08-04-27

igår var det girls-night hos frida :),
det var riktigt trevligt, trots omständigheterna. och det finns egentligen ingenting att skriva, förutom att ni betyder ngt enormt mkt för mig, och jag är väldigt glad över att jag har lärt känna er :)

image399
det finns inte ord som räcker till att beskriva er.. <3

08-04-27

nu sitter jag här, igen.
det har blivit lite utav en vana, men nu har jag iallafall skrivit klart min so, så nu väntar väl bara no-redovisningen på tisdag, måste verkligen verkligen verkligen ordna vad jag ska säga och så imorrn, katastof. imorrn är det skola igen, orkar vekligen inte. men det är ju iofs bara tre dagar den här veckan, varav en är såndära mongodag som vi ska "leka" på. alltid när skolan gör saker för att vi ska ha kul, lära känna nya folk, leka, och ha kul, så blir det bara patetiskt sega dagar., men tillochmed det är väl bättre än lektioner antar jag, men vi får väl se hur den här onsdagen blir. imorrn ska jag o tilde moppa in till stan efter skolan och se om jag kan ha den klänningen som jag vill ha på skolavslutningen. hoppas att det finns storlekar kvar bara. annars blir det jobbigt. sen skulle vi nog kolla på skor oxå, själv ska jag köpa en kuvertväska ifall jag nu fick låna pengar av mam?. :) haha.

igår var det streethockey igen, jag blev fälld, så nu har jag två lagom äckliga sår på två fingrar, gör typ aaasont, men jag ska väl inte säga ngt antar jag,.. elias arm var ju också sådär lagom äcklig, och en arm är väl värre än två fingrar.., men ont göre iallafall!.

idag.., idag var jag i stallet ganska tidigt, red o tog hand om fridas o mathildes pollar (eftersom nu halva stallet är i göteborg), sen när jag är i stallet och är knappt halvklar så får jag ett sms; "kmr du snart eller?", vaadå snart?, men då visade det sig iallafall att det var street på gång igen, så jag skyndar mig, är på lyckåker tills kl 2, och det visar sig att det inte alls är samma folk som det har vart tidigare, så jag kände bara patrick, adam och koffe. sådär lagom pinsamt. men men. det är väl bara kul o träffa nytt folk (även att jag egentligen hade träffat två av dem tidigare, vilket gjorde det hela ännu lite mera pinsamt). inga skador idag, bara ett blåmärke på magen, adam sudrade en packad boll rakt i magen på mig, yeeey. haha.
sen var det bara att vandra hem, o tvätta o vaxa moppen -.-, jag tyckte inte att det behövdes, men pappa tvingade mig,.. jaja. varmt är det nu iallafall, och det gör allting så hemskt mycket lättare, livet blir helt enkelt lättare när det är varmt, sol och fint väder :)

08-04-25

har egentligen ingenting att skriva, men eftersom ingen har upd sin blogg, så får jag väl kompensera (heter det så?) med att blogga ett till inlägg den här kvällen. men är iallafall nästan klar med mitt so-arbete typ bara ett o ett halvt A4 kvar, jäkligt najs :), den här kvällen har jag ägnat åt till att skriva so, mobba mamma (för en gångs skull var det inte jag som var mobboffret i min familj, utan min mamma! haha ;D ) , och diskutera allmänt idiotiska saker med elias, men det har vart ganska underhållande ändå :P.
-hur länge har du sett på den dära filmen egentligen?.
-öööh, typ 4 timmar,?
-oj jäääääklar är den så lång? :O
-nää bara 2 egentligen.

det var typ kul ;D aja, känner bara att det här blir ett patetsikt inlägg så jag slutar nu. ciaaao.

08-04-25

äntligen äntligen äntligen!,
idag har jag hämtat mina ridstövlar, väntat på dom typ 2 månader nu, ungefär iaf. hade typ kommit hela vägen från indien,:P haha, kanske inte så konstigt att det tog ett tag ;) haha.
jaja, imorrn blire iallafall tjejkväll med tha' gang ;D , men nu måste jag fortsätta med den jäääkla so'n, ska ju vara klar på måndag, är knappt klar till hälften, och det suger ju iallafall, veeem vill sitta o skriva so på en fredag?, aja inte jag iallfall. men men.

 :)

08-04-24

.

aj fan, blir så jääääkla arg, irriterad, sur, aj jag vet inte, det går inte att sätta ord på mina känslor just nu faktiskt,.


.

08-04-24

haha, sen måste jag bara nominera Tilde till världens mest komiska moppeförare. HAHAHA, jag vek mig iallafall av garv när vi skulle åka iväg från hamnen idag. "är du berädd på världens åktur?" och så tog det bara totalstopp. HAHAHA.

image186

08-04-24



upd aldrig igår om streethockeyn, hade ingen ork, men det gick iaf bra, mitt lag vann iaf två gånger, kmr inte riktigt ihåg:P, men nu har jag iaf lite bättre koll på blades'n, även att jag druttade omkull en gång rejält, och sen höll på ett par gånger till, haha hur kändes det att bli grusad, ivan? ;). haha. sen har jag även ett blåmärke på knät efter en kollision med patrick.  haha.

idag har vart en allmänt trevlig dag faktiskt, först skolan med matte nationella, hoppas det går bra, jag tyckte iallafall att det kändes som om det gjorde det, men det märker vi väl sen., efter skolan så blev det almedalen med tilde o frida, men först var det godis, chips och glassköp :), hade trevligt var där i typ 2 timmar och bara pratade :), förresten, välkommen hem tilde!, nu är alla samlade på samma ställe av världen igen :), härligt!

nu är det väl bara att återgå till det satans pluggandet.., Hinduismprov imorrn, kan ingenting, men jaja, orkar egentligen inte, inte ännu iallafall, så vi får se hur det blir med det pluggandet den här kvällen ;).

morgondagen?

jaha och vad gör jag dådå?

08-04-23

Patetiskt! nej, superpatetiskt!

sitter här och har fått ihop nästan ett helt A4 om förintelsen, bara ca 8 kvar alltså. :S, varför ens göra det hära, vi kmr inte direkt minnas det här någe vidare länge, när det är klart och inlämnat, så är det bara att radera ur hjärnkontoret och gå vidare. men visst, det är väl bara att skriva då. då känner man sig iallafall nöjd när man är klar.., ska bli skönt med en paus om typ en halvtimme, då det är streethockey på schemat :D, haha. upd senare om hur det gick ;).

imorrn är det alltså matte nationella. hmm hoppas att det går bra.., hoppas iallafall på det!!, sen kommer ju tilde också hem, får absolut inte glömmas! :), har vart utan min blondinkompis väldigt länge nu..



hur ska jag göra, det typ
snurrar i huvet av alla tankar.
jo jag tycker väl om dig,
men jag har hört en sån jäkla
massa skit. men fan, vad vet dom?,
och.. vad vet jag?

08-04-21

typ tråååk, funderar på att gå ut o gå på en promenad eller ngt, får se hur det blir med det.
men tills jag bestämt mig om jag orkar.., så bjuder jag på den här ;)

vem ringde dig senast? Olivia
krama dig senast? Frida
vad har du för bh på dig just nu? min silvriga ^^, haha
vad har du för trosor på dej just nu? orangea.
vad står det i ditt sjätte sms? "alla slutar tydligen vid tolv imorgon :O"
Vad brukar folk ha för intryck på dig? oj, vet inte.
Har du kallat ngn för slampa? haha har jag säkert.
Har du ngn gång slått riktigt hårt? jag slår alltid hårt ;D
Andvänder du parfym? japp!
Vad kollar du först hos en kille? ögonen
Vill du ut och festa nu? inte precis nu kanske, men :P
Vad är klockan? 19:39
Vad har du för fårg på din mobil? svart och silver
Vad ska du göra nu? ut o gå tror jag :)
 har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? hmm lite kanske, men inte supersvårt iallafall
är du social? jaa ^^, eller jag tror det iallafall?
känner du att du orkar en fråga till? varför inte?
vad tänker du när du vaknar? får jag somna om?
kan du gå utan smink? klart jag kan gå, känner inte att det är ngt sammanhang med bena och sminket?


08-04-21

aj idag har vart en aastrevlans dag :)

skolan var väl allmänt seg, men säg någon dag den inte är det liksom?.
först försov jag mig, så jag åkte till solberga för att bada som första lektion, typ komiskt, borde basta med er oftare, får ju reda på en massa jäkla detaljer juh ;) , sen var det tillbaka  till skolan med en, enligt julia, vild moppefärd, för att göra ett andra världskriget prov., gick nog iallafall hyfsat. :), sen var det engelska, hon snackade om skitiga träd och hundbajs en stund, sen var hon inte i klassrummet på typ 45 min, så vi satt bara o snackade ett tag, ganska skojj faktiskt , efter det bild, satt bara o ritade en massa sträck hela lektionen, ganska skojj faktiskt :D

efter skolan begav jag julia o frida oss in till stan, frida köpte ett par skor, sen orkade vi inte gå i affärer längre, för fint väder för det. så vi köpte varsinn McFlurry på donken o gick o satt oss i östergravar och snackade en massa skit, asskönt :), sen följde jag o frida julia till bussen, sen när julias buss kom så gick jag o frida fram o tillbaka på öster några gånger, sen satte vi oss på en mur och pratade i typ en o en halv timme, assönt o bara få ur sig allt, :D, verkligen supertrevlig dag! , måste ha såna här dagar oftare, som jag kallade dem ; spontana-göra-ingenting-bara-vandra-runt-och-äta-glass-och-snacka-skit-dagar :D


förresten, jag saknar dig tilde!

08-04-18

hade man lite tid över, så jag spelade streethockey  med lite folk. aaskul men kan ju inte direkt påstå att jag är bra, snarare, jag suger !, drattade omkull en gång oxå ;) haha. men det var iaf jag, ivan, erik, patrik, gustav adam o koffe. haha jag var iaf sämst^^,  haha men men, att man har kul är väl iaf huvudsaken? :D sen när vi egentligen hade spelat klart så skulle ivan hem, och så fullföljde jag o patrik våran jäulska plan ^^, haha, fast det gick inte så jäkla bra, men hahaha.

08-04-17

idag, gick till engelskan, men efter det gick jag hem, mådde sådär allmänt skit. sen sov jag mellan nio o ett. nu mår jag betydligt bättre, och har allmänt tråkigt också. . men jag får väl sitta här o glutta en stund ^^,

08-04-16

inlägget hade visst inte publicerats förut idag, men iaf  :P


nu har man gjort klart nationella, gick väl hyfsat, hoppas jag ^^,
nu ska man typ ha datakunskap i typ två timmar, AS TRÅKIGT! alla kan typ redan det här, men men, det suger juh iallafall. helt onödigt,!,  ska typ göra powerpoint, med små fina bilder.. ^o)

image184 
joo varför inte ? ;)

08-04-14

nu behöver jag äntligen inte vara ensam längre, för julla-bulla karlsson är påväg hit :D <3

image183min sötnöt karlsson :)

08-04-14

så har man alltså 2 timmars håla, har ingenting att göra, så här sitter jag, lyssnar på Lars Winnerbäck och äter chokladtårta., så jag får väl ha tråkigt en stund till, innan jag ska tillbaka till skolan vid 11,40.





image182
stockholm :)

08-04-13

TRÅÅÅÅK,! i väntan på tårta så gör jag en såndära tråkig lista:P, eftersom ingen kan åka inlines med mig.. :/

DIG SJÄLV
Namn -
Sofie M. Johansson
Födelsedag - 13 mars
Hemstad - Visby
Ögonfärg - blå-grå-gröna, de har typ olika färg beroende på vilken tid på dagen det är xD
Hårfärg - blond
Längd - 1,68 ungefär.
Högerhänt/vänsterhänt -
höger
Stjärntecken - firrefisken ;)
Skostorlek - typ 38
Skilda föräldrar - näpp
Skor idag - tofflor, eller möjligtvis inlines lite senare, får se ;)
Svagheter - oj, det har jag ett par stycken .
Rädslor - SPINDLAR! o mörker...
Årets mål - mål,.. jag har alltid vart dålig på mål,
Det första du tänker på när du vaknar - ohnej,tänk om jag kunde sova en liiiiiten stund till..?

ANTAL
Antal gånger du flyttat -
0
Antal kuddar i din säng - 1
Antal syskon - 1
Antal kusiner - 10, om jag räknat rätt.
Antal piercings - 0
Antal tatueringar - 0

FRAMTIDEN
Namn på barn -
hmm, har alltid tyckt om christoffer, men jag vet inte,.
Antal barn - 2 ^^,
Plats för bröllop - på ngt fint ställe, typ på en klippa vid havet :)
Vad vill du bli när du blir gammal - vill inte bli gammal.
Drömjobbet - polis ;D
Drömhemmet - typ värsta fina huset, ett OC-hus :)

FAVORIT
Mat -
pasta
Dryck - saft ^^,
Sport - hästarna :)
Glass - banan-choklad-glassen.
Band - Red Hot Chili Peppers
Spel - Guitarr Hero, eller SingStar :D
Nummer - 13
Tuggummi - Extra professional
Helgdag - Julen!
Årstid - Sommar
Tandkrämssmak - hm? bamse? ^^,
Radiostation - Nrj innan det försvann från ön, men nu är det väl RixFm.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär -
jo
Blivit dissad - jo
Rymt hemifrån - rymt o rymt, men smitit ^^,
Föreställt dig ditt ragg naken - haha, jo xD
Skolkat - jo
Sovit utomhus - jaa, på olivias balkong under bar himmel^^, 
Gråtit i skolan - jo, flera gånger faktiskt
Spytt i skolan - nä, tack o lov
Velat bli modell - nä, eller kanske när jag var liten, kmr inte ihåg
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - har jag säkert.
Sett en död människa -
Använt droger -
Ätit sushi- nää
Retats -nää (a) ;)

THIS OR THAT
Cider/Öl-
Cider
Pepsi/Cola - Cola
McDonalds/Burger King - BK, men donkens mcFlurry chocolate crunch :D
Choklad/Vanilj - Choklad
Jordgubbar/Blåbär - Jordgubbar
Kött/Veg - Veg
TV/Film - Film
Gitarr/Trummor - trummor :)
Adidas/Nike - Adidas
Kinesiskt/Mexikanskt - mexikanskt
Kakor/Paj -  Paj
MTV/VH1 - VH1
Blind/Döv - inget av det!

KAN DU
Gå ner i split -
kunde.-
Skriva med båda händerna - ofc!
Blåsa en bubbla - jo, fast inte smälla dem sådär högt som julia kan..
Ha dina ögon i kors -  jo
Nudda näsan med tungan - JAA :D

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade -
  mam.
Du skrev till på MSN - Niklas tror jag :)
Du kramade - Oliven,.
Du skällde på - mam.

SENAST DU
Skrattade -
igår.
Grät - igår (två gånger faktiskt :P)
Tuggade tuggummi - det var ett tag sen, men ngn gång förra veckan, i guess.
Drog ett skämt - haha, jag ÄR ett skämt ^^,
Sjöng en sång - nyss

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster -
en lekplats, en skog o en gräsmatta :P
Lyssnar du på musik just nu -  japp, lars winnerbäck!
Vad har du på dig? - mjukisar, linne.
Vad är det på din musmatta - har ingen.

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora -
japp.
Ljugit om din ålder - japp
Bråkat utan anledning - haha ja det har jag säkert !

image181
min sötaste kussiluring ^^,

08-04-13

inte du också..., :( 

image179

08-04-13

igår var det då tävling, kändes skit, men när jag såg det på film lite senare, så kändes det lite bättre, det såg sjukt mkt bättre ut än vad det kändes! :),

idag blire bara softa, hade tänkt att åka inlines en stund, men vädret var ju inte så jäkla bra, så det blir nog inte så,. det blir nog bara att sitta inne och äta tårta^^, ma' fyller år :)
GRATTIS MAMMA!

image177
nyår 2006

08-04-11

ja, vad finns det att skriva?, egentligen ingenting, jag ska till frida senare, baka ngt gott, och se på så ska det låta! :D och ha allmänt trevlans. men nu väntar jag bara på att den segproppen ska bli klar, och det kan ju ta sin lilla tid ;).

idag, har jag bara vart i skolan, hade buddhist-prov, (jag o julia ska göra omprov tsms, eller hur? xD) sen hade vi megalång rast tills slöjden, så vi ( jag julia mattias o ivan ) satt o degade i sofforna. sen kom tilde o frida och joinade oss, sen så gick vi vidare till slöjden, är nästan helt klar med min klänning nu:), bara dragkedja, fåll och axelband kvar :D. efter slöjden så var det spanska, fick tillbaka provet, VG! så nu behåller jag antagligen mitt vg i betyget, härligt! :), sen lekte vi resten av lektionen, vårt lag var iaf bäst, 10-5 till oss ^^,
    efter skolan ålte jag direkt till solberga, där jag mötte upp ronja o johanna, sen brummade vi ut till stallet. och jag har nog aldrig haft så kul när jag kört moppe xD. hahaha, ronja är helt totalgalen :), och så visade det sig att när jag körde 45 på min, så körde jag 50 på ronjas, och blåste om henne, alltså kör jag fortare än vad jag tror :D weeeeei!!

igår var jag iallafall ute och åkte inlines, typ asskojj! :D, har inte åkt på typ 2 år, så har typ glömt hur kul det är, men ivan hängde på, så åkte vi typ asalångt, så träffade vi på frida, oskar och mattias, så snackade med dem en stund, eller jag pratade iofs bara med frida, men aja:p, sen spurta jag o ivan hela allégatan hem, haha, sen när jag hade tatt av mig mina inlines så hade jag spagetthiben och typ vinglade fram XD haha.

imorrn så står tävling på schemat, hoppas att det går bra, för Frances har vart väldans fin de senaste veckorna, men nervositeten har inte riktigt kommit fram ännu, men den kommer väl snart smygandes ;).

Jag saknar Tilde allaredan!, min bästa blondinkompis! hur ska jag överleva med brunisarna alldeles ensam? ;)

men nu ska jag iallfall brumma hem till Fritshoff, innan hon blir allt för otålig ;D 

08-04-06

avundsjuk, avundsjuk, avundsjuk!, jag vill också vara rik...

nu fick jag just reda på att min mammas moster och hennes man håller på o "väljer" ett hus i Kina. de har en katalog, där det finns värsta lyxhusen, (typ liknande med dem i OC, fast lyxigare) bara välja o vraka, behöver inte betala, Håkan som han heter är typ chef för Ericsson, så han ska vara chef åt ericsson i kina, så det minsta huset han kan välja är på ungefär 190kvm.  och i det ingår hembiträde och personlig chaufför, PLUS en fet jäkla lön, i Kina! jag är grymt avundsjuk, verkligen jättejätteavundsjuk! AVUNDSJUK med stoooora bokstäver!

08-04-04

idag är en såndär dag man egentligen bara blir glad av, om det inte hade vart pga nationellt prov i engelska,.

alltså, dagen började med att vi alla samlades i M4 klockan åtta, och hade sedan nationellt prov till ungefär elva. slöjden är inställd, så vi går direkt och äter, sen går jag o julia och snackar med åsa, som tar sin lilla tid på sig, men tillslut får vi iallafall veta att vi får skippa språket. YEY!, så vi går ner på nedervåningen igen och upptäcker att Tilde o martin redan hade dratt till glassbaren, så jag o julia hoppar upp på min cykel (efter ett antal obesvarade samtal till både tilde o martin) och cyklar i full fart ner till hamnen, eller iallafall i en sån hög fart som går när det gäller mitt bakdäck som typ inte har ngn luft alls :P, sen när vi precis har parkerat cykeln så ser vi martin och tilde komma gående, så vi går allihopen in på glassmagasinet och skaffar oss varsin glass, (tack martin!) så med ett leende på läpparna och en glass i handen går vi och försöker hitta ngt ställe att sätta oss o spela yatzy på, tillslut efter någon minuts letande, så hittar vi det perfekta stället, vindstilla och asvarmt. så där satt vi; jag, tilde, julia, martin, charlotte o adine, senare kom också Nicole, frida o frida. så där satt vi och hade allmät trevligt, men sen drog typ nästan alla, så var det bara jag nicole o frida kvar en liten stund, sen cyklade även vi hem.
det här är verkligen en dag då man känner att våren verkligen är påväg! :)

08-04-02

jag som trodde att jag hade klarat mig superbra från att bli lurad av någon igår, men så visar det sig att jag har blivit superlurad av lisa-fisa. DAMN. hahahaha, jaja kan väl bjuda på den ;)


08-04-01

måste bara säga att jag har då inte blivit lurad en endaste gång idag, det känns bra ^^,

hade tva askuliga dagar i huvudstaden med matilde och olivia. spenderade en hel del pengar, och det kändes faktiskt riktigt bra! ^^, orkar inte skriva ngt speciellt om det idag, står lite mer utförligt på tildes blogg.
www.nakenchock.webblogg.se :)

idag var det också ridlektion, gick asabra :),
 och förresten, jag är faktiskt jätteavundsjuk på lisa nu.., ( om det inte är ett extremt dåligt april-skämt? )

image174