titan eller MRI?

varför är man knäpp för? jag har redovisning imorrn om magnetröntgen. och jag har en astronomiinlämning nästa fredag. alltså, NÄSTA fredag. vad sitter jag och pluggar med nu..? joo jag började om från början (raderade över en hel A4 med fakta) och skrev nästan helt klart ett helt arbete om månen Titan. bra sofie, bra! varför prioriterar man ALLTID fel grejer? jaja, det ska nog gå bra det imorrn också ska ni se. nu ska jag och mammsen och hämta ut min mobil, köpa skor och ja. lite sånt. sen är det stallet och dressyrlektion ikväll. kulkul! bara att jag har blåsor på 5/10 fingrar, varav ett finger kan jag inte räta ut helt pga en gigantisk blåsa. (JOEEEEEEEEL!!!!!!! du ska fåå! hahaha, nej skämt åsido). så jag får väl plåstraplåstraplåstra och tejpatejpatejpa innan lektionen ikväll om jag inte ska få köttsår och bli tvungen att amputera bort hälften av fingrarna.. typ. haha. nej hemskt.


okej, slut på knäpp-pladder. herå.

min mamma är snääääll.

Jahaja, då är jag här igen. Så jag tar och börjar med att redogöra lite plugg. Jag har vart duktigt idag, eller ja, skitseg dag i skolan där CAD-tekniken sög, för ingenting ville göra som jag, och programmet protesterade gång på gång på gång. Sen var italienskan segare än segast. men några skratt på matten var det ju iallafall. och min pojk fick jag se ett antal gånger under skoldagen. Fick även prata lite med frida och matilde, kuul! så nu ska jag antagligen leka (okej, middag och utgång. haha) med dem nu i helgen. kulkul! :)


Så har jag pluggat kemi ända sen Elias gick härifrån, så nu har jag gjort en liten sammanfattning och kollat igenom lite blandade grejer. men jag känner mig ändå bra, vadå, provet är ju inte förrän på fredag?!


(och matten, den försöker jag förtränga så gott det går...)




Sen är min mamma snäll, eller det är såhär (från början lite kort). mamma tyckte inte att mina skor dög till friskis eftersom de inte hade tillräckligt med dämpande sula fram och dittendatten. Och jag sa att mina dög alldeles utmärkt, eftersom jag inte direkt har pengar för att köpa ett par nya gympaskor för en tusenlapp, när jag redan har ett par. Så nu ska hon tydligen köpa ett par åt mig, och ingen tackar väl nej till nya skor, även om det handlar om ett par gympaskor? :D


och sen, till sist. min mobil har kommit tillbaka nu. så ska hämta ut den imorrn, håll tummarna för att den är lagad nu!


ohyeah.

jag hatar rubriker.

Igår struntade jag i att gå ut med mina vännor för att jag blir bara sjukare och sjukare, och jag MÅSTE vara frisk nästa helg. det är ju mitt allra sista KM.. då måste jag ju prestera mitt bästa för att kunna avsluta på bästa sätt liksom... det är lite ångestfyllt det dära... jaja.

i fredags hade vi klasskväll, och jag hade sjukt kul. vi spelade twister, med andra ord, vi snackade en massamassa skit, vi åt chips, alla skrek och hoppade upp i sängen på mindre än en sekund när det kom en GIGANTISK spindel gående över golvet. När nästan alla hade gått bestämde sig jag, fabian och viktor oss för att gå ut och palla äpplen (sisådär halv ett på natten, i innerstan). haha det var sjukt kul.

om en stund så ska jag iväg till stallet för att rida för joel. så jag kommer vara döööööööd sen. men det är ändå bra. hon blir ju så jäkla fin. så idag + dressyrlektion på tisdag + rida för joel på fredag igen, så kommer det nog bli fint inför KMet på lördag. shit vad nervös jag blev nu kände jag. haha. det var länge sen jag tävlade nu ju...

jaja.
fiina hästen
fiina vänner, i fiina barcelona
min fiina pojkvän.

nudå.

nu har jag vart över-effektiv. jag har räknat typ 15 tal i matten (det är faktiskt bra! med tanke på att jag suuuuuuuger, och att det är matte E och att det är svåååårt!) jag har skrivit nästan en A4 redan på astronomin, fixat iordning min fysikredovisning, och har även gjort helt klart kemiuppgifterna.


Så nu ska jag plocka ihop lite här (det ligger böcker, pennor, papper, ja plugggrejjer helt enkelt över hela köksbordet). Sen ska jag byta om, sno min brors bil, och dra iväg och jobba en sväng.


måste bara säga att jag fick min lön idag också. okej, det var bara för en enda kväll, så det var ju inte alls mycket. men om man tänker.. för en kväll, på ca 2 timmar och 15 minuter, fick jag 318 kronor. NAJS! då blir man ju lite mera taggad på att jobba. mhm!


och ikväll blir det som sagt klassfest hos viktor. det blir kuuuel.
nej, nu har jag pladdrat klart. och har skrivit ytterligare ett mongo-inlägg. haha. plus att jag är helt seg i huvudet, så ja, ingen har väl förstått något alls. men det gör ingenting!


nej, byta om- glida iväg till jobbet.

herå.

google chrome

typ bästa någonsin. jag gav upp både interner explorer och firefox på mindre än en sekun när jag fick reda på att det här fanns. går fan 1000 gånger snabbare. jag tänker då inte byta tillbaka någonsin. aldrig i mitt liv. haha! löööööv it.
plus att loggan ser ut som en stylad och färgglad pockémon-boll.
gaaaaalet. haha!

inget turkiet :(

okej, inget turkiet på höstlovet dårå...
min pojk skulle antagligen jobba på lovet, och då fungerade det ju inge vidare att vi skulle dra iväg då..

men han lovade iallafall att vi faktiskt skulle åka iväg snart, kanske en långweekend, eller om vi åker iväg ett annat lov. hade ju om inte annat vart helt sjukt mysigt. men uppskjutet blev det iallafall. typiskt! :( det som var sånt jäääkla bra pris på.... jaja, sånt som händer.

vi har ju om inte annat jullov snart, och sen sport och påsklov. så vi ska nog få in en resa snart ska ni se! YEY.

jobbe.

tänkte bara berätta att
jag snart ska iväg och
jobbe lite. och att ikväll
kommer min pojk hit
och sover med mig. och
imorrn är jag ledig, och
vi ska ha "klassfest".jag
hoppas på att åka till
turkiet,även om det gör
mig pank. nu ska jag äta
lite. det var allt tror jag.
herå.

turkiet?

ojoj. nu ska jag bara övertala min pojk.
klarar jag det, blir det antagligen turkan en vecka på höstlovet med honom.
typ gaaaaaaaleet bra. men som sagt. en pojkvän måste övertalas först.


sist jag var i turkan:

för exakt 4 år sen nu..
vi var där den här veckan 21-28 september.
och jag har BARA fina och bra minnen därifrån. underbara turkiet!

onsdag.

någon som har en idé till ett projektarbete till mig och mina vänner? vi fick ju avslag på vårt, så nu måste vi ju hitta på ett helt nytt. kul liksom..   vi har funderat en hel del på choklad, men det kommer bli hemskt svårt att få ihop ett bra projektarbete utav det.. men men det löser sig nog snart. hoppas jag...

annars då? skolan börjar rulla igång, och nu är det fullt upp i mitt liv igen. det är myyyycket som ska hinnas med. men jag gör mitt bästa. men jag känner att jag har sovit något fruktansvärt dåligt de senaste nätterna. men men. Så nu när jag har skrivit klart det här så ska jag fixa i ordning mina naglar, vilket jag inte har gjort på mycket mycket länge. Sen blir det plugg plugg och plugg (kemi, matte och astronomi), fram tills ungefär halv fyra, då Elias hämtar upp mig och vi åker hem till honom. MYS!

nu i helgen blir det klassfest på fredag (antagligen iallafall), och utgång på lördag, rida för joel på söndag. och helst så ska jag hinna plugga, rida på lördagen, vara med min pojkvän, gå och träna på friskis, sova och äta också. haha. men det blir nog bra.

sen så är det massor med tävlingar på gång nu, KUL! det är dressyr KM nästa helg, cm-hoppning helgen efter det, och WRK hopptävling veckan efter det. yeey. jag måste ju verkligen passa på nu innan hon blir alldeles för tjock min fina fina häst!

nej, dags att ta tag i livet lite nu. herå.

bildbomb från igår.

(och jag har inte tagit hänsyn till de ytterst fula bilderna. utan det mesta är med här faktiskt.)
den ocensurerade sanningen.



det hamnade popcorn i min drink, men jag var lika glad ändå!

jag fångade popcorn som ellen kastade, men vad tom gör, det vetifan.

det här är den kända "gubb-bilden" på andreas. HAHA!

en av måånga suddiga bilder under kvällen.


en av måånga bilder på rebecca och erika. haha!

sara hittade en som försökte få oss att rösta på moderaterna. men hon var lika glad ändå hon.

jag och sara var glada inne på hamnplan

och ellen var ju också där, vilket gjorde mig galet glad!

sara visade sin bästa sida.

sara var på topp, men det verkade inte riktigt hockeypojkarna vara.

saras fiiina mittbena på bp försvann illa kvickt. synd.




men det var en mycket bra kväll. mycketmycket bra kväll. med mycketmycketmycket bra folk. och mycketmycketmycketmycket skratt!

utgång ikväll alltså.

föllt ös medvetslös som man säger.

det lär ju iallafall bli ett galet grymt gäng. så det blir nog bra, även att jag inte är överdrivet taggad. men jag jobbar på det nu, jag pumpar pepp-musik i högtalarna.






och igår var underbart med älsklings elias. mat på isolabella, och bara en massa mys. gud vad jag älskar den människan! <3



jag köpte den!

jag köpte den verkligen. så nu är jag hela 2000kr fattigare än vad jag var för en timme sen. men det var det värt. och blommor till min fina pojk blev det också. :)

så nu har jag en superfin jacka att använda. :D

på små rosa moln

det är ofattbart,. helt sjukt. underbart. men helt sjukt. helt fantastiskt, men sjukt. fan vad jag älskar dig!

imorrn. imorrn is the big day. haha okej, nu lät det som om jag skulle gifta mig eller något, men allihopa kan nu pusta ut, för det ska jag inte. MEN! det är fan nästan näst intill det. jag och min finafiiiinafiiiiiiiina pojkvän firar hela två år tillsammans imorrn. TVÅ ÅR! det är liksom 24 månader. 730 dagar, prick! (det har väl inte vart skottår något av de här två åren?) jaja. det är ju sjuuuuukt! men galet underbart.

jag är så lycklig, jag kan knappt bärga mig. det känns som om jag fyller år eller något, fast bättre. så vi ska iallafall mysa bara han och jag hela kvällen, vi ska äta på isola bella och bara vara vi. du och jag. vi. oss.


tänk att han har stått ut med mig i hela två år. det är liksom.. en åttondel av vårt liv. sjuukt! men iallafall. att han har stått ut med alla mina bra dagar, konstiga dagar, dåliga dagar, knäppa dagar, ledsna dagar. Jag har vart lyckligare än någonsin de här två åren med dig. Jag har hittat mig själv, växt och utvecklats tillsammans med dig. jag kan faktiskt tillochmed säga att jag kan dig i princip utan och innan nu. jag kan bara se på ditt ansiktsuttryck och se vad du känner.

fan vad jag älskar dig! och shit vilket sentimentalt och överdrivet puttinuttigt inlägg det här blev. men jag tycker om att vara riktigt överdrivet puttinuttig. det är nog min grej. och nu måste jag svära igen. faaaan vad jag älskar dig! <3


ELIAS TYSK


så, då skrev jag allt det här puttinuttiga idag istället för imorrn, kände att det var bäst, då jag kommer vara ännu mera puttinuttig och hög på kärlek imorrn än vad jag är idag.







jag kan inte hjälpa det, men jag älskar dig. och du lyser verkligen upp min vardag. Tack för att du finns, och tack för att du är med mig! <3


det är nog värt, faktiskt.

ska jag eller ska jag inte?

det är myyyyycket som lutar åt ska.
vafan, något kan man väl få unna sig när man har jobbat hela sommaren och tjänat pengar, eller?

jag kilar nog in på stan imorrn iallafall och kikar på hur den ser ut irl.
men jag tycker att den är fiiiin.


yeey

jag tycker om att min pappa är postis, inte bara för att jag har fått något utav de bästa jobben en ungdom kan få, utan för att han kommer hem med tidningar till mig jämt och ständigt.

som igår, då kom pappa hem med både senaste ELLE-tidningen, och senaste veckorevyn. yeey! då har jag ju något att bläddra i hela dagen idag.

undrar vad jag ska hoppas på att han kommer hem med nästa månad, när nästa bunt med prenumerationer kommer. en till ELLE, och kanske en solo? haha,.



tack papi!


MGMT 3 december på berns.

yeeey, en till konsert på berns. fina underbara berns! :D

så den i början av december åker jag alltså upp till stockholm, och sen fredagkvällen 3 december så drar jag och lisa och ser MGMT på berns. åhh. fantastiskt bra. så nu har jag redan börjat lyssna mig in på dom. haha. bra av mig. ;)


jahapp, det här blev typ punktform av något slag.

-jag har ont i huvudet
-jag saknar min galet fina pojkvän.
-jag har precis skrivit klart en labbrapport. bra gjort av mig. eller?
-imorrn ska jag verkligen försöka ta tummen ur arslet och lämna in min mobil på lagning.
-sen ska jag beställa ett nytt simkort också, bara ifall ifall, så lär det vara tipptopp när min fina mobil kommer tillbaka. super!
-jag fick träffa min pojkis på parkeringen efter skolan, men det var lika mysigt det. jag fick ju träffa honom!
-min italienska lärare är hemskt konstig. verkligen.
-cad är nog roligt iallafall.
-karro, förlåt. (även att du hade lika mycket fel som mig, viktigt! ;))
-om bara 4 dagar har jag vart tillsammans med min Elias i hela två år. hur sjukt är inte det? men hur underbart är inte det? sjuuukt. jag älskar honom obeskrivligt mycket! <3
-jag är ett svart får. typ.
-jag är taggad på studenten och allt som hör därtill.
-jag är taggad på klassfest á la NV08b.
-min häst är typ finast i världen.
-jag längtar tillbaka till värmen och barcelona helt gaalet mycket.
-jag har köpt typ assnygga skor, och jääkligt sköna också för den delen.
-jag ska rösta på söndag! :O shiiet. tur att jag har bestämt mig.
-jag saknar lisa.
-jag skriver alldeles för många såna här konstiga och obegripliga inlägg, som typ ingen orkar läsa ändå.
-jag vill verkligen köpa en massa mysiga och fiiina höskläder
-jag skulle nog kunna lägga alla mina pengar på skor. haha!
-funderar på om det är värt att hänga med på sensation white. i Köpenhamn liksom?
-jag längtar redan till julen. hur sjukt det än låter.
-jag vill såå åka utomlands.
-jag orkar inte ha 2h och 40min kemi på morgonen imorrn.
-jag ska köpa lite nya förvaringsgrejor, tror jag (det där med tummen i arslet), så man kan få någon ordning på alla miljarder kläder som ligger lite varstans nu..
-vi får studiebidrag den här månaden!!!!!
-jag ska skriva en självbiografi, med möjligtvis lite hjälp ifrån lisa.
-och avslutningsvis (för nu vart det hemskt långt, så jag måste nog liksom avrunda här) så ska jag citera mig själv "vem fan vill dö med en massa ospenderade pengar?!"


och anledningen till det här mongoinlägget, och alla andra liknande pucko-mongo-inlägg är:

att jag är lite såhär ibland.
och möjligtvis en poet och jävligt filosofisk. filosofi(e)sk.

..

vad har jag gjort?

igårkvällen i bilder och videosar


här misslyckas julia med sin bakåtkullerbytta


och här kryper frida ner för trappen



och så en liten bild-bomb

spotify hade uppmärksamheten stor del av kvällen

mongosar är vi allihopa...

...allihopa...

...allihopa!


men vi hade lite mysigt och trevligt också:



så sammanfattat: det var en grym kväll!

igår var galet bra.

fantastiskt bra kväll igår med en massa söta flickor. och såklart min söta elias, och så andreas. ;)

men vi var ett superhärligt gäng hemma hos frida, där det kom galenskap på galenskap, och jag hade kramp i magen av allt skratt. gaaaalet bra! :D
   sen blev det hamnplan med skratt, dans, galenskaper, i määngder. perfekt kväll!

langar upp lite bilder lite senare, för nu ska jag äta. och även en eller två videosar. HAHA!


åh vad jag älskade frida igår. och verkligen julia med för det första hennes drömmar, och för det andra hennes bakåtkullerbytta. (som även kom med på film, YES!)

nu så.

nu har jag äntligen fått tag i marlena. hon som ska sy min balklänning alltså.
så i november ska hon och jag börja planera och framåt i februari mars kommer den börja ta form.
gaaaaaalet. nu är det typ bara bilen som saknas. sen är jag klar för att ta studenten. typ.

är han inte galet underbar?

vi började snacka lite student idag, (jag och elias alltså), så börjar han skratta jättemycket åt mig för att jag beställde den där tjocktröjan och mjukisbyxorna. men vadåååå? mitt val, mina pengar.   jag var tydligen "rolig men galet söt". jahapp? jaja, iallafall, samtalet gick vidare till studentbalen, som han och jag förövrigt ska gå tillsammans på.

"du kan ju få säga precis hur du vill ha det, med bil, färger, om jag ska ha bara kavaj eller något flashigare som typ smoking, jag hade ju inte gått om jag inte haft dig älskling, och jag har inga förväntningar. men jag vet att du har det, och jag vill ju att det ska bli perfekt för dig. jag rättar mig efter dig."

typ sjuuuukt söt. hur många andra får styra och ställa alldeles själva? ingen aning egentligen. men jag får iallafall det. och min klänning ska antagligen bli citrongul, eller kanske lite ljusare tillochmed. ja, ljusgul iallafall. och då kommer min älskling iallafall bli lite glad, för då får ju han ha AIKs färger. haha!

jobbigt att jag redan är astaggad på student, bal och såna grejer. men det kommer bli grymt.


jag älskar dig!


sjuuuuuuuuuuuuukt.

nu är stuudentmössan beställd. det är sjuuuukt. mer än sjukt.
nu känns det ju närmare än någonsin, när tillochmed mössan är beställd!

gaalet. men sjukt bra. och pank blev man ju typ på köpet, men det är det ju värt!

jag måste vara snurrig och knäpp i huvudet.

som många av er redan vet så pratade jag länge om att bli polis. sen helt plötsligt (tror att det hade med pengarna att göra, girig som man är. haha!) så bestämde jag mig för att polis ABSOLUT inte var min grej. ingenting som jag skulle kunna göra i framtiden.

men nu, så har jag börjat fundera igen.

kriminaltekniker hade vart galet coolt. typ kriminallab, brottsplatsautredare eller liknande. men frågan är ifall jag är för feg.... då fungerar ju även det här, håll i er: rättsmedicinalverkets avdelning för rättsgenetik och rättskemi. då får man ju pyssla i labbet också. eller snarare, bara i labbet. jag vill bli en "Abby" men jag vet ju att såna bara finns på tv.. typiskt.

jaja. jag blir bara mer och mer förvirrad desto mer jag tänker på det. haha