juste, duschen var det ja.


värdelöst.

och mamma har tagit med sig hårfönen till fastlandet, så jag måste duscha ikväll för att slippa ha blött hår imorrn, Fan vad värdelöst.


det var fint förut när jag var ute och gick.
(upptäckte inte att jag hade med mig kameran förrän solen hade försvunnit bakom molnen. typiskt)

nu: maaat.

det blev en skön promenad ner på hällarna. även att det på vissa ställen var snö långt upp på vaderna. Haha. jaja, nu blir det iallafall mat.. men jag vet inte riktigt vad jag ska laga,.. Lisas ris&creme fraiche-mat. Eller om jag gör en pastasallad.. eller så tar jag något från frysen.. lisas rätt går nog fortast, och jag är hungrig nu. så det får nog bli den. Så nu ställer jag mig i köket en stund.                      imorrn lär nog matlagningen bli roligare, för då har jag förhoppningsvis Elias här, då blir det hela mycket mysigare, och så sjukt mycket roligare.. jaja.

promenad.

Nu har jag kollat på en film och segat lite, och nu såg jag vilket underbart väder det var ute, så jag går nog ut på en promenad nu. seeya.

i-landsproblem.

(jaa jag terrar bloggen idag, men det får ni faktiskt tåla, för jag har inte så mycket annat att göra faktiskt)

jag hade iallafall tänkt att kika på 6ans HarryPotter som jag förövrigt har på datorn, så går den inte att spela upp. DEN GÅR INTE ATT SPELA UPP!!!! katastroooof juuh. jahaja, då får jag väl leta upp någon annan film här hemma, som jag ändå redan har sett minst tusen gånger innan... vafaaan. jaja. jag har tråkigt.

nej hörreni.

jag kilar inte till stallet, fick just en sådan enorm magknip/magont, eller vad man nu kallar det, så jag stannar nog i soffan framför en film och lite OS tror jag.. kolla runt på bloggar, och ja, göra mest ingenting.. förlåt frances.


nytt OS-guld!

till curlingdamerna!
riktigt jävla bra alltså.





så nu kilar jag till stallet. herå.

godmorgon gott folk.

inatt har jag sovit närmare 13 timmar. Helt galet skönt! och som ni kanske kan räkna ut, så skippade jag curlingfinalen inatt, så nu ser jag på reprisen. HEJA SVERIGE! inte för att det verkar gå så bra för dem tyvärr. När den här matchen är slut, så tänker jag kila till stallet, men jag måste cykla!!! huuu! jag som både behöver och vill köra bil.. fan. den här veckan kommer inte bli någe bra när det gäller bilkörningen. visst, jag har körlektion måndag tisdag och onsdag.. men ändå. det är inge bra det här. jag kommer bokstavligt talat få bo i bilen från och med att mamma och pappa kommer hem, tills jag ska köra upp. aah. panik.

och vet ni? igår gjorde jag pannkakor. så hade vi ingen sylt och så blev allt bara konstigt, och inte alls så gott som jag hade planerat. inte okej! och vet ni en till grej? jag fyller år om exakt två veckor!!! grattis till mig :D

och nu tog sverige två poäng!! yeeeeey.


jag vill till vääärmen nu,..

tråååk.

jag ville bara säga att jag har jättetråkigt, och alltså har mitt lov börjat sämst. jag skippar nog att kolla på curlingfinalen inatt. jag är fan galet trött ju. så sängen lockar en hel del faktiskt.


och kolla på den här, det är ju
simpsons/coldplay. haha. jag tyckte det var coolt. kanske bara för att det är chris martin.. men haha jaja, värt att ta en titt på iallafall,.

ajaj.

jag måste bara berätta hur jävulskt ont jag har i mitt knä idag. det suger fan. kan jag inte få min jävla remiss till röntgen snart, så att jag kan få veta vad det är som är fel, så att någon kan göra något åt det. snälla?

jag saknar er <3


jag säger bara "39".


hmf.

nu har elias åkt igen. = LEDSEN SOFIE!

så nu tänkte jag lägga upp en liten trevlig bild från igår, men den verkade inte vilja det, så jag skriver det här inlägget istället. Men nu ska jag nog snart laga någon sorts mat. Jag tror att det lutar väldigt starkt emot pannkakor. MUMMA. med grädde och sylt. underbart gott ju. så det ska jag nog göra, snart.

och mitt internet verkar vara aaassegt! typ sääämst juh.

någon som vet vad som är på OS ikväll? det vet jag,
19.00- slalom för damer, första åket
20.30- skidskytte-stafett för herrar.
00.00- Curling-final, damer. Sverige-Kanada.

typ vääärt att stanna uppe till curlingfinalen. det är ju FINAAAAAL!!! mot kanada! Kan det bli mer spännande? Jag har ju som sagt ingenting att göra ikväll, så det får väl bli OS varvat med Let's dance, och sen kanske jag är supermegatrött (nu är jag bara supertrött) så får jag sova lite tidigare, och kolla på curlingfinalens repris imorrn ist. jaja. nu får det nog bli lite mat, min mage kurrar. Så sätter jag igång lite härlig musíca på högsta, så blire lite mer sällskap än nu.

jag ska bara försöka lägga upp den där bilden nu också, så får vi se om det går.

en glaaad sofie.

jag som trodde jag skulle vara ensam ikväll när mamma och pappa har åkt. men gissa vem som ringde nu och frågade om han kunde komma förbi? joo, min älskade finaste pojkvän. detta resulterade i en glaaaaad sofie :D

winter break.

nu är det alltså spoooortlov. äntligen! Men, jag ska inviga sportlovet med att plugga lite ikväll, och lite imorgon, så jag får liiite grejer ur världen iallafall. (haha man kan ju iallafall hoppas..) sen på söndag så ska jag iallafall till ishallen och frysa, haha. Det är hemmamatch för BJ-visbyroma. yeeey, heja! sen så ska Elias hem till mig, och så ska vi bara myyyyysa hela looovet. underbart. 
    så blir det körlektion måndag tisdag onsdag. det blir bra, men sen blir det ju inge mer körning än så på hela veckan... uups. så det blir fan att ligga i sen när pappa kommer hem. Då ska vi minsann köra varje sekund som blir över. jajamen,.


och en till grej, jag saknar redan mina bästa flickor. Ingen av mina favvisar är kvar i sverige. hu. jag saknar er!

igår var det ju även sävefest. Och jääklar vilken otippad kväll. verkligen. hahahaha. ja och nya skor på fötterna resulterade i att jag gick en bit i strumpsuck i snön. jo det var kallt, men det var minsann bättre än att halta hemåt i mina nya klackar. usch, haha det är smällar man får ta.

så bilder från gårdagen kommer KANSKE upp lite senare när jag har lagt in dem på datorn. Men det är bara om det finns några bilder som är okej. haha. för jag vet minsann att det är mååånga bilder som iiiinte är okej. HAHA. störtskönt. sen kanske det kommer upp psycobilder på woops från igår. hoppas inte. XD

OS-GULD

fan vad sverige är bra! ännu ett OS-guld.
(eller ja, 4 på en gång om man ska vara noga)
bäääääst! jag blir så glad när sverige är så bra.
 det känns ju typ som om jag själv, personligen har vunnit.
Haha!
Jaa, bra var det iallafall.
YEEEEEEEEEEEY, mer guld åt sverige!


jag är en OS-nörd.

jag ser på stafetten för herrarna i skidor, (vet inte riktigt vad det heter, själva grenen liksom) men just nu leder svensken. YEEEY, hejaheja!

som jag visade lite snabbt i förra inlägget så ska jag köpa dem skorna, jag blev ju kääääär :D så dem ska jag införskaffa på typ fredag efter skolan kanske? ja snart blir det ju iallafall. nya skor är efterlängtade, verkligen.

och jag kommer sakna mina tjejor nu under lovet. alla mina tjejor är ju borta.. johanna är borta, karro är borta, nicole är borta, frida är borta.... och ja, lisa är ju också borta, men det var ju ingen nyhet... tur att jag har min pojk, vad skulle jag annars ha gjort på lovet liksom..?

så är det sävefest imorrn, jag och Felicia ska dit, eftersom i princip alla våra andra vänner är torrbollar och inte hänger med, så vi hamnar nog hos en nv-musik-klass innan. det blir säkert skojj. det märker vi ;D haha.

körlektionen idag gick typ galet bra. eller ja, motorstopp är jag fortfaande ganska bra på... FAN, men annars. min parkering fick kommentaren "jag kunde inte ha gjort det bättre själv", och sen så mina backningar fick kommentaren "ja du är ju riktigt bra på backning", så det går framåt hörrni. YEEY. fan vad jag är bra. NOOT.

och påtal om körkort.. FRIDA FIXADE SITT IDAG, stoooort grattis. Och sen även stooort grattis på 18års-dagen!! shiet, jag börjar få gamla vännor. förutom en lill-skit. HAHA. :)

annars då? imorrn ska jag och pappsen köra en stund, sen handla en massa mat och annat gott inför lovet. jag måste ju överleva, hallå? ;) sen kommer Elias hit och myser en stund. pysmys!

hmm, annars då? jag är heeemskt trött på skolan nu, faaan vad jag vill ha looov. och juste, jag har hörförståelseprov imorrn. fan. jaja. det får gå som det går. jag orkar inte.



tagga feeest!
   och jag tror att jag har övertalat johanna att gå imorrn iallafall. bäst!

i helgen ska jag haaandla! ;D


de är fiiine grejjar.

någon som vet vad jag vill få sagt med den här bilden?

haha askul ju.

 

 

sovgott


...

skenet kan bedra. glöm aldrig det.

det är väl fan självklart..

.. att det ska vara värdelöst väder nu, nu när jag har bråttom att lära mig allt om bilen och körningen och det dära. Så nu är det snöstorm, så pappa vill egentligen inte ut och köra med mig nu. men efter lite gnäll om att jag faktiskt inte har tid med att sitta inne nu när jag ska köra upp om en månad, så gav han med sig lite grann,. så vi ska köra på lite "otrafikerade vägar" bara så att jag får köra lite.... för faan jag måste köra. jag tror att jkag minsann får köra imorrn eftermiddag hemma, efter mitt dubbelpass påbilskolan, sen torsdag också, för sen åker ju mamma och pappa iväg, och vem fan ska jag övningsköra med då? nej juste. så ja, lite panik i magen har jag för tillfället.





update: hon den dära Lisa är förresten inte särskilt snäll, eller jo det är klart, men inte just nu. JAG ÄR NYYYFIIIKEEEEN!!!!


HJÄÄLP!

ni kan inte gissa vad jag gjorde idag... vissa av er vet iofs redan. men, jag beställde uppskrivning och uppkörning idag. HJÄLP. jag är redan galet nervös, och det är ju inte allt för lång tid kvar heller. uschusch. ja, nervös är nog bara förnamnet också. Och det är ingen idè att tjata om när jag ska köra upp och så,.. för jag tänker inte berätta. en vet, och det får nog faktiskt räcka så. för jag kommer vara så nervös själv, att jag inte behöver folk som ska vara nervösa åt mig.. XD



och en annan grej, påtal om det hära. GRATTIS SÅ JÄKLA MYCKET TILL KÖRKORTET JOHANNA!! FAN VAD DU ÄR BRA!

Okej, nu ska jag vara duktig.

Så nu ska jag läsa minst ett kapitel i äckelfysikboken. blääääh. jaja, det först sen får jag äta semla och kika på OS. förresten så förorade herrarna i curling. SÄÄMST.

nej, jag kunde inte låta bli...

igår när jag var på stan med Karro, så var vi nere på Clas Ohlsson, så kunde jag inte låta bli att köpa en börbar radio tills i sommar. Och det blev en rosa. HAHA!


uups.

jag har inte börjat läsa fysikboken tills imorrn, bra sofie, bra. Men... jag får väl läsa lite nu på kvällen, och om jag inte skulle hinna klart, så är det ju verkligen inte allt i världen.. för hur mycket var man tvungen att diskutera förra gången...? inte mycket inte. så om jag bara hinner läsa ett kapitel så är det ju lugnt. faktiskt. :) haha. bara att det blir ännu mera till nästa gång då,. men jag orkar inte.. jag har redan tagit lov.

nu ska jag kolla klart på curling-matchen, sen äta, och sen hoppa in i duschen. och sen kan jag läsa lite. finfint.

imorrn ska jag också övningsköra lite. kulkul. det blir säkerhetskontroll och backning har jag för mig. topp!




förresten, så har man inte riktigt tid att plugga och göra allt som man brukar nu när det är OS. det är ju massor man inte får missa ju! typ Jonsson och Ferry ikväll!

GRATTIS JOHANNA!

Johanna fyller 18 idag för er som inte redan vet om det.
Så därför vill jag bara säga, stort grattis! ♥


Grattis sötunge!


godkänd.

jag måste bara säga till er att jag nu har klarat Fas A,B,C,F och Repetion på körkortsteoriproven. Känns bra! och se två sista med endast två fel. yeey. så nu ska jag göra slutprovstestet. ahh, nu längtar jag tills jag får mitt körkort!! :)


update: första slutprovstestet - 67/70. naaajs.

NFS-kväll.

Gu vad jag känner att jag är i stort behov av en sådan kväll nu.
Det kommer bli galet bra. Semlor, körkortsplugg, skratt och skitsnack.
gaah, jag älskar det. Kanske tillomed att det blir en harry-film också?


de här två ska jag leka med ikväll (+ fridas pojkis till vänster. HAHAHA)

Ny design.

nu har jag ändrat på min design här på bloggen lite grann som ni kanske ser. kanske inte blev lika bra som jag hade tänkt mig.. det får se ut såhär ett tag, så får jag se om jag kanske byter tillbaka senare.

knäet.

idag var jag ju och kollade mitt knä. han trodde inte att det var varken korsband, ledband eller minisker. bra! men jag var lite vattnig i knät och det tydde på att det var något som inte stod riktigt rätt till. Så han funderade på om det var något med att lite brosk och ben hade lossnat eller var löst typ. Så jag ska iallafall iväg och röntga det om någon vecka. Då får vi hoppas att de hittar något och kan göra något åt det.. iofs så sa han att om det var såhär som han trodde, så var det antagligen ingenting att göra åt ändå... liksom vafan? jaja. det är väl bara att vänta och se helt enkelt. tyckte bara att ni ville veta.




och juste - mina ben har mycket muskler ^^, haha känn på den ni som säger att jag inte äger några muskler!

och nu då?

Nu har Elias åkt härifrån, och genast kände jag hur mindre glad jag blev... Jag har vart på superhumör hela tiden när han har varit här, jättemysigt var det idag. Och helt störigt roligt, jag har inte bara tjutit av skratt en gång, utan det är många många gånger. Haha ja, han är mer än galet söt helt enkelt. Jag älskar dig! <3

idag har jag även kört bil med pappsen, det blev närmare 1½ timme idag. och..... trumvirvel.... bara två motorstopp på hela tiden, DET är framgång om något. kan det bli noll snart..? jag måste ju kunna allt inom en mycket snar framtid.. så man kan ju hoppas... det här med backar börjar jag faktiskt bli lite hajj på, även teorin lite smått. så, som sagt, det går framåt.

och imorrn ska jag till en ortoped. mitt knä är ju värre än någonsin. och jag hoppas på ett sätt att de ska säga att det inte är något fel på det, men ändå vill jag ju att de ska säga att det är något fel på det, så att de kan göra något åt det.... vill ju helst inte operera det eller liknande. det hade ju bara vart sjukt jobbigt. Jag behöver ju mitt knä om man säger så...


och idag på italienskan, det var ju helt galet kul. hela klassen stod som stoora frågetecken. HAHAHA! "vad fan gör ni här..? men GÅÅ!!".   gaaaalet kul. jag tycker om min konstiga italienska.

NFJL - det här är till er.

Förlåt för att jag har vart en idiot, och inte har tänkt.
Ni har ändå alltid varit där, hur dum jag än har varit.
funnits vid min sida i ur och skur. (FINNS!)
jag älskar er, ni är fan som mina systrar. närmare än så.
fan. förlåt för allt, jag ska bli bättre.
Det är bara så jäkla svårt att hinna med allt.
men jag ska försöka bättra mig. verkligen!
Jag älskar er!
Ni är bäst, bättre än bäst. det går nog inte ens att förklara..
Ni betyder allt för mig.


började inte jag nyss?

Jag är verkligen helt förundrad över mig själv. Att allt det här går så fort.., att alla tror att jag kommer klara det på så kort tid, även att jag själv inte tror ett dugg på det.. men ja.. min körlärare tror ju det så. detta resulterade i att jag har fram till min lilla uppkörning bokad allaredan. började inte jag nyss..? så nu kommer det att rulla på med 2-3 lektioner i veckan i en månads tid, medräknat den här. Sen är det meningen att jag ska kunna det här..? Helt otrloligt. Tror ni verkligen att det kommer att gå? det tror inte jag... HJÄÄÄLP. Det är ju helt knäppt, hela idén med att jag överhuvudtaget ska få ett körkort, sitta i en bil själv och allt det dära. gaaalet knäppt. jaja, vi får se om det går att lära sig allt på den här lilla tiden.. kanske, kanske inte. tiden får utvisa.

2 OS-guld till sverige.

vad jag vet iallafall.

Kalla och Ferry.

det är bra Svenskar det.



det var allt jag ville säga. natti.

gott och blandat, helt enkelt.

idag har jag varit ute och kört, igen. Denna gång med pappsen, det gick faktiskt ganska bra, bättre än förväntat faktiskt. riktigt skönt. Och imorrn är det körlektion på körskolan igen.

Igårkväll kom som sagt Elias hit på kvällen, vi såg lite film, lite OS, åt lite chokladhjärtan som han hade med sig, och hade bara allmänt mysigt. Sedan så fick det bli sängen ganska tidigt, för både jag och Elias var helt galet trötta. Så det blev en mysig natt, men galet jobbig morgon. jaja. ♥

Och imorrn då? Elias kanske kommer hit igen, men det kommer ju bara vara astråkigt för hans del, så ja, vi får väl se hur det blir med den saken. Om han inte kommer hit, så kilar jag nog till bilskolan efter skolan och ser på den dära säkerhetskontrollfilmen som Lennart tyckte att jag skulle se, och lite allmän teoriplugg. Vi får se helt enkelt.

Nu är det dags att sätta på sig ridkläderna, linda mitt knä ordentligt (har ju börjat göra äckligt ont nu igen ju...), och sen kila till stallet.

 

ikväll blir det semlor. MUMS


you don't know.

idag var det alltså första körlektionen, riktigt kul, och inte alls läskigt ju. Lennart var ju också störtskön. Så det var ju typ bäst. även att jag inte var särskilt bra. haha. men det var inget jag hade trott heller. 

Nu håller jag på att städa lite för att undvika en mongoattack från mammas sida lite senare...

Och så väntar jag på att min älskling ska komma hit, han kommer väl hit om sisådär två timmar. så nu får jag engagera mig i att dammsuga.

ciao

nu tänkte jag skriva av mig lite.

idag är det alltså alla hjärtans dag. sugig dag när ens pojke inte ens är hemma om du frågar mig., tur för han att han kommer hit imorrn och sover här. Funderar på om jag ska kila in till stan imorrn efter skolan och köpa lite blommor till honom. det är han värd. Men de skulle aldrig överleva en hel dag borta på bygg-programmet. nääe. han kan få dem någon annan dag, bara sådär helt utan vidare, när han minst anar det. Haha. ♥♥♥♥♥

idag var jag och Frances ute i skogen själva, och det var jättemysigt och jätteroligt. hon var helt knäpp och verkade helt lycklig över att det var snö överallt. Hon gick i varjefall igenom alla granar så vi båda såg ut som två snömonster. haha. men det var riktigt mysigt.
   Lite senare så hjälpte jag frida att klippa Gloria, och nu ser hon ju faktiskt tillomed ut som en häst ;) tänka sig att det fanns en häst bakom all den pälsen. haha.

Sedan var jag och pappa ute och körde i säkert 1½ timme. Det gick verkligen upp och ner idag. Ena stunden gjorde jag en näst intill perfekt parkering, och andra stunden så stog jag med motorstopp mitt i vägen, på fel sida. YEEHAA. haha. jaja, det ska väl såsmåningom lösa sig också. kan man ju hoppas.
    och påtal om den dära bilen. jag har min första körlektion imorrn. PANIK!!!! jag kommer dö. mer än dö. en lång plågsam död. och jag kommer vara så dålig. aaah. tur att lisa karro johanna och frida har körkort (iallafall inom en mycket snar framtid) så att jag själv kommer slippa ta mitt, då har jag ju 4 personliga chaufförer, räcker inte det? måste jag också ha ett körkort? pffh.

nu är det också bara två veckor tills lovet. BÄST! då har min pojk sagt att han ska kidnappa mig hela lovet. och det har jag verkligen ingenting emot. myyys! <3

annars då?, jag har läst typ 80 sidor i stjärnor och äpplen som faller idag. aaaah jag blir galen på den boken, jag fattar ärligt ingenting. jävla dimensioner, svarta hål, tidsrum, och allt vad knäppt den innehåller. och att på samma tid kan en människa bli 17 år äldre, och en annan 50 000 år äldre. (??????!!!!!) psykobok.

nej nu ska jag nog sätta mig i soffan och kolla på OS med en kopp varm choklad. eller så hoppar jag i säng på en gång och sover ut ordentligt. det skulle jag iofs behöva. jag får ju inte lika mycket sovmorgon imorrn som jag brukar. ska ju som sagt upp och köra bil. aaaah.


såhär mysigt var det ute i skogen idag. :)
(och som det kanske framgår i den här bilden så fick jag i princip all snö, på grenen till höger, över mig, eftersom vi gick rakt in i den. hahahaha. bra sofie, bra!)

jag har klippt mig!!!

nu är det gjort. ingen kommer att se någon skillnad, men jag känner mig långt ifrån bekväm i det.
usch. jag tycker verkligen inte om att klippa mig. usch. bara så att ni vet.

sovgott.


ÄNTLIGEN FREDAG!

nu är det äntligen min efterlängtade fredag! så nu ska jag göra ingenting en liten stund, sen ska jag hoppa in i duschen, dra på mig mjukisarna, sen bär det av ut mot själsö och älsklingen. lycka. <3

natti.


snart..

ja, snart kan jag inte hålla mig längre. jag är så jäkla sugen på att beställa dessa. gaaalet. okej, jag funderar på det tills efter helgen. är jag fortfarande sinnessjukt kär i dem, så beställer jag dem. slår vad om att de är slut då bara för det... men nej, positivt. im in loooove.

Klicka för att förstora bilden

ensam.

ma och pa är på bio för tillfället, jag sitter här och glor framför tvn och ser på värdelösa program. torsdagar är fan sämst. blääe. därför har jag sprungit runt här och letat i lådor efter gottis (inte bra!!), och jag hittade ju faktiskt lite choklad.. verkligen inte bra. jaja. gott är det ju iallafall.
   inte orkar jag fortsätta läsa i den dära hemska boken.. eller visst, den är ganska intressant, men seeeg, och defenitivt ingenting jag frivilligt hade suttit mig ner med på min fritid för att läsa. det är om gamla vetenskapsmän och deras synsätt på världen typ. gaaah.
   funderar på att plugga lite körkort, men det orkar jag faktiskt inte. allt som ska läsas orkar jag inte engagera mig i faktiskt... och italienskatestet var jag sämst på, eller ja, det vet jag ju iofs inte, men jag bytte ut en massa a i sista sekund mot en massa e , och så skulle det ju självklart vara a. FAN.

idag har jag och papi vart ute och kört en stund. parkeringarna börjar faktiskt bli allt bättre och bättre. topp! men motorstopp är jag fortfaande hemskt bra på. XD haha. men jag är typ gaalet nervös inför måndag. första körlektionen. GALET LÄSKIGT.

nu ska jag glida runt ett varv till i lägenheten och se om jag kan komma på något skojjigt.


ang. förra inlägget.

förlåt ni som nu har klagat en massa. 17 meter skulle det självklart vara när det gällde tresteget. så nöjda?

Muffins-smulor på magen.

Min favorit-Elias kilade härifrån för typ en timme sen, gaaalet mysigt idag, som vanligt! Men det var verkligen så mysigt så det tog emot riktigt ordentligt för att släppa honom när han skulle åka härifrån. jaja, jag får ju träffa honom förhoppningsvis på fredag igen, innan han kilar till fastlandet, IGEN. Och nu ska jag vara sådära dum-egoistisk som man kan bli.., MEN jag hoppas nästan att han fortsätter vara förkyld, som han är nu, för då stannar han antagligen hemma över helgen... :$ haha. galet dum jag är.. men ja, det är väl sånt som händer..

nu går friidrott på tv, och han som hoppar tresteg (kommer verkligen itne ihåg vad han heter nu) har typ hoppat 7.07, och så kom det precis en som hoppade 7.06. HAHA,. fail.
    samtidigt så äter jag en chokladmuffins, och helt ärligt kan jag nog inte äta som en normal människa längre, för nu är hela magen full med muffins-smulor, tror att i princip halva muffinsen ligger utanpå min mage nu, ist för innuti. HAHA. sämst. 

och nu kom det en och hoppade 7.23, så nu vann han svensken inte iallfall. jaja. shit happens.

hmm, nudå? jag har pluggat klart italienskan tills imorrn, det gick på max 10 minuter. skönt. och på lördag ska jag klippa mig och på släktmiddag/lunch/något-liknande. gaaah.


och vet ni vad? jag funderar ärligt på att ha RÖDA byxor på mig imorrn.. RÖDA. jag vet inte om jag vågar... väntar nog tills fredag ist, lite kortare dag...




ojoj. kort inlägg.

efter skolan - bilskolan i typ en evighet med bil-plugg. men massor med trevligt folk där.

i stallet var det läääskig stämning, eller stämning, men ja, läskigt var det. usch, hu! stackars!
lektionen var sådär-tråkig, men frances var söt.


imorrn ska jag vara med min älskade pojkis. <3

på måndag är min första körlektion, GAAAAAH. läskigt!


knäet.

juste, glömde en grej. mitt knä är värre igen... så nu ska det kollas upp en gång för alla.. så kom inte och säg att det bara är en överansträngning som går över efter en liten stund, för det är det inte. möjligtvis en överansträngning, men inte någon som går över efter en liten stund. Jaja. jag ska iallafall försöka få någon att hitta något fel, så att de kan göra det bra., bara så att ni vet.

sängen nästa.

Nu får jag nog ta och gå o lägga mig faktiskt. Är galet trött. Har nyligen proppat i mig säkert en halvliter varm choklad. gooott! Men jag måste ju vara utvilad imorrn när jag ska på riskettan. fyyefaaan säger jag bara, och tur att jag har Josephin säger jag ännu mera. jaja.

och jag måste ta tag i min teori snart, så att jag kan lära mig det här någon gång, för körningen går ju bättre och bättre, det är väl bara parkering jag har stora problem med.. annars är det ju bara små problem. ;)

och faan vad taggad jag är på de där skorna jag skrev om för någon dag sen... Jag ska fundera lite till.., se till att jag har pengar, se om någon annan vill beställa något därifrån så blir frakten billigare. så, någon som vill beställa något ifrån
have2have.se ? isåfall är det bara att höra av sig!

nu sitter jag här och försöker få Patrick att förstå "NV-skämtet", mendet går ju inge vidare måste jag erkänna... jaja, komiskt är det iallafall.

nej, nu blir det sängen.

jag saknar min bror, litegrann.





Söndag

idag var det tävling, och Frances var helt gaaalet fin! aah. lycklig!!!

sen var jag och pappa ute och körde en sväng.

och nu sitter jag här, saknar min älskling, och halvsover framför tvn.

nu tänkte jag även kika i kylskåpet efter någonting att käka.


Kvällsbabbel.

ååååh, salem. HELT JÄVLA UNDERBAR!! Jag blev helt kär i låten på en gång. En typisk salemlåt. wonderful! Jag kände på en gång att det kommer bli en sommar 2010-låt för min del.

imorrn är det alltså tävling, och efter idag och träningen i tisdags så känns det faktiskt bra. får vänta och se hur det går imorrn bara. men ja. om inte annat så har hon varit duktig nu i veckan ist.

igår var en supermysig kväll hemma hos älsklingen i själsö, vi gjorde en gigantisk fruktsallad. och då menar jag verkligen gigantisk. det var en hel del över när vi hade ätit massor både på kvällen, och till frukost. haha. Sen så är det inplanerat pulkaåkning i monsterbacken på själsö, och även kanske lite skridskoåkning därute. Men iallafall, det var hur mysigt som helst att bara gör ingenting. <3

på måndag blir det riskettan hela eftermiddagen,.. BLÄÄ. men josephin ska iallafall också dit, så det blir nog luugnt. gör det tråkiga liite roligare iallafall.

hmm, det var nog allt, så nu ska jag hoppa i säng och ladda inför imorrn.


mot själsö.

Nu har jag precis duschat, och packat klart stallkläderna. Så nu ska jag bara vänta på att klockan ska bli typ kvart över tre, så att jag kan kila bort till säve, och sen vidare till själsö. Så nu ska jag nog äta något och filura en stund, kanske lite körkortsteori. Ja, fördriva tiden ska jag iallfall göra en liten stund. Ser verkligen fram emot en myskväll hos Elias. <3

 


Sofie, NEJ!!!

Nejnejnejnejnejnejnej.
jag kom på att jag har harrypotter and the half blood prince på mitt usb.
fanfanfanfanfanfanfan.
gissa vad jag kommer göra nu istället för att plugga historian.
jaja, jag lär väl ändå inte kunna lära mig det här bättre än vad jag redan gör (HAHA!)
nej men det kommer inte gå.
Jag är så jäkla trött på skolan nu, jag behöver verkligen ett lov snart. nu.
och särskilt när det är CP-ämnen som historia och såna skitämnen.
visst om det är roligt, typ matte, kemi och sånt.
men nejnej, så bra ska man ju inte få ha det inte.

därför blir det nog såhär nu: HARRYPOTTER. fan.


Nytt inte-orka-plugga-inlägg

Jag har kommit på att jag har en ny favvolåt, jag är helt såld, den är underbar. Och nu går den på repeat, så nu kan jag den typ utantill också. Men ja, helt klart en ny favorit!
    Och videon är så hemsk på något sätt, det är fan så att det blir tårar i ögonen tillomed. Jag vet egentligen inte varför den är hemsk, eller jo det är klart.. men jag kan inte riktigt peka ut något specifikt. hela videom liksom, den bara är hemsk helt enkelt. usch. jag får rysningar.
    Det blir ju inte bättre utav att Tim McIlrath sjunger helt galet bra heller.



skooor.

med platå och hööög klack. och jag är ganska sugen på att införskaffa dem. men jag vet däremot inte om jag vågar använda dem.. haha, men det är en helt annan sak. Ja, som ni kanske förstår, jag är sugen på ett par nya klackar. yees.

Klicka för att förstora bilden

pluggpluggplugg

här sitter jag igen. inte bra inte bra. men jag läser lite historia, skriver lite, tänker lite, sen tillbaka till datorn, och sedan lägger jag ifrån mig datorn för att läsa skriva tänka, sen tillbaka till datorn. haha. jag pluggar iallafall lite.. blääh. det här suuuuuger.


För att liva upp stämningen lite.

Så tänkte jag lägga upp en bild, det såg ju så tråkigt ut med bara ett låååångt inlägg med text.


Fast.

här är jag igen. med historiapapper och böcker utspridda runt omkring mig, ändå så väljer jag datorn i första hand. tänka sig. Men jag ska verkligen försöka att vara duktig idag, eller jag har helt enkelt inget val, provet är imorrn, och jag kan bara ytligt om första världskriget, inte om kolonialiseringen eller såna där små fixilurer som vad ubåtarna hade för betydelse, eller varför ryssland hjälpte frankrike (okej, den kan jag, men ni fattar poängen.), och ja sådana grejer. så det är väl det jag får plugga på idag, ikväll och inatt. yeey.

och så tycker jag om vad som händer här framöver faktiskt. Lite bestämt, men ändå massor som jag ser fram emot. galet.

7/2 - tävling, hopp.
15/2 - börjar med körlektioner
21/2 - JOHANNA fyller aaarton!
24/2 - FRIDA fyller aaarton!
vecka 9 - sportlov
12/3 - Krogen (vid tolvslaget för er som inte hajjade)
13/3 - JAAAAAG FYLLER AAARTOOON!
14/3 - dressyrtävling
17/3 - 1½ år med älsklingen
helgen 19-20/3 - GALEEN utekväll med karro
23/3 - PLUUT
vecka 14 - påsklov
15-16/4 - Stockholm med klassen
17-18/4 - stannar antagligen i stockholm över helgen också.
24/4 - ELIAS fyller arton! <3
6/5 - PLUUT
början av juni - ENGLAND
15/6 - SOMMARLOV
midsommar - LISA KOMMER HEEEM!!!
8/8 - Lisa fyller... ehm... ARTON!! :D haha. <3
18/8 - NICOLE fyller aaarton! + gaalen & underbar utekväll med NSFJL.

ja, så ser min planering ut för tillfället, det blir en mysig tid framöver, om man ser på alla positiva deler. underbart. jag tycker om mitt liv. faktiskt.

eller ja, inte nu längre, för nu måste jag engagera mig i min historia... blööh. Men ja, från och med imorgon efter historialektionen så tycker jag om mitt liv igen.

men nu, sliiita mig ifrån datorn, lägga den låååååångt ifrån mig, och så får jag minsann ta tag i min historia. men hur mycket lockar kolonialismen och sån skit egentligen? Jag tycker mer om att sitta här och skriva meningslös skit som ingen ändå orkar läsa...

Och så fick jag ett gaaalet bra erbjudande av Karro för imorrn,.. men det kommer aldrig gå, tyvärr. DET ÄR SKIIIT. så jag kilar ut till Elias istället och äter fruktsallad och myser, och tänker inte lägga en endaste tanke på dig och mysan... INTE EN ENDASTE! så det så. haha.

nej historia... NU.

fast först måste jag bunkra upp med några chokladmuffinsar så att jag klarar mig igenom eftermiddagen... det har jag tänkt på, att mycket plugg borde typ bidra till fetma. verkligen. Iallafall för min del, för såfort jag har tråkigt plugg, eller ja, plugg överhuvudtaget så måste jag ha något gott att äta på, som typ tröstätning. Så nu - hämta muffinsar, sen PLUGG. jag kan klara det, jag är inte rädd, jag kan flyga, jag är inte rädd. haha. nej nu får det vara nog. faktiskt.

adjö.

History.

Och jag tar paus från plugget idag. Jag behövde en paus. Verkligen. Men det känns på något sätt som om det inte är så jääääättemycket att plugga in,.. men ja jag lär ju få råplugga imorrn efter skolan, men idag är det såååå värt det. men det jag tänker på är "ÅTTA SIDOR". så det är liksom lugnt. haha.

Imorrn blir det nog även lite bilkörning, om det inte är snökaaos. men det kan vi ju hoppas på att det inte är-- Och på måndag är det riskettan. BLÄÄ. men Josephin skulle tydligen också dit på samma, så då kan jag ju prata med henne, och terra henne genom hela kursen ;), synd. haha.

Men jag, precis som min mattelärare brukar säga "har redan börjat fundera på helgen". För den kommer bli galet mysig. Jag ska ut till själsö, äntligen, typ gaaalet länge sen juuu. Så det blir mys. Men jag och Elias kom nyss överrens om att vi skulle börja bli nyttiga. gaaalet. Men vi hade planerat att göra fruktsallad i helgen, UTAN GLASS!!!! istället för att baka en kladdkaka, chokladpudding, eller ett paket glass. Haha. Vi är ju galet bra, om vi lyckas. haha. Men det tror jag faktiskt. För nu går vi mot beach 2010.



och så måste jag säga att Super Size Me, är typ världens äckligaste film. den får en verkligen att bara vilja äta sallad i resten av sitt liv. bläääh. Eller så är man udda, som Elias sa "hmm, jag blev galet sugen på att käka på MAX nu."

Min pojkvän är världens finaste ♥


Och jag saknar honom redan. Man känner sig så ensam framför tvn när man inte får en puss med jämna mellanrum, inte har en axel att ligga på, inte har någon som kramar en så hårt att man tror att alla revben ska gå av (haha, ja jag har en ganska stark pojkvän), eller inte ha någon som kollar på en med hundögon bara för att man ska klia honom på ryggen en liten stund. Ingen att sparka eller bita på när han kittlar en så man tror att man håller på att dööö. Ja jag tror att ni förstår poängen. Jag saknar honom, och han är världens finaste. Jag älskar dig! ♥


PARADISE HOTEL :D

nu var finalen. typ gaaaalet bra. inte de jag hade hoppats på från början. men ja, ingenting kan ju undvika att själva programmet ändå är gaaaalet bra. Det var allt jag ville säga, nu ska jag sooova. Natti.

ENGLAND.

Jajamen, england here I come, LISA, here I come. Men det blev inte mars som vi först hade planerat, utan det blir det varmare juni. Åh, försommar i England, försommarnätter med party hela natten. GAAAH vad kul det kommer bli, jag är taggad allaredan! Underbart. Inga biljetter bokade ännu, men det är ju inte direkt någon brådska.. men ändå. jag tänkte bara dela med mig om detta. Haha. ja ett ord kan sammanfatta det jäkligt bra. UNDERBART!!!


liksom, vah?

Jag upptäckte just en underbar men väldigt skrämmande grej... Det är 8 sidor i boken som vi har prov på. ÅTTA. därför är det inte mycket att lära sig, men desto svårare kommer provet vara. HJÄLP. Jaja. åtta sidor plus ett annat papper (som visserligen det mesta står i boken om ändå) ska jag lära mig. Det känns på något sätt luugnt. eller ja, det märker vi. Och jag lär svära över den här historian ett antal gånger till innan fredag, men det är sånt som händer såhär års. Typ.

Märks det att jag försöker göra något annat än plugga, igen...?


<3


Jag hatar snö.

och historia med för den delen, för jag borde verkligen plugga historia, verkligen, men tänk vad mytcket roligare det är att sega här framför datorn istället... Att sega överhuvudtaget istället för historia.. för ikväll är det ju ridlektion, imorrn vill jag helst vara med Elias efter skolan, och då har jag torsdag kvar, då jag helst ska ut och köra en sväng, så när har jag tid över till att plugga historia? jo... nu tillexempel, och torsdag eftermiddag, typ. Och för att undvika att behöva plugga in allt på torsdag, så måste jag ju börja nu. MEN JAG VILL INTE!! INTEINTEINTE. Men jag har väl inget val skulle jag tro, fanfanfan. Varför måste man ha historia? Jag vill verkligen inte ha historia. Gå NV och ha historia? heelt ologiskt. jag vill inte, jag orkar inte. blöööh.

men jag har väl inget val antar jag, jag har ju trots allt 4 timmar på mig innan jag ska kila till stallet. Tänk att körkortsplugg och såna grejer lockar så mycket mera... men jag får inte! Jag kan inte, jag hinner inte!


jag kommer snart bli sinnessjuk om jag fortsätter såhär. haha inte bra av mig.
   juste, måste snacka med mami idag också, hur ska jag komma ihåg det mitt i allting? Sista programmen av paradise ikväll förresten, galet spännande, men ändå lite tråkigt, vad ska jag se fram emot på måndagarna nu i fortsättningen då? gaah. jag blir gaalen.


Södervärn.

Idag har jag och ellen varit hemskt duktiga, på vår egna fritid gick vi till södervärn för att prata med tre små tjejor om NV, tänka sig att jag tror att vi klarade av att övertala alla tre. Haha. Nej men det var faktiskt kul, många minnen som dök upp när man gick igenom korridorerna. Nästan så att jag längtar tillbaka, men bara nästan.

Jag har tråkigt och det är hela 13 minuter till PH.

ikväll är det näst sista programmen av paradise. Det är bäääääst. Men jag har ingenting att göra i nu 13 minuter. sämst. Sen vill jag ha massor med pengar, så att jag kan storshoppa kläder, jag vill fylla arton, och jag vill åka iväg och äta ben&jerrys tillsammans med lisa. Jajamen,. Sen vill jag att Elias ska komma tillbaka hit, jag vill att vi ska ha mjölk hemma så att jag kan göra varm choklad. Och så vill jag ta mitt körkort, och lära mig att köra bil. Det är mycket man vill här i världen... Faktiskt. Någon som är taggad på att följa med mig och johanna ut på en grym utekväll den 12 mars vid tolvslaget förresten? :D isåfall är ni varmt välkomna att hänga på.

Jag vill ha en bil när jag fyller år, men det kommer jag inte få, även att jag har dragit ner på förväntningarna, jag kan ju tillomed ta en skitbil, det gör mig ingenting, bara en rullar liksom.

Jag vill på fest med min favoritskitunge karro, men det ska vi ju ordna ihop snart. snarast möjliga säger jag bara. det blir nog ingen tävling för mig nästnästa helg heller för den delen, för hur tusan ska jag hinna med det? Det kommer då aldrig gå. OCH, jag vill vara en Avatar. Och så vill jag åka till Lisa. Och jag vill ha lov, jag vill att hockeysäsongen ska vara slut snart (bara 4 veckor kvar) så att min favoritpojk kan ägna mer tid åt mig. ^^,

ja nu vet ni vad jag vill, och en sak till, nu tycker jag att paradise ska börja.


Selma-bok, körkortsteori & paradise.

Nu har precis min älskling kilat härifrån. Blev en liten udda eftermiddag med tanke på mina humörsvängningar.. HAHA. Jaja, sånt som händer, sedan så hade ju Elias kommit hem ifrån båten inatt, så han var trött och sov en hel del, därför passade jag också på när jag hade chansen liksom. haha.
    Nu tänkte jag, eller snarare är jag tvungen att läsa ut selma-boken och skriva frågorna. Tänk att jag inte ens kommer ihåg vad den heter, så är bra är den., Alltså, selmaboken med två böcker i en stor vit bok, rekomenderas inte. Jag tänkte få klart den snarast möjliga, eftersom jag vill plugga lite körkort, och göra ett till teoritest innan paradise. Får se hur lång tid det tar med segisboken.. Jaja.

Imorrn ska jag och Ellen på välgörenhetsuppdrag på södervärn, så alla södervärnare, se upp för mig och Ellen runt halv två.


De blev vita igen! ...eller vitare iallafall.

Conversen har nu torkat och de är minsann vitare, man kan se att de är vita iallafall, och inte brungråa. Småsaker som får en glad! Men nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag läsa lite i min svenskabok. Och sen får jag se hur lång tid jag har kvar på sovmorgonen, så får jag se om jag ska göra ett teoritestprov, eller bara läsa lite i körkortsboken.

I eftermiddag kommer min älskling hit!! <3


converse i mitt hjärta säger jag bara. haha.