08-05-31

sista dagen någonsin det är maj 2008, tänk vad sentimental man kan bli när man tänker så ;), haha, eller snarare korkad. men men. idag har jag blivit 700:- rikare, WEEEEI :D, 200:- av nicole-boll för jag tog hennes stalltjänst, thanks, med nöje, faktiskt! :) sen 500:- av mormor , bara därför att. dessutom så fick jag reda påa tt hon läser den här ibland.. så får väl kanske börja tänka på vad jag skriver ?, förresten, tack mormor. aja, för övrigt i mitt liv så har jag en cp-mobil så alla nr är borta sen när jag får tillbaka min braiga igen, toppen :(, fast om man nu ska se det positiva i det hela så är den ju väldigt rolig eftersom den har lock, väldigt skojjigt ^^,

idag har vart en väldigt roande dag faktiskt :), stalltjänst stog på schemat, och när jag gick upp i morse kände jag att det här kommer bli en seeeeg dag, men icke sa nicke eller vad man säger. när morgonen var klar så skrittade jag ut tsms med lisa, alltid lika trevligt. då kommer vi på att vi minsann ska åka till hamnen och äta glass, och åka o bada i kalkbrottet på eftermiddagen, sagt och gjort. därför åkte jag hem innan lunchen och hämtade bikini och en hjälm åt lisa. kommer tillbaka o chilalr i solen en timme, sen bär det av ner mot hamnen. det blir en glass med : bananchoklad, yoghurt papaya, panna cotta, strawberry cheesecace, rockey road. det var väääldans gott. thanks lisa :),och så kommer nog en av de mest klockrena kommentarer ever, den kom faktiskt från mig denna gång.
jag o lisa sitter på hamnen och äter glass, då jag plötligt utbryter "den här smakar typ som någon glass", lisa börjar asflabba, och jag fattar inte förrän efter några sekunder vad jag just hade sagt. jaja mycket intelligent kommentar. när vi suttit där ett tag, och lisa tillochmed hade hunnit illustrera hur snyggt det är med när gubbar har "tajta mjukisbyxer" (HAHA!), så bar det av tillbaka till stallet där vi hämtade varsinn handduk och åkte sen vidare till kalkbrottet, där vi hittade en militärvagnt i vattnet, vilket bara betyder en sak; måste undersökas! så där ute, skrikandes skrattandes gungandes och vinkandes stog vi i säkert 40 minuter. innan vi kom fram till att vi kanske borde åka tillbaka till stallet. men innan dess så åkte vi förbi maxi och köpte godis, lisa höll förövrigt på att gå in i en vägg. lite småskojj. sen satt vi o chillade i solen ett tag till, tills birgitta kom o sa att stalltjänsten nästan var klar, så allt vi behövde göra var att ta in varsinna två hästar och sopa lite. men vid det laget hade det hunnit bli väääligt varmt, så vi passade på att ta en sväng till ut till kalkbrottet innan vi skulle hem. 
    när vi kommer till kalkbrottet igen är det massor med folk där, och jag inser ganska snabbt att jag känner till typ hälften, eller det kändes iallafall som det. jag o lisa sitter o beklagar oss över att de står o kastar kakor i vattnet! :O, badat två gånger, och jag fick skak-symptom i hela kroppen oxå. jaja. sen ser jag någon bekant komma gående, och då är det tydligen patrick som kommer där, och hotar med o knuffa ner mig i vattnet, bussigt hörru ;D. men iaf vi sitter där i lite mer än en timme tror jag innan vi bestämmer oss för att åka hemmåt. men då när jag står där o kollar ner i marken eller vad jag gör så hör jag någon säga WRUUUM WRUUM, och jag blir skiträdd, för jag tror att lisa har fått mörk röst. läskigt! men då visar det sig att patrcik hade smygit sig fram och satt sig på min moppe. aja han kör iväg där och jag o lisa står o skrattar gott en liten stund, sen bar det av hemmåt. förresten, glömde min tvärnit när jag skulle dyka. -tar sats, -springer, -lisa säger "nejnejnej", - jag tvärnitar precis på kanten och får skrapsår under fötterna och håller på köpet på att ramla i ^^,
   och jag trodde aldrig att jag skulle få ihop såhär mycket om den hära dagen, att det ens var möjligt. och ändå har jag inte tagit med allt. det var iallafall superdupertrevligt! :)

nu är det nog dags att hoppa i säng, är sjukt trött efter en hel dag med massor på schemat, men ändå ingenting. :), för er som orkat läsa, grattis till en läsning om massor och ingenting.


08-05-29

justeja, imorron, jag kommer nog gråta tror jag, min älskade bästa vän ska på lagning ;P haha, okej ska inte vara så sentimental,. men jag ska alltså leva med mammas cp-mobil ett tag. jaja, jag överlever väl, även att den är ful, och är en nokia.
kul att jag skriver ett inlägg om att jag kmr sakna min mobil XD haha

08-05-29

nu har jag iallafall vart på jobb-introduktion på posten, fett tråkigt, inte ens hälften stannade i huvet. men men, man fick ju godis ^^,  men förhoppningsvis blir det roligare sen, när man väl jobbar. och nu sitter jag o funderar på vad jag ska göra ikväll, om jag ska orka engagera mig i att gå ut o göra ngt, eller om jag helt enkelt sitter kvar här.. :P, det får vi se sen, hur jag gör..

08-05-29

jahapp, slutade elva idag eftersom sexorna skulle dit, så vi fick inte vara kvar typ :P, men men, sen senare bär det av till posten på jobb introduktion. får ju iaf pengar för det, så det är ju najs :), men missar streeten idag, det sög ju iaf., juste, sprang 3 kilometarn idag, sprang på 13,27 superdupernöjd :D, wiho., nej ingan fantasi alls, så det får sluta här idag.

08-05-26

YEEEEEY!!!
nu är allt plugg klart, allt plugg!
för hela nian-, hela grundskolan-, hela södervärnstiden!
:D :D :D :D :D :D :D


08-05-26

jadu, så går det när syskonen johansson får ansvaret för maten.. :D, haha. längelängelänge sen jag hade så kul med bror min. :), aja såhär var det iallafall ; mamma sa att "nu åker vi o handlar och när vi kommer tillbaka om en halvtimme ska hamburgarna vara stekta och klara", en stor suck från tobias, och en ännu större från mig. men men , hur svårt kan det vara att steka 6st hamburgare liksom?, joo det kan faktiskt vara svårt, tro det eller ej, men det kan det!, det första som bli är att vi står och disskuterar om hur mycket margarin man ska ha i stekpannan, ingen aning om ni frågar mig, men jag tog i som jag tyckte var lagom, och då står T och gapar om att det är JÄTTEFÖRLITE, aja än sålänge så var det ingen skada skedd. men sen börjar han snacka om studenten o massa så jag glömmer bort att hamburgarna ligger i stekpannan, och när jag väl kommer på att dom är där så är båda två lite brännda, så jag lämnar över stekningen till tobias ist. men det kanske inte heller var så smart, för hans blev ännu mera brända än vad mina blev. (HA-HA). jag kämpar iaf på med att skära tomat och gurka, men vilket inte blir så särskilt lätt när han står o pickar mig i sidan med jämna mellanrum och att jag hoppar 2 meter upp i luften varje gång. sen så när han har stekit klart så ska han sjävklart vara så smart att han häller vatten i stekpannan när den fortfarande är asvarm, så det typ bolmar från stekpannan och jag står o gapar att "inte när den är vaaaaaaarm pucko!", till svar får jag; "ojdå hur skulle jag kunna veta det?, aja nu har vi iallafall framkallat en alldeles egen dimma inomhus, ha-ha" vadå inte kunna veta det?, han är fan tre år äldre ju! :), så då var det bara att öppna alla fönstrar och bakdörren o allt för att vädra . jag återgår till att skära tomat, men sen kommer han, rastlös, och pickar mig i sidan, igen! denna gång så jag kvider av skratt på golvet. jepp, så går det när man låter syskonen johansson få ansvaret för matlagningen. :)

image196 
sommaren 2006

08-05-25

ännu en helg till ända, snacka om att veckorna bara flyger fram!, snart är det sommarlov, och snart gymnasiet. jadu, det kmr väl bli bra de med får man hoppas. :)

igår när jag hade kommit hem ifrån stallet, medans jag väntade på att nicole skulle grilla klart med sin klass så gick jag ut o gick en sväng tsms med ivan, trevligt trevligt, sen ringer nicole, eller egentligen frida, och säger att de snart är påväg hem så då var det bara att rikta stegen hemmåt. väl hemma så vare bara att packa ihop lite saker, sen vidare för att hämta upp nicole o så vidare ut till träkumla. måste bara säga att de bor sjukt fint där :) en kort rundvandring i huset sen var det dags att börja poppa popcorn, ta fram glass, skära bananer, hälla upp läsk, för att sedan placera sig i soffan framför teven och melodifastivalen.fast innan det hann vi se det första avsnittet i G.A. najsnajs. när väl melodifestivalen börjat så började vi , (eller snarare nicole) med att vara seriös och fylla i poäng o massa till bidragen, vilket höll i en låt, sen glömde vi bort det, så det var bara att skriva i fort som tusan när det var snabb-genomgång :D, haha.
    sen var det dags för poängutdelning, ÄLSKA BJÖRN GUSTAFSSON! :D , jag o nicole låg o vred oss i soffan av asgarv. sen kommentatorerna blev ju oxå allt roligare o roligare desto senare det blev, mer o mer sarkastiska pga att de insåg att sverige knappt fick några poäng, aja, iaf fett kul. 
  jag förstår inte hur kul det kan vara att bära in en säng från ett rum till ett annat ?
sen låg vi iallafall o prata till runt halv tre, sen var det sovtajm, vaknade lite innan nicole och passade då på att ta ett kort på henne :),
 Frukost-tajm våga älska keinprecht-familjens frukost!, skulle allvarligt kunna åka ut dit på mornarna bara för att käka frukost :D sen vare tre G.A avsnitt till, sen bar det av till stallet.

ingen ridning idag, pga av att vi åkte ut med henne till traume en sväng. jaja.
image195 döda mig inte! :)

08-05-24

en pytteliten vit mini-Frances. typ asgulligt, egentligen.

idag har jag vart en sväng i stallet, satt o skratta med johanna och nicole en stund, sen red vi ut alla tre och virrade runt, trevligt trevligt :)

nu väntar jag på att maten ska bli klar, och sen vid åtta bär det av ut till träkumla, till Keinprecht's place :D, då blire schlager hela natten, och sådär allmänt trevligt med typ världens bästa humor :D hahaha. - plopp... plopp (internt skämt)

image194 <3

08-05-23

två slappar dagar på rad, härligt härligt :)
-torsdag så vare engelska guidad tur i innerstan hela förmiddan, segt men ändå väldans soft. sen var det tillbaka lunch och sen 30 min svenska, matte i datasalen (=ingen matte alls), sen vare inge mera för dagen.
-fredag börjar 09,20 med so, men visar sig att det är endel som ska göra omprov o så, så vi andra slapp, så jag o julia låg på varsinn bänk i korridoren o bara snacka skit, efter det var det syslöjd, men eftersom jag var klar med allt så satt jag o knöt "vänskapsarmband", men när jag o julia inte pallade att göra sån mera så fick vi gå. så vi gick o käka, sen la vi oss ute i gräset. efter de var det 40 min spanska nationella hörsförstålse, så var den dagen oxå slut.
jag o julia tog våra moppar in till stan där vi letade lite kläder, och sen gick vi o tog en mcflurry på donken., med ahlgrens bilar, lite skum smak, men helt okej faktiskt. satt o snacka skit en stund, sen vare bara o ta moppen hem igen.

var egentligen meningen att hon skulle sussa här, och att vi skulle ner på strandpromenaden en sväng och ha sådär allmänt trevligt ikväll, men så visar det sig att hon har feber, så det sket sig. och jag orkade inte ringa till någon annan så jag stannade inne o käkade glass ist. och nu har jag oxå ont i huvet, och i halsen. tipp topp.. :/

08-05-22

måste bara citera en gammal barndomskompis;
"haha det är skratternade, alla små 95;or eller mindre åriga tycker riktigt syndom er. Alla såkallde fjortisar. För mig wannabe fjortis som försöker vara något,ni har verkligen ingen stil. Puschar upp brösten till under hakan,drar upp era förstora string trosor under armhålorna. Sminkar er som skit och ser helvete ut, om jag skulle vara någon av er skulle jag skämmas. Varför jag skriver just detta är för jag har suttit och kollat runt på playahead och hittat riktigt fula människor som trackar andra för deras utseende. Och det jag vill komma med är att det är ni som ser helvete ut. "
jag tyckte faktiskt att det var ganska komiskt, och klockrent.

08-05-21

idag känns det som om jag har jobbat heeela dagen, men inte fått ett piss gjort. härligt härligt. men har iallafall skrivit klart musikgrejen, och typ två A4 på geografin. sen äre bara matten kvar, så är jag klar för all framtid när de gäller arbeten o grejjs från södervärn. yeey. har iallafall legat ute hela dagen, tänkte oxå att jag skulle göra revolution mot mamma och hennes " du måååååste smörja in dig!" och det resulterade med att jag har värsta solelden på hela baksidan av båda benen och i svanken. men revolution var det :D haha.
nej nu ska jag komma på något vettigt att göra, vilket kommer sluta med att jag antingen städar upp i mitt rum (som jag även gjorde för två dagar sen, men syns det?, näpp), eller att jag lägger mig framför teven samtidigt som jag spelar hjärter på den bärbara datorn, som inte har ett fungerande internet ännu. jaja. får se vad som händer, sega mig har jag iallafall bestämt att jag ska göra, och nu är det bara en massa pladder..
 
image192
Saknad <3

08-05-21

idag är det sån dära jobbar-dag, som man ska tjäna in pengar till barnen i afrika, eller vart dem nu bor. men jag ska inte göra mitt arbete förräns om typ en vecka eller två, så nu är det bara ledigt idag, fast ledigt och ledigt, jag tänkte iallafall försöka få klart alla mina tusen sakert som ska vara klart vilken dag som helst, så jag tar väl den lilla bärbara datorn, utan internet, och lägger mig ute, eller i sängen, beroende på hur varmt det är, och sen är det bara o skriva skriva skriva, det skulle vara underbart skönt om jag hade fått klart allting idag, men det är tveksamt, för so-arbetet i geografin med typ 100 frågor, jag skojjar inte om det är så många frågor! :S,  så det är väl bara att sätta fart nu, så får jag se hur långt jag hinner innan solen går ner ;D,

igår, eller i förrigår tillomed kom spexfotot på posten, och jag verkligen älskar min älskade nittioett, de här tre åren med oss, så kul har jag aldrig någonsin haft i hela mitt sextonåriga långa liv, även om det känns piss en dag att gå till skolan, så går man dit iallafall, just pågrund av att alltid är det någon som kan muntra upp en. och nu när vi skriver "dikter" eller snarare en sångtext om våra lärare, så är det riktigt svårt att hålla tårarna borta, för nu är det verkligen snart slut, snart finns det ingen nittioett längre, visst det kommer en annan klass som tar över själva namnet 91, men den nittioett som vi har vart, kommer aldrig någonsin finnas igen. jag älskar oss!
image191


08-05-19

dans på borgen., bara det hör man hur B det är, men iallfall, södervärn, solberga och fårösunds nior samlade på borgen för att dansa bugg, vals och foxtrott, HAHA, vilket skämt egentligen.. men det hade väl sina höjdpunkter det med, en hel del skratt och ett snurrigt huvud ;D

08-05-16

är faktiskt facsinerad över mig själv, inte ofta det händer, men nu är det iallafall så. ^^,
fick ett mvg på min spanska nationella läsförståelse, det är typ omöjligt, men det hände, fatta vad paff jag blev när hon sa det, heeelt sjukt, men glad blev jag iallafall :D haha.
    sen var det det hära med streethockeyn, idag kände jag mig verkligen på topp, hela 4 mål gjorde jag, vilket ät ENORMT ovanligt. brukar itne göra några mål alls, men idag var det som triss-reklamen "plötsligt händer det". det var iaf skojj, patrick armbågade mig i ansiktet och körde in sin axel i käken på mig så att det kändes som om det gick av. men men, sånt man får tåla ju ;) i hela 3½ timme spelade vi idag. -kanonkul!
    sen när jag kom hem så bytte jag håll på hjulen, snacka om slitna ;), och tog även bort bromsen som har vart ivägen nu ett bra tag,. ;D

idag efter skolan så tog jag o matilde (har blivit tillsagd av dem i min klass att jag ska sluta säga tilde för vissa tycker att det låter som "en tant" och vissa säger att det låter som "värsta barnnamnet" så jag får väl försöka säga heeeela namnet ;D), iallfall jag och matilde tog cykeln till maxi efter skolan och köpte varsitt halvt kilo lösgodis. GOTT säger jag, sen tog vi oss in till stan, där vi faktiskt inte köpte något alls, men hade trevligt och hittade tillochmed en ny affär, hör o häpna, I VISBY!, det händer väl aldrig?, sen stötte vi oxå på dom två andra girlsen, frida o julia. trevlans trevlans.
    nu har man bara helgen framför sig, antagligen stallet för hela slanten, kanske försöka skriva klart något rbete om jag orkar, men det får vi se hur det blir med den saken :P

08-05-15

idag har vart en allmänt superseg dag. kan det bero på vädret, eller att vi snart går ut södervärn. vet inte, jag gissar på vädret. det är iallafall det mest rimliga! :p

idag efter skolan så drog jag hem, skrev ihop frågorna till islamen, sen drog jag till johanna, där det väntade lite humor, och sen en promenad till willy:s där vi införskaffade oss varsinn mjukglass, aasgott ^^, sen var det lite skratt till "tidnings........?" "STÄLL!" hahahaha, aja svårt o förklara, men fett kul :D, jag dog nog ett par gånger  ;)

image190

08-05-14

förresten så är jag nu klar med alla mina nationella prov, i svenska engelska och i matte. känns verkligen hur skönt som helst!, eller iallafall nu, innan jag har fått veta resultaten. det enda jag har fått reda på är svenska läsförståelse, och engelska muntliga. och dem gick ju bra. så jag får väl hoppas på att de gick bra på alla de andra oxå. :),
fast iofs har vi spanska snart oxå, men dem räknar jag inte med, eftersom de ändå inte har någon större betydelse för oss...

08-05-14

nej, jag måste faktiskt börja med att hålla med mina vänner om att julia o julius är alldeles ursöta tsms, bara lysnna på namnen, ursött! tänk om man själv också kunde ha det så, det hade ju vart alldeles supermó. men men, som julia sa idag "naj nu får du fan ta o fixa ngt" haha, håller med på den punkten. och jag o hon- hon julia, hade ett väldans trevligt samtal idag när vi gick fram o tillbaka till rimi för att köpa muffins ^^, men ja, det var väldans trevligt :) <3

men nu, boooooorde jag sätta igång med lite arbeten som ska vara klara, men vi slapp iallafall miljöarbetet, eftersom vi inte har någon tid över till det, weeei :)
so- vguppgift religion
so- mvguppgift religion
so- g-vg-mvg frågor geografi
so- prov islam religion
no- labbrapport (iofs nästan klar, ska bara finslipa en aning till)
musik- skrivuppgift om ngn artist eller grupp.

det var nog allt tror jag, dags att sätta igång kanske?, det mesta ska väl vara klart ungefär i slutet av nästa vecka/ början av nästnästa, förutom soprovet som är på fredag. jaja får se när jag orkar ;P

nu är det bara sommarlov sommarlov sommarlov i mitt huvud, vill verkligen sluta södervärn, men vill verkligen INTE släppa klassen.., många tårar kommer att fällas den 11 juni. :(

08-05-11

ja.. idag örjade med tävling, cmhoppning,. hoppade 80 och 90, gick asabra, felfri i båda :)

sen var det bara att skynda sig hem för att duscha o så innan alla gäster kom, bror fyller 19 idag :)
orkar faktiskt inte skriva ngt mera om idag,
och förresten igår, jag o lisa började nog bli väääääldigt övertrötta när vi typ låg utomhus o asgarva, "ibland kan inte jag gå o tänka samtidigt" så jäkla klockren :D

image189


08-05-09

YYYYYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSS!! :D 
jag har just fjäskat in mig hos pappa, och han betalar visst mitt svindyra visir, toppen :D
alltså inte fattig som en fattiglapp, bara småfattig ^^,

hade för övrigt en allmänt trevlig dag med nicole på stan och på hamnen idag :), hon o jag ska förresten bli classmates :D wihoo, jag ÄLSKAR nicoles humor! ;P hahaha.

08-05-08

JUSTE! jag klippte lugg igår. eller tilde klippte den på mig, blir bara nöjdare o nöjdare, men vet fortfarande inte om jag passar i det eller inte. men det är ju en annan sak ;P

08-05-08

nu har jag nog planerat in vad som händer imorron också.
-skola - klänningen ska sys klar, och kjolen ska läggas in en aning.
-stan med nicole-boll (? hoppas det iallafall) och iallafall köpa present till bror som fyller 19 på söndag.
- sen ska jag nog lägga mig på terassen så länge det är varmt o bara schteeeka ;)
- när det är lite svalare så ska jag nog-... käka mat eller ngt, sen funderar jag starkt på att dra ut o springa, faktiskt!
-
sen, har jag ingen aning. kanske ska sitta framför teven för omväxlings skull, ska nog som jag skrev för några minuter sen, trappa ner på datasittandet. inte hälsosamt var det.





jag är mer fylld av glädje och lycka än vad jag har vart någon gång tidigare, men ändå är det ett stort hål där inne som skriker på att få fyllas ut, av glädje och lycka där med.

08-05-08

bara för att jag skrev ett sånt långt och meningslöst inlägg innan, så ska jag skriva en riktigt smartig och meningsfull grejj, fast en kort.

34 dagar och 15 dagar - samma sak.
-någon smarting som förstog mitt kryptiska meddelande? ;D

08-05-08

här sitter jag dag ut o dag in, men skriver ändå ingen blogg, har ingen ork, bara sitter här och glor o gör egentligen ingenting, spelar något spel, pratar lite med ngn sen bara klickar runt. vilket liv..., erkände oxå idag för både mig själv och hela klassen att jag nog sitter vid datan mer än 4 timmar per dag, och det är ju egentligen inte hälsosamt, har ju faktiskt börjat få allt mer o mer ont i huvet... men jag har kommit på att jag typ inte har något ättre för mig om dagarna, men det ska det nu bli ändring på, jag ska försöka göra ngt varje dag ! vad säger ni om det, ni som känner er utpekade för att umgås med mig ? ;), men iallfall ska verkligen försöka att engagera mig, om jag inte umgås med någon och inte pluggar till något ska jag motionera, vill säga ut o springa, ut o gå, eller spela street med mina nya kära vänner :D, så det här är typ ett löfte till mig, som inte kmr bli så hemst lätt.. visst, jag kan nog engagera mig i ngt på dagarna, och eftermiddagarna, men på kvällarna kmr det nog bli svårare, då kmr jag nog hänga här, as usual.. men jag får kämpa vidare på min nya plan. ingen vila, mycket roande, toppen! då kanske jag tillochmed kan sova tidigt på kvällarna så att jag itne är så äckligt trött på morgonen. för alla de senaste kvällarna / nätterna så har jag gått o lagt mig och sen inte somnat förräns 2 timmar senare, och då är klockan allaredan mycket mer än vad den börde för att man ska kunna vara pigg dagen efter. men det kanske inte bara beror på att jag är för oengagerad i saker och ting, det kan ju oxå bero på att jag har börjat fundera så hemst på kvällarna, precis när jag ska somna så kommer jag o tänka på att "tänk om jag gjorde så istället för så, hade det vart annorlunda då?" eller tankar som "tänk om det hade vart såhär, tänk vad mycket lyckligare jag hade vart då." och massa annat jobbigt, och jag tror att det är det som har börjat störa min sömn.., jag vill ha en sån där skål, "minnessåll" som dumbledore i harrypotter hade. det hade vart riktigt skönt. ibland känns det som om jag bara vill flytta till ett annat land, bort från allt och börja om på nytt. men sen är det ju även så att alla jag älskar finns ju här, hemma på ön. så det hade ju inte heller funkat,.. men om jag hade kunnat ta med dem, sen dra från landet och börja om på nytt. det hade vart underbart tror jag. bara leva helt fritt, klara sig själv..
och nu kände jag att det här bara blev ett långt patetiskt inlägg som ingen kommer orka läsa sig igenom, men det gör nog ingenting för mig tror jag, för det var bara allmänt skönt o skriva av sig alla puckade tankar som jag hade i huvet såhär på en torsdags-kväll. det var allt från mig ;).

image187
precis såhär känner jag mig,- som om den mörka sidan håller på o ta över..
hahahah, det där lät som en Star Wars replik, och nu lät jag som en totalnörd.


08-05-05

hahaha, typ dör av garv varje gång XD

- Mr. President, Condoleeza Rice is here to see ypu
Bush: Good, send her in
- Yes sir
*Condoleeza Rice enters*
CR: Good morning, Mr President
B: Oh Condoleeza, nice to see you. What's happening?
CR: Well, Mr. President, I have the report here about the new leader in China.
B: Great, Condi. Lay it on me.
CR: Mr. President, Hu is the new leader of China
B: Well, that's what I want to know.
CR: But that's what I'm telling you, Mr President.
B: Well, that's what i'm asking you, Condie. Who is the new leader of China?
CR: yes.
B: I mean the fellow's name.
CR: Hu
B: The guy in China.
CR: Hu
B: The new leader of China.
CR: Hu!
B: The Chinaman!
CR: Hu is leading China, Mr. President.
B: Whaddaya' asking me for?
CR: i'm telling you Hu is leading China.
B: Well, i'm asking you, Condie. Who is leading China?
CR: That's the man's name.
B: That's who's name?
CR: Yes
B: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China?
CR: Yes, sir.
B: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East.
CR: That's correct
B: Then who is in China?
CR: Yes, sir.
B: Yassir is in China?
CR: No, sir.
B: Then who is?
CR: Yes, sir.
B: Yassir?
CR: No, sir
B: Condi, you're starting to piss me off now, and it's not 'cause you're black neither. I need to know the name of the new leader of China. So why don't you get me the Secretary General of the United Nations on the phone.
CR: Kofi Annan?
B: No, thanks. And Condi, call me George. Stop with that fucking crap.
CR: You want Kofi?
B: No
CR: You don't want Kofi.
B: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N.
CR: Yes, sir.
B: Not Yassir!, The guy at the United Nations.
CR: Kofi?
B: Milk!,  Will you please make that call?
CR: And call who?
B: Well, who is the guy at the U.N?
CR: No, Hu is the guy in China.
B: Will you stay out of China?
CR: Yes, sir.
B: And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N.
CR: Kofi.
B: All right! With cream and two sugars. Now get on the phone.
*CR: Hello. Rice, here.
B: Rice? Good idea. And get a couple of egg rolls, too, Condi. Maybe we should send some to the guy in China. And the Middle east.
B: <low voice> Can you get chinese food in the Middle East? I don't know.

HAHAHAHAHA

08-05-03

hahaha, julias namn var mycket roligare, men jaja ;D


DITT RIKTIGA NAMN
Sofie

DITT GANGSTA NAMN
(första 3 bokstäverna från ditt första namn+izzle)
Sofizzle

DITT DETEKTIV NAMN
(favorit maträtt och djur)
pastahäst ;P

DITT STAR WARS NAMN
(de första tre bokstäverna från ditt efternamn 
och två första bokstäverna från ditt förnamn)
johso

DITT HJÄLTE NAMN
(favorit färg och favorit dricka)
blåcola

DITT ARAB NAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista 
bokstäverna i ditt mellan namn och de fyra första 
bokstäverna i ditt efternamn)
soetajoha

DITT SPÖK NAMN
(svarta och namnet på ditt/dina husdjur)
Svarta dammråttan xD,


08-05-02

valborg.
inte lyckad, inte misslyckad, helt okej faktiskt.
orkar inte gå in på detaljer, vill ni veta så får ni fråga;P
men hade iallafall mega trevligt med (nu ska jag göra en lika dan som tilde en gång startade, som sedan julia hängde på, för att inte säga någon sist, eller först, för ni alla betyder precis lika mycket! :) )
julia frida matilde, frida matilde julia, matilde julia frida


08-05-02

bara för att jag itne har ngt annat för mig.

jag kommer från: gotland
jag heter: Sofie
hur gammal är du? 16
när fyller du år? 13 mars
tycker du om någon just nu? jag tror det? :S
om sex månader: är det den 2 november, och jag går på gymnasier.
jag samlar på: dammråttor :D
gröna eller röda äppeln: gröna!
vem ringer du när du är arg/ledsen? julia, tilde, frida eller johanna.  
gillar du golf? HAHAHA, ehm, ja vad ska man svara på det hära, hela min släkt är golf-freak, jag har själv spelat sen jag var två cm hög. slutade förra året.., om det är svar på den frågan så.. ;)
vilken tid gick du upp idag? hmm, typ 11 ngn gång :)
har du sovit i din egna säng inatt? japp
har du sovit ensam inatt? japp
har du strumpor på dig nu? japp
hur svarar du i hemtelefonen? a're'e sofie ;)
hur svara du i mobilen? hallå?
vad ska du göra ikväll? sova.
vad ska du göra imorgon? till stallet, har ingen stalltjänst!, jissus vad lycklig jag blev ;P
var vill du bo när du blir stor? i ett stooort hus.
är det okej att gråta? klart det är okej! som man brukar säga "det är när man gråter man visar sitt rätta jag" eller ngt i den stilen.
när grät du senast? öhm, oj, det var nog faktiskt ett tag sen, eller nej, i lördags tror jag ..
vilken årstid tycker du bäst om? sommaren!
laddar du ner musik och film från internet? japp
vad skulle du göra om du vann en miljon? oj, jag vet inte, spendera en massa på kläder, och kanske en utomlandsresa, eller ngt, inte vet jag :)
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nää.
har du piercing? nää
vill du gifta dig? japp
vill du ha barn? såsmåning om ja.
solar du ofta? hah, så ofta det går, och jag har tid, nte för att jag blir någe brun, men DET är en annan sak :)
är du bra på att laga mat? nää.
gillar du att dansa? njaa, det beror på
hur vig är du? jag var vigare förut.
vilken är din favoritglass? banan-choklad, eller den kroatiska hasselnötsglassen-
tror du på ett liv efter döden? svårt, men njaa.
bor dina föräldrar tillsammans? japp
är du morgon eller kvälls människa? lite både och, men mest kvälls.
vilken ögonfärg har du? grön på morgonen, annars gråblå
har du någon gång gråtit dig till sömns? japp
är du beroende av något? mobilen, vännerna?
röker du? nää
vad gör du på helgerna? är i stallet och umgås med vännerna 
brukar du bädda sängen? nää
vad var det senaste du sa högt ? okej, jag har inte stalltjänst imorrn, så väck mig inte, TACK!, gonatt. 
vem kramade du senast? morfar tror jag? :P
saknar du någon nu? jaa.
vilket namn står högst upp på uppringda nummer? Julia Karlsson
var du glad igår? igår.., jaa det var jag väl:P
sminkar du dig? japp
Känner du dig världelös? ibland.