Guess?

HIT, ska antagligen jag åka helgen efter min födelsedag.
En liten hemlis än så länge,
och ska prata med mami fortast möjliga.
Någon som kan gissa vart det är? ;)

först hit,
sen hit,
och till sist, typ hit.


i like it, i like you.


hjärta.

Väldiciplinerad? Jajjamen!

Nu ni, jag ska gå upp åtta imorgon.. vet ni varför? Jo, jag hade tänkt att städa och läsa selma-boken. men liksom, STÄDA! haha, crazy. Ja så jag går upp åtta, men har sovmorgon till kvart i tolv. Fasiken vad duktig jag är! Då tänker jag ta en lång-frukost också, myys. Blir det tid över så ska jag göra ett test-teoriprov också!
   Efter skolan så ska jag krama på min pojkvän i några timmar.


Och vet ni vad jag också ska göra någon dag? införskaffa mig 7-8 småhyllor. och då menar jag SMÅhyllor. det skulle bli asnajs. det tror jag faktiskt. och se lite stilrenare ut faktiskt, och mindre rörigt.
    Och en till grej, jag vill köpa en stor, bred men tunn garderob, där jag skulle få plats med ALLT. klänningar, jackor, byxor, underkläder, tröjor, skor, ALLT. Det hade vart skitsnyggt i mitt rum. om det hade fått plats... Jag ska klura på det där. Jag vill iallafall förnya mitt rum lite, och en skitsnygg stor garderob hade verkligen inte suttit fel.. :)

DET kanske jag ska önska mig när jag fyller år? hmm. ska hitta en snygg först bara :)

Mina älskade converse.

Jag hade på mig mina converse i torsdags på sävefesten, och nu är dom inte vinte längre. KATASTROF!!!! de är snarare bruna, eller som johanna beskrev sina egna, LILA. Typ sjukt. Så jag tvättade dem förut, i 30grader, och de såg precis lika dana ut, iofs hade jag dem i såna dära tvättpåsar.. Men ja, nu tvättar jag dem igen, i 40 grader och utan tvättpåsar. HÅLL TUMMARNA!!! Annars får jag helt enkelt införskaffa mig ett par nya tills våren...

Testprov.

Nu har jag gjort mitt första testprov inför körkortet. 57/70 helt okej för att vara först-första gången. faktiskt. Plus att vissa bilder är helt otydliga, så att man fattar nada. Menmen. Så plugga lite till nu, sen ut och köra med pappa, och sen tillbaka till datorn för att göra ett till. Imorrn tror jag att jag kilar till bilskolan efter skolan och gör ett test också., liksom, varför inte?

Nej nu ska det ner en macka i magen, sedan är det tagga bilen. och bara 41 dagar kvar tills jag fyller 18, fantastiskt. haha, noot. jaja.

Kan det aldrig sluta snöa på den här jävla ön?!

AAAAH, jag blir galen! Jag kollade just ut igenom fönstret, och vad såg jag..? JO, det snöade, massor, IGEEEEN. JAG VIIILLL INTEEEE. slutaslutaslutasluta. Jag vill ju få på mig vårjackor, gladiatorsandaler, bara ben, fräknisar, utan massa tjocka vinterkläder. uscha. jag orkar inte. Nu blev jag deprimerad. Jag vill lägga mig under täcket och gömma mig tills snön har försvunnit och inte vakna upp förrän det är löv på träden det är minst 15 grader, sol och fågelkvitter. Jag vill kunna ha på mig mina klackisar, för alla har öppen tå, och kan jag ha på mig dem nu? nää inte direkt va.


Mina nya favorituttryck:

GAAAAAH!

GALET

PSYKAT


jajjamen, ni som inte har förstått det ännu, jag har jättetråkigt!

TRÅÅÅÅÅK. så nu ska jag berätta för er om mina framtidsplaner. Alltså inget djupt, bara resten av kvällen och morgondagen typ. Får se vad jag kommer på under tiden jag skriver.. Jag är helt störigt trött nu, så jag blir nog inte så långvarig ikväll, så jag får nog bli kompis med min kudde ganska snart. Ögonen går ju i kors allaredan. Så jag ska väl prata med Lisa tills hon kilar iväg, sen ska jag kanske ringa till min älskling en stund. Jag saaaaaknar honom!! Ja, och sedan blir det definitivt sängen.

Imorrn ska jag sova så länge jag behöver, alltså till jag vaknar utav mig själv. Oavsett om jag vaknar vid 10 eller framåt ett gör ingenting, bara jag får vakna själv, för då är man ju utvilad. Sen ska jag köra bil med pappsen mitt på dagen någon gång, innan vi ska hämta mamma vid båten. Asså, jag vill faktiskt börja kunna köra snart, jag blir trött på att vara dålig. blää. jaja, det ordnar sig väl. Imorrn hade jag även tänkt att läsa ut körkortsboken, selma-boken, och sen göra ett sånt dära test-teoriprovgrejja. ja, ni fattar. Sen ska jag ju försöka hinna ut till stallet och rida också. aaaah, hur ska jag hinna med mitt liv egentligen..?

Jag saknar Elias förresten..

Och nu är jag tröööööööööött, typ sådär att man har ont i huvudet. blää. Nej nu säger jag nog snart godnatt för mig. godnatt.


pulka med NV08B. greaaaaat.


förresten, jag köpte dem.

Jag köpte skorna i torsdags för er som inte har förstått det, och det var dem på den första bilderna med nitarna. Och jag älskar dem, JAG FRYSER INTE OM FOTISARNA!!!!

jag gillar störtsköna bilder.


Mot stallet!

nu: hoppa in i bilen och köra till stallet. får se om jag kommer fram levande. jag är göööööör-trött, som man säger i göteborg. och även här på gotland. haha. ;) nej men jag kommer hem om en stund igen, då ska jag bara vara med pappsen min. För mami är ju inte hemma nu i helgen. jaja. nu kilar jag. svejs.


mhmm - i like it.

Upptagen.


Nu är jag hemma en sväng och segar mellan lunchen och eftermiddagen på stalltjänsten. Och ja, jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen på sistone. Men det är sånt som händer. För i tisdagskväll var det ridlektion och lite plugg för gympa, onsdag elias, torsdag elias och FEEST, igår NSFJ-kväll hos johanna, och sov halva dagen. Idag stalltjänst. ja, fullt upp alltså. Och torsdagskvällen var grym, jag hade verkligen sinnessjukt kul. hahha. LOOOVE IT. Men jag är fortfarande gaaalet trött. har inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna. men jaja.


She is a maniac.


Boots.

Nu tänker jag köpa skor, jag har tröttnat på att frysa ihjääääl i mina converse. därför kollar jag på lite alternativ, men som vanligt har jag ingen aning om vad jag vill ha, men har iallafall hittat två... tror faktiskt att jag ska kila in till stan och införskaffa de första paret snart... väntar nog på studiebidraget först, så efter helgen. men jag slår vad om att snön kommer försvinna så fort jag har köpt ett par bättre skor. haha. typiskt. men hörrni, vad säger ni?



så ja, jag är ganska taggad på de första faktiskt. men nu mår jag inge vidare.. så nu tänker jag ta och bli bästa vän med min kudde. natti.

Snökaos på ön Gotland...

haha det är nog bara förnamnet , eller något.. Snökaos.. Elias var här nyss, typ olagligt mysigt var det idag.. gaaah. Men iallafall, sen så när han skulle cykla till ishallen, så insåg vi att det var... trummvirvel... SNÖKAOS! Så pappsen skjutsade upp honom dit (=glaaaad pojkvän), och sen när vi skulle in i garaget så var vi tvungna att skotta massa, för hjulen bara spinnade, och bilden gled bara åt sidorna. gaalet. och det som jag och elias skottade upp för typ 1 ½ timme sen är i stort sätt igensnöat..

imorrn är det alltså en sävefest att tagga till. Då funderar jag ju genast på vad man ska hitta på att ta på sig för kläder.. Eftersom det är så mycket snö och så, så tar jag nog converse på fötterna. Sotade ögon blir det nog också. Men annars... paljett-tights + klänningen i gympadräkt-material. Eller... skinntights + paljettklänning. hmm. jag får nog fundera på den... eller så kanske den nyaste klänningen med fin rygg... jag veet inte. någon som har något förslag? Och så är det ju det där eviga tjatet om förfest. Ja någonstans hamnar man ju oftast, men frågan är vart.. jaja, det ordnar sig :D förhoppningsvis.

Jobbigt.

Fyfan, sånt här är så jobbigt. Verkligen jättejobbigt. Hela tiden en jättestor saknad, en jobbig känsla i magen. Men jag står ut, och tar vara på den tiden som finns över till oss. Jag älskar dig så jävla mycket. Jag måste nog ändå vara den lyckligaste männsikan i världen. Du är den finaste som finns,
jag älskar dig.


gaaaah.

jag kan ingenting till gympaprovet imorrn, men jag får väl skylla mig själv helt enkelt.. typ. men jag haar inte orkat, eller haft tid. Men man kan ju hoppas ¨på att det blir ett lätt prov så att jag klarar det med hyfsat betyg. jaja nu är det iallafall paradise, snart slut iofs. men gaaaaaalet bra är det iallafall. eller ja, vissa delar.

hmm, kanske ska läsa igenom gympan en gång till efter paradise, sen ska jag soooova. galet trött.


förresten är jag sämst på att köra bil, även att det faktiskt, tro det eller ej, blir bättre och bättre.

jag ser fram emot imorrn, då jag får vara med min älskling

och jag ser fram emot nsfj-kvällen på freedag!

test - sotade ögon

jag var ju tvungen att kolla ifall den dära ögonskuggan var något att ha. så jag följde instruktionerna och testade med att kladda på lite slarvigt. och joo, om man gör det lite mer noggrannare, inte ha gammalt avflagnat smink under ögat, lite kajal och såna grejer, och har en lite smalare grej att ta på det som ska vara under ögonen, så tror jag att det kan bli helt okej. det är nog bara väldigt ovant.

äcklig bild, jag vet.


spara? vad är det för något?

Idag fick jag min lön. YEEY. Sen gick jag även på stan med mig själv efter skolan, var tvungen att inhandla lite smink och grejer. Men jag fick med mig hem betydligt mer saker än planerat. Jaja, jag antar att jag behövde det lite grann. (visst sa jag tillomed häromdagen att jag skulle tröstköpa lite grunkor bara för att jag inte kunde följa med karro och folk ut på krogen på fredag? det tror nämligen jag. haha). ja iallafall, för er som är intresserade, så köpte jag en mascara - Lash Stiletto, glittereyeliner, metallicögonskugga i silver, 4-stegsögonskugga, hårspray, tights - med skinnliknande upp till över halva låret - jäkligt snygga på faktiskt, Kenza partybag - äääntligeeen - haha. och så en super-passare. haha. ja det var väl allt. Och ja, allt som allt gick det på 1200. Men jag kände att jag behövde det.
    För er som oroar er, självklart går resten av min lön oavkortat till mitt körkort. Så nu har jag mer pengar på mitt kort än jag någonsin har haft tror jag... känns bra i magen. Jag tror faktiskt tillomed att det kommer bli pengar över efter att jag har betalat allt som hör körkortet till. och DET om något känns riktigt bra i magen. Så blir det party för resten av pengarna då ;) hahahah.

Nej men jag funderade på det.. jag tror att jag ska spara hela (?) studiebidraget som kommer i februari för att kunna bara festa loss på min b-day. det hade vart jäkligt najs. om inte allt går åt då, hope not, så tar jag slut på resten sisådär två veckor senare när karro kommer hem från thailand och det blir utgång med henne och så. Så mars, blir en braaaa månad, men en väldigt fattig månad. Men det är sånt som hör till. hah.

Nej nu måste jag nästa sätta fart med plugget. ska läsa 5 kapitel tills imorrn + frågor. Sen skulle det ju vara bra om jag hann läsa något på idrotten också, har ju prov på det på onsdag... men ja, jag har ju pluggat in allt till dem proven tidigare. det är ju faktiskt inte särskilt svårt. ganska logiskt också. Sen har jag engelska-test på torsdag. men det är inte så mycket att förbereda sig på, möjligtvis tänka igenom ett bra svar på de tre frågorna som vi har fått. så ja. det ordnar sig alltid.    Det ska bli mitt nya motto. det ordnar sig alltid.

och vad ska man önska sig i födelsedagspresent då? inte den bleeekaste. joo, bilen som jag skrev om tidigare, men grattis att någon tänker köpa den åt mig... och sen så önskar jag mig nog en platt-tv också. en lagom stor, och absolut ingen liten. sen önskar jag mig pengar och åter pengar! pengar i mängder. tror jag. jag veeeeeeeeeeet inte.

jag tycker om mina vännor!

jag måste bara säga att jag är en sån där person som föredrar att ha få vänner, men helt underbara, jättenära vänner. Än typ hur många som helst, och inte ha någon som man kan prata med absolut allt med. Det hade ju bara varit hemskt.
    Jag känner nu att visst jag har många vänner, det kan jag verkligen inte förneka, och alla är jättefina allihopa. Men sen har jag 5 stycken som står ut från mängden. (Jag vet att man aldrig ska nämna namn. men det skiter jag i. ni hör alldeles för sällan hur mycket ni betyder för mig.) iallafall, mina fem. mina bästa. Karolina Ahlsten, Johanna Danielsson, Lisa Wahlby, Frida Andersson, Nicole Keinprecht. (och hörrni, INGEN ORDNING PÅ DETTA. ni är bäst allihopa i vilken ordning som helst, upp och ner bak och fram. jajamen). Det är ni jag kan prata med allt om, det finns ingenting som ni inte får veta, bara ni frågar såklart. Och så har vi oss fem. NSFJL. Tillsammans är vi oslagbara. Tillsammans kan vi göra allt. Tillsammans blir allt så lätt. Jag saknar oss. helt stööörigt mycket. Och Karro, hon och jag tillsammans, då kan allt hända, verkligen vaaad som helst.
    Nej hörreni. Ni är underbara, och snälla, se till att vi aldrigaldrigaldrigaldrigaldrig skiljs ifrån varandra. Försvinner en av er, försvinner en bit utav mig.




Två stora påsar.

Det blev två stora påsar med kläder som fick lämna min garderob idag. Det kändes lite jobbigt i magen, men det var ändå bra, för jag använder dom ändå aldrig så. Så nu finns det lite plats för nya kläder!!! YEEY. haha.

nu ska jag göra mig i ordning för att kila till johanna. mys!

Kladdkakan i ugnen.

nu är kladdkakan i ugnen, och jag ska nu börja med utrensning ur garderoben. Men innan så bytte jag bakrundsbild på datorn och fick en enorm saknad. Sommaren 2009 med NSFJL, helt jävla oslagbar. Jag älskar er, och saknar oss! Sommaren 2010 kommer att toppa allt.


nuvarande bakrundsbild på datorn <3

Jag kom på det!!!

Först ska jag baka, sen ska jag rensa ur min garderob!!!!!! jag får knappt igen mina byrålådor längre för att både byx-lådan och tjocktröjs-lådan typ svämmar över. så det behövs att göra. och om jag blir klar med det, så får jag läsa lite tror jag :)

bil

jag borde övningsköra. men papi är inte hemma,så det sket sig också. jag tycker också att min älskling ska komma hem från fastlandet. och nu tänker jag gå ner och baka något. kladdkaka? jatack!

idag?

jadu vad händer idag? iiingeeentiiiing. tråkdag. blääää.. nu ska jag baka något tror jag, bara därför att. och så är det sävefest nästa vecka på gute, men är jag taggad? inte alls faktiskt. jag vill mycket hellre följa med karro på fredagen... -.- varför fyller jag inte år tidigare för..? blää. därför ska jag en sväng förbi stan imorrn och tröstköpa något skojjigt. sådetså.

jag vet vad jag vill göra idag. se Avatar. men den finns ju inte ute på dvd ännu. så det skiter sig ju..

im in loooooove

åååh, jag vill också leva i en paradisvärld, med lysande blommor, flygande varelser som förstår vad man tänker, underbar atmosfär, och bara sådär allmänt underbart. jaaa jag har blivit helt kär i avatar, och neeej jag hade inte haft något emot att flytta in hos dem. och så skulle jag vilja vara där det finns träd som kan höra ens önskningar och drömmar. jag vill tillomed vara stor och vara blå. jag vill jag vill jag vill. allt var ju så fridfullt. (eller ja, förutom där jag grät för att jag var så jäkla förbannad. hehe)
   
kvällen har förövrigt varit hemskt mysig. När jag kom hem från skolan så somnade jag nästan direkt, och vaknade inte upp förrän min pojk väckte mig med en puss på kinden. myyys! lite senare så gjorde vi pannkakor med sylt och glass, innan vi var tvunga att skynda iväg för att möta upp Karro och Tom på coop för att köpa lite biogodis. Sedan så var det avatar för hela slanten. och jag kan inte säga mer än att... im in looooove!! och att det var den bäääästa filmen på mycket mycket mycket länge!

imorrn blir det antagligen inget stall för min del, har fortfarande jätteont i mitt ben/knä. så jag får vila upp det en dag till så är det bara tillbaka upp i sadeln (haha) på söndag. Då det även är stalltjänst.



Jake Sulley&Neytiri. Jag säger bara släng er i väggen Jack&Rose, Bella&Edward, Noah&Allie, Danny&Sandy, ja ni fattar poängen.


AVATAR

Imorrn blir det biomys med Elias, Karro och Tom. typ galet mysigt. Det var nog allt jag ville säga.


Bilen, och noll plugg.

idag var det lugn dag i skolan. NOOOT. det var en skratt och mobba alla du kan-dag. hahah, typ skrattkramp i magen flera gånger om. men herregud vad kul vi hade :D. haha. galeet. sen när jag kom hem så körde jag och pappa en stund. haha, jag är verkligen jättedålig!! att jag ska kunna ta körkort någonsin är ju ett mirakel. haha. ja men mitt största mål är att kunna parkera. haha, fysatan, sämre än mig går nog inte. HAHA. gaalet. jaja.

och sen, så har jag ingeeet plugg. UNDERBART.

är du dum på riktigt eller?

det kan man fråga sig. säger man så? nej. även om man är arg, känner sig sviken och utelämnad? nej. säger man så om man är ledsen? nej nej och åter nej. har du ingen jävla skam i kroppen?! jag skäms!

det var fan nära.

hade jag vart ett år yngre så hade jag inte haft något sommarjobb i sommar. hade jag vart 5 månader yngre, hade jag inte heller haft något sommarjobb. Ni anar inte vad glad jag är för att vara född tidigt på året. för tydligen har posten blivit mongo, så de har en policy att de inte har arbetare yngre än 18. så puuuh säger jag bara. Så mitt bästa sommarjobb någonsin har jag fortfarande kvar, med nöd och näppe.

AAAJ.

Jag har ont i mitt ben. (inget mot dig nu ellen.) iallafall, så var klassen och åkte pulka idag, så fick vi för oss att åka typ massor med människor på bara några få madrasser ner för den brantaste biten på ett stort gupp. alla flöööög åt skogen. ellen fick en fot i huvudet (vi kom fram till att det var nicoles, haha) sen så landade, efter flygningen efter guppet, ellen på mitt ben. benet med det onda knät. ajaj! så nu är det svullet, gör apa-ont och jag haltar när jag går,. haha. attans.

sen så har jag varit med Elias hela eftermiddagen. det har varit jättemysigt, helt galet mycket skratt, massor av mys och matlagning. gaah, tänk vad länge det har varit vi nu. helt galet underbart. jag älskar dig! <3

18års-present? JA TACK!

idag när jag och pappa var ute och körde, så var vi och tankade utanför bilcity, och vad tror ni jag ser där? jo min artonårspresent. men pappa bara skrattade åt mig. ingen sån lär stå inslagen här utanför på min födelsedag iallafall... men man kan ju hoppas.



men den på bilcity var mörkblå. typ 1000 ggr snyggare! :D

Så kan det gå.

Jag satte mig i sängen, satte igån coldplay i högtalarna, och tänkte plugga fysik. men gissa vart jag hamnade?? jag lovar, ingen gissade rätt på den. Jag hamnade i körkortsboken. När jag insåg det så trodde jag att jag hade blivit sjuk. Liksom VAH!? samma VAH-känsla fick jag förut när jag var borta på körskolan också. för jag kom dit för att beställa halkkörning och riskettan, och även införskaffa mig en körkortsbok. Men vet ni vad jag kom hem med? riskettan beställd, en körkortsbok, OCH körlektioner, två i veckan från och med februari fram tills i mitten av mars. "inte ska du vänta ända tills sommaren med ditt körkort heller, du fyller ju år i mars. så strax därefter ska vi väl kunna ordna att du får ett." lät det från monica. så ja, varför inte sa jag. Haha. ja det känns bra i magen.

det kändes så bra i magen för att jag tillslut hade kommit igång med skiten, så att jag tillomed har en lugn känsa i magen inför morgondagens fysikprov. jag känner bara att "det finns inte så mycket mera att plugga på, så vafaan, körkortet låter roligare än kraft och rörelse." Därför tänker jag skita i att läsa kapitlerna, faktiskt, sen tänker jag kanske kolla igenom formlerna en snabbis i pauserna på paradise ikväll. Ananrs tänker jag roa mig med körkortsboken.

abbiamo ascoltato! eller något.

jag vill.

jag är hemskt festsugen.
och vill vara såhär glad:


Nu ska jag ta mig i kragen när det gäller det där satans körkortet.

imorrn ska jag och pappa ut och köra igen, jag ska verkligen försöka köra så ofta jag kan nu. desto mer desto bättre. Sedan på måndag ska jag förvi och beställa halkkörning, köpa en teoribok (eller körkortsbok kanske det heter. jaja) , boka tid (eller vad man gör) till riskettan och såna där grejer. nu ska det bli fart på grejerna hade jag tänkt. och hörrni som håller på med det här nu. vad är det mer man ska göra för grejor innan man får ta körkortet? uppskattar lite hjälp här så jag vet vad jag ska komma ihåg att beställa tid till och såna grejer. thaaaaanks! :)

så se upp imorrn, för då kommer jag vara ute på vägarna ;) haha.

Hungrig, smart(HAHA), och slut i huvudet.

Nu har jag blivit hungrig igen, jag åt mat för typ 1,5timme sen. lyckat. men jag är sugen på något gott. Undrar vad man kan hitta på för något kul... det lär sluta med att jag inte äter något alls istället. det enda jag är sugen på för tillfället är semlor och pepparkakshus. som tur är får jag det sistnämnda imorrn efter skolan! men nu.. har jag ingen aning. har noll fantasi. chokladpudding kanske?

Och smart är jag också. haha, eller inte. nej, smart är jag inte. Men jag känner mig lite halvbra faktiskt. För jag pluggar fysik, även att datorn står precis bredvid mig och lockar med både det ena och andra som är så mycket roligare än fysik. (okej, undantag nu då) Men det mest fantastiska är ju iallafall att jag klarar en massa uppgifter i fysikboken. FANTASTISKT.

slut i huvudet säger ju sig självt. så som jag ligger i. jag är ibland förundrad över mig själv. pluggar och pluggar och pluggar, för att få vad? joo bokstäver. sjukt. och idag har jag varit bra när det gäller plugg. varning! nu kommer om plugg. så sluta läsa om ni inte vill läsa skit. idag på matten ränkade jag tillomed av nästa veckas planering, och jag fattar, och det är skitkul, jag har kört biil, jag har skickat in min engelska, läst klart och gjort klart svenska frågor, och nu sitter jag och räknar fysik fysik fysik. jajamen. ibland så har man sina stunder. ibland.


faan vad kul vi hade. och faan vad vi ägde. jag saknar er <3


jag vill gärna ha applåder nu faktiskt.

vet ni vad jag har gjort nu? jo antagligen, eftersom jag har tjatat om det hela dagen idag OCH igår. jag har kört bil. och vet ni vad? jag fick bara ETT motorstopp, och så gick det hur bra som helst, ÄVEN att det är snö och halt, och sen så gjorde jag ingen kör-alldeles-för-snabbt-och-hinner-inte-med-att-göra-ett-skit-sväng. inte en endaste. jag är typ stolt över mig själv.

i-landsproblem.

jag har glömt miniräknaren i skolan, så jag måste använda mig utav kalkylatorn på datorn. daaamp.

kolla håret, kolla fräknarna!

hemskt hemsk bild, men ja. kolla!

dåligt samvete.

jag har dåligt samvete för mycket just nu. allt som rör körkortet har jag dåligt samvete över. varför har jag inte kört mer, tränat mer, och legat i så jag skulle kunna köra nu när det är snö, och sedan ta det strax efter att jag har fyllt år? nää det gick ju inte för sig.... därför bestämde jag med pappsen idag att vi ska ut och köra lite på torsdag, inte ute på vägarna eftersom jag är sämst och det är halt. ja ni fattar grejen. men typ ut på någon parkering, eller kanske området på p18... jaja vi får se hur det blir, för köra tänker jag göra iallafall nu, även om jag kanske inte kan köra på vägarna riktigt ännu, men jag måste förifan lära mig snart. annars kommer jag aldrig lära mig det.

Duktig sofie.

Nu har jag varit duktig, eller ja, lite grann iallafall. Jag har gjort ett par uppgifter på fysiken och skrivit klart engelskan. och nu är fysiken helt sjukt för tråkig för att jag över huvud taget ska orka engagera mig något mer. så vart hamnar jag? jo här. typiskt mig. fast egentligen borde jag göra en sammanfattning på orden man ska kunna till provet också. aaah. men nu är jag ju egentligen ute i hemskt god tid. fysikprovet är inte förrän nästa tisdag. alltså en hel jävla vecka dit. men eftersom jag fattar naaaadaaaa så får det helt enkelt bli såhär. hemskt men sant. (det är nog första gången jag måste verkligen plugga ordentligt för att fatta och första gången jag känner mig helt hjälplös inför ett prov... förhoppningsvis ändras det närmare provet..) jag har iallafall skrivit ihop formler som man bör kunna.att jag överhuvudtaget har börjat redan nu med att plugga är fan ett mirakel. jajamen.

imorrn tänker jag ju inte plugga iallafall. för då är det mys på schemat tillsammans med Elias. Då ska det minsann inte vara en massa plugg i vägen inte. något som faktiskt är synd, men samtidigt tur, är att jag och elias aldrig kom iväg för att åka skriskor tillsammans på lovet. kanske ska försöka satsa på det nu i helgen om han är hemma.. de har ju naturis (HAHAHA; NATURIS) , jag menar självklart natur-is, där ute vid själsö någonstans. men det hade ju iallafall vart stört kul, eftersom jag är stört dålig. haha.


jag vill iväg, nuuu.
JAG VET VAD JAG ÖNSKAR MIG I 18ÅRS PRESENT!
EN RESA UTOMLANDS, TILL ETT VARMT OCH UNDERBART LAND!

Ta sig i kragen! SJÄLVDISCIPLIN!

fysik och matte var det. inte kroatien och turkiet bilder. åh. jag vill utomlands, jag vill bli bruuun, jag vill bli superblond, och jag vill få mina tusen biljoner fräknar!! åååh. juste. plugg var det.


jag saknar allt, allt från de vegitariska pirayorna som man inte skulle bada vid till alla galenskaper långt in på natten till de enorma skrattattackerna till den eländiga AC'n. ja underbart var det.


mina vännor är sega.

nu har jag just skrivit ett referat på sisådär 230 ord. på ca en halvtimme. tänk att det går att göra grejer fort, bara man måste. kanske ska försöka satsa på att göra så när jag kommer hem också? nja. vi får se. haha. nu sitter jag här och försöker fördriva tiden medans jag väntar på att nicole ellen och ellen ska bli klara med sina referat så att jag kan få gå och äta lunch någon gång. aah. jag är hungrig, och det är pannkakor. kanske dags att jaga på dem lite, för vi slutar trots allt om 5 minuter,. och då ska det vara klart. mitt referat är förövrigt sääämst. men det är sånt som händer. så är det bara.

jag saknar min älskling.. <3

Jag arton? pffh, du måste skoja!

jag upptäckte just en sjuk grej. och ja, minst hälften av er som läser här är äldre än mig, så jaa jag vet att ni fyller år innan mig, eller redan har fyllt. MEN jag fyller arton om 61 dagar. det är typ sjuuuukt. jag arton. det går liksom inte ihop. det var ju inte länge sen jag slutade dagis ju. jag kommer ihåg det som om det var igår. men uppenbarligen har det gått låååång tid.. ja men det blir väl en upplevelse det också. arton. det betyder krogen och körkort, myndig och... fri? ja jag vet inte. gammal blir jag ju iallfall.  plus att alla säger att de redan vet vad de ska ge mig när jag fyller år. hallå? jag vet ju inte ens vad jag önskar mig ju! haha.
ser ni minimänniskan i vit klänning? det är jag. faktiskt. (iofs är jag ganska avslöjad på hårfärgen..) men det var ju lääänge sen. men den dagen kommer jag ju också ihåg. och vad kan jag ha vart där? 5? gaaalet.

åldersnojja? jo jag tackar ja.

snabbisinlägg

nu ska jag snart till stallet för något hemskt äckelmöte. jaja, vad gör jag inte för min johanna då? :)

jag har skrivit klart halva min engelskauppsats, tummen upp för mig.

idag började vi med matteD, superkul! även att jag inte riktigt fattar. jaja, det ordnar sig snart. det är ju trots allt bara första lektionen.

jag hatar fysik, men det nya vi ska lära oss är, tack gud, lättare än det andra. lite mera logiskt liksom.

imorrn är det ridlektion. yeey!

imorrn är det även mer plugg som står på schemat - fysik & matte.

på onsdag får jag vara med min älskling igen. underbart. och nu måste jag cykla, för nu börjar jag få bråttom.

ARG.

vem fan säger något sådant egentligen? faaan vad arg jag blir. sköt ditt egna jävla liv istället.

Frances.




nu då?

Ska när som helst kila till stallet. då är det först möte, sen ska jag hinna rida en snabbis också. det blir antagligen något oseriöst inne, om det blir något överhuvudtaget.. jaja vi får se vi får se.

igår blev det en mysig tur ut i skogen med sara och alice. det var riktigt kul, haha! Sen så tog jag lite bilder på frances. :)

igår och idag har jag vart med elias, och bara myst. för han är ju så mysig! haha. men vi hyrde iallafall "the proposal", den var riktigt bra faktiskt. sen köpte vi nya chokladpuffar, och lite godis. ja mysigt var det iallafall.


och det här är nog något av det sötaste jag har sett :) <3

morgonrock <3

jag måste berätta en till grej. Idag när jag kom hem ifrån skolan så fick jag en morgonrock av pappsen. Helt underbart mysig. Jag tänker nog bo i den i fortsättningen! tack! marinblå är den också, och jättemjuk.

first day in school.

och den vart 2,5h. alldeles lagom första-dag om du frågar mig! Och så är det helg igen, underbart. och det där jag sa om matten och engelskan... jag har iallafall med det hem. men ja, jag tänker väääägra! :D


och en allmän grej! Alla ni som läser här och har två facebook sofiear, ta bort den som det inte har hänt något på, på typ tusen år. för den har jag NOLL tillgång till, och därför är den allmänt mongo. desto färre som har den sofie'n på FB desto bättre. THANKS! jag ber er tillomed på mina knän. HAHA.



liisa, jag saknar dig!!






Och juste!

Jag måste bara berätta hur glad jag blev förut!
Eller ja, för jag hade heelt ställt in mig på att ha stalltjänst i helgen, så när jag satt här hemma och la upp min plan inför helgen så skickade jag ett sms till joel och hörde om det var okej att jag tog natten på söndagen. Så får jag tillbaka något i stil med att: "ehh vaa? vi har ingen stalltjänst i helgen!!". Så nu har vi ju flyttat om i stalltänstarna, så jag har inte förrän om typ tre veckor. så jag blev glaaaaad!! ibland kan man bli glad för mindre! haha. men till stallet ska jag självklart ändå!

Världsrevolutionerande.

Nu när vardagen sakta men säkert är påväg tillbaka till vanliga spår, så tänkte jag att det kanske är dags med att ta upp det här med bloggandet igen. Ja, jag har varit riktigt dålig. Men eftersom loven är så korta, och går så sjukt fort så har jag lagt bloggandet, och datorn överhuvudtaget åt sidan. Jag har istället bara ägnat mig åt att vara ledig, och att för det mesta vara med min pojk. <333

ska jag göra en liiiten sammanfattning av lovet kanske. (jag lovar, jag ska göra den så kort som möjligt)
Från och med att jag fick lov och fram till julafton så jobbade jag varje dag, jobbigtjobbigt, men sååå värt det sen när lönen kommer!! Lisa kom även hem den 21a och mega-super-suprise för nicole och frida. underbart att få återse lisa-fisa igen! :D så varje dag, dvs 21,22,23e så ägnadejag så mycket tid till lisa som var möjligt. Sedan så kilade jag och familjen till stockholm för att fira jul. det blev en mysig, och fartfylld jul. massor med släkt och kusiner, mycket mellandagsrea, filmtittande, och sen även en heldag på stan med älskling, med massor av shopping, mysiga fikor (hur fan säger man det där egentligen? jaja, ni fattar.) Sen var det bara att kila tillbaka till Gotland igen.

Tillbaka på gotland så blev det heldagar med älsklingen fram till nyår, som även den spenderades tillsammans med honom. Först så åt vi tre-rätters hemma hos mig, MYS! sedan så kilade vi till Bodén. Framåt tolv så blev det hamnen, massa folk. almmänt kaos. sen tillbaka till hampus, och sen hem till mig. Nyårsdagen spenderades i sängen framför tvn tillsammans med pojken min. vi vaknade ju tre, så vad ska man göra liksom?

Sedan så lyckades jag faktiskt att ta mig till stallet två dagar. (faaaaaan vad dålig jag har känt mig!!! förlåt finastefinaste F <3) Sen så kilade jag ut till Karro i roma. weeeei, första gången där sen vi lärde känna varandra. grattis. så blev det massor med buss på en dag, och sen idag-dagen har spenderats ute på själsö vid älsklingen.

och imorrn är det alltså tillbaka till verkligheten. blääääääää. därför tänker jag (HAHA, tror jag på mig själv eller?) imorron efter skolan göra klart engelska och matte. (HAHA!) jaja, jag ska iallafall försöka börja,. men man kan faktiskt inte begära mer än att jag försöker. det har ju faktiskt vart loooov!!!


<3

Det här får sammanfatta typ allt.


finare än du finns inte. jag älskar dig!