Effektiv!

600 ord hittils på historian. bara sådär. varför började jag inte tidigare för? det här går ju asfort juh. galet. men nu har jag vart så bra och effektiv idag, så jag tar en paus för resten av kvällen. okej, jag kanske läser igenom gympan en gång innan jag sover, för att inte glömma bort den helt och hållet liksom.



nu ska jag istället tagga på att få träffa Daniel Radcliffe när jag är i england. den ni.


i'm looking forward to it, right lisa? :D


flow.

jag är fan inne i ett flow just nu, det var nog bra att gråta ut all frustration igår, och bara slänga ur mig en massa skit. Men idag, fasiken vad effektiv jag har varit. eller ja. vi blev klara med hela manuset till engelskaprjektet idag på bara någon timme, fan asbra tjejer! jag har skickat in mitt PM. jag har gjort klart fysiklabben, jag jobbade faktiskt på bra idag på matten också, så nu är jag med i spelet igen, skönt! Och nu har jag gjort allt förarbete till historian, så nu ska jag minsann börja skriva på den också :) jag vill helst skriva klart en hel del, så att jag skulle kunna skriva klart den helt imorrn (HAHA). jaja, önska kan man ju alltid. men det hade vart skönt!

och ni får stå ut med lite plugg-snack nu faktiskt. för bloggen är ju typ som terapi. haha., skriva av sig all skit. sen struntar jag faktiskt i ifall ni läser eller inte, det är i varjefall hemskt skönt att få ur sig allt. så det så.

nej. historia.

helvetes jävla skoljävel.

ni vill inte att man ska få ha en möjlighet att ha ett liv va? nej jag har förstått det... plugg från morgon till kväll nu fram till lovet. sen har jag väl förhoppningsvis (egentligen inte, men nu skiter jag faktiskt i att jag skulle behöva göra något...) helgen ledig där jag kan göra vad jag vill. sen har vi jävla äckelengelskaprojektet som vi ska göra hela måndagen och hela tisdagen på lovet. liksom PÅ LOOOVET! det är förfan looov! jaja, då ska det göras iallafall. och blir det inte klart då, så hoppar jag av skolan och gräver ner mig. bara så att ni vet. för sen måste jag ägna fler dagar åt att göra massa annat skitplugg som ska vara klart direkt efter lovet. fyfan vad jag hatar skolan. jag tänker inte plugga vidare, och jag tänker jobba på ica resten av mitt liv. nu ska jag ägna mig åt mitt såkallade liv. vilket innebär idrottsplugg. jag är så jävla trött på det här. hoppas skolan brinner upp.

stalker.

ditt lilla patetiska äckel.

nästan.

jag är nästan klar med mitt svenska-tal nu, och även PM-et. jag måste bara få ihop lite mera på talet, för just nu är det ungefär bara tre och en halv minut, och det ska vara fem. Så ja. lite till ska det vara, och när jag har fått till det lilla så ska jag bara lägga till lite utav det nya i PM-et. Så nu ska jag lägga undan svenskan, och plugga lite matte i en halvtimme innan det är säsongspremiär av top model.

jag orkar inte!!!

okej, nu håller jag på med mitt svenska-tal. jag har iallafall börjat. det är ju iallafall en början. men det är så in åt i helvete svårt att få ihop ett BRA tal på 5 minuter. det är ju förfan nationella, så då måste det ju bli bra också. inte bara ett helt vanligt tråkigt tal. faan. så det talmanuset borde jag iallafall skriva klart nu idag, lika så PM'et. Och så borde jag räkna ifatt lite matte, och plugga lite gympa.

imorrn så får jag råplugga idrott, typ.
onsdag blir det engelskaprojekt, och matte hela kvällen.
torsdag blir det lite engelskaprojekt, matte(om jag inte är ifatt vid det laget, vilket jag förhoppningsvis är..), och HISTORIA. för faaaan. kom igen! plus att jag antagligen, förhoppningsvis ska leka med elias här. aaah.

tänk om jag för en gång skull skulle kunna hålla mig till den här planeringen, så hade det ju varit skiitbra, för då hade jag bara haft historia och engelskaprojekt kvar på lovet... bläääh.

jag vet att jag klagar, men det får ni nog stå ut med ett tag till, många år framöver. för alltid finns det ju något att klaga över, eller hur? ;D haha.

en sak som jag inte klagar över är att italienskan är inställd imorrn, vilket innebär att jag har SOVMORGON. lovely. jaja. nu får jag allt ta tag i allt det här, desto fortare det är över, eller ja, klart, desto fortare kan jag ju bara chilla. ikväll är det ju top model och svenska hollywoodfruar. toppenkväll.

en kul grej.

haha, måste bara skriva en grej, förut när jag var ute vi Elias, så hade han tagit hem i princip alla hans hockeyskydd. så jag passade på att kolla in och småprova hans ben/knäskydd och armbådgsskydd. det var liksom allt jag vågade närma mig. haha. den dära för axlar/bröst och grejer som gör att de ser så gigantiskt stora ut, luktade för illa för att jag ens skulle våga peta på den, lika så hanskarna. huuu. hanskarna är värst.
   och, HAHAHA, vet ni att de har typ som en sparkdräkt på sig under alla grejer? HAHAHA,. helt gaaaaaalet roligt. jag dog typ när jag såg den. ja, det var allt jag ville säga. helt galet roligt var det iallafall.

aj fan sofie, ta tag i ditt liv.

eller ja, ryck upp dig iallafall. vafan. imorrn måste det hända grejer. pluggdag efter skolan. fan. jaja. jag måste.
- svenska nationella tal.
- historia arbete , iallafall börja. fan.
- räkna ifatt matten
- idrottsplugg.
det är nog det jag behöver börja med. och vafan vad bra det hade vart ifall jag tillochmed hade blivit klar med något av det...

andra grejer jag behöver ta itu med:
- boka båtbiljetter till salem-helgen
- komma på och köpa födelsedagspresent till älskling, någon idé?
- städa mitt rum, och typ sanera det. haha,, fyfan vad det ser ut.

fyfan. jaja, underbar kväll med älsklingen hade jag idag iallfall. jag har typ lust att äta upp honom. UNDERBAR. <3


glass!

juste! jag och johanna var även nere vid glassmagasinet och åt glass.
DET är ett vårtecken om något! MYS!

det är vår.

igår hade jag typ fullt upp hela dagen. Först försov jag mig från första lektionen, och sedan var det lite slappt och sedan åkte jag hem. när mamma hade kommit hem med bilen, och elias hade slutat så åkte jag och hämtade upp honom och kilade sedan ut till honom. Mys! Det blev en kort, men mysig stund. för bara en liten stund senare så skullle jag möta upp mamma och pappa på stora torget för att sedan äta på isola bella. det vart faktiskt väldigt mysigt. sedan hem och vända för att sedan köra iväg till mikaela. det vart en halv klassfest. haha. ja men riktigt trevligt var det iallafall. framåt natten så fick jag även agera lite fylle-taxi innan jag åkte hem och sov. haha.

idag upptäckte jag det underbara vädret, så jag och johanna kilade in på stan och jag inhandlade en ny väska och en ny bikini. en lysande rosa bikini. ingen tvekan om att jag kommer synas på stranden i sommar iallafall . haha. men den var fin :) sen åkte jag hem och åt lite vofflor för att sedan kila ut till stallet och rida finaste finaste F. åkte hem åt lite mat och pratade med ma och pa, och sedan kilade jag tillbaka till stallet för att fodra natt. mycket mysig dag.


ikväll/natt kommer Elias hit och spenderar natten här. myyyysigt!! <3

och imorrn har vi då tävling. det blir säkert roligt.


rastlös.

jag har ingenting att göra, jag har redan läst alla bloggar och vart inne på alla sidor som jag är intresserad av... så nu sitter jag här och glor, äter lite godis och väntar på att klockan ska bli fyra. Mina hemska historiaböcker ligger här bredvid mig också, de ligger där och liksom hånar mig. För jag har ingen lust att göra min historia. även att det verkligen är på tiden snart att börja.. fyfan. men de får nog ligga kvar där de ligger ett tag till faktiskt...

vid fyra kommer bilen hem, (haha kul att "bilen" har börjat låta lite som en efterlängtad familjemedlem. haha.) iallafall, bilen kommer hem, så då ska jag åka och hämta upp Elias, och sedan åka hem till honom. Så det blir mys! Men jag kommer inte kunna stanna där någe länge, för klockan 6 ska jag vara på isola bella och äta med mamma och pappa. Typ fira att jag har tagit körkort. yeey.

Vid tio är det fest hos mikaela. Så dit ska jag också, en liten stund iallafall. Jag tar nog bilen dit förresten, så jag kör på hel-nyktert ikväll. jag är ju en sån som kan ha jäkligt roligt ändå. sådetså. Nej men det blir nog roligt! Det är väl större delen av klassen som kommer att vara där. så det blir rooligt :)

En annan sak som är väldigt bra (förlåt elias... :$) är att Elias hockey-säsong slutar på söndag. så då kommer jag antagligen, förhoppningsvis, få vara med honom mycket mera, för då är det inga träningar som hindrar honom. Underbaaaart. Men herregud vilken rastlös pojkvän jag kommer att ha, och gissa vem som kommer vara tvungen att underhålla honom? joo, jag. haha. men det har jag iofs ingenting emot. det blir bara mysigt, och roligt. sötnöt <3

och snart är det looov. fast mitt lov kommer att vara fullt med plugg :( fyfan. jag vill inte. men jag är så jävla illa tvungen... iallafall minst 2 hela dagar kommer att gå åt till engelskaprojektet som det ser ut nu. Visst, det blir väl lite roligt eftersom det är Ellen, Ellen och Nicole som är med, men det hade vart sjukt mycket roligare ifall det hade vart vi, utan ett jävla engelskaprojekt också. jaja. känns ju iallafall bätter än förra gången. så ja. vi får väl se hur detta slutar denna gång. kan ju inte bli värre än förra gången iallafall. faktiskt.

och mina jättefina födelsedagsblommor som jag fick av elias har nu vissnat. :(

jahaja, nej om jag kanske ska äta upp tårtan som står i kylen och hoppas på att mamma kommer hem snart, så att de hinner handla innan fyra, för annars måste jag ju åka själv ut till Elias,.. utan en Elias i bilen menar jag. jaja. seeyah.


ohyeah.

du är grym, jag är grym, men vi är grymmast!



(den sista bilden ska ni vara glada om ni inte har sett den i färg XD)

jag tycker inte om killar som raggar...

jag kom på en sak idag när jag var påväg hem efter att ha lämnat Ellenarna hemma. Att jag tycker verkligen inte om killar som raggar ifrån bilar. Ni vet en bil med två eller fler killar står stilla och väntar på att få köra iväg i typ en korsning, så svänger man in på deras väg, eller ja, möter den bilen överhuvudtaget och så liksom typ tutar på en, vinkar, eller ja, svårt att förklara, men ni som har vart med om det förstår precis vilket beteende jag menar. Liksom vafan, låt mig köra bil ifred iallafall?!  irriterande är det iallafall. (för det har liksom hänt mer än en gång under den här lilla tiden jag har haft mitt körkort. jag har ju inte ens fått själva kortet ännu juh.)

Elias <3

jag har världens finaste pojkvän.
det var allt jag ville säga.
och jag vill att alla ska veta det.
jag älskar honom. galet mycket! <3


jissus,

jag räknade just ut hur mycket mitt körkort har kostat. shiet. hela 13 500:- slutade det på. och då är allting inräknat. tänk vad mycket man hade kunnat gjort för alla dem pengarna.. men ja, det är fan värt det. men jävlar vad dyrt det är...

KÖRKORT!!!

äntligen äntligen äntligen.
fyfan vad jag är glaaaaaaaaaaaad! :D

herregud.

.

one day off.

typ underbart bra med plut imorrn. jag ska sova hela dagen. haha. mys!

och jag känner att jag har ingenting att skriva om,..

men en sak har jag nog, för vet ni? jag klarade körkortsteorin idag. YEEY. nu är det bara uppkörningen kvar. hjäääälp! jaja. skitsamma, det går väl som det går.

och idag var det massa högskolor och universitet på skolan. och jag tror faktiskt att det hjälpte. lite kaos i hjärnan bara : chalmers, kth, linköpings. gaah. men jag vet iallafall vart mitt liv lutar åt nu. en inriktning som jag verkligen fastnade för. Linköpings cevilingenjör i kemisk biologi. som skräddarsytt för mig. gaalet bra juh. jaja, vi får väl se hur det blir, är ju faktiskt ett tag kvar. men vart lite taggad på det faktisk. jag som i vanliga fall har vart helt anti mot universitet, plugga vidare, och allt det dära.

 


förberedd?

jag tror det.
nu har jag gjort 5 teoritester. fas A, fas B, fas C, fas F och fas Repetition.
69/70, 70/70, 70/70, 70/70, 69/70.

hoppas att det är tillräckligt...

Jag har ont i huvudet...

och jag borde plugga körkortsteori. men jag har liksom inte riktigt lust...

jag är nervös.

och lite såhär känner jag mig just nu:


Gaaaalen kväll.

japp, det är nog det enda sättet att förklara gårdagen. gaaalen.
så idag är jag ganska trött måste jag säga. sliten.
och ett blåmärke på handen har jag också för den delen. haha.
jaja. sjukt bra kväll iallfall. nu ska jag fortsätta med körkortsteorin...

äsch, jag får väl läsa innantill som jag brukar väl.

jag orkar inte plugga mera på min svenskaredovisning mera.
den vill inte sätta sig i huvudet. för mitt huvud har redan tagit helg.
men jag får väl läsa innantill som vanligt. det blir finfint ska ni se.
så nu ska jag hämta en frukt eller ja, något ska jag göra iallafall.
jag behöver nog ringa till min älskade pojkvän också. jaja. natti.

Jag är taggad på livet.

(egntligen borde man väl inte säga något sånt, för då åker väl humöret ner igen...)

men jag är så taggad på allt. jag ser alla positiva delar i mitt liv just nu och det känns bra. Livet rullar på bra nu. Idag hade jag körlektion och det gick bra, och Lennart hade ingenting speciellt att klaga på, jag hade rättat till allting ifrån gårdagens utbildningskontroll. fint!
    sen har jag inte alls lika mycket panik längre inför morgondagens svenskaredovisning. jag kan det sisådär-bra. Men jag orkar inte hispa upp mig för mycket på det, så det får gå som det går helt enkelt. skitsamma!
   jag är taggad på att få träffa Elias imorrn igen. och bara ligga och mysa hela kvällen, och ja göra sånt som vi är bra på; skratta så magen krampar och ha riktigt mysigt.
    Jag är taggad på tävlingen på lördag(faktiskt!) så det ska bli ruuligt! Jag är även sjuuukt taggad på fest och krogen på lördag med massor av folk. galet najs!
   Jag är taggad på uppskrivning och uppkörning (dock jäääääääääävligt nervös!!!!) men ändå jäkligt taggad. jag vill ha det lilla fula rosa kortet med ett förfärligt fult kort på mig själv.
    jag är taggad på en gaaaaalet roligt NSFJ-kväll. med massor av godis, massor av skitsnack, massor av skvaller, och bara sådär allmänt underbart.
    Jag är taggad på att åka till fastlandet med klassen och se på museer, och bara ha lite mysigt.
    Jag är taggad på SALEM KONSERTEN i maj på berns med bästa Frida! och alla hans helt galet underbara låtar. mmmh!
    Jag är taggad på London och slösa bort en massa pengar på massa kläder! underbart!
     Och jag är taggad på att få träffa LIIISAAA!!

ja, jag är på bra humör nu. livet rullar fan på i ett ganska behagligt tempo. and i like it!


mmh, jag vill ha sommar, och jag vill ha värme, och jag vill ha sena sommarkvällar i solnedgången.


1½ år! <3

idag är det ett och ett halvt år sen jag och den finaste pojken som finns blev tillsammans. fantastiskt. känns inte allt som så länge. men oj vad underbart det har vart, och är! <3 Detta ska vi fira med att se shutter island på bio ikväll. jag kommer bli så rädd!! den är ju typ läskig. det är ju ett mentalsjukhus och massa äckelpäckel. huu. 
   men ja, det jag ville säga var, det är helt galet underbart. JAG ÄLSKAR DIG! <3


kääärlek <3

lilla uppkörningen.

ja, jag blev godkänd. men det var fan inte mer. efterråt så kändes det som om han hade massor av synpunkter. Och han var mer än osäker på om jag skulle bli godkänd eller inte, men jo, tillslut satte han ett kryss i godkänt-rutan. yeey. men det var knappt. hu, körde för fort, kollade för lite i backspeglarna, gjorde en värdelös vändning, och missade en högerregel. Men, "det du inte gjorde dåligt, gjorde du riktigt bra." typ. så ehm. jag vet inte hur jag ska tolka det. alla mina småfel är skitdåliga, medan det jag gör rätt är skitbra. eller? jaja. jag har ju två körlektioner innan jag kör upp, och sen så får jag köra massor med pappa... samtidigt som jag ska hinna med en massa plugg. huuu. jag är nervös!!

NU ÄR JAG KLAR!!!

jag är klaaar! (jag hade faktiskt en liten paus när jag drack saft också...)synd bara att det är en redovisning, så att jag måste lära mig det utantill också. hu. jaja, nu kan jag iallafall vara lite lugnare. för har jag den klar, kan jag koncentrera mig helt och hållet på Elias imorrn, (1½år imorrn ju! <333) och sen försöka lära sig texten på torsdag, och redovisning på fredag. topp!

så nu får det minsann bli sängen. för jag kan knappt hålla upp ögonen längre. shiet.
sovgott!

nu.

nu ska jag börja skriva på min svenska. lyckat!
jaja, jag lär väl inte få sova förrän imorrn bitti.
men jag får väl skylla mig själv antar jag.. usch.
nu, efftektivt arbete!


fina fina F <3

allt jag någonsin har varit bra på, går helt plötsligt åt skogen. kul.

matteprovet gick skit, fysikprovet gick skit, vad ska gå skit härnäst..? baajs.

och så är jag helt galet trött på skolan nu, jag ska inte säga skoltrött, för riktigt så långt har det inte gått ännu, men trött är jag - på skolan. Därför har jag inte börjat ordna ihop min redovisning till fredag. men jag måste ändå skriva klart den idag... och jag ska till stallet om bara en liten stund. så plugga hela natten? jajamen.

skit.

jag orkar helt enkelt inte...

jag borde såå plugga. har världens chans nu i en och en halv timme innan jag börjar... men jag orkar verkligen inte. det går inte. hela min kropp bara skriker nej. Jag vill hoppa över hela den här veckan och hela nästa vecka. för sen är det lugnt igen, för då är det snart lov igen. det hade verkligen varit såå skönt! jag sitter istället och trycker in säkerhetskontrollen i huvudet så att jag kan den utan och innan, och framlänges och baklänges. känns ju surt att kugga på en sån grej liksom. och idag hade jag omkörningslektion. det var ju typ galet kul. haha. och så är det lilla uppkörningen på onsdag. liksom HJÄÄLP! fast ändå så känns det bra inför den riktiga uppkörningen på något vis. för både carina och lennart har ju sagt i princip samma sak. "vi ska inte lova någonting, för något kan ju alltid gå fel, även för de bästa, men du kör så bra, så vi skulle bli mycket förvånade ifall du inte klarar det." så det känns väl iallafall bra. :)


åh vad jag längtar!!


*stolt*

nu har jag gjort klart mitt språkhistoriaarbete. yeey. det ska ju inte vara klart förrän om en vecka. toppen! däremot har jag lagt fysiken helt åt sidan som jag har på tisdag. attsingen. jaja, jag kan inte hjälpa att jag hatar fysik och tycker att det är galet tråkigt... Så nu går salems nya album på repeat. så snart sitter alla utantill ska ni se. Det är ju faktiskt sååå mycket roligare att vara på en konsert om man kan sjunga med i alla låtar. faktiskt.

så nu ska jag nog göra ett körkortsprov, och sen ska jag ägna mig åt tvn resten av kvällen. det blir great!

SALEM AL FAKIR - 8 maj

jag och frida ska och se på Salem på berns den 8 maj.
biljetterna ligger här bredvid mig. Och det kommer bli helt underbart!!! :D


jag suger på fysik.

det var allt jag ville berätta idag.
och att det kommer gå värdelöst dåligt på provet på tisdag, eftersom jag fattar naada.

18 år.

gaaaalet bra dag faktiskt. börjar födelsedagen med drinkar och dans på hamnplan, fortsätter den med att vakna och se att halva min släkt har anlänt hit. fortsätter med att jag får en resa till london + se musikalen the phantom of the opera. Sedan får jag även 100 pund av mormor och morfar, och även som sagt en platt-tv som jag inte får förrän i april. attsingen. haha. fortsätter med mys i tofflor och sovtröja. lite prat med lisa. tusen gratulationer från både höger och vänster. en liten tupplur mitt på dagen. sen anländer farmor, kusin, faster och farbror med familjer. Så då blir det god mat, och världens godaste tårta. mmm. då fick jag även 55 pund till, och 700 kr på strövet. sedan blir det lite melodifestival och underbara salem. (och helvetes jävla svenska folket som inte fattar hur bra han är, fast det kanske är lika bra... alla vinnarlåtar blir ju typ ratade och sönderspelade efter ett tag...), sedan blir det lite spel med mamma pappa och moster. och även planerande av stockholmsresa tillsammans med frida i maj för att se Salem på berns. ååååh lyckaa!! ni är underbara allihopa!

tack så jättemycket för alla fina presenter och gratulationer!! <3

salem

här springer jag runt i sovtröja mjukisar och duntofflor och bara myser. jag ska nog ner snart och "för-fika" lite innan allt folk kommer. jag måste nog ta på mig lite ordentliga kläder innan också. jaja, det var inte det jag tänkte skriva, utan det var att jag lyssnar samtidigt på salems nya album - ignore this. Och jag älskar alla hans nya låtar. eller kanske inte alla, vissa är lite udda. men de är aaasbra. det är såna sommarlåtar att jag blir varm i hela magen. jag ser en bild framför mig med mig och några vänner på en filt på kvällen med en radio som spelar salems nya album. underbart.

två bilder från nattens galenskaper.



Elias var förbi här igår en sväng. Och jag tror minsann att han hade lite dåligt samvete stackarn. För se här vad han kom hem med. :) <333


tack mormor & morfar!

och jag glömde i all min lycka i förra inlägget att tacka mormor och morfar för platt-tvn och de 100 punden :D TACKTACKTACK!
(fast platt-tvn hade de glömt hemme, HAHA FAIL! så den får jag inte förrän i april då jag kilar upp till fastlandet)

MEN TYP BÄÄÄST!!!!! <333

LONDON HERE I COME!

jag ska till london i maj! tack för bästaste bästaste presenten!! och the phantom of the opera blir det också. aaaah.
TACKTACKTACKTACKTACK :D


Effektiv? jajamen!

jag måste bara säga hur bra det känns när man för en gångs skull lyckas vara lite effektiv. jag kom hem strax innan tio idag ifrån skolan. Vi hade ju bara en lektion. Så jag kilade hem för att göra klart lite plugg, eller ja, åtminstone börja. haha. Så när jag kom hem så började det lite segt, jag kom liksom inte riktigt igång, som vanligt. Men sen så, då började det rulla på, så nu, på ca 2 timmar så har jag gjort klart nästan hela min språkhistoria-uppgift. med framsida och allting. Så nu ska jag bara skriva lite om visby typ, och en sammanfattning, sen är jag klaaaar. visst, det hade vart gaalet skönt att få det klart, helt och hållet. men jag har kännt mig så jäkla bra nu, för jag har skrivit närmare 3 A4 nu. så nu ska ja äta något, sen hoppa in i duschen och lite så, sen ska jag nog sova tills Elias kommer hit. Nej, först ska jag nog kila in till stan en snabbis.

herå.

JOHANNA!!

jag är så jävla taaaggaaaaad!


jag borde.

men jag orkar inte.

därför skiter jag i det här plugget nu fram tills söndag typ.
så taggar jag inför imorrn kväll, och såklart inför tårtaätningen på lördag.
yeeeey.

och ifall elias skulle kika in här, vilket inte är särskilt troligt, så säger jag bara igen: ha inte dåligt samvete!! <3


...

idag har det vart en liten stund i skolan med gympa och matte. sedan hem för att läsa ut min svenskabok, sen till körskolan för att göra två slutprovstest - alla rätt på båda. Sedan blev det landsvägskörning med Lennart. det gick faktiskt bra, så nu har jag en punkt kvar + omkörning. sen är det lilla uppkörning. Och sen är det liksom dags. herregud.

idag har även min moster och mina två kusiner kommit hit, det var kul att träffa dem igen, därför har det inte blivit särskilt mycket plugg... faan. jaja. Så jag har bara kollat igenom sammanfattningssidorna i matteboken, och det får fan räcka inför matteprovet imorrn. jag orkar inte. sen hade jag ju tänkt att börja med mitt historiaarbete. ja grattis. så bra gick det med det...

jag får minsann ta ett ordentligt ryck med allt mitt plugg snart. för fasiken vad dålig jag är på att få saker klart just nu. eller inte att få klart det, det svåraste är minsann att börja med skiten. ja, imorrn, efter att elias har vart här så ska jag nog börja, tror jag. hoppas jag. och den där språkrapportgrejen eller vad det nu heter. och juste.. fysikprov också ja. AAAAAAH.

men på fredag så taggar jag och johanna inför en natt på krogen.

och sen så blir jag arton på lördag. gaalet.

allting är kaos.

särskilt inför helgen, inför fredag för att jag och johanna ska ut, men jag får inte gå ut förrän vid tolv, så kaoset är vad faaaan vi ska hitta på innan. kaos.

sen så frågar alla, ja alla, vad jag önskar mig när jag fyller år, mamma undrar vad jag vill ha för tårta, vad vi ska äta, vilka som kommer, vad vi ska bjuda på. jag säger bara JAG VET INTE. eller jo, jag vet att ingen av mina vänner, eller min pojke kommer. det vet jag, för ingen är hemma. kul.

skolan är kaos, för jag förstår inte hur jag ska hinna med.

körningen är kaos, för jag förstår inte hur jag ska hinna lära mig, det är snaaaaart ju.

och mitt liv är i allmänt kaos. jag hinner inte med det jag vill, hinner inte att träffa de jag vill, jag hinner inte ens med att göra det jag inte vill men måste göra. faaaaan.

nej nu ska jag hoppa i säng och sova bort mina bekymmer en liten stund, sen upp för en ny dag med en kort dag i skolan, sen hem och plugga livet ur mig - till bilskolan och se två filmer - körlektion - hem och plugga tills jag somnar i böckerna. jag har matteprov på torsdag, och det kommer att gå år helvete. jag ljuger inte, det kommer det. jag är så jävla trött på allt nu. jag vill bara lägga mig under täcket och gömma mig tills allt det här är över, så att jag kan komma fram igen.

godhemsknatt.

jag saknar min pojk... <3


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


måndag.

hmm, på morgonen hade jag körlektion och vi hade parkering och lite landsväg. typ askul att accelerera asmycket juh :D haha. imorrn blir det ingen skola för min del, det blir halkkörning istället. kulkul.

det var kul att få träffa ellenerna i skolan igen! även att de har kapat av vårt skåputrymme nu, typ pyttelitet, klaustrofobiskt och fult. men vi ska tydligen få en egen whiteboard, - typ värsta höjdpunkten juh. haha eller?

och jag fick reda på idag att min moster och mina två småkusiner kommer till ön på onsdag, och stannar över min födelsedag, lycka! iallafall någon som kommer på min födelsedag. Elias ska ju på elit-kval på fastlandet... så han kommer ju iallafall inte.. :( och alla mina vännor är inte på ön. huu. jaja, jag får leka med mina småkusiner ist.

och hörrni, ni måste få veta vad duktig jag är, jag ligger hela 160 sidor framför min läs-planering. yeey. haha. och så fick jag reda på idag att vår historauppgift är till om två veckor, inte tills om ungefär en månad. PANIIIIIK, jag har inte börjat med det ännu, har liksom prioriterat lite annat nu när vi har så mycket annat. faan.

IKVÄLL ÄR DET SVENSKA HOLLYWOODFRUAR!!!!!


här har vi min ena lillkusin, men han är större nu. min lilla lillkusin är ungefär i den här storleken nu. söötisar.

helt utslagen.

efter en lååång helg i stallet med många händelser så är jag helt slut. och helt galet trött. men men, nu är den över, och jag har firat att den är över med att läsa över 100 sidor i en bok som ska vara utläst snart. aah. jaja, det ordnar sig (förutom att den är 500 sidor lång, helvete). 

och nu är mamma och pappa hemma igen. och vet ni vad mamma gör efter 5 minuter? jo gnäller!! för att jag inte har tvättat. vilket jag har, två maskiner med tvätt har jag tvättat, jag har vattnat blommor, gått ut med kompost, plast, papper, metall, jag har dammsugit, städat, handlat, laga mat och gjort allt. vafan. skulle jag ha bokat tvättstugan och tvättat allt då eller? tvättat lakan och handukar då också eller...?        välkommen hem...

hu.

usch vilken dag. började hemsk, fortsatte hemsk och slutades bra.

i morse kom jag till stallet för stalltjänst och det började med att all ensilage satt fast, så där stod vi typ hur länge som helst - sämst start på dagen. Sedan gick allt vägen tills stax innan lunch, då cecilia kommer in i stallet och frågar om jag känner igen hästen som står ute på stallplanen. -jo, en av ponnisarna i stallet. Och så visar det sig att han har blivit påkörd och voltat över bilen, men mirakulöst lever utan några större skador (vad vi vet än så länge iallafall). sen kilade jag hem en stund, och när jag kom tillbaka till stallet så tog det inte lång tid innan vi var tvungna att fånga in två hästar som var lösa ute på vägen, se till att den tredje inte också sprang iväg, och att de två andra i hagen bredvid, med trasig grind, inte också skulle springa ut på vägen.  huuu.

men sen kom Johanna hit för en stund sen och såg på melodifestivalen tillsammans med mig, och vi gjorde chokladsås och åt massor av glass, och maassor med skratt. typ askul. <3


general-mongo

nu är det filmen om world trade center en stund, sen får det bli sängen ganska tidigt, för imorrn är det tillbaka till stallet för stalltjänst. hoppas att det blir en bättre dag imorrn!! iallafall, efter lunchen så får jag kila hem och kasta lite sopor, diska, och börja läsa i min bok innan jag ska tillbaka till stallet igen, och sen kommer mamma och pappa hem. Fullt upp alltså. Och äntligen kan jag få börja köra bil med pappa igen!

hmmf.

juste, jag har ju stalltjänst imorrn.. så nu kanske jag ska ta och hoppa i säng. jag och johanna har ju minst tusen saker att prata om imorrn. plus att jag kommer bli väckt av min pojk någon gång inatt när han kommer hem, haha. jaja, sovgott med er!


oh yes, he's hot - and he's mine.


kärlek <3

haha, såhär fick det bli, nu när Elias har något lurt i kikaren.
hmm, jag fyller ju i och för sig år om ungefär en vecka.. haha <3


kul.. askul.

jag måste bara säga att det är ju hemskt kul att fylla år när ingen, ingen av mina vänner eller så är hemma.. KUL! jag menar självklart mina närmaste vänner och pojkvän. Tur att min pojke är helt sjukt underbart och antagligen struntar i elitkvalet för att vara hemma med mig istället! men det är bara antagligen. det kan ju vara så att jag lika gärna får fira min 18års dag med endast min mamma och pappa typ. yeeey, kul liv.
    och det är bra, mer än bra att johanna är underbar, att hon tänker vara med mig på fredagskvällen och hela natten lång, trots att hon ska iväg på morgonen. underbar bästavän!! <33

och ja, som sagt, hoppas att Elias verkligen kan strunta i elitkvalet sådär hur som helst, eller att han har matcherna hemma, för annars så kommer jag ju känna mig helt galet övergiven..

(haha, hör ni vad synd jag tycker om mig själv just nu? XD hahaha)

nej, om jag ska se klart på NCIS, och sen kanske försöka läsa ut fysikboken innan Elias kommer tillbaka ifrån hockeyträningen. Hade ju faktiskt vart gaaanska bra att få det ur vägen faktiskt.. :)



OCH!!!! elias kanske har räddat bilderna från i somras på oss två, har aldrig sett dem, vet bara att de finns, så jag vet inte om det är så mycket att ha, egentligen,.. men ja., man kan ju alltid hoppas! Ja, iallafall, isf så ligger de på Elias usb för tillfället. yeey, jag ska ta dem sen när han kommer hem igen :).


vuxenpoäng.

nu har jag precis tagit enorma vuxenpoäng. haha. genom att skicka ett sånt här sms:

"Älskling, kan inte du köpa en mjölk innan du kommer hem? <3<3<3"

fyfan vad jag skrattade åt mig själv när jag upptäckte vad jag just hade skrivit och gjort. haha. sjukt.

är vi inte söta?

ja, bilden talar väl för sig själv?


Jag har blivit tvingad till att vara nyttig!

nu är elias iväg på körkortskurs grejja, så jag tänkte hoppa in i duschen en sväng, och sen kanske måla mina naglar lite.. det var ju faktiskt länge sen de hade någon färg på sig :)

så måste jag bara berätta om min och Elias helt och hållet improviserade maträtt idag. Jäääkligt gott faktiskt. Det blev pasta och pastasås. Pastasåsen var med smaksatt creme fraiche, youghurt, grädde, paprika, basilika och stekt skinka. helt underbart gott faktiskt.

och inte blev det någon pulkaåkning idag heller.. tyvärr.. men varken jag eller Elias var särskilt taggade på det när vi kikade ut igenom fönstret i morse... det regnade.     Men men, snön är ju påväg bort, iallafall något positivt!

När Elias kommer tillbaka igen, typ runt åtta, så ska vi kila till affären och köpa lite grejor, för att sedan kunna göra typ som en fruktsallad, men doppad i mörk choklad. En annan liten speciallité som jag och Elias har exprimenterat fram.. haha. och så ska vi nog hyra en film också, och mysa framför tvn resten av dagen.

Så nu ser jag på Kalle och chokladfabriken för andra gången på två dagar. men den är ju braaaaa. Juste, jag har massor av godis i min godislåda, men gissa vem som knappt har ätit något utav det..? jo, jaaaaaaaaaaaag. Elias har tydligen blivit nyttig i tre månaders tid nu framöver... vilket bidrar till att han drar med mig i det där nyttighetssnacket. Jaja, det är väl bra, egentligen. Haha.
    nej, nu får det bli duschen, sen en macka, måla naglarna och kalle och chokladfabriken.


<333



till frida.

jag måste bara ge det här inlägget till Frida. För hon är dagens favoritperson, som även fick mig att börja storböla på morgonkvisten, även att hon är låångt iväg i ett helt annat land. Det lilla silvriga paketet, med helt sjukt mycket krussiduller på, gjorde min dag. Och för alla er som inte har träffat Frida, har fan missat något. För Frida är nämligen världens bästa Frida. Så det så. Jag saknar dig!!!


bääääst <3