09-03-25

då har natten och dagen spenderats hos elias. riktigt mysigt. det blev sängen framåt halv ett, och sen lejonkungen :D och självklart godis! och sen en annan film oxå med nicole kidman och tom cruise, kommer inte ihåg vad den heter, men den är riktigt fin :) <3

igår var hopplektionen inställd, pga vädret.... TRIST!!

och juste ja, misstankar på halsfluss.. vilket inte är någe vidare. ska typ höra av mig till min läkare imorrn och se vad han säger. men jaja, överlever gör jag väl iaf ;)

09-03-23

nu har jag ju vart och klippt mig oxå. jag hatar att klippa mig! :(

idag var nog den roligaste engelska lektionen på läääänge! XD
-det visade sig att både jag och martin var transvestiter och jobbar på en "dirtfactory"
-det visade sig också att både jag och nicole mördar folk och rånar banker
-att jag och ellen hade EXAKT lika dana tankar, vilket resulterade i att vi sa exakt samma saker, i kör.
-att jag var frisör, och lage massör, vilket vi skrek ut igenom hela klassrummet. sen kom det också fram att jag och han var bästa vänner för 10 år sen och nu befann oss på guatemala. fast en sinnesförvirrad sofie trodde att vi var i kina.
haha skojjigt värre :)


imorrn är det hopplektion :) skojjigtskojjigt! efter det är det bara att skynda skynda skynda, för att ta sig ut till själsö, där natten spenderas hos elias :) <3

09-03-22

ont i halsen, IGEN! jag hatar min hals, bara så ni vet, ni som inte redan vet det vill säga ;)

i lördags var det tävling :), det gick faktiskt riktigt bra för en gångs skull, dock ett riv, men hon hoppase jättefint ändå :) <3

och det var nog allt för mig, skrev ju bara för att lisa tyckte det. har ju inte direkt något att skriva om.. :p


jag saknar dig! :( <3

09-03-19

igår när jag gick från datan kom jag på det tredje jag hade glömt, skavsår.

idag fick vi inte gå över sådär 5-10 minuter man brukar göra, nej hela en timme och tio minuter. grattis grattis NV1b.

så nu ska jag leta upp lite kakor och lägga mig framför teven resten av kvällen. naaajs!

imorrn så ska jag rida en liten stund eftersom det är tävling på lördag :), sen så hoppas jag på att jag får träffa elias en liten stund också, eftersom han åker till fastlandet hela helgen.. :( <3

nej, kakor och tv, here I come!

09-03-18

juste! glömde lite i mitt förra inlägg. men ni får tolka det själva, orkar inte förklara från vilka delar av dagen det kommer ifrån ;)

- äckligt ont i benen, från jumskarna och neråt
- Judestämpeln + davidsstjärnan
- och så var det något mer som jag glömde när jag gick ner för trappen.

09-03-18

orkade egentligen inte skriva något idag, men på beordran av lisa, så är jag väl så illa tvungen.. igår var det altså dressyrlektion. och det gick typ hur bra som helst, lycklig!

idag i skolan så var det först matte, gjorde mest ingenting, sen var det gympa med vikarie, och vi gjorde ngt som typ kallades MAQ. helt störigt. först var det bara irriterande lätt, vi skulle bara böja på benen och ryggen åt lite olika håll med en träpinne över huvudet. sen fick vi vikter, och skulle göra utfall. FYFAN säger jag bara, mitt lår böjade krampa. hu!

och jag har typ försovit mig två dagar i rad nu, iofs ingen längre stund, men jag har ändå lyckats sätta igång snooze flera gånger i rad utan att vakna en endaste gång.. jag tror ändå på att det har med att göra att ljudet på min mobil har strejkat fram tills i mitten på idag. så kanske att jag vaknar i tid imorrn? bara att vänta o se..

sen nu på eftermiddan, eller efter skolan vid sisådär tolv, aja, så var jag iaf med elias, det var supermysigt! har ju inte träffat han på...FEM dagar!! eller fyra om man räknar den lilla minuten efter matchen.. men ändå, har ju saknat han.. men som vanligt ( ja jag säger faktiskt vanligt nu, för det har hänt två gånger, då börjar det bli vanligt ;D) hittade han en bläckpenna... och vad tror ni det resulterade i ? jo, en liten figur på armen, vet inte vad det ska föreställa, men det ser typ ut som en korsning av groda kyckling mullvad och alien.. en annan liten gubbe med kaksmulor i munnen (?), en katt/mus och lite sträck med prickar runt... och japp, jag har blivit en levande måltavla.. ;) men, haha om man bortser ifrån att jag är full med bläckfigurer, så var det ju faktiskt väldigt mysigt :) <3

Precis när elias hade begett sig till hallen, så begav jag mig upp på lyckåkers street-plan. första streetmatchen för min del i år. faktiskt riktigt kul, även att jag var totalt otaggad. lyckades ju tillomed få in ett mål. ;D det blev inte heller några vidare större, eller särskilt många katastrofer idag.. bara att patrick hade med sig katastrofal musik, gustav blev arg och tog sönder skivan, ivan mosade mig med sin klubba, en trasig cola-burk som sprutade cola på allt o alla, totalkollisioner med patrick och bogans stillastående nästan-vurpa. annars var det nog bara det vanliga smågnabbet ;D härligt att det är igång igen :D

och nu är det väl egentligen bara att sätta sig med svenskan... har ju redovisning imorrn.. USCHA!!! något jag hatar mer än att just plugga, är att redovisa. äckelredovisning. vem fan bryr sig om några celler som jag har gjort ett dumt referat på? nej inte en jävel.

det var nog allt. nöjd nu lisa? ;D


bara totalälskar den här bilden :) superskön.

09-03-16

nu känner jag mig bra, typ asbra faktiskt. eller iaf supereffektiv :D idag är jag ju ledig, eftersom vi inte har några klassrum att vara i. därför gjorde jag det här till en pluggdag. För idag har jag gjort klart kemiuppgifterna vi skulle göra, typ 15 stycken om jag inte tar helt fel. sen har jag gjort klart hela matteplaneringen, alltså hela förra veckans och hela den här veckans, och nu har jag gjort klart labbrapporten från förra veckan också. även skrivit ut svenskan, så att jag sedan när mamma kommer hem kan klistra på dom på små kort. fast däremot har jag inte orkat engagera mig i att försöka lära mig svenskan... men det har jag iaf hela dagen imorrn och på onsdag på mig. men på onsdag orkar jag inte, så det får bli att lära sig den imorrn typ. för idag orkar jag ju inte, har ju vart effektiv så att det räcker och blir över idag :D PLUS att jag har hunnit städa mitt rum. så till er som säger att jag "bara skjuter upp allt och därför har så mycket plugg", in your faces säger jag bara! :D för det här kallar inte jag att skjuta upp. så det så :)
    antagligen är det ingen som har orkat läsa det här just för att det bara handlar om en massa plugg, men whatevva, jag var ju tvungen att bevisa att jag faktiskt KAN göra saker i tid, och inte i sista sekund...!

så nu ska jag iaf ta den sista biten av tårtan som finns kvar, sätta mig antingen framför teven eller bara göra ingenting och sätta mina högtalare på högsta. det får vi se, för nu ska jag inte göra något alls resten av dagen! naaaaaajs!

jag saknar dig! :( <3

09-03-15

igår var det först stallet, och galen barbackatur med johanna, höll ju på o fastna i ett träd o massa XD och så fick jag ju födelsedagspresenter av johanna, ja presenter, vilket betyder hela 4 stycken ;D TACK JOHANNA! :D och sen direkt till ishallen med karro för att se på BJs kvalmatch. riktigt kul faktiskt ;D sen på kvällen så var det att bege sig till frida för att se melodifestivalen och sjunga singstar med frida och johanna. :)

idag var det en heldag i stallet. annars har det väl inte hänt så mycket skulle jag gissa på. och nu är jag helt sjukligt trött, men orkar ändå inte riktigt gå o lägga mig.. kanske ska sätta mig och leka med mina pärlor en stund först ;)

09-03-14

hahaha, nu sitter jag här lite smått full i skratt. under gårdagen så fick jag 20 grattis sms och utöver det typ 15 grattis-inlägg på facebook. plus alla andra som sa grattis i skolan, plus släkten. asså jag visste inte ens att jag kände så mycket folk. this is sick! men fasiken vad kul det känns, att så många kommer ihåg mig :) :D <3

TACK ALLIHOPA! :)

gårdagen blev toppen-lyckad! först kom släkten och åt lite, jag fick ännu mera pengar och presentkort på make up store. :) lite senare kom även elias förbi, och han hade med sig choklaaaad :D (ska ju få mera av han sen, men sålänge får jag nöja mig med choklad ;D och det har jag ingenting emot) senare vart det iaf tårta, en riktig gräddtårta :D

sen till lunch någon gång så ska jag kila ut till stallet, och senare ska jag möta upp karro, och så ska vi se på hockeymatch :D

FREDAGEN DEN 13 MARS 2009

japp, fredagen den trettonde, min födelsedag, och typ fullmåne. ojojoj. haha :D
    och jag har redan fått lite paket! :)
iPodhögtalare
ansiktsbehandlingsgrej
pengar
tröja
choklad

och ännu har jag inte fått av typ farmor o alla. weeeei :D

 jag är typ kär.. :D

men nu ska jag nog lägga mig i sängen och lyssna på lite musik, :) Sen är det dags att göra iordning sig inför ikväll. får se om jag kanske lägger ut ett till inlägg om vad jag får senare idag :) och så blir det ju god mat och såklart, TÅRTA!

09-03-12

vaknade i morse av att solen lös. typ världens underbaraste känsla :D

idag fick jag tillbaka tå prov. Hem-kemiprovet, MVG. och Italienska hörförståelse, 114/115, MVG. det kändes liksom bra att ha båda dom avklarade :) så nu är det bara redovisningen imorrn. USCHA!!!

men, imorrn är det ändå en mycket bra dag :D, fredagen den trettonde, min födelsedag. Lovely!

09-03-10

jag blir gaaaaaaalen!!!! kan inte bara snön försvinna så att jag får börja använda min vårjacka, och sluta använda mössa?

jag är fortfarande sådär äckligt trött och har vart det ända sen i helgen... så imorrn hade jag planerat att sova ända fram tills elias slutar i skolan, vilket är framåt tolv :), så det blir alldeles lagom :)

men sen imorrn kväll blir det att sitta halva natten så jag blir klar med det muntliga referatet, så har jag torsdagen på mig att öva in det.. hade vart bra, så vi får se hur bra jag hinner det.. :)

ikväll var det hopplektion på schemat. hon var superfin mestadels av lektionen. sen vart det katastrof... men men.

och hörrni? gissa vad som händer på fredag? :D:D

09-03-10

nu sitter jag här och kollar skor, igen. jag har typ blivit helt beroende av skor, särskilt högklackade :) jag funderar på att beställa dom här,. och ifall jag bestämmer mig, så kan ni ju säga till om det är någon som ska beställa ngt hos forever21.com isf kan man ju beställa tillsammans, så blir det inte lika dyrt ;D det är ju trost allt från usa tror jag.. någon som vet vad dollarn står i? :)

jag tycker iaf att dom är fina.. :)

09-03-10

jag måste säga att jag trivs väldigt bra med att ha sjuka lärare :) att vår engelskalärare var sjuk idag igen resulterade i att jag inte behöver gå till skolan förran halv tio :) iofs hade det vart ännu bättre om jag hade fått reda på det ännu tidigare så att jag bara hade kunnat somna om. men men, bättre än ingenting :D

och imorron är vi lediga eftersom vi inte har något att göra på gympan, och inte har någon matte :) SUUPERSKÖNT! för då får jag iaf sova ut, eftersom jag är helt slut från igår. "en total urladdning" kallade iaf elias det. och jag kan nog hålla med till 100%.

så imorrn är det alltså sova dag, sen kanske lite plugg innan elias kommer. får se hur det blir. har ju svenskan att lära mig.... uscha!

09-03-09

och en annan sak som är tipptopp med dagen är ju att det nu bara är fyra små dagar tills jag fyller år ^^,

09-03-09

UNDERBAR DAG!!! helt sjuuuukt underbar. kan inte göra så mycket annat än att bara le :)

för det första så skulle v i egentligen ha gått till tre. men sen visade det dig att sture blev sjuk, christer borta och peter sjuk. alltså gjorde vi bara något slappt på kemin. sen var det dags att sluta för dagen (9:20). jag ellen och ellen satt ändå kvar i skolan och räknade lite, och pratade lite :)

för det andra så var det helt underbart skönt att nu veta :) det var som en stor tung sten som föll från bröstet :), ni som vet, vet vad jag pratar om. och ni andra får bara veta att det var underbart :), och elias, tack! :) <3<3
ellen och ellen hade iaf det mest klockrena "kodspråket" ;D

så nu ska jag fira med en labbrapport xD eller så bakar jag istället. hade vart bättre :) men vad jag än ska göra, så ska jag göra det med ett gott humör :D


jag och brur <3

09-03-08

idag var det alltså tävling.. de sa att det såg bra ut. men känslan.. för att inte göra någon irriterad så säger jag att det gick hyfsat bra ;) Frances var iallafall duktig :)

nu väntar jag på at6t det ska bli mat så att jag sen ska cykla till stallet för US-möte.

och nu skriver jag bara en massa rapparkalja (eller hur det nu stavas) så nu slutar jag. jag vet inte vad jag ska skriva längre ju XD har ju ingenting för mig om dagarna höll jag på o skriva, men det har jag ju faktiskt :p aja. nu hoppas jag att maten är klar! annars kommer jag ju aldrig hinna i tid ju.

kommer ju aldrig kunna somna ikväll ju...

Sötispollen :)

09-03-07

nu vart det alltså klart. på måndag gäller det.. uscha.

igår/inatt/idag var jag med elias, supermysigt var det! vi hyrde film och köpte godis och gjorde inte mycket annat än att bara ha fredagsmys och svulla i oss massa godis :) tipptopp! :)

idag vardet stallet, och sen melodifestivalen.

imorrn är det tävling. kan nog bli kul :) men jag som har slutat bli sådär jättenervös med fjärilar i magen, fick just fjärilar i magen alldels nyss. :S wopps, kanske tillbaka i gala banor. XD

juste, nu är ju nicole och lisa borta från ön, kanske till o med från sverige nu? kommer sakna de små filurerna!!

nej sängen nu kanske?

09-03-04

bara så att ni alla vet, så gick det väldigt mycket fortare att skriva labbrapporten än vad jag hade trott. så nu är jag klaaar :)  så nu ska jag se om det finns något gott att äta. :) om jag inte tar helt fel så bakade tobias rulltårta förut :D

arrividerci!

09-03-04


fatta vilka minnen som dyker upp... gamla goa tider. saknar dom faktiskt en hel massa!
men liksom, kolla miniräknaren!!! vilka tider asså ;D

nej, labbrapport var det ja ..

09-03-04

OCH! jag har kommit på att jag säger typ aj hela tiden även om det inte ens gör det minsta lilla ont :p och nicole har kommit på att jag ibland säger "vart" istället för var eller är.

det märks inte alls att jag försöker fördriva tiden med något annat va? ;)





tack för att ni finns för mig nu, det är något jag
verkligen verkligen behöver.
som sagt så är
det säker bara jag som är paranoid.. men man
 kan ju inte låta bli att börja undra.. men hur det
 här än slutar så vet jag att jag har er vid min sida,
och det känns väldigt skönt att veta. älskar er!




09-03-04

och hörrenini!! jag fyller faktiskt år om 9 dagar :) don't forget! ;D
   okej jag känner mig som ett litet barn som längtar till sin födelsedag och så, men är inte jag ett barn då? ;) Dessutom så vet jag redan vad jag ska få av de flesta, men det jag längtar mest till är ju det här med att få frukost på sängen, och själva känslan att man faktiskt denna dag blir ett helt år äldre.. okej okej, nu svamlar jag :)

09-03-04

Nu har elias åkt iväg , så nu har jag ingen större anledning att undvika labbrapporten.. tyvärr... men jag o elias sysselsatte oss med en film idag igen, eftersom vi inte fick tag i ivan, och därför visste vi inte när fotbollen började. alltså, är det ivans fel att jag har bläcksträck lite överallt. massor på händerna, två på kinden, någon på armen, och ett par stycken på axeln och ett par på benet... så ivan, om du läser det här.. det är ditt fel! ;) nej men det var kul, till en början XD OCH en stor eloge till elias, som höll sig vaken heeela filmen idag! typ rekord ;D <3

Men nu får jag nog ta o skriva klart min labbrapport så man får den ur världen. dock inge långt kvar. bara teorin. men ändå, det krävs ju att man börjar skriva oxå ;)

men nu hittade jag lite folk att prata med, så tippentoppen, skjuter upp labbrapporten ytterligare en liten stund. lovely!

09-03-02

och så tänkte jag att jag ska sammanfatta mitt lov oxå, bara föra tt jag inte har något annat vettigt för mig. men kortast möjliga får det bli :) och sen ät det tveksamt om jag kommer ihåg allt. men jag ska göra mitt bästa :P

Fredag 20/2 - först var jag på en väldigt trevlig sväng på stan med ellen, köpte födelsedagspresent och lite sånt. Kvällen spenderades med johanna lisa och nicole hemma hos johanna. just för att johanna fyllde år på lördagen. men det vart på spåret, god mat, PULKA och singstar. supermysigt! :)

Lördag 21/2 - Johanna fyllde 17 ! :) gick in till stan o köpte ett par jeans och en bh. sen var det hem och göra ingenting hela dagen. fram till eftermiddan då jag följde med elias hem. sov där .

Söndag 22/2 - upp tidigt tidigt på morgonen för att han skulle in till stan och spela match. sen var det stallet.

Måndag 23/2 - Stalltjänst för hela slanten. eller jag o johanna red på förmiddan. eftermiddan spenderades hemma hos johanna då vi bakade muffins och såg på the bachelor :D på kvällen kom elias till allégatan. och hade med sig godis om jag inte tar helt fel. så han vart min favorit den kvällen ;)

Tisdag 24/2 - Frida fyllde 17! :) Vaknar upp tsms med elias, och sedan åker han in till stan för att klippa mig. själv gjorde jag ingenting medans jag väntade på att han skulle komma tillbaka. resten av dagen sepnderades i sängen framför en film. dock med en sovande elias på armen ;)

Onsdag 25/2 - upp till stallet för att skynda sig att rida för att sedan skynda sig in till stan där jag och johanna letade födelsedagspresent till frida. skulle egentligen till henne på kvällen. men pga magsjuka i familjen så ställde vi in det. så jag o johanna gick på i taket lyser stjärnorna istället. på den läskiga bion ;) trevligt trevligt :)

Torsdag 26/2 - skynda sig till stallet och rida även den dagen, för att sedan skynda sig in till stan där vi allihopen (jag frida johanna lisa och nicole) samlade oss på ringduvan för att ta en fika och fira frida. hittade min nya favorit chai-latte. det var riktigt trevligt :) efter det så gick jag frida johanna och lisa en sväng på stan. tillslut vart det bara jag och johanna kvar, med en glass på donken.

Fredag 27/2 - ut till stallet på fm för att fixa allt inför tävlingen på lördagen. sedan hem och duscha och sedan ut till själsö till family tysk. men framförallt elias :) det vart tv för hela slanten. men mysigt var det :) sen var det hem senare på kvällen.

Lördag 28/2 - upp till stallet för tävling. i 80 gick det superbra, och även i 90 gick det väldigt bra. dock inte lika bra som i 80. men ändå väldigt bra :) kvällen spenderades framför melodifestivalen med familjen.

Söndag 1/3 - planderade in en hemmadag, som slutade med en dag hos johanna. vi åt vofflor, såg på lipstick jungle och gick en promenad. senare på kvällen möttes jag frida johanna och lisa upp för att tillsammans gå till wrks årsmöte där nästan samtliga skulle ta emot km-priser. och årsmötet var som ett helt vanligt trist årsmöte. men med vissa komiska inslag ;) efteråt gick jag johanna och frida en promenad och bara snackade en massa skit. myysigt :) sista delen av kvällen spenderades med näsan i en kemibok och ångest för skolan dagen efter.


och MASSOR med pussel har det varit :)

09-03-02

nu är det MARS!! min älskade månad mars ;D

idag började skolan igen efter lovet. hade typ ångest igårkväll, och jag var tydligen inte den enda. tack för det :)
men jag kan inte påstå att det vart någon mjukstart. helt vanliga lektioner hela dagen. och en av ellenarna saknade vi. men vi klarade oss ändå bra :) dagen slutade i skolan vid tre. men inte slutade plugget för det. usch nej. man får sota när man tar ett helt lov utan minsta lilla plugg. precis som jag har gjort. (plus att jag var sjuk en vecka har inte gjort det hela bättre) så jag har suttit hela eftermiddagen, från att jag kom hem till ganska nyligen med mitt hemprov i kemi. fattade nada innan. men nu börjar skaer och ting klarna, precis när vi ska byta grej. men jaja. bättre sent än aldrig brukar man ju säga :D, jag gjorde faktiskt en paus när jag pratade med nicole i telefon och en paus för att äta. annars har jag inte haft något större liv... men såna dagar blir det ibland oxå. går inte att hjälpa när man har haft ett helt skööööönt lov! :D

så nu är jag tröttare än tröttast. mina ögon går i kors. men jag tänker ändå inte gå o lägga mig riktigt ännu. måste liksom tagga ner lite först.

11 dagar kvar :D