en godispåse till mig, så kommer han hem med en grapefrukt. Känns fortfarande jävligt udda, men varför inte egentligen? Det är ju gott, plus att man inte blir sådär tjockt mätt. :)

Nej nu måste jag göra mig i ordning, för om en halvtimme ska jag möta Julia på stan. Och förresten så kom jag på värsta fotoidén igår. (eller okej, kanske inte värsta, men det skulle kunna bli ganska fräscha och fina bilder). Det var i varjefall när vi satt och åt grapefrukt när jag insåg att den är ganska fin. Så jag ska gå någon dag, typ imorgon och handla lite frukter av olika slag, dela på dem som är snyggast innuti, och ha kvar dem som är snyggast utanpå och i massor av olika kombinationer. Skitsvårt att förklara, men jag visar bilderna  när jag har tagit dem! ;)

Dags att sätta fart, jag hör av mig igen närmare kvällen. Måste ju berätta lite om mitt besök hos Malena, hon som syr min balklänning! :) Hej på er!

(blogg.se verkar ha damp, så nu får ni ett långt tråkigt inlägg, utan bild. Vilket gör det ännu lite tråkigare. Och juste! nu idag någon gång så ska jag se till att beställa hem min HTC. haha japp, jag får beställa min egen födelsedagspresent. haha!)

Hallojj!

Nu sitter jag här igen, och insåg precis att det är den 1 mars idag. Hur sjukt!?

Men idag har det varit en mycket trevlig dag, och trevligare kommer den bli! Som sagt så kilade jag ut till Nicole förut idag och det bjöds på det mesta. Blåbärsscones, ananaspaj, kladdkaka, choklascupcakes och allt vad det nu mera var. Som tur var sa Elias igår att "vi har undantag på vårt nyttiga löfte om någon bjuder på det." Ohhyeah, tur för han att han sa det igår och inte typ som idag. Även om jag faktiskt var duktig och åt bara en cupcake och en liten liten bit kladdkaka och sen bara scones. Och scones är ju faktiskt relativt nyttiga!

Sedan kilade jag till stallet och borstade lite på min häst och såg till att hon fick lite morötter att äta på :) det är hon värd min fina häst!

Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Och efter det ska jag kila ut till Hogrän där jag ska prova lite på min balklänning. yeey! Iofs sa hon att det "är den mest tråkiga, men den mest nödvändiga utprovningen". Men det gör ingenting, det ska bli roligt att få se att den börjar bli en klänning, och inte bara en klänning på en bild. Underbart!

Sedan kommer även min fina Elias hit och sover. Supermys! kanske att vi ser en av filmerna vi hyrde häromdagen?


min finaste.

Full rulle.

Bara för att det är lov så betyder det inte att man bara kan ligga hemma och slappa hela dagarna, snarare tvärt om! Här är det fullspäckat schema var dag typ. Idag på morgonen så har jag vart i stallet och fodrat och grejjat. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska nu göra iordning mig lite smått, för typ vid två så kommer Karro och hämtar upp mig. Då ska vi nämligen ut till Nicole och fika. (eller ja, jag ska inte fika, jag får äta sscones istället, men det är minst lika gott det!). Efter det så är det tillbaka till stallet och ta in alla hästar och fodra igen. Möjligtvis borsta lite på min tjockishäst. Sen är det bara hem och äta och så, för sen vid halv sju så ska jag antagligen ut till Malena, hon som syr min balklänning. yeeey! Får bara se om jag får tag i henne.... Men men, det löser sig nog.

Förhoppningsvis så kommer Elias förbi här en sväng också, får se om han hinner bara (han som har sååååååå mycket att göra. ;) haha.)

Nej, nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna. Skriver kanske något mera ikväll. Herå!


fine hesten <3