onepiece

åh, en sån här står lätt högst upp på önskelistan just nu. ser ju helt galet mysiga ut ju!!
eller om jag kanske tillochmed ska ta och beställa hem en. tänk er i höst och vinter när man är inne och fryser, och så kan man bara krypa in i sin egna lilla sparkdräkt. helt sjukt underbart! frågan är om det är värt pengarna bara.. ska fundera på saken. en sån här blir det antagligen isf.

OnePiece Summer Lime

då var det dags igen.

så var jag här igen... jag har liksom inte känt något behov av att skriva här, jag har istället tagit vara på de sista dagarna på sommarlovet. jag har tillexempel vart i underbara barcelona med mina underbara flickor. och resan blev helt klart mer än lyckad! bara ett fåtal incidenter, som en skadad tand, en skadad svanskota, skavsår, blåsor under fötterna, och såklart lite soleld. men galet bra var det. jag har ingenting att klaga på, förutom mina ilningar i mina tänder. men det är sånt som händer!

skolan har ju också dragit igång. så vår klass har varit iväg på tvådagars-kollo i åminne. som visade sig vara galet roligt faktiskt. som tillexempel en rafflande kubbmatch ute i ösregnet, eller leka burken mitt i natten i totalt mörker. sen var det ju även aaaaaskallt i det dära tältet. men förutom det, så var det galet bra!

men nu har skolan dragit igång, och vi har fått något att jobba med på varje lektion idag, alltså hemgrejor. lyssna på ett sommarprat på fysiken, astronomifrågor på astronomin (ganska självklart kanske?), och massa mattetal på matten.   juste, jag har börjat med matte E nu också. jag tror att det kan bli ganska kul. (detta kommer jag verkligen ångra att jag skrev..., haha)

idag har jag även vart med min älskling. och han är ju så söt att jag smääääälter. <3 (har jag sagt att vi har vart tillsammans i två år om bara någon vecka? :D)

nu blir det lite tv för min del. så jag bjuder på en finfin barcelonabild.

 


ni är galet bra, vi är galet bra! <3


barceloooonaaa

nu packas och planeras det för fullt.
vad ska med och vad är totalt onödigt att ta med..?

no idea. jag och johanna smsar non stop och diskuterar om det mesta.
"är det här för många tröjor? är det onödigt att ta med detta, tar det här för mycket plats"
ja ni fattar poängen.

men det ordnar sig nog. för jag antar att de har affärer i spanien också. ifall man har glömt något livsnödvändigt menar jag.


men om typ 2,5 dagar är vi i barca, men vi åker redan om sisådär 1,5 dag. yeeeey
det kommer bli helt galet underbart.


speldag med family

bror är hemma, det regnar, och vi har spelat spel hela dagen.
typ galet mysigt. faktiskt.

alfapet, monopol, och nu TP.

jag har inte vunnit på hela dagen. så nu jävlar!


nu är jag arg....

min älskade fina nokia, har nu gett upp. vafaaaan. typ efter ett halvår. vafan gör dem såhär mot mig!? det är fan inte snällt. fyfan. för jag kunde inte ta emot meddelanden, den registrerade inte samtalen, gav mig inga leveransrapporter, and so on. så satte jag i simkortet i min gamla ericsson, och vipps så fungerade allting. alltså är det inte fel på simkortet. helvete. det hade vart så mycket lättare...  jaja. min andra får väl ligga och skämmas här hela dagen idag, sen testar jag om den fungerar imorrn när den har fått vila lite, gör den inte det, då går jag och kastar den i huvudet på någon på elgiganten. thats it.


tråk.

nu har jag astråkigt, och har absolut ingenting att göra..

jag är i varjefall jättemätt efter en supergod middag med grillat, och så en princesstårta till efterrätt.

så har vi även listat ut det där med sysslingar, bryllingar, A-kusiner, B-kusiner, och ja allt det där. och vet ni en skitrolig grej? efter bryllingar, så kommer pysslingar. hahahha. galet kul ju.

och om någon inte har konstaterat det ännu, så konstaterar jag det nu. gotland är litet.



annars då? mormor och morfar bor här för tillfället, och de åker hem imorrn, och på söndag kommer min BROOOOOOR hem en vecka. yeey. sist jag såg honom var i julas. katastrof jue.

och jag saknar min älskade pojkvän redan. och så får jag inte tag på lisa.
så LISA! läser du det här, hör av dig!!!


kärlek <3


Hemmafredag.

så har nästan en hel vecka gått, igen!

så vad har hänt då? i måndags så hämtade vi hem hästarna från sommarbetet. myys!
sen så kilade jag ut till elias ett par dagar.
på onsdagkvällen kilade jag in till stan för att hänga med lisa på strandpromenaden med godis och skitsnack. sen så joinade Elias oss, och så pratade vi självklart lite med johanna också. haha härlig kväll!

i torsdags så hämtade jag upp Elias, och sedan kilade vi iväg till åminne för att bara sola och bada hela dagen. okej, vi badade inte eftersom det var en massa sånt där bajs i vattnet. men sol och varmt var det iallafall. mys!

sen så idag var jag och Elias på stranden igen, och denna gång var vi i valva (?), vilket var galet mysigt, tills Elias började må dåligt och vi kilade hemåt.  ikväll ska vi äta middag och så, eftersom min morfar fyller år. :)


imorrn får jag faktiskt ta att kila till stallet, se till att Frances inte ser ut som en vildhäst, och rida ut i skogen en sväng. sen på kvällen så ska iallafall jag och Lisa ut. gaaalet bra!

och så på söndag fyller lilla lisa 20. yeeey! :D

 

åh, underbara sommar. mmmm mmmmh i like it!