Polhemolympiaden.

Jepp, den är alltså imorrn och jag är faktiskt taggad till max. Det kommer bli störtkul! bara det inte är kallt och dåligt väder som förra åter, för då fryser man så faslit efter man tillexempel har letat efter bollar i en pool. Haha, japp den är med i år igen och återigen är det jag Ellen och Nicole som ska plumsa i. Haha (andra Ellen är ju på fastlandet den här gången..). Och hoppashoppashoppas att Elias i min klass är frisk imorrn så att han kan klättra på läskbackarna, för annars är det antagligen jag som får ersätta honom.. Jaja, det lät på de andra pojkarna att han skulle komma imorrn. Som sagt, hoppas! Och sen får jag ju träffa min Elias som också kommer att vara där! Jag hade även tänkt att ta med honom hem efterråt. Jag har precis lagt fram alla tusen ombyten tills imorrn, eftersom man blir blöt ett antal gånger så kan det vara skönt med ombyte. Så nu till alla er som ska vara med (vilket antagligen bara är Nicole och Ellen som kanske läser det här och är de som ska vara med.) men iallafall, TAGGA TAGGA TAGGA!

så fick jag inte in den supersnygga bilden som var på mig från förra årets olympiad. typiskt!! den som är så snygg...

COLDPLAY!

Coldplay var helt sjukt underbara. Gissa vart vi fick platser? Eller snarare, valde platser? Jo ca 10 meter från scenen, och precis intill staketet vid ett av utspringen. Helt sjuuukt bäst! Men jag börjar från början, gör en låååång historia kort-kort. När insläppet var så hade vi sån jkla tur, eftersom hela vår kö rusade fram till en ingång som de öppnade först, men när vi kom fram en liten bit så öppnade de ingången precis bredvid oss, så vi var i princip först in. NICE! Så som sagt, vi valde platserna bredvid ett utspring, vilket var ett fantastiskt val. för det första för att det var precis intill utspringet, för det andra, man fick luft, och för det tredje, vi fick vatten, för det fjärde hade vi minst 20 feta högtalare precis framför oss, så vi hörde typ bäst.

Förbandet, white lies, var grymma. Men inte ens i närheten av vad coldplay var. De var fantastiska otroliga underbara, det går inte att beskriva med ord. Ni som var där med mig vet vad jag snackar om. Det var fantastiskt. en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Och jag är så sjukt glad att jag fick dela upplevelsen med er!

Bara för att jag har sämst bilder (har inte fått de andras bilder ännu),
men bara för att visa hur fint det var, och hur nära vi var!
UTAN ZOOM!!!!

Fantastiskt vackert


mer bilder kommer självklart när jag har fått bilderna!

Sthlm+NSFJL

Stockholm med tjejerna var absolut underbart. Det går inte beskriva, bätte avslut går inte att få. Ni är verkligen bäst! Vi kom upp till fastlandet på torsdagskvällen då vi virrade lite lagom innan vi kom till rätt tunnelbana och rätt buss och såna grejer. Men att ta sig från bussen till där vi skulle bo var lättare sagt än gjort. Haha.

På fredagen åkte vi in till city med fulla plånböcker och väldigt motiverade inför att spendera pengar. Så vi alla gjorde av med en hel del. Det var nog ingen av oss som kom hem från stan och hade gjort av med mindre pengar än 1500. najs! När vi höll på att dö för att fötterna värkte, magen kurrade och ingen orkade mera så åkte vi tillbaka till djursholm där vi beställde pizza och bara satt och myste hela kvällen.

På lördagen åkte vi in till stan igen, tidigt, för att jag skulle köpa converse, johanna en klänning och lite sånt. Sedan låste vi in det på centralen, köpte någon att ta med oss och äta, och seden var det bara att bege sig till Stockholms Stadion för att börja köa till Coldplay!! Vi började ungefär halv två, insläppet var halv sex, och förbandet började halv åtta. Coldplay vid nio. Men iallafall i kön fick vi sällskap utav Julia och Viktoria. Vilket var hemskt trevligt! Och alltihopa var hemskt roligt, tillomed springandet till toan och rusandet in på stadion för att hinna ifatt de andra. haha. så nu gör jag såhär.  
|----------COLDPLAY----------| Efter konserten så åkte vi nästan på direktn hem, men ingen av oss kunde sova, så vi åt lite natt-kex och lyssnade på coldplay, kollade bilder och diskuterade fram och tillbaka om hur underbart det var!

På söndagen städade vi lite, och jag tvättade. ( hade fått hudlotion på hela mina nya chinos) Sedan åkte vi in till stan igen. men ingen av oss hade någon särskild lust, eller pengar till att handla. Så vi gick till ett supermysigt fik i gamla stan och lunchade där. Sedan gick vi till slussen där vi satt oss vid vattnet i solen och bara myste de sista timmarna i stockholm. UNDERBART!

snodd av Lisa


Saknad.

Bild snodd utav Julia.
på COLDPLAY

Idag var jag Johanna och Nicole hemma hos lisa för att säga hejdå. Hela stunden vi var där var det inte den gamla vanliga stämningen vi brukar ha, inte ens ett endaste ord om Coldplay. Det är faktiskt en grym prestation. Vi sa inte mycket alls faktiskt. De få skratten som kom var ganska livlösa och dog snabbt ut. Men sen när vi blev tvungna att gå, då kom det. Jag kunde faktiskt inte hålla tillbaka tårarna längre. Så där stod vi, Jag Lisa Johanna och Nicole, Jag och Lisa störtgråtande.
   Usch, ni ska veta att tårarna även rinner när jag skriver det här.. (Ja jag vet, jag gråter hemskt lätt...)
Men hallå? Vem kommer inte sakna våran favorit-Lisa, min favorit-Lisa?


sthlm.

Nu sitter vi här i lägenheten i djusholm. Snacka om att det finns maffiga hus här.. Avndsjuk!!! Men iallafall vi anlände igår kväll, efter en massa ltandes efter tunnelbanor och massa, men vi kom tillslut fam välbehållna illafall. Jag och Johanna höll koll på de andra lantisarna.. Haha. Idag har vi varit på stan i stort sätt hela dagen. Det blev en hel del spendeande av pengar för oss alla. Själv gjorde jag ett par REA fynd, tex en klänning för 20kr, ett par klackar för 200kr och ett par chinos för 100kr(ord.400) Kändes verkligen bra. Sen köpte jag även et par till klackar, underkläder, en kofta. Typ så tror jag. Tippentoppen. Nu sitter jag Nicole och Frida och pratar lite. Lisa pratar i telefon och Johanna står i duschen. Så nu ska jag försöka vara social.'

Imorrn blir det lite stan igen och sen COLDPLAY!!!


förresten, tack Nicole för presenten!! Bättre sent än aldrg som man brukar säga :D

Sista för mig.

Nu är det det sista för mig här innan avresan mot stockholm. Båten går 16.45. YEEEY. Det kommer bli bäst! Så nu, packa det sista, hitta kläder för resan, och höra av sig till Frida så jag vet när vi åker ner till båten. Åh vad bra det kommer bli. Jaja, nu är det dags att sätta fart!


http://www.saidaonline.com/en/newsgfx/coldplay-saidaonline.jpg



Juste, skolan var ju idag också. Det finns inte mycket att säga om det. Det kommer bli jobbigt.

Öronproppar.

Det var lättare sagt än gjort det där med införskaffandet av öronproppar... Eftersom jag har extremt små öron, eller kanske inte extremt, men små är dom, så måste jag ha S i mina öronproppar. Men på apoteket fanns bara en stor hög av L, bara storlek L så långt ögat nådde, och långt därtill visade det sig. Det fanns ETT par S kvar i öronproppsväg på hela gotland, vart? jo i Roma. Så jag och mamma åkte hela vägen till Roma för att köpa gotlands sisa öronproppspar i storlek S. Jaja. Nu har jag dom iallafall. men lätt var det inte. Det fanns tydligen ett fåtal kvar i hela Sverige... Men som sagt, nu har jag iallafall ett par.

Nu måste jag göra mig iordning. Ut till Nicole och kräftskiva snart! Fast det är lite hemskt. Kräftorna bara ligger där och kollar på en ju....

http://matochdryckestips.files.wordpress.com/2008/08/kraftor.jpg

packapackapacka

Idag har dagen gått åt till att sega sig runt, och packa. Så nu är packningen nästan helt klar. Det sista som ska i, får läggas i imorgon istället. Och juste, imorron är det skola också. Klockan 11 i aulan om jag inte tar helt fel. Uscha. Men det blir kul att träffa alla igen. Annars kan det ju ta sig. Nu ska jag snart till stan med mamma och införskaffa mig ett par öronproppar. Ikväll är det kräftskiva hos nicole. Imorgon som sagt skolan. Och på eftermiddagen, båten till stockholm och COLDPLAY!!!


Jättesuddigt.

Nu har jag suttit här och arbetat ihäl mig för att göra fina bilder att ha på fram och baksidan på min nya kalender, men hur gick det då? Jo, först hemskt bra, sålänge de var i datorn alltså. Men sen när jag skulle skriva ut dem så insåg jag att vi hade dåligt med färg i skrivaren, plus att de blev jättesuddiga och otydliga när de kom ut på pappret... Men jag antar att det får duga för tillfället. Man ser ju iallafall vem alla är. Nästan. Får försöka att skriva ut dem på nytt när det finns ny färg. Kanske blir bättre då? Men de här får som sagt bli provisoriska.
 Jag tyckte iallafall att det blev fint...
Framsida

Baksida

Hide/Fårö

HELT UNDERBARA DAGAR!! JAG ÄLSKAR ER!!

När vi kom ut i Hide så möttes vi utav en pytteliten helt underbar stuga, med utedass och utedusch. Så vi började med att packa in oss i stugan och ganska direkt äta Tacopaj. Hur gott som helst. Efter det skulle vi ta en "liten promenad i Hide" som mina hungriga vänner och jag tyckte blev alldeles för lång, för det låg ju faktiskt en morotskaka i stugan som väntade på oss.
Nicole var lycklig över att vara på landet.

Och vi kastade lite sten.


När vi kom tillbaka så satte vi i oss en hel morotskaka, och så var det paket-utdelning. Lisa verkade väldigt nöjd över vårt paket till henne, och GISSA vad jag Nicole Johanna och Frida fick av Lisa!? EN STJÄRNA!! Egentligen hette den Pavo, men nu när vi har vart med i bilden så heter den "NSFJL" som jag senare kom på att det lät som "Näsfjul" En riktig riktig riktig stjärna, och jag kunde inte göra annat än att låta tårarna spruta. Så nu, oavsett vart vi är i världen, så har vi alltid en gemensam stjärna tillsammans. Sedan så såg vi på IceAge en stund. Sedan var det tärning, och såklart fiskespelet. Jag måste ju säga att jag var lätt bäst på det! Haha!
Här är det tärning i full gång


På onsdagen så gick vi upp och åt frukost i Lisas och Nicoles sängar, eftersom det inte fanns så mycket annan plats att göra det på. Men jag måste säga att det var supermysigt!!
Frukost i sängen.


Sedan så gjorde vi oss nästan på en gång i ordning för att åka ut till holmen utanför Hide med Lisas båt. Och väl framme vid båten så kom vi på att vi hade glömt tändstickor och grejer, vi skulle grilla korv på holmen, så vi lånade av någon snäll farbror.. Men iallafall, sen var det ett stort problem med att få igång motorn och grejer, så vi satt i säkert en halvtimme utan att få igång motorn. Men sedan efter ett tag så fick vi igång den, men då hade backen fastnat så vi kunde inte köra framåt. Men efter kanske ytterligare tio minuter så kom vi iväg. Framme på holmen så började vi grilla korv och ha allmänt trevligt, tills åskmolnen började komma, då fick vi börja åka tillbaka till fastlandet igen. Men det var helt klart en ordentlig upplevelse eftersom vi blåste in på stenarna hela tiden så hoppade Lisa och Nicole i vattnet med kläderna på för att propellern på motorn inte skulle slå i stenarna. Men gu vad roligt det såg ut. Klockrent!!    Lite senare fick vi reda på att det hade vart en sån där virvel ute på ön där vi vart kanske bara en halvtimme efter att vi hade åkt därifrån.
Nicole & Frida när vi äntligen kommit iväg

Nicole & Lisa på holmen
Lisa dyblöt efter alla händelser på vägen ifrån holmen.


När vi kom tillbaka till stugan så började vi packa ihop våra grejer för att lite senare åka vidare till Johannas stuga på Fårö. När vi kom dit så började vi bära madrasser och grejer för att få iordning i rummet där vi skulle sova. Sedan kom vi fram till att vi skulle åka och bada på Sudersand. I regnet. Så Lisa och Frida bangade, fast de var såklart med på stranden. Och jag Nicole och Johanna var i och badade i alla vågor. HAHA, typ mini-tsunamisar. NOT. Men riktigt skönt var det. Men när vi hade kommit upp så fick vi skynda oss, för Lisa snackade om någon åska, och då började Nicole babbla om sand som blir till glas om blixten slår ner och grejer. Så vi åkte tillbaka, men på vägen åkte vi och kollade på raukar och lekte lite turister och grejer. '
Nicole
Frida, Nicole & Johanna
Nicole


Efter det så åkte vi hem så fixade vi maten. Det blev grillat kött med coscos-sallad med hallon. Supergott! Sen skärde vi upp melon och hällde upp godis och så kollade vi på American Pie-Beta House och Love Actually. Mysigt mysigt! Sedan spelade vi lite Brainstorm. Sedan vart alla jättetrötta, så vi skulle gå och lägga oss, istället så pratade vi en massa skit, en massa grejer om allt och ingenting i säkert över en timme. Verkligen jättemysigt!
Maten


Vaknade på morgonen av att Lisa och Nicole kommer upp med frukost till oss. Varm choklad o massa grejer. Efter vi hade ätit så åkte vi nästan direkt till Sudersand och la oss. Fast det var lite kyligt så vi byggde ett sandslott, och sedan så badade vi. Och sedan var det för kallt, så vi kilade tillbaka till stugan. Där satte vi igång Hitta Nemo och åt kladdkaka med grädde, hallon och marshmallows. Riktigt gott.
Vårat vackra sandslott


Efter det så städa vi ihop alla grejer i stugan, sedan kilade vi sakta hemåt. På vägen stannade vi och klappade på kossor, och senare så badade vi vid tingstäde. Sen var det bara att kila hem till stan igen. Dessa dagar var till ända.

Men helt sjukt underbara dagar tjejer.

Jag älskar er!






nu är det bara bilder från min mobil, så när det kommer mer bilder från Nicole och Lisa så lägger jag nog upp fler. Deras bilder är mycket finare!

Lisa

Japp, jag tänker tillägna hela det här inlägget till henne just eftersom hon lämnar oss i ett helt år. Och hur beskriver man en person bättre än med bilder?





Ja, hon är knäpp. Men jag tycker om henne iallafall.
Så det så.

Happiness



Jag är glad.
Gladgladglad.
 Om bara Elias hade vart hemma hade allt vart fulländat.
 Allt verkar ordna sig igen.
Alla kommer tillbaka på ett eller annat sätt.
Kan det bli bättre?
Jo lite, men nästan inte.
Jag älskar er, faktiskt, trots allt.
Det har jag alltid gjort.

Crêperiet

En mysig kväll på Crêperiet, bara Johanna som saknades...
Och såklart, GRATTIS LISA. Det var ju trots allt därför vi var där.

Nicole Kidman

Jag lik henne? HAHA, skulle inte tro det va?

http://www.aceshowbiz.com/images/news/00014011.jpg

HIDE/FÅRÖ

idag åker min älskling till Västerås... INTE OKEJ! <3


Men iallafall, imorrn åker Jag Johanna Frida Nicole och Lisa till Hide/Fårö. Det blir supermys det!!


I Fredags kom jag Frida och Nicole hem till Lisa på kvällen, och sedan gick vi vidare till Creperiet. Verkligen helt sjukt gott. Sen gick vi ner till medeltidsmarknaden och åt kanderade äpplen och såna grejer. Efter det åkte vi till tofta och badade i solnedgången, lyssnade på musik och satt unlindade i filtar och bara pratade. Verkligen helt sjukt mysigt.


Igår var jag Nicole och Lisa på stranden, och senare på dagen så hämtade jag och Lisa Johanna vid flyget, Hon har äntligen äntligen kommit hem!

Thailand

Började dagen med att åka till stallet och rida. Det var supermysigt. Har ju verkligen saknat lille Frances! Efter det så försökte jag få någon att åka på standen med mig, vilket inte gick någe vidare. Lisa Nicole och Frida jobbade, Johanna är fortfarande i Umeå, Karro var i björkhaga, och Elias cykel var sönder, så han kunde inta ta sig någon stans. Så därefter gav jag upp.. Fast sen ringer Elias och säger att han hade lagat sin cykel. Så jag fick komma på stranden iallafall. Weeei. Tur att jag har min pojkvän!! Och åååh, hoppas att min kära mamma kan gå med på det, annars kan väl ni som läser hjälpa till att övertala henne, eller hjälpa mig med pengar...? Jag säger bara THAILAND!! mhh, det hade ju vart underbart, verkligen UNDERBART. Den här gången är det inte bara tankar och drömmar, den här gången är det verkligt. OM någon, som mamma, går med på det , och betalar så mycket som möjligt också såklart...

http://images.easyart.com/i/prints/rw/lg/5/3/Sinibaldi-Three-Boats-in-Krabi--Thailand-53851.jpg
Bara kolla liksom.

ONSDAGEN DEN 5 AUGUSTI

De senaste tre dagarna har spenderats med Elias, det har varit mys, film, godis, medeltidsmarknaden, melon, skratt, gråt(ja det stog jag för..suprise), bad , och bara allmänt underbart. Jag älskar dig!


Snälla, lämna oss inte, snälla?





"Nice ass" - Jo man tackar ja.     Fast hörrni, synd för er att Elias hörde. Stackare.



snygg uppdatering av mig säger jag bara.

SÖNDAGEN DEN 2 AUGUSTI

Och vet ni vad jag glömde? Typ det sötaste på hela Buttle festen!
När jag och Elias vaknade någon gång på natten så hör jag Elias säga:
"Gumman är du vaken? Kolla på Karro och Bodén",
 och guuuuud vad gulliga dom var.
 Karro skämdes på morgonen, men jag förstår verkligen inte varför.
Aaawe vad söta dom var. Ni skulle ha sett.

SÖNDAGEN DEN 2 AUGUSTI

Juste, ingen flytt för min del. Det var tydligen "för litet"

SÖNDAGEN DEN 2 AUGUSTI

Buttlefesten blev dundersuccé! Helt sjukt kul hade jag iallfall. Även att jag är mindre stolt över mig själv på vissa delar. haha. Men iallafall, jag Elias och Arvid kom dit nästan bland de första, så vi kunde välja platser att sova på alldeles först. Och eftersom jag och Elias vägrade att sova i ett tält, så sov vi i partytältet istället. Haha, vi var dock inte ensamma, utan Karro, Bodén, Bolin och Emil sov också där. Men iallafall, vid sex kom ljudanläggningen, och vi började med grillningen. grillspett och potatissallad. Sen satte ljudet igång, vilket även satte igång festen. Sedan så myllrade det in en massa folk. Har sett de flesta innan så inte allt för många nya ansiktet, vilket var störtkul. Jag tror att de räknade efter och att vi blev runt 34 pers! Men kvällen bestod av en massa skitsnack, dans, och en hel del ordentliga skratt. Jag, Elias och Patrick var även inne i Patricks lilla tält en gång, vilket bidrog med två.... ehm ja.... killar. Och en asgarvande Sofie. HAHA! Framåt natten, (hade ju ingen koll på klockan heller), så tog jag och Elias en liten promenad i Buttle, och när vi kom tillbaka så vart det ett jäääkla liv, men jag och Elias var bara ute och gick. Bara. Så var det uppklarat. Eftersom festen började tidigt, så slutade den även ganska tidigt. Jag och Elias gick och la oss runt ett, och strax efter kom även alla andra som skulle sova i vårt partytält. Men precis när vi skulle somna, så kommer Patrick och Gabbe in i vårt tält, nakna! OCh så visade det sig att de hade vart ute och sprungit i över en timme längs med den stora vägen, nakna.

Men sömnen blev inte lång. JAg och Elias vaknade vid halv fyra igen och satte fart på resten (iallafall Karro och Hampus) Och Elias.. ja inga kommentarer, de som var där vet. Resten behöver inte veta. Hahaha. Men sen när klockan blev halv sex, så insåg vi att det nog var ganska för tidigt att gå upp, så vi sov två timmar till. Sen gick alla killar upp och grillade KORV. Klockan åtta på morgonen. Usch, man mådde ju typ illa av lukten av korv precis när man hade vaknat... Men jag var så sjukt trött så jag sov en timme till när de andra åt frukost, tills Karro kom och väckte mig.

Sen var det kubb-spel, coh sjuuuuukt dålig humor. Men gu vad roligt det var.

När jag kom hem åt jag en macka, och lite melon. Sen somnade jag som en stock och sov fem timmar den eftermiddagen. Men gu va skönt det var. Sen var det segisdag resterande av den dagen.


Den enda bilden jag kunde hitta faktiskt, men här har vi någon som jag inte kommer ihåg vad hon heter, Bolin, Elias och Jag.