Jul.

Julafton igår var jättemysig. ( även att jag trodde att min pojkvän hade blivit bortrövad hela förmiddagen. heh. ) men annars, jättemysig. och jag fick min efterlängtade digitalkamera av mammsen och pappsen. TACK! sen fick jag även massor av andra fina grejor. och så är jag ju en sån här oförskämd unge som vill byta hälften. heh. sorry. men jag anser att jag hellre är lite oförskämd och byter grejer än att inte använda det jag får. så det så. Men sen är det ju också tanken som räknas och jag tackar alla jag har fått juleklappar av. Även min lille-kusin som hade gjort en liten jättefin julklapp till mig. supersöt!
men i överblick vad jag fick:
-digitalkamera
-pengar
-"dust it"
-paljetttights(vilka ska bytas)
-tröja(ska kanske bytas)
-armband(ska också bytas)
-hoppspö
-lovikasar
-bok
-flanellskjorta
-liten typ mobilsmycke (?), iallafall från kambodja tror jag.
-körlektion
jag tror det var allt. förlåt om jag har glömt något.

ÄNTLIGEN FÅR JAG SKVALLRA!!

LISA ÄR HEMMA
LISA ÄR HEMMA
LISA ÄR HEMMA!!!
OCH DET ÄR HELT JÄVLA UNDERBART!
och lättnad från axlarna att slippa lura alla att hon kommer hem efter jul.
ja men underbar kväll blev det igår, med chockartad glädje, MYCKET skratt, god mat, och helt underbart. ni är bäst. JAG ÄLSKAR ER!


ni betyder obeskrivligt mycket! <3

julmys.


usel.

ja usel är det rätta ordet för min uppdatering den senaste tiden, men jag känner att jag inte har haft varken ork, tid eller lust. för det har vart skolan på dagen och direkt ifrån skolan till posten för att jobba MINST fem timmar, och sen hem vid åtta och sedan typ bums i säng, läxor, pojkvän eller liknande grejer. jag hinner helt enkelt inte.

idag har jag förövrigt jobbat mellan 11.30 och 19.30. seeeeeegt!!!!! jaja. det är ju pengar iallafall, och med en lön på nära 100 kr / timmen så blir ju dagens inkomst inte allt för dålig. haha. imorrn kväll blir det nog att klä granen, MYS.

igår kom min älskade pojkvän förbi på kvällen och sov här, han fick även sin julklapp. och vad glad han blev! :D snacka om att jag känner mig nöjd med att ha hittat en sån perfekt julklapp! :)

och spexet idag i skolan typ... ägde!!!


men nu är jag aaastrött, så nu ska jag bara klicka runt lite.

snö <3


babbel.

idag var det första dagen på jobbet, så nu blir det bara en massa jobb framöver. tillomed så att jag antagligen inte kommer att vara med och rida varken imorrn eller nästa tisdag. och det suger ju rejält... men men, det är väl sånt som händer. och så ska jag och johanna en snabbis på stan införskaffa min allra sista julklapp. sen är det ju självklart jobb då också. men det är så jobbigt med allt det här, för dem man älskar och som man vill vara med kommer ju ännu mer åt sidan nu när jag har jobb varje dag också... ja, jag hoppas att ni vet att jag älskar er ändå!

och så måste jag bara säga att jag tycker om min mobil allt mer och mer för varje dag. :D haha. särskilt efter idag, när klassen var ute i stånga och fixade lite med biologin. men iallafall, så när jag lage, jonte och josefine (alltså min grupp) gick fram och tillbaka till vårt ställe så visade han mig massa skojjigt. och förhoppningsvis skickar han över lite aaaskuliga grejer imorrn i skolan. typ skitkul ju. haha. ja jag hade iallafall sjukt kul i stånga, förrutom att jag höll på att frysa ihjäl hundra gånger om...

och imorrn får jag se hur det blir, om jag kilar tidigare från skolan för att kila till skolan.. jaja, jag får se hur jag gör:)


vem kunde tro att jag skulle älska en nokia-mobil?

men den är ju supermysig! touch är nog det bästa! :)
jajamen. men nu ska jag och min suermysiga mobil sova.
för det är tävling imorrn, som jag måste tagga till, även att jag är noll taggad. jaja, det går väl som det går antagligen. hon var förövrigt jättefin och jätteknäpp idag. haha.

nu har jag nyligen kommit hem från hockeymatch också. och dem var duktiga, det var dem.


Tack.

tack för en underbar kväll tjejer.
den innehöll allt en kväll med er borde innehålla. skitsnack, myyyyycket skratt, gottis, och bara allmänt mysigt.
ni är bäst. så är det bara.

nu, lite random (HAHA johanna) bilder från kvällen.
vårat finafina hus! :)

jag och johanna kunde ju inte låta bli att flumma oss framför kameran.
(men jag tänker inte lägga upp de bilderna och videon som fick oss att vrida oss av skratt på golvet. ja, tänk vad roligt man kan ha det med en kamera egentligen..)



sedan så lyckades vi inte fånga varken nicole eller frida på någon vettig bild. men de var faktiskt där, tro mig! Men nu är det dags för sängen. och igen, tack!

Pepparkakshusbakning

eller ja, snarare ihopsättning.
men kvällen kommer alltså
att spenderas med Johanna
Frida och Nicole med att
baka pepparkakshus och
äta nicoles kakor, dricka
julmust, och självklart se på
idolfinalen! HEJA ERIK!! Men
iallafall, nu väntar jag bara
på att johanna ska komma
hit, för då ska vi och handla
alla delar och grejer. Hoppas
bara att de har pepparkaks-
husdelar på affären! Men det
måste de ju ha!!! :O Så hela
eftermiddagen har jag taggat
med att slå in lite julklappar.
Myspys. Nu är det coldplay i
högtalarna. Älska! Och sen så
har jag nog bestämt mig nu,
jag ska köpa den där nokia-
touch XpressMusic mobilen.
Ska till elgiganten imorrn och
se vad den kostar. Weeei!

datasalen.

jajamen, vad gör nv08b nu då? jo, hänger i datasalen. alla stressar med att få klart deras fysik-labbrapporter tills fysiken om 40 minuter. haha, glad att jag är klar iallafall. och nu kan jag inte bestämma mig om den där mobilen. men jag tror at det lutar åt den jag skrev om i förra inlägget. för då behöver jag bara lägga till typ 300 kronor, så har jag en alldeles egen touch. yey. kanske att man ska kila ut till elgiganten redan i eftermiddag..? ja men det blir nog bra, jag fick kolla runt lite på Lages mobil igår och han har ungefär en lika dan, typ bara en lite bättre. men typ likadan ändå..

igår var det megalång dag i skolan. först vanlig skoldag 8-14, sen var det tillbaka till skolan vid 17.30 och var inte hemma förrän 22.30. hahah. så det var bokredovisningar, sen var det pizza och frankenstein. haha. men det var faktiskt riktigt kul och mysigt.  och vår redovisning... ja , aldrig någonsin har jag improviserat en redovisning från början till slut. men jag är faktiskt nöjd med tanke på det!

och så ville ellen att jag skulle skriva något om henne. ja hon r en hemskt rolig och knäpp figur. det är ja, vår matte-ellen. lne ;) haha. nej jag vet inte. ja, men jag tycker om henne ändå!! :D

tillgodokvitto.

Jajmen, idag fick jag reda på att jag får ett tillgodokvitto på min mobil, eftersom de inte kan skicka en ny tillräckligt fort (då undrar man ju, om jag har fått vänta sen i oktober på en hel mobil... undrar då vad som är "inte tillräckligt fort"...) jaja och då funderar jag på att byta helt och hållet, till en nokia, tuch. vad tror ni om denna? Jag har massor av beslutsångest här... någon som vet om den är bra eller dålig?

Nokia 5530 XpressMusic

inte... långt... kvar...

UNDERBART!!!! nu har jag gått över från min deprimerande sida till min positiva sida, för nu blickar jag framåt, för efter imorgon så är jag nästan fri, jag kan nästan göra vad jag vill igen. (inte riktigt sant, men jag behöver iallafall inte plugga, vilker är mer än positivt!!) Så imorrn blir jag av med biologiprovet, och på kvällen blir jag även av med svenska-boks-redovisningen. Men den tror jag ändå blir rolig, vi har en aaasbra grupp, med världens bästa idé och upplägg. så det blir nog lite småkul iallafall.

idag när jag kom hem ifrån skolan så somnade jag nästan direkt när jag hade lagt mig i sängen. sedan sov jag i typ två timmar och vaknade inte upp förrän Elias kom in i rummet. Mysigt! Sen har jag bara myst med honom hela eftermiddagen, pratat om allt och ingenting, sett på lite thats 70s show, lagat mat (inproviserad köttfärssås, ingen av oss hade någonsin gjort köttfärssås tidigare, men med lite fantasi så fick vi ihop något riktigt gott faktiskt! ) Sedan gjorde jag att han kom försent till sin träning, igen. uuupss.. hahahaha. <3

Sen pratade jag med Ellen i nära en timme för att gå igenom biologin lite smått. och då kände att jag nog kan det här, eller ja, tillräckligt för att inte plugga något mer idag iallafall ;) haha. nej men helt ärligt, jag har kört totalt slut på mig själv de senaste två veckorna, så jag känner att kan jag det inte nu, så får det fan vara. det får räcka så...

Så har jag även sett till att Elias antagligen sover här imorgonkväll, just för att han också ska på lucian på fredag morgon. Då kan vi kila dit tillsammans, och så har vi ju också en liten sovmorgon på ca en halvtimme.
    och påtal om sovmorgon så har jag sovmorgon, för min italienska är inställd av någon okänd anledning, men det gör mig ingenting. tänker nog inte ens gå upp tidigare för att plugga. NONO.

På Fredag så ska jag, Frida Nicole och Johanna bygga pepparkakshus och se på idol-finalen. Typ huuur mysigt som helst!! <3

lördag blir det stallet, och sen hockeymatch tillsammans med Viktoria. Det blir kul, för jag får ju alltid se på de där matcherna själv.... söndag tävling, och sen Elias resten av dagen. Det blir en bra helg innan allt jobb sätter igång.

Plus att vi ska ut till strömma å i stånga på måndag igen, och det kommer ju bli sjuukt kallt juuue. men men, jag Lage, Jonte och josefine måste ju ändå springa fram och tillbaka till bussen, så ja det ganske blir hyfsat iallafall. haha.

och nu blev det här typ ett aslångt inlägg, men jaja, då har ni ju något att sysselsätta er såhär på onsdagskvällen nu när det inte är någon Greys.

Så vad ska jag hitta på nu då? kolla runt på lite bloggar, kanske läsa igenom biologi-sammanfattningen som jag har gjort, och kanske läsa igenom svenskan en snabbis också.. men jag är så jäkla trött, och har noll motivation kvar, så nej. det orkar jag faktiskt inte. näpp. så kanske lite chokladpuffar och mjölk? låter finfint.


nu var det fan länge sen igen... ni är iallafall bäst! <3


Stallet nästa.


BÄSTA!! <3

Jag älskar nesquiks chokladpuffar, och hatar evolution & beteendeekologi

det var allt jag ville få sagt.

KATASTROOOF!!!

Jag och lisa sitter här och pratar, och kom just fram till att jag inte kommer hinna träffa henne alls när hon är hemma i sverige!!! Det är kaaatastrof!!! det är typ värt att fira jul hemma i min ensamhet, ensam för att träffa henne när hon är hemma ju. Alltså, så kommer jag få vänta ända tills i sommar innan jag får träffa henne. Jag vet typ inte vad jag ska göra, hoppashoppashoppas att jag hinner träffa henne på arlanda en snabbis mellan två av hennes flyg typ. För om inte det funkar, så kommer det ju bli megakatastrof... :( jag kommer ju sakna ihjäl mig...


<3


små ord, som betyder så jäkla mycket!

"Jag är glad att jag har dig sweeti, du är det bästa man kan ha"
"Jag älskar dig för att du är du"
"<3<3<3"
"
Jag är säker på att du blir sötare och sötare för var dag som går"
"söt söt söt, det är vad du är!"


Fotografiskt minne? ja tack!

jajamen, jag kilade till skolan strax efter ett, där samlade vi ihop en grupp med sex pers. Så gjorde vi klart en tidslinje från jordensskapelse till idag, skalenlig, på ca 40 minuter. fan vad bra vi är! så nu var iallafall det ur världen. skönt. i morse, när jag gick upp typ halv nio för att plugga, när jag egentligen började halv två.. så gjorde jag typ klart svenskan, och fysiklabbrapporten. Så nu finns det bara en sak kvar att plugga på - Biologi. Och det är verkligen såååååå trååååkigt. Och om jag ska hinna träffa elias på onsdag, så måste jag verkligenverkligen börja idag, om jag inte ska få ig på det här provet... hujedamig. men det är så mycket, och så tråkigt. och jag känner att jag redan har varit så duktig idag och gjort klar en massa plugg och så, så det är därför jag inte gör något just för tillfället. om jag känner mig rätt, så kommer jag inte plugga något innan jag ska kila ut till brojesus (nej jag vet faktiskt helt ärligt inte vad han heter på riktigt...). så det blir väl halva natten med biologi, sen noll sömn, sen skola, biologiplugg, stallet, biologiplugg, och sen noll sömn igen, sen är det skola, elias, biologiplugg, noll sömn, SEN är det prov, och sen är jag äntligen näst intill friiiiiiii. men bara näst intill...

och ögonen är så tunga just nu att jag knappt kan hålla mig vaken, jag lär somna när han stoppar nålar i fingrarna på mig sedan... haha. och jag kommer DEFINITIVT somna i biologiböckerna. nej nu går jag och begraver mig.

<3

jag älskar er!


typ klar..?

Jag är typ klar nu, verkligen långt ifrån det bästa jag har gjort, men jag tror att det får duga, det finns inte så mycket annat att göra åt saken faktiskt... så nu ska jag klicka runt lite, göra i ordning mig, äta lite lussebullar, och ryp sova en stund till om jag hinner :)

Jag är duktig, och julmysig.

Eller duktig får vi väl kanske diskutera lite senare, om jag gjorde klart svenskan innan skolan eller inte. Jag skulle med andra ord säga att jag är riktigt dålig om jag inte har gjort klart det eftersom jag börjar halv två.. (det är ju vid ungefär den tiden normala människor SLUTAR, ja vi i NV08B ja vi BÖRJAR då. haha.) Och ja, jag kommer komma efter i matten den här veckan, det är verkligen ingen nyhet... Men men, det är sånt som händer, och en vecka av alla tusen vi går i skolan är ju en piss i havet. faktiskt.

Men julmysig är jag iallafall. För nu har jag gjort en julmusiklista i itunes. Så julmusik och svenska. Ska nog stoppa i mig en lussebulle sen också om jag hinner! förresten så kommer jag vara klar med alla utom en och en halv julklapp i eftermiddag. Med andra ord, jag kommer vara klar med fem och en halv! yeey. Så ni som jag vet läser här, och kommer få en julklapp av mig, ha inte allt för höga förväntningar bara. :)

Nej, plugg var det. Herå!


hur? jag säger bara, hur?!

imorrn har jag iofs sovmorgon till halv två. Och den lockar verkligen med att ligga kvar i sängen huuuur länge som helst... men det är såååå mycket annat som tynger ner. det är mycketmycket på kortkort tid. blää. så nu tänkte jag göra upp en liten planering här, ni behöver inte läsa, men jag känner att jag behöver göra det...

måndag: brojesus, plugg svenska, plugg biologi, finslipa sista på svenskarepotage
tisdag: pluss biologi, ridlektion
onsdag: plugg biologi, även träna lite till svenskagrej torsdagkväll. (ska förhoppningsvis hinna vara med Elias här, hur faaaan det nu ska gå ihop...)
torsdag: plugg fysik, träna sista till svenskagrej
fredag: gör helst ingentiiiiiiiiing, pepparkakshusbak på kvällen med mina favoriter! :)
lördag: trimma frances inför tävling. förhoppningsvis träffa elias.
söndag: tävling, ELIAS!
Sen alla dagar från måndag 14/12 så är det jobb vaaarje dag fram tills den 23e... men ska föhoppningsvis hinna trycka in att skriva klart en engelskauppsats. sen ska det även läras in lite repliker till en engelsk pjäs...
    Sen är det iallafall äntligen, tack gud, jullov. och herregud vad jag ska sova när jag väl har slutat jobba, och bara... göra ingenting! (hemskt vad religiös jag blev i den meningen.. haha)

men nu ska jag sova, och förhoppningsvis ska jag pallra mig upp hyfsat tidigt och göra klart lite svenska saker så att det är ur vägen... och om jag blir klar med det så kilar jag till skolan och pluggar matten som vi ska göra nu när vår mattelärare är borta. men det känns på något sätt som om jag faktiskt får skjuta liite på matten den här veckan, är ju fan kaos. Jag kan ju göra det i helgen i någon paus.. (?) haha. jag blir utmattad av bara tanken...
Nej , GODNATT!!

haha.

jag har inte pluggat på hela helgen, och jag tänker inte göra det heller så det så!

Plugg.

jaha, nu försvann inläggshelvetet igen...

men nu till inlägget, för andra gången.. Nu sitter jag iallafall här i min säng och har tagit på mig tights och Elias stora och mysiga tjocktröja och låter musiken rulla i mina iPodhögtalare. mys. Det som är mindre mys är allt plugg, men jag känner mig ändå väldigt duktig! För jag har gjort klart mina två svenskaarbeten och biologin. Och nu tror jag iallafall att de är så pass klara att jag vågar lämna in dem. haha. Nu håller jag på med min fysiklabbrapport. Men det går lite långsamt, eftersom jag har ägnat den största delen åt att göra en bild till den. haha. rita, klippa och klistra. haha, men den blev ju fin.... (?). haha. Så nu ska jag skriva klart den så gott det går, imorrn skulle vi tydligen gå igenom lite som vi var tvungna att veta för att kunna skriva hela analysen och slutsatsen. Sen ska jag försöka hinna läsa ut den där jäkla svenskaboken också, för nu går det heeemskt segt faktiskt. jaja.

GRATTIS LISA!!! Så jäkla värda det!

Imorrn ska jag och Johanna kila på stan tillsammans. Det kommer bli roligt, för det var länge sen nu, och det finns så mycket att prata om! Plus att jag ska försöka inhandla resten av julklapparna som jag har kvar. Och jag var nära att rabbla upp dem här nu, men det kan jag ju inte göra, för en av de jag ska köpa till läser ju faktiskt regelbundet här. så tyvärr. kan berätta efter jul om jag kommer ihåg.

och nu tycker jag att Elias kan hitta sin mobil, eller vakna (för jag har stora misstankar på att han sover...) för jag behöver faktiskt prata med han nu. Så det så.

 


GLADGLADGLAD

Det här är nog det bästa sms'et jag någonsin har fått.
"På matteprovet hade du 38p varav 17 vg-poäng. Betyg MVG. Christer"

Och om jag inte tar helt fel så har jag nu antagligen säkrat ett MVG i matte C. Jag blev helt varm i magen vad glad jag blev! :D

haha så kan det gå.

Och  juste, igår var det hopplektion, och jag var sååååå dåååååliiig! Jag kunde inte göra så mycket annat än att bara skratta åt mig själv, långa tyglar hit, hinder dit, hopp åt ett annat håll. Tvärnit framförhinder = tappad luft, ont i huvudet och käken idag. Så det kan gå. Men hon är ju söt ändå! helt klart.

Nu är mina chokladpuffar förövrigt slut. eller det finns ju fler nere, men jag orkar inte gå ner och hämta.

Precis nu när jag skrev så fick jag vääärsta krampen i jumsken. aaasont. haha.

Och så måste jag höra av mig till Elias lite sen när han har tränat, för då ska vi försöka tajma in våra hemresor från fastlandet i jul, så jag ska slippa åka själv. Jag kilar ju antagligen hem tidigare än mamma och pappa. Och jag taggar redan inför mellandagsrean i stockholm. Det ska bli mysigt, och spenderas pengar ska det också. :)

Nej nu 7 minuter kvar tills greys.


Det värsta är ju när inlägget bara försvinner.

Jaha då försöker jag igen då..
Idag fick vi reda på vad vi fick på första delen i vårat matteprov, den som jag tyckte var den enkla delen, och mycket riktigt så gick det bra. Väldigt bra faktiskt, alla rätt! :D Weeei. Andra delen får vi reda på imorrn, den är jag lite mer nervös för faktiskt..

Min första julklapp är nu inhandlad och har kommit hem hit nu. Känns bra att jag iallafall har börjat lite.. haha.

Elias var här en stund förut, och det var huuuur mysigt som helst, som vanligt. Jag älskar dig! <3


Nu äter jag såna där chokladpuffsflingor och kollar på Stockholm-arlanda. Sen greys!



Jag vet inte hur jag ska göra... det är så jäkla svårt, jag vill ju båda, tvivla verkligen inte på det. och om jag säger nej och att det sen visar sig att det andra inte blir av. faaaan. jag vet inte vad jag ska göra..


Ibland hatar jag rubriker.

Idag var det alltså vårt sumo-långa matteprov. 4,5 timme. Blää. till en början gick det jättebra, sen gick det utför ett tag, sen gick det bra igen, och sen gick det utför igen. en fjärdegradskurva alltså. ;) Haha. Sen är den en fågel som har viskat i mitt öra att det är säääävefeeest på torsdag den 17e. Yeey! Ikväll är det hopplektion, hoppas för guds skull att vi får göra något roligt, annars blir jag lite besviken faktiskt. eftersom det antagligen blir min sista hopplektion för terminen... tyvärr.. men jag har inte bestämt mig om jag ska på ridlektion eller jobba sen den 15e... jaja. nu -  maat.