Åhh! Nu så kanske!

Nu så kanske det faktiskt blir av iallafall.
Kan inte säga något om det ännu.
Men nu vet jag iallafall lite mera i tid iallafall.
Så man kan ju hoppas!!
Jag hoppas riktigt ordentligt iallafall!!!
<3


Som sagt.

Nu visade det sig att Julia alltså kommer förbi någon timme ikväll. Trevligt trevligt! :) Men  nu börjar jag bli vråålhungrig. Så nu ska jag se om maten är klar snart. Så imorrn är det stalltjänst hela dagen, och då ska jag passa på att klippa Frances. Nog rycka man och såna saker också, hon börjar ju se helt ovårdad ut nu ju. Haha.

Igår var det ju som sagt halloweencupen, åkte dit först med Karro, och träffade en massa roligt folk. Lite senare så kom Elias, då lämnade jag Karro och Tom ensamma, och var med Elias istället. Även då träffade jag en massa trevligt folk!

Och hela morgonen har spenderats i sängen med Elias framför tvn. Och åt frukost i sängen gjorde vi också. Med andra ord, det var riktigt mysigt!


Nu.

Nu är det stallet för stalltjänst. Sen hem äta, STÄDA! markera på alla historiapapper vad som kan tänkas vara viktigt,så man slipper lära sig varenda ord på alla tretusen papper... Sen är det tillbaka till stallet för att fodra natt, sen hem och sängen.

Ciao!

Halloween.

Ikväll är det alltså Halloweencupen, och jag ska dit. Med Karro. Och lite senare så ska jag möta upp Elias där också såklart. Sedan ska jag ta med mig honom hem. haha <3 Synd att allt innan blev inställt.. Hade ju vart kul ju. men jaja. Så natten kommer spenderas i södervärnshallen. Blir nog roligt, med massor av folk!


Jippi-jaj-jaj-jippi-jippi-jej

Och nu är jag här igen utan att ha en aning om vad jag ska skriva om. jag och Parick håller just på att prata lite på FB, vi dumförklarar han, men nördförklarar mig. Lite småskojjsigt sådär. han är en småskojjig pys den där patrick.

Och så saknar jag redan Elias. Hur efterhängsen kan man vara egentligen...? Tur att han saknar mig också, annars hade det blivit lite jobbigt. haha. Nej men han är ju så söt. hade jag vart kannibal, så hade jag nog ätit upp honom.. Fast det är ju ett litet dilemma det dära... Som talesättet säger "Man kan inte äta kakan och ha den kvar". (eller kanske inte ordagrannt, men på ett ungefär.. )      skämt åsido gott folk, skämt åsido.

Men nu är jag trött. fast också hungrig. jag ska nog smälla i mig en mandarin innan jag går och lägger mig, och dricka lite päronsaft. haha.

Och kan ni tänka er, mamma har vart hemma i två dagar, och har redan börjat gnälla om allt och ingenting. (iofs gjorde hon det typ direkt när hon kom hem, men ändå...) Så var det med den friden som jag har haft här hemma nu i maaaassor av dagar.!  Tur att jag ska i stort sätt vara med Elias dygnet runt nästa vecka! :) onsdag-torsdag-fredagmorgon ska spenderas ute i Själsö med honom. plus att han ska bo här en hel del av dagarna! Underbart!


Juste, Lisa! Krya på dig!!! <3


Och så blir jag bara irriterad. Jag orkar inte. Och klaga inte när jag gör en sak, när ni har sagt att jag ska göra precis den saken. tack.


Men nu ska jag satsa på mitt pärsonsaftochmandarinuppdrag. Och sen hoppa i säng. SOVGOTT!



Elias -> Historia -> Fysik -> Halloweencupen?

Så nu har Elias kilat iväg för att träna, det var supermysigt, som vanligt! <3 och han hade med sig supergoda naturgodisar. Blev typ taggad på att gå iväg och köpa såna nu ju. Men något annat tar ju emot..., historia. faaan. jaja det är inte så farligt, bara redovisning imorrn, blir ju helt klart jobbigare nästa vecka när det gäller historia.... jaja det ordnar sig väl. börjar fan fundera på att vara nöjd med ett G i hisoria.... USCH OCH BLÄÄ. varför ska man ha såna skitämnen för, iallfall om man går nv?! helt onödigt. jag valde ju nv för att undvika såna ämnen ju.... jaja, imorrn blir iallafall vår första fysiklektion! Ser faktiskt fram emot det, även att det ligger som i en klump på en fredageftermiddag. men det är ju faktiskt fysik, som faktiskt är skojjigt! (men sen kommer jag sitta och svära över det iallafall, men jag tycker ändå att det är roligt innerst inne..) 
   Och imorrn är det alltså halloweencupen., Elias snackade något om att "vi ses kanske imorrn", utan att jag visste att jag skulle träffa han imorrn. Så han kanske syftade på att vi kunde gå till halloweencupen och kolla. jaja det märker vi väl. kul hade det vart iallafall! 

Så nu - tagga historia. Sen - tagga sängen.
Senare - tagga redovisning. Mycket senare - tagga fysik.
Ännu senare än så - möjligtvis tagga pojkvän och halloweencupen.

<--- såhär smart hade jag tänkt att bli.

This is it.

Nästa vecka på onsdag blir det bio med mamma pappa och älsklingen. (mamma och pappa betalar, så då tackar man ju verkligen inte nej!) Så nu har jag riktigt höga förväntningar på den. Hoppas för dens skull att den är bra asså. Haha.


Bara för att Elias verkligen är världens sötaste människa!!!

.

Usch vad dålig jag är på att plugga.

Verkligen!! Bara för att jag kan det hyfsat, så känner jag mig typ lugn. Fast jag borde plugga mera, så gör jag det inte. Men detta lugn kanske betyder att jag kan det, även att jag knappt har pluggat på det... Men jag vet inte. jaja vi märker väl imorron. haha.


Finaste Frances!

åhh, lektion idag. trots en helt sjuk smärta i knät så gick det alldeles underbart bra. Hon är ju så fiiiiin!!!!!


Juste!

jag hade besöksrekord i söndags. hela 18 människor hade tittat in. Trevligt trevligt. välkomna :D Hahaha.


Det kanske inte var så svårt trots allt?

Nu håller jag på att plugga biologi, och jag tror fan att jag fattar allt. Underbart underbrt underbart!! ioförsig kanske jag inte riiiiktigt kommer ihåg allt ännu, men jag fattar ju ändå typ allt. Jag är så glad, trodde ärligt inte att jag någonsin skulle kunna få in något av detta i huvudet. Men det är ju inte så svårt! (bara för det kommer säkert provet gå åt helvete, men det är en annan sak. hah). Nu måste jag knåpa ihop lite mat, sedan ska jag kila vidare till stallet. Hoppas verkligen att vi ska hoppa idag! Men detta känns verkligen toppen, att bitarna liksom börjar falla på plats! häärligt. Har även precis sammanfattat allt vi ska kunna tills på torsdag. Det blev väl bara typ 5-6 sidor. haha.

Förut när jag kom hem så dammsög jag även hela lägenheten och plockade i ordning lite så att det ser respektabelt ut nu när mamma och pappa kommer hem inatt.

Men nu är det nog dags att skynda sig lite smått, även att jag inte är ett dugg hungrig alls. men det är väl bara att äta lite iallafall.


Det här är meningen att det ska vara det svåraste på provet, det är typ en 3:a grej. Visst, det är invecklat, men inte svårt.


jag spyr.

Nu är engelskan klar, ska bara knåpa ihop en powerpoint, men det får bli en annan gång. Historian är klar, med manus, powerpoint och alla såna grejer. Och nu håller jag på att sammanfatta all skit som vi ska kunna till Biologin, men nu går mina ögon i kors och jag håller på att somna i biologiboken. så nu får det fan räcka. Det får bli ett senare problem det dära.. så nu blir det tv, kladdkaka och soffan.


ni måste väl hålla med om att det ser HEEEEEEMSKT roligt ut det hära?


idioter.

gissa 50 gånger om de hade lagat mobilhelvetet då?

Sista för idag.

ELFTE INLÄGGET IDAG! haha, märks det att jag inte har haft något att göra eller? haha. Men nu ska jag sova. Så kommer Elias om kanske en halvtimme. mys <3


Hindrerna ser ju låga ut! Fasiken vad hon hoppar!




Det ser ju inte ens ut som om vi hoppar bara 90 ju :D <3

nionde.

ååhh nu är det bara 4 timmar kvar tills Elias kommer hem. mys! jag längtar! <3

och det där med plugget ja.. Det sket sig totalt. Haha.

Och Nicole, här kommer det NIONDE inlägget idag, inte sjätte. ;)

men nu är det utslagningen i top model!

nattinatti (om jag inte får lust att skriva igen såklart. haha)

Royal Pains + Top Model x 2

nu har det precis vart royal pains, typ något av de bästa serierna som håller på nu! så jäkla klockren. och nu taggar jag till ett dubbelavsnitt av top model!

nu.

nu är kladdkakan ur ugnen, jag är nyduschad, vägrar skriva mera engelska just nu. och nu ska jag försöka hitta på något fram tills fem. Får nog diska lite, och sen kanske sova någon minut? sköönt!


och juste! heja visbyroma! (eller snarare - HEJA ELIAS!!)

inget bättre för mig.

ni får verkligen följa mig hela dagen idag, för jag har ingen att prata med eller så här hemma, eftersom jag hade bestämt mig för att ta en pluggdag, pffh. Så nu står kladdkakan inne i ugnen, så nu ska jag hoppa in i duschen, men raka benen får jag nog göra efter jag har tagit ur kladdkakan ur ugnen, man vill ju inte att den ska bli bränd heller!! Så nu: duschen. Och så skriver jag lite senare, lita på det!


undviker plugget? näää!

Nej jag undviker inte alls att plugga, jag skjuter bara upp det lite... haha., men nu är jag iallafall igång lite grann med engelskan. men nu orkar jag inte, alldeles för trött och för seg för det. Så nu blir det kladdkaka a la Elias. MUMMA!!!!! och vi har ju grädde hemma också! lycka!


en sak till.

Min mobil har kommit tillbaka från lagningen!! Men kommer inte kunna hämta den förrän imorrn eftersom det är stängt idag för att det är söndag. FAN! Jaja, har jag klarat mig såhär långt klarar jag mig nog en dag till, förhoppningsvis.

pffh.

nu är historian klar, typ. ska väl egentligen bara fixa ihop en liten powerpoint också. sen kan jag skita totalt i den i typ en vecka. haha. men först engelska. Och eftersom jag är näst intill sämst på engelska så känner jag mig ytterst lite taggad på att göra det nu.. även att jag har live-skivan från coldplay igång, så finns det ingenting i mig som är särskilt taggad. inte ens en nano-stor bit av mig. nej usch.

jag kan däremot ge er en ledtråd på vad jag ska snacka om på engelskan i typ 5 minuter. fast jag ska prata kortare har jag bestämt. För om jag ska prata i 5 minuter på engelska för hela klassen så kommer jag svimma av, helt klart. Därför max 4 minuter för min del. :)


ni ir dit pligg sim gillir.

Plugg på schemat idag.. Försöker skriva iordning min historia och engelska medan solen skiner utanför fönstret. Och det suger. Plus att det är redovisningar jag jobbar med, så dem är inte klara bara för att jag sedan har skrivit klart dem, det är liksom det värsta. (Även att jag bara kommer att lägga dem åt sidan iallafall när jag har gjort klart dem, men det är en heeeelt annan sakl.) Och jag måste vara klar till iallafall en eller en och en halv timme innan fem med detta. För jag ska hinna dammsuga och städa lite innan alla program börjar ikväll. Och eftersom första börjar vid 17.05 och sedan håller det på fram till inatt, så hinner jag ju inte städa däremellan heller. så japp. nu är det bara att börja arbeta. FAN. Detta betyder ju att lovet är slut.... för imorrn när jag vaknar så har jag inget lov kvar. då måste jag vänta ända till den 18 december innan jag får ha lov igen... uscha. plus att det är helvetesveckor att se fram emot. om ni kommer ihåg det där med schemat som jag snackade om... jaja. det är BARA 8 veckor... so, hang in there. för det är sååååå värt det när man kollar hur vårterminen ser ut.

och nu pladdrar jag bara skit som vanligt.

men iallafall. inatt när elias kommer hem med båten så kommer han direkt hit och sover här. vilket blir ett perfekt avslut på lovet. helt klart! <3

men nu är det fan dags att engagera sig lite, för i den här takten hinner jag aldrig klart till typ halv fyra... hahaha.


och herregud vad jag längtar till julen nu...


gamla minnen dök upp igen.

Igårkväll satt jag framför tvn, hade jättetråkigt, var jättetrött, och tyckte allmänt synd om mig själv, tills, Julia ringde och frågade om hon kunde komma förbi en liten stund. Vilket hon sen gjorde och det blev jättetrevligt. Först såg vi miss little sunshine eller vad den hette, sen så kollade vi på gamla bilder, från typ 2006. Hahaha, det blev ett gott skratt, ett flertal gånger. Haha, störtkul.


Stockholm 2006.

GLAD!

Jag kan inte hjälpa att bli glad. allt verkar verkligen ordna upp sig i mitt liv nu. Jag kan inte klaga på mycket faktiskt. Bara några saker som ska tas itu med. Jag är iallfall glad. trots att jag för tillfället har skittråkigt!

mat

Det måste nog vara något av det tråkigaste som finns att äta mat själv...
Typ sämst.

E-F-J

I torsdags kom alltså Elias hem till mig som sagt. Och det blev som jag hade trott + chokladpudding. Haha. Sen på fredagen så tog vi en lång mysig frukost i soffan, sen begav jag mig till stallet för att rida och fixa inför lördagen. Under tiden så handlade Elias lite åt mig och så. Frances var förövrigt hemskt fin när jag red. När jag kom hem så låg det en trött pojkvän i soffan. haha. Men iallafall så insåg jag att jag var hungrig, men att det var för tidigt för mat, så vi gjorde varma mackor (med banan!?!) Så blev det lite tv och så en stund, sedan så började vi göra i ordning maten, pitabröd med kebab, tsatsiki och grönsaker. GOTT!! och jag måste säga att min insats med kebaben var fan en grym insats! Och eftersom lampan inne i vardagsrummet inte fungerade så blev det mysigt med en massa ljus. :) Sen var det idol, och efter det sängen. Vi var ju tvunga att sova tidigt eftersom Elias skulle till ishallen TIDIGT, skulle till fastlandet och spela, själv skulle jag till stallet hyfsat tidigt för tävling. Men kunde vi sova något för det? nej. jaja, någon timme var fick vi väl såsmåningom sova.... men mysigt var det iallafall, som vanligt. (Och ivan! nästa gång jag träffar dig så ska du fan få!!)

Tävlingen idag gick helt okej, jag är supernöjd, för hon var riktigt fin! men eftersom jag var dum, så fick vi ett ner i första försöket, och två i andra. men det gör ingenting! :)

Sedan så satt jag och Julia och kollade på resten av klasserna, och pratade om ditten och datten. Riktigt trevligt, och riktigt kul! haha.


pluttan <3


Älskling.

Ikväll kommer Elias hem hit, och vi ska bara göra ingenting. Dvs, film, soffan, varm choklad (för min del), kaffe (för Elias del), lite godis, och bara det bästa och mysigaste sällskapet någonsin. <3<3<3
Det blir bäst!


New moon.

Nu är det mindre än en månad kvar till premiären!! Och jag är helt kääär!!

Actor | RolesClass | Media Products | Movies | The Twilight Saga: New Moon | Individual | Kristen Stewart | Robert Pattinson
Hur kan man låta bli att älska de här filmerna , böckerna och allt vad det är.. HELT JÄKLA UNDERBAR!

Sofie var namnet.


NSFJ

Igår var det alltså tjejkväll. Haha ja det går nog inte att beskriva. Men sjukt kul var det! <3


Naw, barndomsminnen. :)


och tänka sig...

... jag lyckades. wiiiiie. så nu är min pojkvän påväg hit. MYS! Så det kanske är dags för mig att börja laga lite mat. Fan vad bra jag är!


som vanligt.

Nu har jag vart på stan och fikat med Julia. Hur kul som helst! Var verkligen superkul att träffas igen! Och det bästa med det var att allt var precis som vanligt! haha. det hände en hel del där i stan måste jag säga. Nej men riktigt roligt var det.

och nu försöker jag övertala min pojke att komma in till stan och sova här inatt.. Får se om jag lyckas .. :)

 


bråttombråttombråttom

Nu har jag bråttom! Eller ja. jag ska träffa Julia inne på stan om mindre än en timme, och jag kom just ur duschen... lyckat..
Men det kommer nog bli väldigt trevligt. har ju varken pratat eller träffat henne på år och dar..  men nu: skynda!


Turkan 2006.


Akut sakna-Lisa-känsla.

ja, det är sant, nu när jag satt här med datorn i knät och funderade på om jag kanske skulle gå och lägga mig så fick jag verkligen en akut sakna-Lisa-känsla. Den slog mig som ett slag i ansiktet.. Det jag ville säga var bara, LISA JAG SAKNAR DIG!! (och jag tycker att du ska komma hem iallafall på onsdag och vara med på vår kväll, för du är ju faktiskt också en av oss! så det så.) Så det var allt jag ville säga faktiskt..


Det är ju faktiskt min knäpp-lisa som är borta. Jag tror inte att jag riktigt har fattat att du är så långt borta ännu. Det har liksom vart för overkligt. Men jag tror att bitarna börjar allt mer och mer falla på plats. Du är faktiskt låååångt borta... Längre än vad man kan tänka sig...


Själsö

Nu är det alltså lov. Det är därför uppdateringen suger. I lördags så åkte jag ut till staller på kvällen och red och byggde bana. På söndagen var det själva tävlingen. 90 och 95 var det. och vi var felfria i båda höjderna!! Underbar känsla! Fina,fina Frances!! Direkt efter jag var klar i stallet så åkte jag hem med Elias till själsö. Där duschade jag, sen såg vi på lite film, åt lite fruktsallad (!!!!), och godis, och hade det allmänt jättemysigt!! Dock tycker jag lite synd om min pojk, som har värsta såret efter ett slagskott mitt på revbenen. Stackarn har ju jätteont!! Sen blev det dags för sängen, och idag så har vi sett lejonkungen och bara myst i soffan. Bäst! Men vistelsen i själsö fick sina konsekvenser. HAHA. jag har: bitmärken på handen och på handleden, även en stor röd gubbe på halva magen som är ritad med en penna som är "permanent". Får väl vara glad om den försvinner tills sommaren. HAHA. Elias har: bitmärken på axeln och antagligen mera ont i sidan sen jag har vart på det där såret ett antal gånger. haha. japp, och fråga mig verkligen inte varför vi båda har bitmärken... HAHAHAHAHA!! Jag älskar dig älskling!!! <3<3<3

imorrn blir det stallet morgon och lunch, och sen får jag se om det kanske blir Julia på eftemiddagen, får se om vi får ihop det bara...

Mot stallet!

Nej nu har jag alldeles för tråkigt här hemma, jag har tillomed börjat fundera ut julkappar.. herregud. Så nu tänkte jag att jag kilar till stallet typ. eller fösrt ska jag äta något. Men då kan jag liksom sega runt i stallet, och typ mysa. Det blir nog bra, synd bara att det är så förbaskat kallt!!!!


Frances, fina Frances! <3

Känner mig hemsk..

Jag vill ju verkligen, men aldrig aldrig går det att få ihop.. Det är sämre än sämst! För jag saknar dig nog mer än vad jag har vågat erkänna för mig själv...

Nej, nu är det fanime dags att ta tag i det här!!


...

Lisa, vi finns här för dig, dygnet runt och hela tiden. Även om du är miltals iväg i ett annat land. Så finns vi här. <3



Elias Tysk <3

Hela 13 månader.

Det är helt otroligt.

Helt fantastiskt.

Jag är lyckligare än någonsin.

Jag älskar dig obeskrivligt mycket!


Sovgott.

Nu har jag pratat om massor med Lisa. Typ bäst! och väldigt välbehövligt. Nu pratar jag allvar med karro, och snart är det faktiskt dags för sängen, även att det är lov... :D


och igår hade jag besöksrekord tror jag! hela 16 stycken!! HAHAHAHA, vilket skämt!

Underbar.

Kvällen har spenderats med Elias, med thaimat och mys. underbart <3


thats the way you goes when you wanna be free.

I eftermiddag är det LOOOOV!!!!! Men först är det engelska, historia och svenska. Eftersom vi har historia idag så får min kära dator följa med till skolan. Och i eftermiddag så kommer Elias hem till mig. Det blir myysigt!! <3 och så är det egentligen street i eftermiddag också, men jag orkar inte vara med idag, jag måste duscha, städa och plugga istället. Så det får bli en annan gång. och nu börjar jag få bråttom, så nu är det bara att packa ner datorn och kila iväg till skolan. Om jag inte tar helt fel så ösregnar det ute.. jippi. Nej TAGGA för idag, för nu blire LOOOOOOV!!!!!!

 

HÖSTLOV I MITT HJÄRTA!


GE MIG LOV! GE MIG LOV! GE MIG LOV! GE MIG LOV! GE MIG LOV! GE MIG LOV!

För då tänker jag göra så lite som möjligt!!

Så det så


Det var väl jävla onödigt?

Japp jag gick upp i morse i tron om att jag började klockan åtta med italienska. Men där satt vi utanför klassrummet i 5.. 10.. 15.. 20 minuter, sedan när vi precis tänkte gå därifrån så kommer det någon som säger att hon precis hade ringt sig in som sjuk. vafan!!! så nu har jag håla fram tills 12. yeey. det är precis lika med att jag kunde ha sovit till tolv.. men här sitter jag.. jaja jag får väl sitta här och kanske göra lite historia eller någt. Eller så ser jag på tv. låter bättre tycker jag!!

Så nu pratar jag med Lisa. SAKNAR HENNE HELT SJUKT MYCKET JU!!!!! KOM HEM!!!

Jaa, jag är mesig! okej?

Japp, jag är mesig, eftersom jag ska hoppa 95 i helgen och inte 100. Men hallå. Bara det känns bra för mig så är det lugnt. så det så.


Nej, nu får man ta sig i kragen som det så fint heter... Seså, nu på en gång!

.

Frida Nilsson.

Yes, idag blev det en sväng på stan med Frida! Det var hur trevligt som helst, även att vi höll på att blåsa bort ett antal gånger. haha. Men det blev en hel del skratt och lite shopping. för min del blev det ett datafodral, och en supermegastorochmysig halsduk! för fridas del blev det vinterjacka halsdukar och mössor och massa grejer. Efter en stund, så gick vi och satte oss på ringduvan med varsin varm choklad med grädde och marsmallows. MUMMA! och där satt vi en bra stund. Men det var riktigt trevligt och mysigt! tack för en toppendag frida! :)


ojojoj. det är nog värt med några fysiklektioner på fredagseftermiddagarna.


för såhär kommer mitt schema se ut på vårterminen. NAAAJS! och jag ska gå NV. haha! plus att jag inte har det dära på måndagförmiddagen!!!


men liksom., nu efter lovet kommer det se ut såhär fram till jullovet.. men det är ju trots allt bara 7 fredagar.... och jag har fortfarande inte det där på måndagmorgonen. så jag överlever förhoppningsvis. jag går ju som sagt nv, så man kanske ska förvänta sig detta egentligen hela tiden., men vadå. haha. bara det bästa åt nollåttaB:arna duger ju.


Bara därför att.


Underbara sommarminnen.

Lyssnade lite på spotify, så kom den här låten upp. och genast dök en bild upp i mitt huvud.

lisas födelsedag, tofta, på en filt, i solnedgången, med de bästa tjejerna i världen.

gott & blandat.

nu ska jag alltså skriva ett inlägg om något som jag inte har en aning om vad det är. Jag fick bara för mig att skriva ett inlägg, utan att ha en endaste aning om vad jag skulle skriva.. Så nu får vi se vad jag kan få ihop.
    ikväll så hade jag hopplektion, och det gick faktiskt riktigt bra, allt flöt på och hon hoppade fint! fina frances! Så i helgen är det hopptävling. vet bara inte ännu hur högt jag ska hoppa, men det löser väl sig senare.

Så nu sitter jag här i sängen med datan i knät i mjukisar och sovtröja och har precis sett på the mentalist, och nu är det hells kitchen! Och juste jag msåte ju säga till lisa; att dina mjukisar har det hemskt bra hos mig, jag tror att de stormtrivs! :D haha!

Fram tills två veckor efter lovet från nu har vi en hel del. typ det här:
-matteinlämningsprov
-engelskaprojekt/redovisning
-historiaredovisning
-historiaprov
-biologiprov
-svenskabok utläst
typ så tror jag.. har säkert glömt något, och så kommer det säkert mer skit.

och på tal om lovet så kommer det bli helt underbart. det är två tävlingar inplanerade, kulkul! Sen är det ju tjejkväll, (så lisa, håll dig vid datorn på onsdagkväll, så ska vi se till att NSFJL kan snacka alla tillsammans igen!!) och så ska jag ägna helt sjuuuukt mycket tid åt min älskade pojke, och bara liksom ta det lugnt och mysa. LOVET KOMMER BLI UNDERBART! jag ska se till att det blir underbart! så det så.

imorrn ska jag en sväng på stan med frida. kommer bli riktigt trevligt, har ju inte träffat henne ordentligt sen i somras ju! och sist vi hade bestämt så blev jag sjuk, typ svininfluensan. Så nu ser jag verkligen fram emot det!! :)


idag på biologin så fick vi smaka på något äckelpäckelmedel som bara vissa kunde känna smaken av, såklart var jag en av dem, och det smakade som sånt där antibitmedel som man har på naglarna för att man inte ska bita på dem, eller kanske tillomed antibitmedel till hästen. USCH!!!

titta, det gick ju att få ihop en heeeel del saker i det här inlägget, även att det bara är en massa skit. men har ni kommit hela vägen hit ner, så älskar ni nog att läsa skit. haha.

SNÖ..? SNÖÖ!??!

SNÖ på gotland? SNÖÖÖ?! I OKTOBER!?!?! SNÖÖÖ!?!?!!


finfint.


Varför är jag dum i huvudet för? Varför är mamma och pappa så snälla mot mig iallafall..?

.

MYS!

Igårkväll kom Elias förbi, och som vanligt var det helt sjukt mysigt! Vi gick och la oss ganska tidigt, men för min del vart det ändå inte allt för mycket sömn. Det var för mysigt för att jag skulle kunna komma till ro för att sova. Haha. Nej men riktigt mysigt var det iallafall. Och så satte vi klockan lite tidigare i morse för att vi skulle kunna snooza en stund, och ha tid att vakna till ordentligt innan vi skulle gå upp. Och snart, dvs på lördag, så har vi vart tillsammans i hela 13 månader. Det är ju helt underbart! Jag älskar älskar älskar dig! <3


Pirr-i-magen-söt!


Cupcakes

Skrev ett inlägg igårkväll, men det verkade inte ha publicerats, och inte heller sparats. så det var ju bara slös med tid iallafall. jaja. Igår var jag alltså med Elias hela eftermiddagen. Det var helt sjukt mysigt och helt otroligt behövligt!! Måste bara säga att det är fan tur att man har riktigt bra ämnesomsättning såhär i tonåren.. HAHA! Nej men helt underbar är han ju iallafall!!!! Älskar dig! <3<3<3


Hela dagen idag har jag vart hos Ellens house med EEN, och jobbade med engelskaprojektet från 12 till 6.. blää. men trevligt hade jag iallafall, och i början gick det riktigt seeeegt men sedan kom vi igång, så det blir nog toppenbra imorrn. Vi bör hinna filma klart imorrn, VERKLIGEN!!! Och såklart så ska vi baka cupcakes! Det är ju det som är själva grejen. Helt sjukt gott. mohaha.


Nallen.

Usch, nu har jag vart och lämnat in min mobil. den hade börjat stänga av sig själv och krångla. så nu måste jag leva med en gammal nokia i TVÅ TILL TRE VECKOR!!! kaatastroof! Jag kommer sakna den!! haha


Om ungefär en timme så kommer Elias. Det blir myyyys!! <3

Anti allt.

Idag var det alltså skola. igen. som vanligt. Först italienska, var faktiskt riktigt roligt! Och bra gick det på provet också. 199,5/201. Så det duger helt klart! Matteprovet blev avklarat också, vi fick även reda på resultatet. VG. tydligen ett starkt sådant också. Men det får väl duga, så länge. Sen var det engelska, och många ifrån klassen var borta, så vi lekte rita, gissa, spring, fast på engelska såklart, fast mer springa, rita, gissa skrikandes. Så det var faktiskt roligt. sen var det biologi, som var rätt segt faktiskt, vi kollade i mikroskåp och sådanna grejer. sen var det hem, och väl hemma dog jag i sängen framför tvn och datorn och har inte gjort något vettigt fram tills nu, inte gör jag något vettigt nu heller för den delen. Men jaja. I helgen ska jag ellenarna och nicole fixa klart vårat engelskaprojekt. och när det är klart, ska jag bara glassa hela vägen fram till lovet. härligt härligt. det behöver jag verkligen nu....

och efter lovet blir det schemaändringar, fysik ska in på schemat, UTÖVER allt annat. fyhelvete! jaja. halv fyra på fredagar är väl ingenting.. ingenting alls. BLÄÄÄÄÄ


jag klarade två c-uppgifter på rad. Det är fan eloge till mig alltså.

.

Somliga blir ledsna för ingenting, andra för allting.

-Jag behöver höstlov. NU. NUNUNUNU!
-Jag behöver kunna komma hem efter skolan och veta att jag inte har någonting att föra.
-Jag borde plugga matte nu, måste plugga matte nu. Ändå ligger den fortfarande kvar i väskan.
-Jag tänker bara läsa igenom sammanfattningarna, sen får det vara nog.
-Jag tänker absolut inte sitta med den längre än absolut nödvändigt. (dvs lika lång tid som det tar att läsa klart)
-Jag saknar Elias helt grymt mycket nu...
-Jag tycker att Lisa ska komma hem!
-Jag vill gå och lägga mig och sova fram tills höstlovet.
-Jag vill att min pojke ska vara här hos mig nu.
-Jag måste göra så mycket mera än vad jag egentligen vill.
-Jag har äckligt mycket plugg.
-Jag orkar inte.
hejdå.

Den här dagen suger hårt. Mer än någon annan jävla dag. Jag orkar inte.






tack för att du iallafall finns älskling. <3


Det här får tala för mig idag.


Tävlingen.




<3

Som på rosa små moln.

Japp, det är känslan idag, på två olika sätt. Det första är det som jag skrev om i förra inlägget, alltså gårdagens tävling. Tänk att något så litet kan göra en så enormt glad! Den här fjärdeplatsen gjorde mig gladare än någon av mina förstaplatser har gjort mig. Så jäkla underbart. Att jag, och Frances, kunde rida ihop en fjärdeplats tillsammans i 90, och i en A:0/A:0 dessutom, det är ju helt sjukt. Haha!

Det andra tror jag att ni redan har gissat, såklart, Elias. Han sov här inatt igen. Och det finns verkligen ingen sötare än han på den här jorden. Verkligen inte. Det finns inte ord, det går inte att förklara. Nej längre än så här går det inte, jag kan inte förklara med ord, det går bara inte. Jag älskar dig. Svårare än så är det inte. och snart är vi uppe i hela 13 månader. sjuuukt. men helt stört underbart!!! <3<3<3

 

 


Bästaste Frances!

Idag var det alltså tävling, och som sagt, jag var inte alls taggad. Men sen vart jag nervös, och sen var jag uppe på hästen och hur taggad som helst! Så i 80 (idealtid) var hon hur fin som helst, och hoppade som ett jagv et inte vad., kul var det iallafall, och i omhoppningen så ställde hon upp så sjukt mycket för mig och hoppade typ stillastående, så jag håller på att flyga av rejält, och slog i huvudet i hennes hals, så nu är jag helt öm i hela käken. Haha.
   I 90 (A:0/A:0), så var hon hur fin som helst, hoppade helt sjukt fint, och lyssande på minsta lilla, så vi lyckades få en fjärdeplats, och lyckades fixa ihop vår bästa 90 någonsin!! :)

 

 


I'm singing in the rain.

I torsdags var det alltså sävefest. Innan var vi vid Gabriel, och jag hade iallafall hemskt roligt! Vi var typ 10 pers i en liten etta. Men det vart skojjigt. Härliga människor! Efter vi hade vart där i någon timme så började vi gå neråt mot Hamplan5, där träffade jag ganska snart min pojke och såklart en hel del annat folk. Men mysigt, och riktigt roligt var det. Efteråt gick jag och Elias hem tillsammans med bp och tom. Och vid det laget så var mina fötter heeeeeelt döda. De har liksom fortfarande inte riktigt återhämtat sig.. Men egentligen, vad kan man vänta sig om man dansar loss i ett par 11cm klackar. Men benen blir ju så jäääääkla snygga. men iallafall, när jag och Elias kom hem till mig så åt vi lite, drack lite, och sen dog vi i sängen. Men jissus vad mysigt det var. Jag tycker verkligen om min pojk! <3

På morgonen blev det riktigt segt att komma upp, som sagt, det var ju hemskt mysigt, men skolan väntade, så det var bara att dra sig upp efter ca 4 timmars sömn. usch.
   I skolan så hade vi lite engelska, och sen hade vi bokprat. Hemskt livat snack ifrån 4 döda tjejer. Haha, eller inte. men men så kan det gå. efter skolan så skulle jag, Ellenarna och Nicole plugga på vårt svenskaarbete hemma hos mig. Men så gick det ju med det... Det blev godis, musik, bildtittande och bloggläsande. men det var ju hemskt mysigt det med.

Sedan åkte jag ut till Elias, där blev det film, chokladpudding och mys. Båda var ju riktigt sega efter torsdagsnatten. Så det blev sängen riktigt tidigt.

Imorrn är det tävling. är inte direkt taggad. Ska ju bli storm och äckliga grejer imorrn... Usch. Jaja det kommer väl.



Så lite random bilder från i torsdags.

Jag och johanna.

Jag - taggad till max ;)

Karro och jag, dock lite suddig bild...

Karro och Nicole.