SÄVEFEST!

är imorrn. så tjejer:


TAGGA!!


Bara för att ekologi suger.

exakt. mer än så finns nog inte att säga.

Usch!


Tisdagkväll.

Japp nu sitter jag här och har just kommit hem ifrån stallet. Idag var det riktigt kul, vilket även Frances tyckte, därför gick det lite fort. Haha, men roligt var det, och duktig var hon! Nu är det House på tvn, weei. Fast jag måste nog plugga lite samtidigt. Har ju lite att göra klart den här veckan måste jag säga.. (Bilologifrågor ska skrivas klart, och sen det dära skitjobbiga om komockan, sen är det ju italienskaprov på torsdag... Sen är det även engelskaprojekt och svenskaredovisning snart framöver, och matteprov. TACK för att det är lov snart!) Så kanske får fixa komockan nu samtidigt som house... bläää.

Sen så är det ju sävefest på torsdag! Weei, det blir härligt härligt! Imorrn får jag ta en hel pluggareftermiddag med biologi och italienska imorrn. myyyysigt!! eller inte. men sen ska jag och träffa johanna och frida en snabbis. annars blir det hemma och plugga huvudet av mig. som jag längtar...

japp det var väl allt för tillfället tror jag. Jo! sen ska nog Elias sova hos mig efter hp5 på torsdag, DET är något som är riktigt värt att se fram emot! <3

idag.

idag har det verkligen inte hänt mycket alls. hade sovmorgon till kvart i tolv, så inatt sov jag 12 timmar. skönt!! Fast har vart helt sjukt trött hela dagen, så på matten gjorde jag i stort sätt ingenting.., sen var det biologi, och där läste vi bara igenom en grej, och lyssnade lite, sen gick vi hem.

Sen kom höjdpunkten idag - Elias. Idag såg vi på "The Duchess", åt glass, och massor av skratt. Det var verkligen hur mysigt som helst! Jag älskar dig!



och resten av veckan blir det väl plugg.. två biologigrejer, och italienskaprov.
Sen på torsdag så ryktas det ju om sävefest. tagga!

1:a på önskelistan

Jag är helt såld, verkligen helt kär.
Den står högst upp på min önskelista i jul.
Lätt!
(än så länge iallafall, men högt upp kommer den ligga oavsett)


Trööööött.

Skönt att jag redan är dödstrött. jag skulle lätt kunna somna nu, utan några problem. Jobbar bara på att installera mitt office. Det har strulat lite, men nu verkar det som om morbror har fixat till det åt mig! Toppen. men nej, när det är klart så ska jag lätt sova. Godnatt.


Nu så gott folk.

Imorgon, alltså den 28 september (eller gör det varje dag om ni så vill, desto oftare desto bättre) så ska vi som är här på den här bloggen (dvs inte alls många faktiskt.. men men) vi ska iallafall göra morgondagen till en bättre dag för många människor. Vi ska göra följande: Vi ska säga till alla vi tycker om och alla vi bryr oss om att vi tycker om dem, älskar dem, uppskattar dem, och att de verkligen betyder något för dig. Det är ingen stor uppgift, det kräver inte alls mycket energi, men det kommer göra så mycket. Och så många kommer känna sig uppskattade.

Detta är för att vi alldeles för sällan säger till dem vi bryr oss om, att vi faktiskt tycker om dem. Därför gör vi alla nu det, innan det är försent.

...

Var nöjda med allt sålänge ni har kvar det!


mami!

Ikväll har jag och mami haft en myskväll. pappa är på fastlandet och spelar golf, så det är bara jag och mama kvar. Så vi åt mat jättelänge och pratade om en massa. Dels om att byta efternamn till något coolt. Liksom Johansson och Andersson, hur kul är det? men vi kom inte på något roligt.. men det kommer nog. jag har iallafall gagt till henne att om hon och pappa giftr sig så ska de byta efternamn till något udda och fint! Nu är det idol och blåbärspaj!! MYS!! det var länge sen jag umgicks med henne och så.


Kroatien 2007

Elias <3

Jag saknar dig hur mycket som helst.
Jag älskar dig ännu mer än vad som går att beskriva!

Datanörd.

Bara för att jag nu är officiell datanörd så lägger jag väl in ett inlägg om att nu går jag och lägger mig. Jag är dödstrött!


nattinatti



Bra dag.

Idag-dagen har varit en väldigt bra dag, förutom det där mitt i. Men jaja. På italienskan så gjorde vi mest ingenting, jag och Adine satt bara och pratade lite. Sen var det matte, och matte C är ju såååå mycket lättare än vad matte B var, så det var bara roligt! Sen var det de dära mitt i... sen var det engelska, och då gjorde vi inte så mycket, lekte lite, pratade lite och lite så. Sen var det bilologi. seegt, men vi fick rita, och sen sluta tidigare. så det blev riktigt bra. inte nog med det, jag har varit på ett alldeles STRÅLANDE humör idag. Verkligen gått runt och stoorsmilat hela dagen. Kan ha att göra med att älskling var så otroligt söt igår.

Efter skolan så kilade jag och Nicole in till stan och mötte upp Johanna. Vi gick en sväng på stan och jag köpte min tröööööjja!!! och sen fikade vi en stund och bara pratade och myste. Sen åkte Nicole hem, och jag och Johanna fortsatte att gå på stan. Mys!

Alltså, sammanfattat; en bra dag!


Tack!

Det är alltid så jäkla skönt att prata av sig med Lisa, eftersom hon kan se allt i ett helt annat perspektiv än vad vi här hemma gör. För Lisa är ju Lisa. Tack, verkligen tack för att du orkar lyssna på all min skit. Tack! Usch vad jag saknar dig. Jag vet att jag tjatar om det hela tiden.. Men jag gör det verkligen.. Hoppashoppashoppas att du kommer hem över jul och nyår. <3


Bildrazzia

Lite gott och blandat som jag
hittade i lite mappar här på datorn!




Jag och min kussiluring.               Jag, bror och Amelie 2005
  
Älsklings Elias, Arvid & Adam.              På mosters bröllop, jag i vit klänning.
  
Jag & morfar julen 2007.                      Liseberg 2005.
  
Göteborg 2005.                                  Släktträff 2005.
  
Skolavslutning 2006.                 Turkiet 2006
  


Lycka!

Äntligen är den min, min bara min! Som jag har längtat och letat. och så hittade jag den på REAN och i tjejstorlek. Hur underbart är inte det. Nu slipper jag få hemska tankar som att slå ner folk och sno deras tröja när de har den på sig.
U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!

Älskade underbara tröja.
Som jag har längtat.



NSFJL

förlåt. jag borde vara bättre. ni förtjänar bättre. jag älskar er!


Inte normal på långa vägar.

haha jag har kommit på att jag typ är helt knäpp. haha. fast isåfall är jag faktiskt inte ensam, pojken min är lika knäpp som jag. Vi är alltså ganska knäppa tillsammans tror jag. Och nu kommer den enkla förklaringen till att jag hänger ut mig själv för att vara knäpp; Jag var med Elias igår en stund efter skolan innan han skulle spela match, och sedan på kvällen när han hörde av sig efter att han hade spelat klart, så saknade jag honom redan så mycket att jag höll på att svimma. (okej, lite överdrivet kanske, men ni fattar vinken) Även min pojk saknade mig. hmm, och nu för att förtydliga det lite, det hade gått ungefär fem timmar... men han är ju så sjukligt söt!!! Tänk vad kärvande det är att vara med en sån söt pojke så ofta. Mitt hjärta kommer nog inte palla så mycket längre. ;) haha. Jag älskar dig! <3

Nu får det vara nog.

Exakt, nu får det vara nog. Godnatt!

det där med rubriker.

Japp, vad händer nu då? ingenting. Jag ska gå och lägga mig när som helst, hells kitchen tog just slut så.. Jag var nyss i stallet och det var dressyrlektion. Men vi fick göra något ytters underligt. -longera varandra. Fast det var sjukt nyttigt, och ganska kul också. Ett och annat asgarv kom ju fram!

Imorrn så ska jag vara med Elias en liten stund innan han ska spela match, ni vet, min pojke är tillräckligt bra för att spela match med de stora pojkarna. Det ni. haha. Söt är han iallafall <3

Och så står ju tvn på samtidigt som jag sitter här med datorn i knät, så kommer det en reklam om en ny sak "kalles prickiga". vad blir det nästa gång? "kalles rutiga"? sjukt.

och fasiken vad dålig jag kommer att vara på att gå och lägga mig i tid och såna grejer framöver.. Sitter här och glor halva natten och hoppas på att något roligt ska dyka upp. Fyrkantiga ögon? Jo jag tackar ja.


Juste, det är hemskt bra att ha ett datafreak till morbror måste jag säga!! För han har det nya officepaketet till mig, så pappa tar med det hem i helgen när han är på fastlandet. Toppen! Så i fortsättningen slipper jag ju nu att plugga vid den stora datorn. Underbart!!!


Vill tillbaka!
Den helgen var något av det bästa i mitt liv.
tack! <3

sicken bra kille!

Jag och pappa ringe till Dell nyss angående uppkopplingen och varför det inte fungerade. Och ett par klick senare, så fungerar det alldeles utmärkt. Och jissus vad trevliga de är på Dell. Vi har snackat med ett par stycken där angående beställningar och allt vad det har varit. och inte en enda har varit sur och så. STOR eloge till dem!

Det här är inte riktigt okej.

ojoj, jag kommer ju typ aldrig att sova längre. Nu sittr jag bara och nördar här framför hela dagarna och hela nätterna. men det är ju roligt det med. Problemet är bara att jag kommer somna på tangentbordet en vacker dag. Men det är väl som sagt sådant som händer.

Och förresten, efter att jag har sett på "svenska hollywoodfruar" så tror jag inte längre att jag vill bli så där äckligt rik längre, eller ekonomiskt oberoende som man även kallar det.. Orkar inte förklara hela grejen om varför jag nu tycker såhär. För då skulle jag ju typ aldrig få gå och lägga mig.

Plugget för den här veckan är jag nu i stort sätt klar med. Ska bara läsa mera i den dära boken. Men annars så är det ju bara lugnt! Och så är det ju italienskaprov nästa vecka. men som sagt, det är inte förrän nästa vecka. Så den här veckan ska jag bara chilla. Typ. Jag funderade på om jag skulle höra med Elias om han vill gå på bio med mig. "flickan som lekte med elden". Det hade ju vart mysigt!

hmm, vad ska jag mer skriva om då? Jo jag pratade med lisa-fisa förut. Alltid lika kul att höra ifrån henne! Jag saknar dig!!!

Jag önskar att jag hade en större TV, liiite mera pengar, inte äckligt rik, bara lite mera pengar, så man slipper att känna sig fattig. Lite större rum, och mer kläder, och massor med mera skor!! Haha!

och påtal om skor. Jag vill att det ska vara någon fest snart, så jag får börja inviga några av mina klackisar, och även se till att de redan användna inte dammar igen. Och jag vill ju inviga lite festklänningar och grejer också ju,. Med andra ord: Jag är festsugen!!!



Till min Karro.

Jag vet att jag bara har ytterst några läsare, men ändå så måste jag säga åt er att läsa karros blogg. Hon gjorde den nyss. så det har inte hänt så mycket.. men bara så att ni vet om att den faktiskt finns!!


COLDPLAY nominerade i EMA - Best World Stage Performance

hallå, ALLA, ni som älskar Coldplay, ni som inte bryr er, och även ni som verkligen inte gillar dem (om det nu har råkat komma in någon sådan hit). Så är iallafall Coldplay nominerade till Best world Stage Performance i MTV Europe Music Awards 2009. Och jag tycker verkligen att de är värda en vinst. Så för min skull. Gå in här och rösta på dem. Gå in på "Best world Stage Performance" och sen klicka på vote bredvid Coldplay. Det går att rösta hur många gånger som helst. Så det är bara att uppdatera sidan, sen är det bara att rösta igen. Så iallafall ni tjejer. Do it!



Bara för att de är så jävla värda det!


Godmorgon!

Vet egentligen itne vad jag ska skriva. Men jag börjar inte förrän om typ två timmar. så man kanske borde plugga lite. Jag har faktiskt, om jag ska vara helt ärlig, inte skrivit någon svenska alls i helgen. Jag har liksom inte haft någon lust att sätta mig vid den stora datorn när jag har fårr den här... Jag har ju inte word och grejer på den här ännu, jag hejar fortfarande på Nicole. Hoppashoppas! Orkar itne betala massor med pengar för att få word. Fast det ordnar sig nog. :) Och så måste jag säga att internet har fungerat heeeeeeela morgonen!! i sisådär 40 minuter tillbaka. det är nog rekord tror jag!! Men vi ska ringa till Dell i eftermiddag ändå och kolla läget. Så det ordnar nog sig snart.

idag är det bara skola på schemat. först matte, kan bli lite roligt tror jag, sen är det Biologi, men då får vi ju skriva på svenskan, så den blir jag nog antagligen klar med då. Toppen. Desto mindre man måste jobba hemma desto bättre säger jag!!

Så nu sätter jag igång lite musik på Spotify och gör mig lite iordning. Och gu vad glad jag är över att allt verkar fungera igen! Kanske inte ens behöver byta ut något. Det hade ju helt klart varit det bästa!!

Juste, imorgon har jag sovmorgon! Typ underbart skönt!

Och förlåt att jag tjatar så mycket om min dator just nu, men det är liksom det som är det största som händer i mitt liv nu... haha. sjukt.



Hoppas att det inte har hänt något...



Konstigt. Jobbigt. Irriterande.

det här med internetet går mig på nerverna,.. Nu funkar det igen, men det har inte fungerat på ett tag till nu. Riktigt jävla irriterande. Jaja, jag ska ringa till dell, eller någon annan, jag vet inte. Någon måste jag snacka med och höra vad det är för fel.. Det kan ju inte vara så att det bara fungerar ibland. Jag är iallafall glad att det antagligen inte är något fel på datorn, bara internetanslutningen , eller någon inställning av något slag. Jaja, det löser väl sig förhoppningsvis...

Förövrigt så tycker jag faktiskt om min dator. den är mysig!

Jag är typ bäst.

Bara för att jag är så jäkla bra, så har jag ordnat det här. Nu går det typ superfort allting. WEEEI!! fast nu ska vi göra såhär också, bara för att jag är så skrockfull. - Peppar peppar, ta i trä *tar på fönsterbrädet*. haha. typ glad blev jag. Och jag behövde inte blanda in någon support eller någonting. Bra är vad jag är! :D

Hata internet.

Ingenting verkar ju fungera, allt tar typ tusen år att ladda upp, msn vägrar att fungera. Var och varannan sida kommer det upp "sidan kan inte visas". Och allt är allmänt frustrerande. Det var allt jag ville säga, så nu går jag i ren protest till affären och lämnar tillbaka filmen jag och elias såg igår, och sen ska jag äta. Det är tur att det här är en ny dator. Annars hade den åkt in i väggen för länge sedan!!!!

NSFJL=Saknad!

Sitter här i sängen, med datan i knät, och kollar på bilder. Främst från Hide/Fårö och Coldplay. Den första känslan var lycka när jag såg bilderna igen. Men sedan så kom det nästan en liten tår. Jag insåg hur sjukt mycket jag saknar oss, vi alla tillsammans menar jag. Vi är ju inte kompletta när inte Lisa är hemma.. ojoj, jobbigt det hära, nu kommer det ju tårar, inte så att de rinner, men ändå... NSFJL är ju inte NSFJL utan L'et. Usch, jag vill att du ska komma hem, så att vi kan vara alla vi, igen.

Man uppskattar inte det man har lika mycket när man har det, som när det är borta...

Jag älskar er, oavsett vad som händer! Och jag finns alltid här för er. Tveka inte en sekund på det! Så tjejer, det jag vill säga är, förlåt om jag inte har haft/har tillräckligt med tid, för att vara så mycket med er som jag borde... <3


Är inte det här lycka, så vet jag inte vad lycka är.


Dell inspiron 15

weeeei den är här den är här den är här!!!! Alltså håller jag på att installera massa grejer, flytta bilder och musik från den andra datan till den här. Så busy busy. Sen ska jag hinna duscha och göra mig iordning innan fem, då Elias kommer. Vi ska ju på resturang idag, isola bella, myspys!

Stånga

Idag var det alltså stånga med klassen. Det vart faktiskt över förväntan. Jag Lage Jonte och Josefine i min grupp. Hahah vår hemmagjorda håv, och våra 11 hästkompisar. Haha störtkul. jag hade iallafall hur kul som helst!
   Efter skolan var jag med Elias, och nyss så åkte han iväg och tränade. Men han kommer faktiskt tillbaka sen ikväll och sover här. MYSPYS!!!

Juste, datorn kom ju idag. Men de kan inte leverera den förrän imorrn. Det söööög typ ju.

Och imorrn ska jag och Elias på Isola Bella. Det kommer bli riktigt mysigt!!! <3<3<3

Jag älskar dig!

1 år
12 månader
52 veckor
365 dagar
8760 timmar
525 600 minuter
31 536 000 sekunder

För ett år sen, den 17 september 2008 så blev du och jag vi.
När vi pratade om oss då var det inte längre du och jag, det var vi & oss.
Vi var inte längre två enskilda personer. Vi blev liksom enade. Tilsammans.
Nu är jag en del av dig, och du en del av mig.
Nu har det gått ett år, och det känns fortfarande bara som om det har gått en dag.
Jag älskar dig bara mer och mer för var dag som går!


De bara hur söt han är. haha. jag älskar dig! <3

Inte lätt.

Eftersom allas vår Lisa inte längre är kvar på ön, och inte ens kvar i landet längre så kräver hon att man uppdaterar typ hela tiden om vad som händer i ens liv. Och vad är det liksom? Inte den blekaste. Men jag ska tala om för er att det är jobbigt att vara filmstjärna. Alla springer efter en på stan, smygfotar och frågar efter autografer,., KÄRA NÅN vad jobbigt det är att vara känd, Inte kunde jag tänka mig att det var såhär inte. Och Lisa har kommit på mitt skådisnamn - Sofie the volcanomaker. Haha skitnajs!

Idag var det alltså stan och fika med Karro. Det var supermysigt, Har ju inte träffat hennepå tusen år, minst! Så det var rikitgt mysigt. Pratade om allt mellan himmel och jord. Toppen!

Sen så lagade jag mat till familjen alldeles på egen hand, och INGEN blev förgiftad. Riktigt bra gjort!

Imorrn ska vi (NV08b) ut till stånga för att nörda oss och bada i stånga-ån. HAHA. jaja det blir säkert trevligt, bara jag slipper bada.

Och IMORGON IMORGON IMORGON!! <3<3<3

Och så är det kanske Sävefest imorrn, och jag är astaggad!!

Och så har jag vart på allmänt superhumör nu i flera dagar. Det är huuuur skönt som helst! Verkligen!

Och så ligger jag lite efter när det gäller att läsa den dära äckelboken. men det ordnar sig nog, vi fick ju en extravecka att läsa ut den på, så nu har jag ju en HEL vecka på mig. jippie.

Juste! Vi orienterade idag också. Och jag var sämst!


Och Lisa, för att göra dig lite glad där borta i fjärran land, så ska jag bjuda lite på mig själv. jag får väl stå ut att skämmas lite, men vad gör man inte? dessutom kommer det att komma många pinsamma bilder på mig nu när jag är kändis. HAHA!


Okej, nu skäms jag. Men jag bjuder på den.

Moviestar.

jag veet att jag har tjatat om det här halva dagen, men jag ska bara göra de officiellt också.

Jag är nu officiellt en nörd-filmstjärna.
Haha. Grymt.
Jag gör vulkander och giftiga gaser, på film!
Som ska visas på mässan. DEN NI! haha




(och så hade jag gjort världens snyggaste bild. SÅ GÅR DET INTE ATT LÄGGA UPP!? vadå katastrof. Det var ju jag i labbrock och ett vulkanutbrott. Fyyfan)


Fan vad najs!

Exakt. Med andra ord - biologiarbetet är klart. På hela fyra och ett halv A4. Det känns jäkligt skönt att vara klar en hel vecka i förväg. Jag msåte bara säga - fan vad bra jag är! Haha. Nej men nu ska jag ta en paus, sen måste jag banka in svenska/historian i huvudet. Det kommer aldrig gå. Jag kommer få köra på stödmeningar. Men men, nu är jag iallafall med, lite grann. Så får man börja rå-läsa boken imorrn, så hinner jag kanske klart innan helgen... fast torsdag-fredag lär jag vägra plugga efter skolan. Vilket faktiskt har sina orsaker. Så det så. Jag tänker inte ens lägga en endaste tanke på skolan då. För då ska jag bara mysa, och njuta. Underbart!


jaha,.

Igårkväll när jag låg och tyckte synd om mig själv, så kom helt oväntat min pojke på besök. Skönt med någon som livade upp stämningen lite! Så det blev Notting Hill och chokladpudding. Haha. Sen fick jag även hjälpa honom med matten. (Själv kändes det som om jag bara var till besvär. XD haha. men jag hatade just det avsnittet. Började förstå det igår. Bra gjort av mig. Det var ju inte så att jag redan har avslutat den kursen. Inte alls.) Sen så stannade han även här över natten. Mys! Idag mår jag mycket bättre igen, och det är hopp om livet, haha. Så idag måste jag pluggapluggaplugga. USCH!! Men redovisningen måste läras in, eller snarare tryckas in i huvudet. Sen ska jag helst skriva klart min biologi idag, så jag kan koncentrera mig på den jävla äckelsvenskaboken som jag inte fattar ett skit av. Eller iofs så har jag inte ens börjat läsa i den.. Men ändå!!!! Så att jag också kan koncentrera mig på svenskaarbetet i slutet av veckan. Hallå? hör ni hur mycket svenska/historia äckel vi har? jag visste att det skulle bli såhär. Det här kommer bli ett svenska-histora år. Jag hatar det!


Så nu, till KNUBBSÄLEN. En ganska bra bit kvar. Men jag har iallafall kommit en liten bit på vägen. Men tänk vad mycket roligare det hae vart att plugga om jag hade fått min dator, och hade kunnat ligga i sängen och skriva. Det hade typ vart bäst!

Farbror.

Stackars stackars min farbror.
Man går därifrån och tror att de gjort något bra,
så har de gjort det värre?
Usch, hoppas att han mår bättre nu!
Han är ju den med de skönaste historierna i hela släkten ju!!


The lying down game.

Ojojoj vad roligt. Någon som är på att göra några såna här bilder? Typ asroligt!!

The lying down game

Typ den som ligger i rulltrappan, eller på basketkorgen.


Typ bästa på länge!

Hahaha störtsköna snubar!

Nääe,

usch, nu känns det som om det är för mycket. Jag hinner inte med i mitt liv!!! Så sluta upp nu.

Elias

Nu är svenskan klar, och jag är ifatt i matten, borsett från typ två tal. Men ifatt är jag iallafall. Så resten av veckan blir ju helnajs. Imorrn är det PLUT. alltså ska jag vara med Elias hela dagen. Han kommer faktiskt redan ikväll. det blir typ supermysigt. Och mamma är och handlar nu, så det lär säkert finnas gottis till kvällen! Underbart. <3

Jag orkar inte.

Så det så. Tar resten en annan dag.

nöjd.

faaan vad najs. snacka som super-sofie. möjligtvis inte det bästa jag har åstakommit(stavning?) men herregud. en redovisning på hela 8 minuter färdigskriven på lite över en timme. kära nån vad bra jag har vart! Men seriöst, när har det någonsin hänt förut? Då är det bara att göra PowerPoint imorrn, PMet kanske man ska göra nu, för att få det ur vägen? hm, ja bara för att jag är så på G. naaaajs. så precis som lisa just skrev till mig, TAGGA PLUGG. hahahaha!

Alexander Graham Bell.

neeej, nu är vi tillbaka i det här igen.. Jag orkarorkarorkar inte, men det hade vart sååå skönt att ha det klart imorrn. Men bara så att alla vet, jag hatar svenska och historia, min data kommer om två veckor, och jag älskar Elias, även att han är sur på mig, eller att jag är sur på han. Jag vet inte riktigt vilket just nu. Men jaja, du är du, och det är det jag älskar dig för. Så det så. Nej, hoppa fram två dagar så har vi PLUT!! najs. Nej tillbaka till telefonen, alexander graham bell, elisha grey och allt vad de heter. tagga. eller inte.



jag vill också vara en sån där supersmart gubbe som kommer med i alla uppslagsverk och som alla känner till och vet vem det är. En sån vill jag bli.


Ny dator.

Den beställs nu nu nu nu!!! Så får vi se hur det blir med det liksom. Tänk om den är hemskt jättedålig eller så. Hjääääääääääälp!! ojojoj nu fick jag nästan ont i magen fan. men iallafall en vit blir det. ojojoj. hjälp! Men det blir bra, nyaste uppgraderingen och grejer vettni. Oj nu måste jag sluta, så läskigt blev det.




 den bästa bilden jag hittade på den, hemskt liten bild. men finfint.


och hela sjutusen fattigare. ojojoj. jaja. det är väl sånt man får leva med...


Nu. Inte sen.

Jag behöver din varma famn och din kärlek. Nu.
Jag orkar inte vänta ett par dagar, jag vill träffa dig nu. Inte sen.

Happy day.

Japp, jag sitter här och tycker synd om mig själv, eftersom min förkylning inte bara kan vara en vanlig förkylning, med bara täppt näsa och snor, utan den måste vara helt jobbig och göra bihålorna helt täppta, göra så att hela vänstra delen av munnen värker(hemskt bra när man ska äta, right?), huvudet värker, halsen värker, även nacken värker pga hostan. Hostan har ju gjort att jag har ont i bröstet också. wiiihooo. hör ni inte hur super-mega bra jag mår? Plus att jag missade KM'et. Happy day.

Därför har jag idag hela dagen pratat med min mamma, med min morbror och med hjälp av min morbrors expertis, så ska jag antagligen beställa en data!!! (vadå trösthandlar? hah...) Nej men den är jättefin, ni har säker sett den på reklamen? Men iallafall så har dom typ specialerbjudande nu, så om jag ska beställa den, så måste jag göra det innan onsdag, annars blir den för dyr för att jag ska ha råd med den.. eller råd har jag, men inte så mycket pengar att jag kan lägga ut den summan på en dator. nono. Så ja, mamma ringer till Dell på måndag och kollar en grej morbror tyckte vi skulle kolla, sen efter det så blir det antgligen att beställa beställa berställa. Fast sen är frågan i vilken färg, den kallas ju Lollipop eftersom den finns i tusen färger(inte riktigt dock) men jag funderar på ljusblå, orange-röd, eller vanligt tråkig svart, eller vanliga lätt-skitiga vit. jaja vi får se. jag kanske inte ens beställer den, det vet jag ju inte, men isåfall blir jag nästan 7000kr fattigare... inte särskilt okej kanske. men jag vill ha en dator nu, det har tagit allt för lång tid utan en nu. Och mamma börjar nog tröttna på att jag ockupperar hennes bärbara.. haha.



och ikväll.. då blir det jag forrest och godis(om jag orkar tugga med mina ömma tänder...), och en elias på mobilen. typ.

Jag saknar att kunna sova ordentligt, och att kunna andas normalt.. usch.

Fan. Jävla. Skit.

Så antagligen inget KM för mig idag. Fyfaaaaan vad jag hatar att vara sjuk. Det sämsta någonsin! Vem fan uppfann sjukdomar?! Den borde iallafall skjutas. Så då ska jag alltså ligga hemma och stirra i taket medan de andra rider KM. Jättekul, verkligen underbart. Det kan väl inte bli bättre heller? Jävla bullshit. FAN FAN FAN FAN!! Hon som är så jäkla fin och allt nu ju, och då kan jag inte vara med. Grattis. Hemskt roligt. Hilarious! Det här suger ju iallafall. Nu ska jag begrava mig resten av helgen så folk slipper se mig... FAN

Hon som är så jäkla fin nu.. JÄVLAR

SJUK.

Japp, igår, idag och imorron är jag hemma eftersom jag är sjuk. Huvudet värker, snoret rinner, hostar som aldrig förr(kanske inte riktigt sant, men ändå). Så ja, då vet ni vart jag håller hus. I helgen är det dressyrKM, vilket kommer bli kaos med tanke på hur jag mår och så. Fan! Men det ordnar sig nog. Nu, några alvedon sen teven, och sen i säng. Så får vi se om jag kanske kan sova något inatt...