Nej, jag pluggar inte Fysik.

jag pluggade i morse, och en hel del på lektionen, och lite när jag kom hem. jag har räknat igenom alla uppgifter vi har fått, och kan formlerna. mer än så kan jag inte göra.. därför äter jag nybakta bullar och kollar på tv. För jag kan inte längre göra så mycket mera än vad jag redan har gjort. så, jaja. nu är det 2½men, sen top model, och sen norska hollywooodfruar. sen kan fysiken ta sig i arslet. lika så historian och matten.

studiebidrag.

jag som var bombsäker på att få halva.
jjag fick hela. YEEEEEEEEY :D:D:D:D

arbetsskada

haha, vet ni? jag räknade två tal på fysiken, sen gav jag upp. man fattar ju inte ett skit! :O jaja. bridget jones är ändå mycket bättre :)

men iallafall, jag vill att alla ska tycka synd om mig nu, jag rev mig på post-bildörren i fredags och har ett typ 10cm långt sår på ena vaden. kul. haha. intresseklubben antecknar.

Giorni meravigliosi.

Jag har haft en alldeles underbar helg. verkligen.

i fredags var det sex and the city med tjejerna. och den var alldeles underbar, kvällen var underbar. perfekt helt enkelt!  (vi hade eldiga samtal och puta-med-läpparna-tävling, bland annat)

Sen på lördagen åkte jag ut till elias. Vi gick en superlång och mysig promenad runt på själsö och bara pratade strunt och flummade runt. (japp, jag stod för det mesta flummandet). galet kul. Sen tog vi bilen med knapp-startaren och kilade in till stan och köpte lite glass, och sen så köpte vi även en massa klubbor. yeey. Så blev det forrest gump för hela slanten på kvällen.

idag har vi vart ute i Ljugarn hela dagen med Elias, hans ma, pa och sis, och även magnus, natalies pojkis. kulkul. även flum på stranden. i like it. och trerättersmiddag, vilket gjorde att jag typ rullade därifrån. haha. galet.

nu har jag kommit hem, och tillbaka till verkligheten igen. så nu är det bara att ligga i och jobba arslet av sig fram tills på torsdag, då jag inte har någonting kvar att göra. typ. så då ska jag chilla gärnet. och även spendera hela helgen hos elias, bara för att komma ifrån allt annat, att få tänka på något annat och bara komma ner i varv lite. och även för att spendera tid med min pojkvän såklart, som knappt kommer vara hemma veckan efter...

nej, tillbaka till fysiken, som ska råpluggas på lite idag, och resten imorrn, sen blir det råplugga historia tisdag onsdag, och även lite matteplugg på onsdag och italienska på tisdag. senså. så är det bara att göra matteprovet i skolan på torsdag. sen ska jag hem och gråta en skvätt (liksom bara få ur sig all frustration), och sen ska jag nog och se på alla glada studenter, och vara galet avundsjuk.

haha. annars då? jo elias pappa ringde just och frågade om jag hade sett elias, verkade som om han var försvunnen efter fysen. han har säkert sprungit vilse på p18-spåren. hoppas att de hittar min pojk :)

nej nu, tillbaka till fysiken. nu är det bara att lägga i högsta växeln och köra slutspurten. åh så underbart.

juste. mina älskade vänners eldiga samtal, och puta-på-läpparna-tävling.

haha, jag tycker om er <3


Jag älskar min morfar.



och ja, bilderna är gamla.

2000 ord

nu har jag skrivit närmare 2000 ord på min historia, och det är låååångt kvar. men jag känner att det här dår bra. jag är snart klar med själva faktadelen. sen är det bara att analysera och dra slutsatser kvar.

ikväll blir det sex and the city 2 med tjejerna på bio.

sen kanske jag ska följa med min pojkis hem, det märker vi,.

och så ska jag iväg och jobba om en stund. så det blir en eftermiddag med bra musik, och senare bra film med bra sällskap. kan det bli bättre?

...

jag tänkte bara berätta lite kort att jag har smått prestationsångest. eller nja, det är mer bara ångest. hah. jag kommer få ett endaste litet sketet mvg den här terminen. kul liv. aaah. och jag har tråkigt, och ingenting att göra. även att jag egentligen har massor att göra. bredvid mig ligger mina matteböcker uppslagna, på golvet ligger fysikböckerna, i datorn ligger mitt halvskrivna historiaarbete och i bakhuvudet och klumpen i magen tyder på engelskanationella imorrn.. fyfan. jag kollar på 2½ men istället. en sååå mycket bättre idé.

och juste. JAG ÄR I GALET BEHOV AV PENGAR! typ pank. mer än pank. så, jag funderade nästan på att göra en välgörenhetsgala till mig själv. nja kanske inte.

idag har jag även jobbat. och nu för tiden har jag väääärldens mest softa jobb. jag åker runt i en gul liten bil och hämtar lite post och lite paket, åker till posten och lämnar av det, sen åker jag och hämtar lite mer post. sen slutar jag. och detta gör jag i 2½ timme, med bra musik i högtalarna och 111:-/h. naajs. problemet är att min lön inte kommer förrän om typ huuuur länge som helst. och som sagt, jag skulle behöva pengar nuu. på en gång...


nej, nu ska jag återgå till mitt , ja, min ångest, mitt ignorerande av plugg, och ja..

Grillning på vårat vis.


Tjernobyl.

jag är bra. det måste jag faktiskt erkänna.

eller ja. kanske inte. jag är bra på att försova mig. därför blev det en hemma-dag. det var liksom inte ens någon idé att gå iväg när jag väl hade vaknat... jaja. men däremot har jag börjat på min historiafördjupning, och har faktiskt kommit igång och kommit en ganska bra bit på vägen. därför känner jag mig bra. faktiskt.
    en annan sak som jag är väldigt bra på, är att såfort jag har kommit igång med ett arbete och har lite flow på det hela, så sätter jag mig och skrivet ett blogginlägg om det. skit. då är man tillbaka på ruta ett igen...


ikväll blir det grillkväll med älskade bästisar. och älskade lisa har skickat hem ägg till oss. YEEY. vi saknar dig!<3


nej, tillbaka till tjernobylolyckan, sovjets nedtystningar, psykologiska konsekvenser, och felkonstruerade reaktorer. kul. kul liv. men det kommer bli skööönt när det här är över.

och Frances var förresten underbar igår. eller ja. haha. gaaalet pigg. stod på bakbenen mer än en gång under lektionen och skuttade runt som en galning. haha, älskade galenpanna! <3


tänk att du och jag har hållit ihop i snart 4 år. älskade underbara knäppa häst <3

En riktigt pissig dag.

dagen började halvdåligt med regn.
sen fortsatte den faktiskt bra på italienskan med bara mig och maja och en massa skratt och prat.
sen gick det utför, ganska ordentligt. fyihelvete.


så förlåt karro om jag var allmänt, ja.


det enda som kan rädda den här dagen är min älskade Frances.




men snart. snart.
det är "bara", hah kul, det här kvar:
historiafördjuning, fysikprov, engelska nationella, italienska skrivgrej, mattefördjupning, matteprov.
sen. sen. sen så kanske.

godnatt för idag.

jag orkar inte.

efter att ha pratat om balklänningar, student, sommar, grillkvällar och allt därtill hela dagen i skolan, så har jag noll motivation till att sätta mig ner och skriva ett arbete om Tjernobyl och konsekvenserna och sånt äckligt tråkigt. huuu. jag vill bara börja planera studenten (åh, det är ett helt år kvar..) och jag vet nog hur min balklänning ska se ut nu. äntligen så slipper jag fundera på det så mycket. jo, jag lär väl ångra mig hundra gånger om fram tills dess att det är dags., men det känns som om jag kan tycka om den här idén länge. fiiint :)

jag ser fram emot alla braiga sommarsaker nu. och då orkar jag verkligen inte sitta med plugg och ha betygsångest.. nejtack. jag vill ha sommarlov nu.

NSFJ ska grilla på onsdagkväll. MYS! NV08B ska ha grillkväll strax innan sommarlovet, och även elda lite skolböcker. och sommaren. älskade älskade sommar. den kommer bli så bra. utekvällar, dans hela natten, chill på uteserveringar, stek på stranden och bara helt gaaaaalet underbart! jaja. tillbaka till historiaarbetet... det borde bli klart snaaart, så att jag kan fokusera på fysik och lite matte.. bajsskola. de borde ge en lite chill nu såhär mot slutet när ingen ändå bryr sig om att vara engagerad.
    särskilt inte när man går i 2an och avundas treorna så äckligt mycket. jaja.


och ja, min balklänning ska vara gul.

ny header..

.. igen!

ni måste hålla med om att den förra var jäkligt ful?

jaja, den här blev iallafall mycket bättre.

nu ska jag kolla på 27 dresses, sen hämta min pojkvän.

imorrn är det studentbalen, INSPIRATION tack!

Nicole & Almedalen

jag våldgästade nicole i morse, och tog med henne in till stan.
så vi åt glass i almedalen halva förmiddagen. mysigt!




en bra dag alltså.


"jag är med min bästa vän johanna"

bildbomb från ikväll




hahaha, det här säger så mycket. tanten, turistvarningen och "hejdååå"


och en sak till.

jag glömde skriva det igår. MEN:

nu har jag vart tillsammans med den här söta filuren i 20 månader.
han är världens underbaraste. Jag älskar dig! <3

Mina nya älsklingar :)


Jag är kääär! Tur för mig att de står här på mitt golv nu då. ;D
men de är snyggare irl. bara så att ni vet

B A R C E L O N A

med älskade NSFJL. vadå underbart?
det kommer bli magiskt. flippat. klockrent.
Jag och mina bästa vänner i Barcelona tillsammans.
Och Nicole fyller 18. Det kommer bli så bra.
Fest, stranden, mysstad, och en jäkla massa skratt.
Ni är underbara! <3


historiafördjupning.

jag skulle precis börja med min historiafördjupning.
jag hade kommit på vad jag skulle fördjupa mig om, dvs Josef Mengele. Men så fort jag började läsa om honom så mådde jag jävligt illa. Och göra ett helt arbete om en sådan avskyvärd person.. Nej tack. Jag får komma på något annat, som man inte mår illa av, av bara tanken. hu, fyfan.

nej. nu tänker jag lämna skolarbetet för idag, så äcklad blev jag faktiskt. att det finns såna människor, att han kunde leva med sig själv. fyfan.

Galen londonnatt

de andra bilderna ifrån london får ni se på facebook. Jag orkar inte ladda upp dem här, eftersom det typ för tillfället tar eeevigheeter.
MEN. galen natt med Lisa i London, de bilderna kommer hääär:


såhär glad var Lisa över sitt Kinderägg. (även att jag tror att det egentligen var mest för att se mig igen ;))

här är våra kompisar som for iväg på äventyr i London....


som sagt, äventyr..

Jag och Lisa var självklart med!


och vår kompis som hjälpte oss med våra småkompisars äventyr..

och så avslutningsvis med den här störtsköna bilden.

jag saknar redan Lisa. men som tur är kommer hon hem jättejättesnart! :)


Lisa & London

mer bilder på sisådär allt från London kommer senare. Orkar inte riktigt nu. men den här var så härlig.
den berättar liksom om hela vår kväll. typ.


lycka!

Hejdå gotland, hejdå sverige.

 

Och hej London, hej England.


London - snart ses vi.

Nu är det bara 20 timmar kvar innan jag förhoppningsvis står på engelsk mark. så söta lilla askmoln. håll dig borta i 20 timmar till. snälla?

En annan grej som är väldigt skojjig, min bror fyller hela 21 år idag. Så stooort grattis till honom!! :)

Nu går jag igenom det sista av packningen och ser till att jag verkligen har med mig allting, samtidigt som jag "pumpar" Salem i högtalarna. Älskade underbara salem!

Och så fick jag mitt efterlängtade MasterCard idag. yeey! eller kortet fick jag förra veckan, men koden fick jag idag. riktigt bra, för det känns lite tryggare med ett mastercard i London än bara ett maestro. Så nu kommer jag kunna handla/ta ut pengar överallt. typ. asbra. och koden.. var ingen katastrof iallafall, jag kan nog lära mig att trivas med den. haha. Men inget slår min förra kod, till kortet som jag klippte sönder för sisådär någon minut sedan.

Åh vad bra den här veckan kommer att bli. Förutom att vi måste vara på¨flygplatsen halv sex imorrn bitti. faaaan. jag kommer ju vara dööd på kvällen när jag och Lisa ska ut och köra London by night. men jaja, det är bara att köra på extraenergin. Haha. Den som jag inte kommer att ha alltså ;) Nej men det kommer att bli underbart. fantastiskt. magiskt. Jag saknar ju min Lisa! <3

Annars då? Jag kramade hejdå på mina vänner idag, som om jag skulle vara borta i flera veckor. Mina vännor är söta :) och så har jag egentligen fått massor av beställningar, haha. men det är bara en som kommer få något, eller få och få, han får minsann betala sina egna skor den där pojken jag har :) <3
    Honom kommer jag förövrigt sakna jättemycket ju,.. Får ta och kila ut till honom på söndagkväll tror jag. Inte för att han vet om det eller så, men det får han minsann ta sig tid med :D

Nej, nu får jag minsann ta tag i att kolla igenom min packning.. för snart åker vi! :D åh, lyckliga jag. Men jag kommer inte vara lugn i magen förrän jag står på engelsk mark, på heathrow. DÅ, vet jag att jag har lyckats. jaja. Hejdå på er, och ta hand om er och ha så bra här hemma, för jag kommer ha det alldeles underbart! <3


Salem al Fakir - Berns - 8 maj 2010


snälla snälla snälla?

lilla söta askmoln. håll dig borta från sverige och england i ynka 38 timmar och 48 minuter.

sen kan du få invadera hela sommaren lång ifall du vill.
bara vänta i några få timmar. snälla?


Juste, idol-uttagningen var vi också med i!

bara ett infall sådär när vi såg kön utanför. liksom en kul grej där på dagen när vi inte hade något annat för oss. haha.


Salem på Berns 8 Maj

underbart, är bara förnamnet.
jag blev nykär, hoppade som på små moln efter konserten.
inte bara för att han är galet mcyket sötare i verkliga livet,
utan för att hans musik blir 1000 gånger bättre live.
allt blir så mycket bättre. Magiskt.


underbara underbara Salem.

och tack frida för en UNDERBAR helg. <3

Stockholm, se upp...

... för snart kommer vi.

Jag och Frida.
och Salem.

med regn hela helgen.
en hostande sofie.

det kommer bli bra.
riktigt jävla bra.

jag är astaggad.
så NU KÖR VI :D

jag taggar med salem i högtalarna resten av eftermiddagen.


och jag kan inte hjälpa att tycka att han är snygg.
åtminstone riktigt riktigt söt. mmh. jag är så taggad att jag knappt kan sitta still.


packa

japp, det är vad jag borde göra nu. problemet är bara. VAD jag ska packa? Det ska visst regna mest hela helgen. Så gummistövlar, sån där paraplyhatt som lasse berghagen hade förut, och regnkläder. vilken syn det hade varit :D



Det kommer att bli bra. Riktigt bra!
 När jag väl har kommit på vad jag ska packa ner vill säga ;)

alla mina älsklingar. utan inbördes ordning.

jag visste att jag skulle få skit för det dära inlägget, och även för det andra. så här kommer dem, de bästa av de bästa.



bättre än såhär går inte. <3

min tredje älskling <3


(bilduppladdningen strulade, så jag fick tyvärr inte upp den bilden som jag ville ha. tusan. men johanna kan skratta sig lycklig ;) eller heter det skatta sig lycklig...? )

...

okej, nu har jag dåligt samvete och ont i magen.
jag har läst igenom min historiaredovisning ett par gånger, iallafall något positivt. men matteböckerna... de ligger fortfarade orörda i väskan...
huu vad dålig jag är. jag får väl satsa på ett vg i matteD dårå...
jag vill ju självklart ha högre, men jag orkar inte, och känner att jag inte har den kapaciteten. Inte kapaciteten för att klara av den nivån... Jaja. det får väl bli så. Jag är trött på det mesta som gäller skolan nu faktiskt. Det är inte särskilt mycket jag tar seriöst just nu.. Jag orkar inte. Jag tror inte att jag kan få mvg i något den här terminen.. Eller jo kanske, det är ett par kanske tillsammans med tur... Tillexempel, svenskan ifall nationella har gått bra. histora ifall jag sätter de här två sista grejerna, matten ifall jag sätter båda proven (inte så stor sannolikhet dock...), gympan ifall hon tycker att fyslabbarna är bra.. italienska ifall jag fortsätter att vara glad och positiv typ ;) haha. ja men som sagt. alla är kanske. så ett eller två kan man ju kanske hoppas på. Jaja. det ordnar sig nog... jag är nog nöjd med vg i det mesta. eller egentligen inte, men det är som sagt inte så mycket att göra åt när man inte har någon ork kvar...

L&S

Nu är det fan inte lång tid kvar..
9 dagar. 9 ynkliga dagar kvar innan jag får träffa min lisa.
Underbart.


lycka! <3

seeg.

varför är jag dum i huvudet och bara ligger här i sängen och inte gör ett skit?
Jag har kanske historiaredovisning imorrn, jag har matteprov på onsdag, och kan jag något av det? Nej,. Pluggar jag? nope. är man dum eller är man dum? jag skyller på att jag har ont i huvudet, är småsjuk och fortfarande tror att det är helg... Kanske borde plugga lite nu innan top model och svenska hollywoodfruar... Men det kommer sluta i att jag sitter kvar här, lyssnar på salem, kollar Facebook. Dricker min halvgoda, men nyttiga smoothie. Jag kommer äta lite mat, och vipps så är klockan 20.00 och det är dags att slå på tvn. eller ja, det är bra program redan 17.55. fuck. hur ska man någonsin kunna göra något vettigt när det bara är bra saker på tvn, och när det känns som om det redan är lov.. faan.

juste, jag var vid röntgen idag också. woops sa det, så var jag klar på noll och ingenting. svaren får jag inte förrän om någon vecka...

Liten kalender för tiden framöver:
5/5 - matteprov
6/5 - plut
7/5 - nationella
8/5 - salem
12-15/5 - London
20/5 - nationella
21/5 - friluftsdag
22-23/5 - sthlm och bröllop
15/6 - SOMMARLOV
22/5 - Lisa kommer hem!
2/6 - salem
19/8 - Barcelona.


fullt upp. men det mesta är ju braiga saker. :)

Mina två älsklingar ♥


NSFJL

titta vad jag hittade. typ huur länge sen? :D

vi var så smååå. <3

Valborg.

Nej, vi såg aldrig på någon eld, vi gjorde en egen. Liten, men ack så vacker ;)

Jag och Johanna överlät den svåra matlagningen åt Nicole och Frida

Jag och johanna däremot, tog hand om den MYCKET komplicerade couscousen.


ja, det var en mycket bra valborg. En sak som saknades för att den skulle bli perfekt. Vår älskade Lisa.

Jag hatar söndagar.

Det är då allt börjar gå upp för en att man inte har helg i evigheter, att man faktiskt kommer tillbaka till skolan såsmåningom... Att man faktiskt har en hel del att göra. Som en historiaredovisning, som att få mvg på ett matteprov (fyfan, det är nog bara att be till gudarna, hoppas, och hålla tummarna. för faan, jag kan inte. det är typ skitsvårt ju...) ett par nationella, tråkiga lektioner, krav och press. tidsbrist och ja vad fan allt som det är... jaja. Det ordnar sig nog. Efter den här veckan så är det nog lugnt, om man bortser ifrån matte-nationella som är kvar. Jag hatar även att man inte får göra vad man vill, man är tvingad till att följa tiderna, vara i tid på rätt plats och ha med sig rätt saker och göra rätt grejor. aaah.

något positivt är att jag äntligen ska få röntga mitt knä imorrn. yeey.


Helg.

I fredags, alltså valborg, blev en chillkväll hemma hos frida med mina älskade NSFJ. Supermysigt och välbehövligt! Verkligen. <3

Elias kom hem till mig på natten och var här hela lördagen, supermysigt! Det var meningen att jag skulle ut till stallet och rida och så, men min jäkla hosta satt stopp för det.. Så istället så hängde jag med hem till Själsö. Myyysigt. Sen blev det sängen ganska tidigt eftersom jag skulle upp till stallet och ha stalltjänst som idag.

Så idag är det stalltjänst på schemat. Och så blev det en liten mysig ridtur i follingbo med Johanna.