Elias

Påtal om Elias i förra inlägget, så måste jag bara skriva ett tack. Ett stort jävla tack för att du finns, och särsklit för att du fanns i morse. Jag undrar verkligen många gånger, vad skulle jag ha gjort utan dig, utan din värme och utan dina kramar? och vad fan gjorde jag innan? inte den blekaste, har inga minnen av det. För nu är det du, och bara du. Jag älskar dig! <3

Hur kommer det sig att jag typ bara har såna här bilder på Elias?
När han sover, leker död, är på fest, eller flummar omkring?
haha , sjukt söt är han iallafall, i vilket som.


Panik & ont i magen.

usch, jag skulle ha beställt Elias julklapp nu, för jag hade precis bestämt mig vad jag skulle köpa, och då går jag in på hemsidan och ser vad!? joo, att den är SLUT!!! SLUUUUUT!!!!!! vad ska jag göra nu liksom? nu måste jag ju komma på något nytt, och hur fasiken ska det gå till hade dom tänkt? helt jäkla omöjligt. det är ju verkligen sämst att komma på julklappar. särskilt när jag hade kommit fram till att det var en bra julklapp, som skulle passa han perfelkt. faaaaaaaaaaan!


trallalallalaa-lalalala.

Sebastian Shirt SEK 259, Vila - NELLY.COM
typ den här ska jag få i juleklapp ^^, bara ifall ni ville veta.

Tröööött.

Nu sitter jag här, igen. Igår efter skolan åkte jag hem till elias, myyys! Satt uppe och kollade på film till typ tolv, sen fick jag massage av min pojk - underbaaaaaart. Sen var det dags och sova, och vi sov ända tills elva morgonen efter. mys! Framåt halv tre åkte vi in till stan, han för match, jag för stallet.
    Gick helt okej att rida. Känns verkligen som om jag har hittat "knapparna" på henne nu. Superkul! Sen när jag var klar i stallet så åkte jag hem och duschade, sedan på nästan en gång så började jag att möblera om. Så nu sitter jag i ett nymöblerat rum. jag vet inte om jag tycker att det blev bättre än vad det var förut, men det duger. och jag behövde lite nytt. Så det här fick duga, för tillfället.
    Nu på kvällen så har jag läst typ halva den där boken som jag skulle läsa. typ skitseeeegt, och nu är jag heöt tung i ögonlocken. Men jag insåg i fredags att den antagligen skulle vara utläst till nästa vecka. inte nästnästa. så ja, jag får väl ligga i lite.

Imorrn är det upp för hockeymatch vid 12, sedan direkt in till stan på julskyltning, och sedan har vi planerat att ta en fika och så innan vi kilar hem. åh, vad jag ser fram emot morgondagen. (bortsett ifrån att mina tår och min näsa kommer frysa bort i ishallen. men men det är sånt man får räkna med.)

Nu ska jag höra av mig till elias, sen ska jag sussa. Natti!


<3

Datasalen.

Nu sitter vi i datasalen och ska egentligen hålla på med Svenska. Men som ni märker, så går det inte så jättebra.. haha, jo men det gör det faktiskt. Jag är nästan klar, jag ska bara få ihop ett bra slut... Vilket verkligen är det svåraste. Särskilt nu när jag bara är hungrig och vill gå och äta. det är ju gröööt :D haha. Sen är det en lååång jobbig fysiklektion, sen äntligen så ska jag få åka ut till min älskling och bara göra ingenrting och mysa. <3

Förresten så måste jag tillägga att min kass är hemskt roligt, jag vet egentligen inte varför, men jag tyckte att någon nämnde något med "mysigt" och "julstämning". Så de har satt upp svarta sopsäckar på våra lampor, så nu är det mörkt och ja, mysigt inne i vårt skåputrymme. haha KUL!

Nej nu ska jag jobba lite, sveeenska.

Kvällsbabbel.

Jaha, nu då? jag är egentligen skittrött, så jag borde faktiskt sova, men något jag borde göra ännu mera är att läsa den där jäkla boken som jag kom på nu... bläää. som tur är så är den bara 190 sidor, så det BORDE inte ta allt för lång tid, även att det är på gammalsvenska och att den är sämst. Men jaja. Och nu till något sjukt. Jag ser typ fram emot att gå till skolan imorrn, bara för att jag verkligen känner att jag vill skriva på min svenska. Det är typ kul att skriva när det går bra, och att man känner att man kommer någon vart. Och så är det risgrynsgröt! JULKÄNSLA!!!! Det jag inte ser fram emot är fysiken och historian. Engelskan är jag mest likgiltig mot.

En annan sak jag faktiskt ser fram emot är att åka buss imorrn. Faktiskt. det är typ något lite fridfullt med det på något underligt sätt.. Men ja, jag ser fram emot bussen. Och en till sak, jag ser fram emot att vara ute hos Elias, självklart är den största anledningen att jag ser fram emot det är för att vara med han såklart. men också att vara ute på landet, där det är mörkt och fridfullt. verkligen. Plus att han verkligen bor supermyysigt! Och så ser jag fram emot den enorma godispåse som Elias har lovat mig!!

Och snart ska jag börja jobba, så jag säger bara peeengaaaar!!! Men det blir lite jobbigt iofs. 14-23/12, alla timmar jag kan och får över. Men ja, det är värt det sen i januari när pengarna kommer! Lätt!

Och jag har blivit besatt av Paradise Hotel. Även att det inte ens är särskilt bra.




Och kära tomten, jag önskar mig en digitalkamera. Haha.


Nu har jag skrivit tillträckligt med skit, så nu ska jag försöka få tag i min pojkvän, samla ihop lite ridkläder och packa ner dem någon stans. sen ska jag faktiskt hoppa i säng. inget läs idag. det får bli en annan dag helt enkelt..

Nu har jag lite att göra faktiskt.

Nu ska jag packa ihop lite grejer eftersom jag ska till Elias direkt efter skolan imorrn.. (mamma kastade ju huxflux typ ut mig ;D inte riktigt så drastiskt som detta låter, men ja skitsamma.) Så måste jag hinna duscha lite, packa ihop ridkläder, eftersom jag åker direkt till stallet efter jag har vart vid Elias. Så ska jag helst hinna se gårdagens Paradise, innan dagens vid nio. Sen msåte jag även fixa något med soporna och vad det var, eftersom de ska bli strängare med sorteringen och sånt. blää.

och nu har jag pluggat matte i typ en timme. DUKTIGA MIG!

Nej, nu är det fixa-tajm.

Jag tänker möblera om mitt rum!!

Men jag tror inte att jag ska göra det ikväll, vet inte om jag hinner innan det blir försent, eller om jag hinner, jag borde verkligen verkligen plugga matte.. Verkligen!! Men jag behöver lite nytt i mitt liv, därför ska jag göra det. kanske gör det nästa vecka efter att jag har haft matteprovet, för då har jag mera tid igen.. jag tror att det får bli så.


Och vet ni? jag är en av de som har mest status i min klass, jag har vuxna och kloka åsiker, bra inflytande, och topp i matte. HAHA. jajamen, det är grejer det.

Mobbad.

Japp, karro mobbade mig idag. Haha, tur att ingen annan såg det som var orsaken till att hon mobbade mig. Eller folk kanske såg, de bara kommenterade det inte... Men jag säger bara: Elias, faaaan vad du ska få igen! ;)

om en halvtimme ska jag på utvecklingssamtal. kulkul. Då ska jag även hämta min miniräknare som jag var så hemskt smart att glömma, nu när jag hade tänkt att plugga lite matte. Jaja. Nu hade jag nog inte så mycket mer att säga., förutom. Elias..., när du minst anar det......

Mysiga planer framöver! <3

För det första, så ska jag på julskyltningen på söndag tillsammans med Elias, och så har vi planerat att ta en mysig fika någonstans och bara vara vi liksom <3
   SEN så behöver vi inte vara ifrån varandra i jul så hemskt länge, och det är typ bäst! Så vi ska på mellandagsrean i Stockholm tillsammans. Så nu finns det lite att se fram emot i den här röran!

Sen ska vi (NSFJ) ha en pepparkakshus-kväll luciahelgen. Det är på tiden nu, verkligen verkligen verkligen!! :)

Och så slipper vi gympaprovet innan jul, så det blir chiiill, nästan iallafall. Sen ska jag på hockeymatch på söndag innan julskyltningen, och helgens tävling vart inställd.. Det SÖÖÖÖÖG!!!!

GRATTIS PAPPA!!


300 ord

det tycker faktiskt jag är bra, så det så. Så nu är jag halvvägs in i svenskareportaget. Så det tänkte jag skriva klart imorrn innan stallet. eller nej, imorrn innan stallet ska jag minsann skriva helt klart först engelskan för den går fort, sen ska jag iallafall börja på biologin, jag har ju faktiskt redan kluddat ner hela storyn kortfattat så det ska nog inte ta allt för lång tid. Sen ska jag faktiskt, tro det eller ej, ägna en massa tid på svenskalektionerna för att få klart skitrepotaget. nu 2½men och sen paradise hotel.

Lisa!

JAG SAKNAR DIG!!!!!!!
KOM HEM! NU!
<3


Och Elias gör det ju inte lättare heller. Faaan. Varför måste människan vara så sjuuuukt söt för !?

<3


Om jag kommer klara mig tills på onsdag..?

Jag känner att jag nu har ett enormt behov av en Elias-dag så att jag håller på att sprängas... Jag saknar ju min pojk något sjukt. och inte får jag träffa honom förrän onsdag. Hur ska jag klara mig i jul när vi båda är iväg..? Det jag får hoppas på är att han firar jul i Nynäs eller i Sigtuna, för då kan vi ju träffas ändå. REN LYCKA hade det vart!!! Så det ska jag hålla alla mina tummar för! Men ja, som sagt, hur tusan ska jag klara mig tills onsdag. Jag behöver min pojke nu nu nu nu nu nu nu nu nu!! För nu orkar jag inte mer.
    Jag orkar bara inte, jag förstår inte hur det här ska gå ihop, men jag är för beroende av de där jäkla små bokstäverna som kallas betyg, så jag kan inte bara kasta något åt sidan och bara skita i det. Det fungerar inte på så sätt.. Tyvärr. Så därför har jag en FET hög med saker som ska göras de här sista veckorna, och jag är så trött på det så jag får ångest bara jag tänker på det.

Svenska repotage
Svenskabok+redovisning
"min värdegrund"
Biologiuppsats
Evolutionsprov
Gympaprov
Matteprov
Engelskapjäs
Liten engelskaskrivgrej


Okej, nu låter det inte alls som om det är någe mycket som ska göras, men det är det faktiskt... Tänk på att jag inte ens har börjat med någon av de här delarna... Så ja, det är mycket som ska göras. 4 av dessa ska helst bli klara den här veckan. Så är det bara matte nästa vecka, redovisningen, gympan, evolutionprovet veckan efter det och sen engelskapjäsen veckan efter det.... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.
JAG ORKAR INTE! Eller jo jag orkar fysiskt, men inte psykiskt.  men här sitter jag med ett tomt word-dokumet uppe på datorn för att börja med allt, men jag vet liksom inte ens i vilken ända jag ska börja.. vilken del som är smartast att börja med eller så. det går inte, det går inte ihop någonting det här. jag vill inte, jag kan inte, jag orkar inte.. Men nu måste jag skärpa till mig, ta mig i kragen.. Så nu - svenskarepotage. (hur många tror att jag överhuvudtaget kommer att börja? inte många skulle jag tro..)    

Juste, sen var jag ju ute vid naturdoktorn idag, och det var ju lika skumt som vanligt, en nål i det ena ringfingret, och i det andra långfingret. lite pet på ryggen ett konstaterande över att jag hade ett lite snett bäcken. Then it was done. Fast ska tillbaka dit nästa måndag, och då kommer det bli betydligt fler skumma saker. För då ska han kolla vidare med mitt snea bäcken, kolla rygg och nacke, och möjligvis fler nålar i fingrarna och händerna. ascoolt.


Bara för att jag tycker om min knäppo-häst :)


Underbar!

Hon är ju heeelt underbar den där Frances! :D , Så dagens tävlingar ( dressyr) resulterade i en vinst i LC:1 (hela 69 procent!!!!! ) Och en andraplats i LB:3 (60 procent!). huuuuuuur nöjd som helst!! :D:D:D och grattis johanna till vinsten i lb :)

En totallyckad dag!

Torsdag/Fredag

Igår var det karro-dag, så vi kilade på stan, och jag köpte en ny typ klännign, med massor av paljetter. och så hade jag ju sån tur att det var rea på den. (=glaad sofiie). Sen var det hem, leta förfester och grejer. Men vid åtta så kilade jag tom och karro hem till Johanna, där vi senare var massor av folk, riiiiktigt trevligt!! Sen framåt elva kilade vi till gute, där vi hittade en lång kö utanför, och jättesnart efter vi kom dit, så såg jag ett välbekant, hemskt sött ansikte i mängden, Eliiiiiaaaas! Så jag bokstavligen kastade mig runt halsen på honom! :D Sedan så tillbringade jag resten av kvällen tillsammans med han, och självklart så träffade jag ju en massa roligt folk. Riktigt lyckad kväll! verkligen!! Vid två kilade jag och Elias hem till mig, cyklade hem i regnet, så jätteblöta vart vi. Så vi kom inte i säng förrän halv fyra. yeeey. Sen upp vid sju. HAHA.

Idag på engelskan så satt vi i bakre raden (jag ellen ellen och nicole) och sov genom halva filmen, men herregud vad skönt det var. Sen var det fråga olle i aulan! askul! Och när jag kom hem så la jag mig i sängen ett par sekunder innan elias joinade mig. Så låg vi och mös i någon timme, innan elias somnade, men johnblund var inte på min sida nu på eftermiddagen, så jag fick roa mig med att kolla lite på tv medans älsklingen min sov på min arm :) <3


En bild ifrån igårkvällen. (ursäkta att jag pajjade bilden ;D)

BROOOR!!

min bror är hemma över helgen! MYS!


SÄVEFEST!

Imorrn är det sävefest, så tjejer nu taggar vi! :D

<3

Paranoid? Jag? Nää.

S: Älskling!
S: Älskling?
S: Älskling??
S: Älskling, det har väl inte hänt något?
S: Jag hoppas att allt är okej med dig, för nu är jag lite orolig...
S: Älskling....?
E: Men gumman! Jag har bara varit i affären, du behöver inte få en hjärtattack för det! :) <3
S: Men jag är ju hjärtattacktypen, det vet du väl?
E: Haha, det har du allt rätt i, men söt är du iallafall.
S: <3

FAAAAAAAAN FAN FANFANFAN FAAAAN!

Gissa om helvetesmobilhelvetet fungerade eller?
Synd för ericsson ifall de inte vill ge mig en ny snart, för jag har faktiskt en av de högsta cheferna inom ericsson i min släkt, så jag säger bara, synd ericsson, SYND!!!!

Skriva.

När man väl har kommit igång med skrivarbeten så blir det sååå mycket lättare. Det är liksom den där första meningen som ska bli bra, så att man på ett bra sätt kan bygga vidare, det är den tröskeln man ska över, och jag satt just i en kvart för att formulera min första mening bra, men nu så, nu börjar det rulla på. haha eller ja. 77 ord på mindre än 5 minuter (om man bortser från den där kvarten jag satt och funderade då) är då inte illa pinkat. haha, men nu, byta om från mina mjukisar, på med ett par jeans, och sen mot staaan och min mobiiiil :D

random.

Nu har äntligen min mobil kommit tillbaka från verkstaden igen!! Så jag ska kila iväg och hämta den om en stund, hoppas för elgigantens skull att den är lagad den här gången!! Jaja det blir förhoppningsvis bra. Nu har jag nästan gjort klart min historialäxa, vart så jobbiga frågor mot slutet så jag orkade inte, men jag har nog bara sisådär 3-4 frågor kvar. toppen. Så var jag och lämnade biobiljetterna till alice förut, det kändes lite i magen alltså... jaja, sävefest på gute ist. Så nu ska jag göra lite svenska och så innan mamma kommer och (förhoppningsvis) hämtar upp mig för att kila in till stan. hmm, vad mer då? jo! Elias var typ modell idag, och visade upp byggarkläder! Jag slår vad om att han var skitsöt, är det någon som har, eller som hittar bilder från det kan ju gärna få meddela mig om vart de finns, eller skicka till mig.. Great. Och jag har fortfarande ont i mitt högra skulderblad. skitskumt, känns typ som om en nerv är i kläm i stort sätt hela tiden...


Och jag är klar med en halv julklapp av 4. brabra. Nej men till en ska beställas i slutet av månaden, även två till ska handlas i slutet av månaden tillsammas med frida. Och den som är halvt klar redan, blir jag klar med när jag orkar engagera mig, men typ om någon vecka så blir den klar. (den är ju lättast, egentligen)


Nej, hejdå på er, nu är det en artikel på svenskan som ska skrivas. Och jag är verkligen dåålig på att få ihop en
bra text... usch, det suger. jaja, jag måste iallafall få klart den snart, eftersom vecka 49 och 50 är ett rent jävla helvete. Så då kan det vara skönt att vara klar med lite grejer tidigare liksom.. haha.


Och en sak till, jag HATAR när man får ett sms, blir glad att någon vill prata med en, så är det från Tele2, där de typ säger att de ska dra pengar från mitt konto. Bläää på det.


 

OCH jag har fått en Sofie jr. HAHAHAHAHA klockers.


Jag hade det på känn.

Det här har jag haft på känn mycket länge, men nu är det officiellt.
Mohahaha!

Switch.

Nu är det alltså klart, Julia och Alice har tagit min och karros plats på new moon premiären på torsdag. Eftersom jag och karro taggar sävefest på gute!! Jag känner iallafall att det är lätt värt det. Och bion går ju många dagar till, och då slipper vi ju också riskera att somna. naajs. och på torsdag blir det sofie-karro-dag. myspys! Då blir det en sväng på stan,massor av skratt och massor av skitsnack. Längtar.


bjuder på den här. :) <3

KAOS!

Det är verkligen rätta ordet på min tillvaro - kaos.
Orkar inte förklara nu, det är bara kaos. Haha.
Men men, det ordnar nog sig, och tack vara
Viktorias hjälp,
så kommer det nog med största sannolikhet ordna sig till det bästa tillslut också.


Idag slutade jag 20 över ett, och sen dess har jag verkligen bara degat. Haha. Så nu ska jag dega en liten stund till, äta något, och sen kila till stallet. Jag tänker nog inte göra något plugg idag. Eller snarare, jag tänker inte göra något plugg idag.

Och Elias har vart helt underbart och sjukt söt idag, hela dagen. <3<3<3

14 månader.

Jag älskar dig!!!


TACK!!!

tack tack tack tack tack tack
tack tack tack tack tack tack
tack tack tack tack tack tack
tack tack tack tack tack tack
tack tack tack tack tack tack
tack tack tack tack tack tack
tack tack tack tack tack tack


Paradise Hotel.

Nu vart jag ärligt lite ledsen när jag insåg att paradise hotel bara var en halvtimme!  Jaja. nu ska jag kolla lite bloggar och så, sen är det bara att hoppa i säng. Natti!

Julskyltning!

Om två veckor är det första advent, och alltså julskyltning.
Och jag längtar. Det är ju helt sjukt mysigt!! :)


Söndag!

Jag tycker verkligen verkligen om söndagskvällar på tv. Det är ju både Royal Pains, Top Model, Vem kan slå filip och fredrik, OCH från och med nu - Paradise Hotel. YEEEY. Så där kommer jag vara resten av kvällen, bänkad framför tvn!

yeey för armen!

Japps, min arm börjar äntligen äntligen bli bättre! Det tänker jag fira med att gå och lägga mig.

Har jag förresten nämnt idag att min pojkvän är den finaste som finns
? och att jag saknar honom något enormt..?Nu har jag iallafall gjort det. natti!

Jag är tråkig.

Men helt seriöst. Här sitter jag och degar inomhus en lördagkväll. Är det jag som saknar ett liv eller..? Jag röstar helt klart för att karro ska få en lägenhet i stan. helt klart. för då ska jag och hon minsann ut varje kväll! Så det så! Haha, kanske inte varje. Men liksom som en sånhär kväll och dag, då jag egentligen vill ut, men har inte orkat ta mig ur ens min sovtröja på hela dagen, då skulle jag behöva min andra - roliga del - av hjärnan. dvs Karro. För att hon hade tvingat på mig ordentliga kläder, lite smink, och dragit ur mig ur lägenheten.
    Eller så skulle Elias ha bott här, för då hade han joinat mig i seeg-sov-dagen, eller han lika som karro, dragit ut mig härifrån och tvingat på mig lite kläder. (fast han hade iofs inte brytt sig om att tvinga på mig något smink.. haha).
och frågan är vad jag egentligen skriver om just nu... För vem vill läsa det här? ingen. Men som sagt, jag har inget liv, därför sitter jag här och skriver en massa skit.


Jahaja. nu då? Jag saknar min pojk så det gör ont i hjärtat. Jag har jättejättetråkigt. Och jag känner ett STORT behov av att gå på stan och spendera bort alla pengar jag har på kläder. Men nej. det ska jag inte göra. För jag har börjat mitt nya liv. Jag har börjat spara MASSOR. Det enda jag ska köpa innan jul är lite julklappar och en biobiljett. KANSKE ett par paljettleggings, men det är bara om det blir akut panik. Juste, sen, om den finns här på gotland, så ska jag antagligen inföskaffa en söt klänning från barnavdelningen också. haha. Annars, ingenting. JAG LOVAR!! (eller, jag försöker iallafall att lova det. jag ska göra mitt absolut bästa)


I need to party!


Önskelista.

Och nu har jag knåpat ihop en önskelista till julen. Hemskt nöjd faktiskt. Och det jag inte får i jul, tänker jag minsann köpa på mellandagsrean. så det så. men nu : mat.

Hemmadag.

Inte ens stallet blev det idag, insåg att jag hade för ont i armen för det.. Så det har istället blivit sängen framför teven och datorn. Har pysslat ihop lite grejer. Man måste ju förbereda vissa juleklappar i riktigt god tid om det ska bli något vettigt utav det! Så det är väl det jag har sysslat med hela dagen.. Nu hejar jag på VisbyRoma och älsklingen, de spelar match nu, mot någon på fastlandet. Så ska jag nog joina mamma med att pussla lite så att jag har något stt göra.. OCh jag har inte ens kommit ur mina sovkläder ännu. Men det är riktigt skönt. Sovtröja+ skön tjockröja+ mjukisar + sovfrilla. MYYS. Så har jag pratat med Lisa en stund nu när hon typ hade lunch, kuul! Jag längtar verkligen till nyår då lisa kommer HEEEEEEEEM!!!!!! :D Samtidigt går favorit-listan på spotify. Nej nu till köket och pussel.


ren jävla lycka! <3

VIKTIGT!!

Hörrni tjejer, eller alla som läser här. Skicka de här fem låtarna till mig så fort som möjligt.. Det är faktiskt viktigt!!

Dance with somebody - Mando Diao
17 år - Veronica Maggio
Astronaut - Salem al Fakir
Roxy - Salem al Fakir
Sweet Marie - Timo Räisänen

Och våga inte skita i det, för det är faktiskt viktigt. Och en av er kommer att drabbas utav det om jag inte får dem här fortfort. Synd att ni inte får veta varför, eller vem det gäller bara. ;) haha. Nej men skämt osido, skicka dem, NU!!

[email protected]    <--- skicka hiiit.



nu har lisa vart så snäll och skickat dem, så det är lugnt :)

Det som gjorde dagen.

kom ju på en sak till, idag så var det en liten liten gest som gjorde min dag lite bättre. Jag vart iallafall glad. När vi var och åt på desiderian så kom Patrick till vårt bort och gav mig en liten blomma och sa att den var ifrån Elias. Bara en sådan liten gest, gjorde typ min dag. TACK!


Kvällsbabbel.

Jahaja, idag i skolan var allt bara jobbigt, jag vet inte vad det var, men allt verkligen sööög. Så när jag kom hem så var redan Elias hemma vid mig, och mamma och han satt och pusslade i köket, så det första jag gör när jag kommer hem är att avreagera mig på dem, skrika, klaga, vara arg och irriterad och bara slänga ur mig all skit som jag hade samlat ihop under dagen inuti mig. Så förlåt för det, men oj vad skönt det var, jag blev tillomed varm för att jag var så upprörd och irriterad. haha. Sedan så andades jag i ett par minuter, och vilade lite på Elias axel en stund, sen så var jag fit for fight igen. Jag och Elias stod även för maten lite senare, TACOS!! det gjorde vi bra älskling! Sen blev det bara mys framför tvn resten av kvällen. JAG ÄLSKAR DIG!!!! <3

synd att jag fick höra om Julia så sent, hade ju vart skitkul isf.. jaja, sånt händer. :(

och jag har skiiitont i armen efter vaccinet, men jaja, en vanlig bieffekt verkar det som. men riktigt ont gör det iallafall. Sen har jag även fått jätteont i mitt högra skulderblad.. skitkonstigt... hade det dock redan innan jag tog vaccinet, så det hade iallafall ingenting med det att göra..

Och nu har vi INGENTING att plugga till.. eller liksom kanske småsaker, men ingenting stort förrän i december. heeeelt jäkla underbart. Därför ska jag ägna den här helgen åt endast mig själv och bara vara hemma med mamma och pappa. (om det kommer upp något skojjsigt så kan jag nog gå med på det, men annars, bara mig själv och familjen). jag känner verkligen att jag behöver vara hemma lite nu och liksom ladda batterierna, som mamma brukar säga. Sen ska jag självklart till stallet en sväng på lördagen och en sväng på söndagen.

Och Elias ska vara på fastlandet hela helgen, så jag kommer att sakna han helt sjukt mycket!

Juste, snart kommer det grejer. YEEEY! hoppas det är över förväntan...

Och nu börjar jag bli hungrig igen.. kanske ska ta en ostmacka och citrusdryck. GREAT.

Jag älskar dig helt sinnessjukt mycket, och du anar inte hur mycket du betyder för mig! Du är helt jävla underbar. Älskar dig över allt annat! <3

Julen 2009

Helt underbar tror jag att den kommer bli. Faktiskt. Särskilt som det ser ut nu! Lovely. Typ underbar vistelse i sthlm, hoppas verkligen att det lir såhär nu!!!

Grattis Julia!! :)


Danielsson.

Idag var jag och Johanna på stan efter skolan, gick och kollade, åt mcFlurry, snackade skit och provade skor. Underbart! Precis som det brukar vara alltså! :)


Äkta vänskap <3


I DID IT!!!!

Jag gjorde det, det trodde jag aldrig såhär dags igår... Men jag gjorde det, jag tog mig dit, och jag vaccinerade mig, självmant!! Haha, naajs. Nu är jag skyddad! (eller inte förrän om typ en vecka, men jaja.) och jag börjar bli helt jätteöm i armen, ajaj. Annars är det finfint med mig!

Jag är riktigt dålig.

Japp, det är jag verkligen. På att plugga. Särskilt i de ämnena som är tråkiga, och de jag är dålig i... Alltså, nu är det engelska som ska pluggas in + jag är dålig på engelska = inget bra plugg. Jag sitter i sängen, papprerna ligger på golvet bredvid sängen, jag vet att jag borde ta upp dem och läsa igenom och grejer, men 2 ½ men är sååååå mycket roligare. Men jag tänker nog läsa igenom redovisningen.. sen får benjamin button vara, jag har läst igenom den en gång, det får fasiken räcka. jag orkar iallafall inte göra det... Så nu är 2 ½ men slut, men nu är det CSI Miami, och sen Greys Anatomy. Sen sova.

Och tjejer,.. är det någon som är sugen på fest i helgen? ;D because I am!

I'm going maaaaad!

Bara för att hon är så sjuukt fin just nu att jag blir helt gaalen!!

Det visste jag väl!

Lisa sa just att jag var bäst.
Men hallå? det visste jag väl redan.
Haha! Saknar dig skitunge! <3




Update: Nu är jag söt också! Haha, den ni!

44 dagar, 5 timmar, 4 minuter och 52 sekunder till JULAFTON!

.

Dressyr & Hockey

Idag var det alltså tävling, Dressyr och LB:2 stod på schemat. Visst jag kom näst sist. Men vem bryr sig? inte jag iallafall. Hon var finare än någonsin och, ja , såhär fin har hon aldrig vart tror jag, så jag är mer än nöjd. Dessutom var det mitt bästa procent på en LB någonsin, så ja nöjd! Och grattis johanna!! :)

Sen var det skynda sig till ishallen för att kolla på älsklingen som spelade match. Och jättejätteduktig var han!! Och laget också, för de vann med 5 - 3. OCh jag måste bara säga igen. HERREGUD VAD SÖT HAN ÄR!!! <3<3


aaw, söto!

E: vet du? jag tycker att vi borde .......
S: hahaha så det tycker du? söt du är!
E: haha ja men inte nu direkt, kanske om ...... då är ju vi ju, hmm, .....
S: hmm, njaa om ..... tycker jag låter bättre!
E: okej, då kör vi på det älskling!
S: haha! <3





HAHAHAHA!! sööööööt pojkvän har jag iallafall!!



Ni får fråga i verkligheten om ni vill veta vad det handlade om. haha

SUPERMYS! <3

Jag har haft två verkligen underbara dagar med älsklingen nu!!
Det var allt för mig. Jag älskar dig! <3

HELVETE!

Vem fan är Linkin Park i jämförelse med bästa bästa bästa Coldplay. FAN! vad tänker folk med egentligen..? Nu blir jag ledsen, och ska sova. NATTI.

Best World Stage Performance

Hoppas verkligen inte att jag har missat best world stage performance-prisutdelningen, Måste ju se om Coldplay vinner ju!!! och nu är det bara en halvtimme kvar på det här.. hoppashoppashoppas inte att jag har missat..


Det jag egentligen skulle skriva var...

.... att MTV EMA 2009 är jättebra! Jag tänker inte lämna TVn förrän det är slut. verkligen inte. Och jag hörde för första gången en hel Tokio Hotel - låt. Och jag måste säga förlåt. För jag har vägrat lyssna på dem för att jag har fått för mig att de inte är någe bra. Men hallå !? de är ju typ skiiiitbra. Så nu ska jag börja på min Tokio Hotel-period hade jag tänkt. HAHA. tänka sig hur megafel man kan ha..


(från MTV EMA 2008)

19 november 23.59

NU ÄR BILJETTERNA BOKADE!!!


Packa!

Nu ska jag packa ihop lite grejer tills imorrn, jag ska ju ut till Elias direkt efter skolan, om ni inte lyckades läsa det i förra inlägget. Så lite kläder och busskort, sen är jag klar. SKÖNT! För tandborste, sovtröja, mjukisar och typ det mesta finns ju hemma hos honom. Det är ju bäst, för då slipper man packa med sig så mycket varje gång, då finns ju allt man behöver där. Toppen. Nej packa, sen ska jag äta något, en macka tror jag att jag är sugen på, sen är det MTV EMA 2009 på tvn. Kanske kolla lite på engelskan. jaja vi får se vad som händer helt enkelt,. jag ska nog prata lite med min pojk sen när han har tränat klart också <3

lite uppochner. haha

¡ɐʎɔ ˙ɐɥɐɥ ås ˙ʇƃıqqoɾ ǝʇıl ılq ɹäɥ ʇǝp ɹɐɾɹöq nu uǝɯ

 ¡sɾɐu ˙uɹɹoɯı uoƃɹoɯʌos nɾ ɹɐɥ ˙uǝƃuäs uǝs ɥɔo ʌʇ uǝs 'ɐʞslǝƃuǝ ǝʇıl ɹöɟ sƃɐp ʇǝp ɹä nu

 (: ˙ʇɹɐus ƃlǝɥ uǝ ɹǝʌö ɯǝɥ ɹǝɯɯoʞ uıɯ ɹoɹq ʇʇɐ ƃıs ʇǝp ǝpɐsıʌ ås

 ˙ƃɐɾ ɹoɹʇ uɐʞɔǝʌ ɹäɥ uǝp ʌɐ uǝʇsǝɹ ƃuıɹǝʇɐpddn ʇǝʞɔʎɯ ås ǝʇuı ƃou ɹılq ʇǝp ås ˙ƃɐpuös åd ƃuılʌäʇ ɥɔo 'ƃɐpɹöl åd ʇǝllɐʇs ʇǝp ɹılq uǝs ¡¡¡sʎɯ ˙uǝƃı uɐloʞs ɹǝʇɟǝ uɹɹoɯı ʇıp ʇn uǝssnq ɹɐʇ ¡¡uǝƃılʞɹǝʌ ʇƃısʎɯuǝddoʇ ʇɟɐɥ ɹɐɥ ˙uǝƃuılʞslä uåɹɟı ɯǝɥ ʇsnɾ ɯoʞ


Bil + Häst + Historia

Pappa föreslog att jag skulle köra till stallet förut. Och det gick typ förvånandsvärt bra , verkligen!! (Med tanke på att jag inte har kört sen innan sommaren.. upps.) Så jag tog mig och pappa helskinnade fram och tillbaka till stallet.

Ridlektionene gick bra! Hon var typ supertaggad och jättepigg. Så det var kul!

Och nu har jag pratat med Ellen en stund om historian, var skönt att få några olösta frågor besvarade! haha. Så nu ska jag läsa igenom några frågeställningar och se att jag kan de hyfsat (vilket jag egentligen itne kan, men man kan ju låtsas), sen ska jag läsa igenom några ismer. Sen får det fan vara nog alltså. För sen ska jag soooova!

men först! - macka och citrusdryck. namnam. eller kanske bara citrusdryck... haha


(med andra ord. den här kvällen hade vart toppen om jag inte hade haft en massa äcklig historia att göra. och tänk vad bra ni kommer ha det efter imorrn, kanske några svordommar över provet, sen behöver ni inte höra mig klaga över historia förrän nästa prov typ.. haha)

Varför är du en idiot för? Gör allt det här själv då, så ska vi se hur glad du blir då... Idiot!

.

Jag är i chock.

Det här är första gången i världshistorien det inte går att få in någon fakta i huvudet. Jag har panik inför imorrn, men det går inte. Det är fullt!! Jag kanske inte kan lära mig något mer i resten av mitt liv... vem vet liksom? Nej men det är omöjligt, visst jag har läst igenom alla revolutioner en gång nu när jag kom hem. Men det går inte. Det kommer inte in i huvudet. Med andra ord, det kommer gå åt helvete imorrn... Och nu kom det ju till ännu mera. Hon är fan heelt jävla sjuk i huvudet!!!

 

Så om en stund blir det stallet, men får försöka mata in lite mera fakta inför imorrn, för jag måste måste måste få ett godkännt på det här, måste. För jag pallar fan inte att plugga till det här en gång till. det skulle vara barnmisshandel (fast det är det redan ju)


jahaja, det här suger, och ingenting fastnar i huvudet.

jag hatare.

Viva La Vida [Live]

Jag sitter här och lyssnar på musik på datorn, så kommer låtarna från live-cdn från coldplay upp, så jag satte igång högsta volym, och både rysningar, och antydan till tårar kom. TA MIG TILLBAKA!!


Döda mig långsamt!

tankens revolution, fedoalism, socialism, liberalism, kommunism, triangelhandel, kolonisering, whigs, tories, Montesquieu, Rousseau, tegskifte, storskifte, laga skifte, Jean Baptiste, Bernadotte, Finska kriget, Marsrevolutionen, Franska revolutionen, Amerikanska Revolutionen, Feminism, Olympe de Gouges, Charlotte Corday, Mary Wollstonecraft, Jean Paul Marat, Industriella revolutionen, spinning jenny, den flygande skytteln, ångmaskinen, agrara revolutionen, växelodling, växtkorsning, urbanisering, industraliseringen, kapitalism, marxism, osv osv osv i all oändlighet!
ja nu vet ni.. LID MED MIG!


onsdag, älskade onsdag.

Min älskade onsdag är ju knappt i synhåll. All jävla historia ligger ivägen. Tänk vad mycket vettigare saker jag skulle kunna göra om jag ine hade haft den äckliga historian att göra... BLÄÄÄÄ, men onsdag halv två, så är jag friiiiiiiiiiiiiii!!!!!!


Tacka gud för internet och skrivare.

Japp, jag glömde alla historiapapper i skolan, ALLA. TUR att det finns internet som man kan hitta alla papper på, och att man har en skrivare, så man får ut alla papper. TACK

fiint :)


jag vill utomlands, typ, NU!!

ingen matte!

Idag visade det sig att matten var inställd, det betyder med andra ord att min skoldag egentligen börjar vid 13.35. Men jag ska kila till skolan snart när jag är klar  för att joina Nicole i biblioteket och plugga både lite matte och historia. (JAG HATAR HATAR HATAR HISTORIA!) ifall ni undrade liksom. Och jag längar sååååååå mycket till på onsdag då den skiten är över (om jag överhuvudtaget får godkännt på det vill säga....) och så kan jag bara mysa med min pojke hela kvällen, först på bio. sen hem till han och njuta av ett tomt hus. ÄÄr det bara jag som älskar tomma hus (dvs tomt på föräldrar..) ? . Asskönt iallafall.Jaja nu får jag rappa på lite, tror minsann att Nicolenbollen väntar i biblioteket. Och juste!!! hoppas verklgien att vi får tillbaka vårt biologiprov idag!! hoppas hoppas hoppas!!


och mamma, TACK! :)