08-01-30

idag har vart en allmänt kul dag, hade rugby, trodde att det skulle bli tråkigt och att man typ skulle bli helt mosad, men det var jättekul och jag klarade mig utan några värre mosningar :P :)

sen när jag skulle cykla hem så ropar carro på mig, och jag väntar på henne så står vi och pratar i nästan en timme, innan vi typ dör av kyla och tvingas att åka hem. Men det var kul att höra att du hade typ samma åsikter som jag har! :P :)

image168
hahah, den här grejen var absolut roligast ;D
haha, mahad o ivan, XD

08-01-27

idag var det en heldag i stallet. alltså tävling. i första klassen så gick det väl hyfsat till en början, hon var sådära smågalen,. sen andra klassen så gick det jättebra i början, men sen, hästen ramlar , och går omkull, jag flyger och kraschlandar på marken och får med mig hela tränset, och Frances springer iväg-. och när jag är påväg ner mot marken så hinner jag tillochmed tänka " jag kommer få henne över mig nu". men jag klarade mig alldeles utmärkt. kmr väl bara ha lite småont i kroppen imorron. :P.

image167

08-01-26

igår var en alldeles utomordentlig kul kväll., vid halv sex beger jag mig till sävehallen där jag möter Julia och Adine, hittar typ världens bästaste plats. sitter där en timme och har askul,
"asså samla ihop salivet nu ;)" HAHA typ askul
sen anländer matilde och frida. :) sen så överger vi vår superbraiga plats, och får en lite sämre plats på en bänk, men då med Malin och Johanna. då vi sitter där, och de som står över oss kastar ner papper, mössor o typ päronskrutt på oss.  sen när övertröttheten tar över så sitter j ag o malin och asflabbar åt ngn jäkla taxi. haha, svårt o beskriva men askul.
    sen lite senare vid kanske halvelva så går vi vidare till södervärn där det är typ överfullt, så vi placerar oss i en trappa, sitter verkligen jätteivägen, men vadå?:D.
tack för en bra kväll, tjejer :)

08-01-21

idag så vaknade jag med världens huvudvärk, men pallrar mig till skolan iaf, har gympa och känner att det verkligen inte går. så jag cyklar hem, och gör mest ingenting på hela dagen, nu har jag iaf lät ut min bok som ska vara utläst tills imorron. ganska dålig faktiskt. menmen.

08-01-21

den här helgen har vart grymt kul :)
fredags så går jag o johanna o hyr tre filmer och köper en massa godis, och sen går vi iaf hem till henne och ser fantastic 4, och fantastic 4 the rise of the silver surfer eller ngt sånt :P
sen på morronen dagen efter så ser vi på eragon, och jag håller på att svimma i johannas kök, asläskigt.
sen på lördagskvällen så är jag, nicole, frida o johanna hemma hos lisa och har sådär allmänt trevligt.  medans johanna o lisa lagar mat så spelar jag nicole och frida kort, jag tror inte att jag vann ngn gång. men men . sen så äter vi mat, spelar spel, går ut och går vid havet i stormen, äter efterrätt - asgott! sen runt tolv så ser vi på harry potter. så vi somnar väl inte förräns halv fyra.
söndag morgon så ser vi på ytterligare en harrypotter film.
haft verkligen askul <3

08-01-18

måste bara säga att jag kan cykla på bakhjulet ^^,
fick veta av ivan hur man gjorde, men klarade det när jag hade följt johanna hem, tyvärr fick jag inget ögonvittne, men ändååå, jag klarade det :D, nu ska jag cykla på bakhjulet hela vägen till skolan o tillbaka sen nästa vecka när jag börjar skolan igen ;D.

men nu ska jag till johannan, :)

08-01-17

idag när vi ätit klar hos farmor så tröttnar jag på mammas prat, så jag går in o sätter mig i vardagsrummet, och inte efter alls länge så kommer bror in och så börjar vi prata om allt, verkligen allt man kan komma på. så jäkla kul att bara prata av sig och veta att man verkligen kan prata med sin bror om i stort sett allt. han sa tillomed att jag skulle få åka med han på studentvagnen till öster XD haha. kan bli skojj, de är ju bara killar i den klassen. ;D.

08-01-16

idag efter skolan så kmr charlotte o hämtar upp mig så tar vi oss in till stan, där vi går in på Vinäger och tar varsinn varm choklad och börjar prata om det mesta, har nämligen inte träffat henne på typ ett halvår, så det var supersupertrevligt :)  men inte efter så jättelång stund så kommer hannicka o martin inklampade och väldgästar bordet breve oss, så där sitter vi o pratar, charlotte tar martins jacka. sen helt plötsligt så befinner vi oss på obs, där vi nu köper godis., sen så känner jag att min mage börjar kurra, och börjar gå själv hemmåt i mörkret alldeles ensam. och då när jag går där o äter på min mars, så kmr jag på att faan vad onyttig jag är, och att jag borde vara mer nyttig, ( blev lite förskräckt när min mattelärare berättade om hans dotter ), så jag, hör o häpna, kastar iväg den, och det som var ännu mer konstigt än att jag kastar iväg godis är att jag inte ångrade mig ett dugg, inte ens pyttelite, så jag ska nog satsa på mitt nyttiga liv nu :P

image165 
Charlotte Niitsoo, saknat dig jättejättemkt <3

08-01-12

idag, så kom jag ut till stallet tidigt för att ha stalltjänst, och jag o lisa står där och är sådär lagom irriterade när vi väl är klara, men det har ju sina skäl.. sen var det en ridtur (med lisa) som bestog av bra en massa skitsnack, men det var kul :)
   sen var det dags för lunchfodring, sen hem, duscha, äta och baka negerbollar, sen tillbaka till stallet för knytisfika och julgransplundring. och fika, ja man kunde nog hitta nästan vad man ville bland det där, det fanns från askladdiga muffins till tuppkakor till minapolkagrisstänger. namnam :), när vi sen var klara med det så hände det en massa skojjigt.
- S & F sitter på golvet och ser om det går att sväva när man mediterar, (S hade läst det i en kalleankatidning)
- J & S har brottningsmatch
- F kollar att det inte är ngn människa på toan innan S går in,
- A tvingar S till att ha en springtävling. S tvekar, men när de väl är igång så inser A att hon kmr förlora så tar A tag i S:s tröja och glider efter
- J & F skrattar åt S och säger att hon ser ut som en av mupparna.
- A kommer med en skottkärra och jagar S
- A ramlar, får skottkärran över sig
- N, L, A & S har skottkärrerace. L & S vinner ^^, N blir sur ;)
- L lär A hur man ska käfta emot när S, N eller ngn annan säger ngt elakt.
- N, L, J, F, S, A, R sjunger i melodin "blinka lilla stjärna" i kanon men med texten med sina egna mobilnummer :D

jag kan nog hålla på i en evighet , men skojj var det :D

08-01-10

nu har jag suttit här en stund och försökt att klura ut vad jag ska skriva, men inte kommit på något passande, det kom förslag om "skolans golv", "gräsklippare" osv. men jag kände inte för att skriva om det, så jag låter bara fingrarna skriva, så får vi se vad det blir.

så ytterligare en dag med klass nittioett, klass nittioett är inte direkt en vanlig klass, inte en som alla andra, det är en mkt speciell klass, nämligen min klass. eller egentligen, själva nittioett är inte så särskilt speciell, de är dom som går i denna nittioett.  vad kan man säga om dom ?, inte mkt., eller egentligen väldigt, väldigt väldigt mkt, men jag kan inte komma på några ord eller meningar just nu som kan beskriva dom. helt å hållet underbara. om man går till skolan en dag o känner att livet är pest och ingenting kan göra en glad den dagen,. just i den sekunden som man tänker så, så ljuger man för sig själv, för någonstans långt inom sig så vet man, kanske omedvetet, men man vet (iallafall jag) att när man träffar den här speciella klassen, så blir man glad i hela kroppen, hela vägen in i själen. som idag, kände verkligen inte alls för att gå till skolan, men när jag väl kommer in i klassrummet så möts jag av en glädje, möjligtvis en trött glädje, eftersom det är tidigt på morgonen, men ändå en glädje, som man blir aldeles glad av. som idag.
- gympa, och det är 'gå-kull" som uppvärmning. jag o julia som då är ett "par" ramlar ihop på golvet efter inte en lång stund, dubbelvikta av asgarv.
- rast, har precis tagit fram musikpapprerna, och börjar ett krig mot hannicka som snart går över till att vi har varsin 'rulle' med musikpapper i vardera hand och kör någon slags fäktning med dom. som senare resulterar i att vi hamnar på golvet skrattandes. sen kommer angelica och utan förvarning har hon oxå hamnat på golvet,. jag hade absolut ingenting med saken att göra., inte alls.
      jag, och även en stor del ( med stor del menar jag då, jag julia och angelica ) av klass nittioett har en viss förkärlek till golv, jag hamnar dagligen på golvet av olika anledningar. ibland är det någon annans fel, någon annan gång är det mitt eget, ofta är det angelica man ska skylla på när jag har hamnat på golvet, för hon brukar nämligen hamna på golvet samtidigt som jag. julia är inte på samma sätt på golvet, hon råkar bara vara en sån som gillar att sitta på golvet lutad mot skåpen.

och det här blev ju oxå ett inlägg, även en del om "skolans golv", även att jag inte hade tänkt mig det.

image164
ja vad kan man säga, det är bara att se på oss, så borde man förstå.

08-01-07

inatt, så gick jag o la mig runt halv ett, och kunde verkligen inte sova, så vid halv två så gick jag ner och kollade i kylen, och hittar en bit prinsesstårta :D, så halv två sitter jag o äter prinsesstårta på mitt rum, sen kunde jag äntligen sova.


igår;
L; säg till henne på... ehm..., SPARKEN!!
S; HAHAHA, sparken? det är väl iaf skarpen?
L; hahah, juste, men det lät ju bra!
S; jepp de gjorde det.
tyst en liten stund
S; AHHA!! man byter ju bara plats på två bokstäver!
L; HAHAHAHHAHAHAAHAH
askul :D




hah, julia du är mongo <3

08-01-03

igår blev jag då klar med mitt rum, eller klar, men nästan klar iaf.
bara småsaker kvar. :),
vafan jävla gnällspik ; jaha det blev väl fint, hur länge ska du nu hålla det här fint o rent? en dag eller? och den där tapeten, man blir ju snurrig i huvet, och hur länge tar det innan det hänger dammtussar på den då? idiot.

och så blir det baka kallare o kallare, snart är det väl lika kallt som i sibirien. kanske itne, men nästan. idag var det ju hela 15 minusgrader i vinden. fyfan.

    

08-01-01

alla skriver om hur 2007 har varit, vad de gjorde för kul på nyår,  hur nu 2008 förväntas att bli, och vad de har för mål med det här året.
  men jag tänker inte gå tillbaka och kolla på mitt förflutna, inte heller prata om mitt nyår, som inte var någon höjdare, inte heller vad jag förväntar mig av 2008, jag tänker helt enkelt ta dagarna som de kommer, och bara leva livet så gott det går, om nu det blir så enkelt som det låter..