09-02-28

nu sitter jag här ochh filurar igen. och det är mindre än två veckor tills jag blir 17. (som vissa, eller en viss någon, nicole, påstår är åldern då det händer grejer ;D haha. sorry nicole, men var tvungen ;D) så jag sitter och funderar lite på vad jag önskar mig. men jag har faktiskt inte den blekaste. eller jag vet att jag önskar mig ipod-högtalare. men mer än så vet jag nog inte...
   egentligen är den största anledningen till att jag sitter här är att jag väntar på att en film ska börja. kommer inte ihåg vad den heter just nu, men den börjar iallafall vid kvart över elva på ettan. :)

idag var det ju oxå tävling, det gick faktiskt jättebra :) så det var riktigt kul faktiskt :)

09-02-26

onsdagkvällen hos frida blev inställd. så jag var på stan med johanna efter stallet, vi fikade och det var riktigt mysigt! Vi kom oxå på att vi skulle gå på bio, så så blev det. i taket lyser stjärnorna. den var typ hur bra som helsrt, ville inte att den skulle ta slut. :) fick även tårar i ögonen ett par gånger. xD

idag vart det en helt galen ridtur med johanna. hur kul som helst :) fruktade nästan lite för johannas liv en stund.... n00t. men jag säger bara att jag vart prickig när vi kom tillbaka till stallet. men Frances var glad ;D

idag var det oxå fikadags på ringduvan tillsammans med frida johanna nicole och lisa, eftersom gårdagen blev inställd. det var supermysigt som alltid med dessa tjejor :) och jag har hittat ngt nytt, supergottigt. chai-latte. :) efter så åkte nicole hem, och vi andra fyra gick en sväng på stan. alla droppade av, en efter en. och sen var det bara jag o johanna kvar. så vi gick in på expert. (aaaaaah!! ;D ) sen gick vi till donken och åt varsin glass. :) och jag måste tillägga att jag o johanna körde på vårjackor idag! :)

nu på kvällen har jag vart med karro. alltid lika trevligt! :) vi gjorde mest ingenting, som vanligt, men det vart ändå hur kul som helst, som vanligt :) bara helt gaaaalet kallt XD

nu ska jag nog sova , eller iaf lägga mig framför teven, ska till stallet tidigt imorrn för att fixa allt inför lördagen (tävling) sen är det skynda sig hem, duscha, och sen till Elias. Det blir nog en toppendag skulle jag gissa på :)

förresten, så räddade karro mitt liv och mitt rykte, eller ja. vet inte riktigt hur jag ska formulera det. men hon räddade mig iallafall. så är det så, så klarar jag mig.

tänk att det blev ett långt inlägg iaf, jag som tänkte bara skriva kort. men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig ;D

Förresten! Jag fyller år om två veckor och en dag, så kom ihåg det! :)


Snälla?

09-02-24

i fredagskväll var vi hos johanna och firade hennes 17 årsdag en dag i föväg. det var god mat, singstar, och PULKA!!! jag hade skrattkramp i magen, och jag kan nästan lova att de andra oxå hade det. de såg så ut iaf. synd att frida inte var med bara. annars var det en toppenkväll! :) GRATTIS!

lördag/söndag var det till själsö. det var alltid lika trevligt :) chips, glass, tv, film och ett gott skratt. :) <3

idag är det fridas födelsedag. så mycket grattis till henne!!! :) så vi ska allihopen till henne imorronkväll. blir kul :)

igår/idag har jag vart med elias. myspysigt. just nu är han och klipper sig, så jag fördriver tiden här. sen är jag rädd för att jag blir tvingad till att se på saw 5 med han... USCH!!! men men, kanske kan snacka mig ur det. who knows? ;) annars får jag väl gömma mig under en kudde eller ngt. det blir bra. <3


snälla snälla snälla snälla snälla snälla
snälla snälla snälla snälla snälla snälla
snälla snälla snälla snälla snälla snälla
snälla snälla snälla snälla snälla snälla
snälla snälla snälla snälla snälla snälla
snälla snälla snälla snälla snälla snälla
jag dör fanime av att inte veta...

09-02-19


dagen till ära, så lägger jag upp den här sötnosen ;D johanna, kommer du ihåg? :)

09-02-19

idag efter skolan så åkte jag hem till Johanna, där vi bytte om och letade upp varsin pulka. sen joinade vi de små barnen i tjelvar-backen :) Det var verkligen superkul , var typ eeevigheter sen jag åkte ju :) efter det så gick vi tillbaka till johanna och gjorde varm choklad med grädde. och kollade på lite the hills :) mysigt!

förresten, madagascar 2 kommer inte på DVD förrän den FÖRSTA APRIL!!!!! katastrof....


och nu en grej jag diskuterade med johanna, vilka läser ens blogg egentligen? jag vet hur många, och vissa. men inte den blekaste om de flesta. och jag vet att sånt här aldrig fungerar, och att ingen lägger in en kommentar. men jag gör ett försök ändå :) Alla ni som läser min blogg, släng in en kommentar om vem ni är :) hade ju vart toppenkul och veta :)



09-02-17

engelskan klar!!! :)

nu, skynda skynda till stallet! :) har inte ridit på mer än en vecka nu ju, så det blir nog kul :)




jag älskar dig!

09-02-17

fyfasiken för plugg, och framför allt engelska. uscha!!!
    förresten, johanna o joel, tack för er support! ;D


hela 5 månader idag! underbart!! Jag älskar dig! <3

09-02-15

ångest... är det rätta ordet för vad jag har för inställning till att gå till skolan imorrn.. senast jag var i skolan (om man bortser från mina 5 minutrar i torsdags) var onsdagen förra veckan, alltså 4e januari!!! så för det första lär jag ligga efter enormt med skolan, och jag lär ligga efter med det mesta som har hänt.. så grattis till mig... :S




och grattis ni som tävlade idag :), såg att det gick bra för er allihopen ju :)

09-02-14

igår vart det lite utav en mini alla hjärtans dag, eftersom Elias åker till fastlandet idag . så det vart blommor :) och det komiska var att vi hade köpt exakt lika dana blommor :) haha. men dom var jättefina! :), tack! <3<3
 :) <3





nu sitter jag här o väntar på att bussen ska komma, sen ska jag åka in till stan o träffa karro, för henne har jag ju inte träffats sen... typ onsdag förra veckan,..

09-02-13

hahahaha, den här är underbar :)

09-02-13

idag är det "min" dag, fredag den 13e. hoppas det itne händer något förfärligt.. på alla 16 år och en massa månader har det ju inte hänt något häpnandsväckande på mina fredagar den 13, förutom att jag har fyllt år en enstaka gång såklart, och blivit född.. annars, näe. så jag tror inte att det blir så idag heller. :) men vem vet? ;)

jag tror förövrigt att jag ska göra det till lite utav en vana att gå o köpa blommor. okej, jag är knäpp jag vet. men det är på något sätt så fridfullt inne i den lilla blomsteraffären, och sedan att gå runt med dom i famnen, med det dära pappret på... speciell känsla det dära... :)

nu gör jag mest ingenting, försöker få tiden att rinna på. väntar på att elias ska komma hit.  men han slutar ju inte förran lite innan två... :(  fast han sa ju faktiskt att han kanske kunde smita tidigare... weeiiii :D    <3
















09-02-12

johanna, nu lär du tro att jag är knäpp. men Debenhams! ;D

09-02-12

sjuk fortfarande, kommer stanna hemma hela veckan ut. försökte faktiskt gå till skolan idag, men när jag kom dit, sa nicole precis vad jag tänkte. "vad gör du egentligen här? gå hem med dig" så jag var i skolan i typ 5 minuter idag, weei ;) och ingen tävling blir det för min del i helgen heller.. :( men men.

i tisdags så kom elias förbi och höll mig lite sällskap, och höll mig på gott humör i allt elände. så tack för det! <3

nu letar jag efter üüüübersnygga skor, men det finns ju inga, på heela internet!! :(, någon som vet vart man kan hitta? :)

09-02-09

jahaja, då vart jag oxå sjuk. har itne sovit på hela natten, för jag har hostat verkligen heeeela tiden. så förut i morse så hade jag feber, 38,5 (vanligtvis har jag typ 36,6) plus hostan, ont i huvet, ont i halsen och allmänt utmattad. så jag knaprade lite hostmedicin, alvedon och halstabletter. Sen somnade jag en stund efter att hosmedicinen hade börjat verka. ;)

igår var det tävling, kanske inte det bästa o göra när man knappt kan prata för att man är så hes kanske, men det gick ju bra! :) i 80 kom jag tvåa :D och i 90 var hon oxå jättefin, men vi fick ett stopp. men skitsamma, bra gick det iaf :)

nej nu ska jag nog sätta igång en film, och koka lite te. och vänta på att tobias kommer hem med min dunder-hostmedicin..


09-02-07


helt ärligt, KOLLA!!!! :D

09-04-06

Heeeelt underbara dagar. eller onsdagskväll så hämtade elias upp mig här hemma, sen åkte vi ut till han. vi kollade på lite film och så. Sen var det dags o sova. dagen efter vart det sängen till framåt tolv, sen aristocats :D, aaaskul :) sen var det hem och fixa lite infr kvällen medans elias var o tränade. Sen kom han hem till mig, och när jag hade ordnat klart (sorry) så bar det av hem till BP. askul :D, satt o skrattade mest hela tiden. och elias skrattade åt mig.. undrar varför... XD men iaf,  assköna killar de dära :D framåt tio begav vi (jag elias emil BP arvid patrick olov och bodén) oss ner mot hamnplan, vilket var en upplevelse bara att gå ner dit. sen hade jag iaf aaasskojj hela kvällen. tills det var dags att åka hem, då jag insåg hur sjuuuukt ont i fötterna jag hade (har). tobias hämtade iaf mig och elias med bilen, vilket var underbart skönt eftersom resten skulle typ gå hem :p. Sedan låg vi o pratade en stund innan vi gick o la oss, jag slocknade iaf på en gång :)
    imorse var det bara att gå upp tidigt för att säga hejdå till elias, alla har ju det inte så bra och är lediga idag ;) sen när han hade gått så dog jag i sängen fram till 12 :) underbart.

ikväll är det middag med tjejerna :), mysigt! :)

09-02-04

märks det att jag har tråkigt eller? ;D
men jag kom på att jag inte hade sagt ett ord om dressyrtävlingen.
och det finns iofs inte så mkt att säga, förutom att hon var superfin!
men att domarn.. jaa ni som vet, ni vet, och ni som inte vet får väl
strunta i o veta då :) Jag är iaf nöjd såhär i efterhand. trots allt.
tack frida, och tack johanna!

09-02-04

har tanken någonsin slagit er att ni har väldigt några vänner? den tanken slog mig nyss. men missuppfatta mig inte, de jag har, de är alldeles sjukt underbara! men ändå, om man tänker hur många man har känt genom hela sitt liv, så har man ju nåstan inga alls... tänk om man fortfarande hade kontakten med varenda en man någonsin har känt... haha vilka sentimentala tankar jag fick såhär på lillördan ;D men iaf, ni ska veta att jag älskar er allesammens!! och ni som jag inte har kontakten med längre (ni läser väl inte ens det här, men ändå) ni har fortfarande en plats i mitt hjärta. så det så.
nu har jag vart sentimental klart.





 
bara för att det gick helt överbra igår :)

09-02-04

ett inlägg bara för din skull lisa. kolla på den här : http://www.apple.com/se/support/ipod/five_rs/nano2gen/#

09-02-04

underbar vecka det här :)
igår var det bara film och rita hela dagen i skolan, så det gick fort :), sen var det hoppträning på kvällen som gick helt underbart bra! askul var det :)
idag har det vart kortis-dag. först matte, då vi gjorde mest ingenting, sen teori på gympan, då vi slutade 50 minuter tidigare. alltså slutade vi vid 10 idag. Efter det så gick jag en sväng på stan med ellen o ellen. trevligt! nu försöker jag fördriva tiden tills ikväll. jag har ingenting att göra, något förslag kanske? men runt 10 ikväll så ska jag åka med elias hem, sova där, och vara där nästan hela dagen imorrn, mys :)
imorrn kväll är det sävefest. ska antagligen gå, men vet inte riktigt med vem ännu :)
Fredag blir väl någon återhämtardag av något slag. får se vad jag hittar på.
Lördag vet jag inte, först stallet iaf. sen på kvällen blir det mys med ellen ellen och nicole. (blev ju framflyttat dit eftersom ikväll vart det kaos), och söndag är det tävling, som förövrigt känns väldigt bra med tanke på träningen igår :)
en var den långhelgen oxå över..