En mycket bra dag. Iallafall ett mycket bra slut på dagen.

först hade vi nationella, och det gick nog faktiskt ganska bra :)
sen var det bara att lulla runt i skolan på segislektioner fram tills ett.

det var efter det min braiga dag började:

jag kilade in till stan på en gång och mötte upp julia. Vi satte oss på uteserveringen på ringduvan och snackade om allt. Haha, galet roligt. "ehm, det är min mamma! ehm, min pappas efternamn!" galet kul iallafall. Och riktigt kul att få prata med den där filuren igen! :)

Nu är jag hemma igen och väntar på att det ska bli mat, för sen ska jag kila ut till Elias. MYSIGT!


NP EngB

huuu. writing-delen är imorrn. och mycket lutar ju åt att det ska skrivas på formell engelska. jag kan ju inte ens skriva på formell svenska...
så några smågrejer har jag iallafall fått in i huvudet...
your sincerely
thank you for your concidoration
i welcome the opportunity
comprehend
purchase


ja, ni fattar vinken. jag blir galen. men det blir nog bra. det ska väl inte vara allt för svårt, och jag siktar inte megahögt heller. så det är cool. jag är cool. allt är cool.

Valborg.

Det blir inget åminne, inget hörsne och ingen krog heller. Det blir de bästaste tjejorna av alla. Mer än så vet jag inte för tillfället. men ja, bra blir det iallafall. för bättre än dem finns inte.


jävla idioter.

jag hör inte vad jag tänker!!! det låter som om jag har er jävla borrmaskin INNUTI mitt huvud. sluuuuuuutaaaaa!

åh älskade finaste häst.


finare gammeltant får man leta efter. :) <3
tänk att varje gång jag tvivlar på, är det här verkligen det jag vill?
då tar det inte många sekunder förrän hon kommer och övertygar mig om att, joo det är fan det här jag lever för, har levt för i princip hela mitt liv. I stallet är det som en fristad, man glömmer allt annat, och bara lever för stunden. <3


oups.

jag skulle plugga historia var det ja... det slutade med att jag satt i Picasa och gjorde en ny header. Så nu får den sitta där uppe ett tag. Jag orkade inte pilla med alla färger runt omkring och så,.. men ja, såhär får den se ut ett tag framöver, tills jag orkar ändra den igen. Haha.

och så sitter jag och kollar på lite bilder och dörmmer mig bort. trakaserar Elias med att skicka små jag-saknar-dig-sms. haha. japp sånt som händer.

och inför valborg. fan fullt jävla kaos. Jag har ju ett par alternativ: Elias pratade om fest i stan, krogen, fest i åminne, fest i hörsne... ja, jag vet inte. kaaaoooos. jaja, jag får se vad jag hittar på, ingen risk att jag blir utan fest iallafall som det ser ut nu... ;) haha.


helvetes jävla oljud!

någon håller på och bygger här i någon av grannlägenheterna, och vem får lida? Jo, mitt huvud. Fan, jag hör ju inte ens vad jag själv tänker!!

Jaja, Idag i skolan så var jag väldigt effektiv faktisk.. Jag hann med att skriva klart nästan en hel redovisning om Francesco Totti på italienskan, och göra en fysiklabb och en fysiklabbrapport klart på fysiken. duktiga mig. Nu håller jag på att trycka in historiaredovisningen i huvudet tills imorrn. Jag kommer aldrig kunna det utantill tills imorrn. det är ju fan över 10 minuter... Jag vägrar göra mitt imorrn! Jag gör det nästa vecka istället, bara så att ni alla vet.

om 14 dagar och 18 timmar så är jag i england, och om ca 14 dagar och 8 timmar så får jag äntligen krama om min bästa Lisa igen! fyfan vad underbart. Jag längtar så mycket att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
    Men innan jag ska dit så ska jag och min bästa Frida till fastlandet och lyssna på Salem. underbaaart!

men frågan är hur jag ska ha råd till allting... jaja det ordnar sig. förhoppningsvis har jag lite pengar över när jag kommer hem ifrån London.. har jag inte det, så är jag körd ;) men då ska jag ju förhoppningsvis inte behöva köpa något mer förrän långt in i sommaren, så ja, jag klarar mig nog. i hope.

snart kommer även mitt MasterCard. yeey! hoppas att det hinner komma, och att vi hinner ordna upp allt med kontoflyttningar och såna grejer innan vi åker till England. Det hade ju typ vart bäst.

imorrn ska jag äntligen få vara med min älskling igen. jag har ju faktiskt saknat honom massor nu ju.

ikväll är det hoppträning. yeey! :D då får jag äntligen snacka lite skit med Johanna också :D

jag vet inte vad jag ska skriva, men Lisa hade en idé.

ja, jag kan ju börja med att jag ÄLSKAR svenska hollywoodfruar. De är så jäkla sköna. Underbart helt enkelt!

idag har jag gjort klart nästan alla fysikuppgifter.. även om säkert alla är fel så är jag hemskt nöjd med mina bilder. hahaha. mästaren av paint. det är jag det ;)
   Sen har jag även fixat lite historia. men om jag kommer kunna det till onsdag? näpp.

Så har jag pratat med Julia, och nu ska vi verkligen försöka ta tag i det här, börja umgås igen. så fika på torsdag är inplanderad. Superkul! :)

sen har jag lite bloggtorka. jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om.. men ni ser ju, det blir ju lite gott och blandat ändå ..

och jag tycker om mitt liv, jag ser fram emot mitt liv. jag har så mycket jätteroligt inplanerat. ååh, underbart! det är salem, london, bröllop, sommaren, salem, barcelona. jag har säkert glömt massor. men ååh. så roligt alltsammens.

och jag håller på att bli sjuk. faaan. jag kan bli sjuk nu, på en gång, så att jag är frisk när jag ska åka och träffa lisa om 15 dagar. men inte då. fan heller.

England, London, LISA!

16 dagar 10 timmar 6 minuter och 30 sekunder

galen lördagsnatt

gaaalen kväll. det var meningen att det skulle bli ett lugnt barhäng hela kvällen. Men hur gick det med det..? inte alls. haha. Vi hamnade på HP5 och shake-ade ass hela natten lång. fyfan vilken härlig kväll. Men man får man ju betala lite för idag kan man ju säga.. haha. Och ja.. bilder lär väl hamna på FB. vilket jag egenligen inte hoppas på. men haha, det var iallafall gaalet kul! :D

från min kamera vart det bara en bild, sen försvann vi in i dimman och glömde bort att jag hade med mig en kamera överhuvudtaget.


lite senare så kom Mysan och Adam och joinade oss. lyckad kväll!

nationella.

ja, nu är det inte så mycket att göra åt saken kan man säga.. jag är sjukt nervös inför de hela 5 timmarna med skrivning av uppsats imorrn... mellan 08.00 och 13.00. grattis. Men som sagt. nu kan man inte göra så mycket annat än att bara andas och hoppas på att det kommer ett bra ämne och en bra skrivstil som passar en... fyfan. om jag inte har berättat det så drömde jag tillomed mardrömmar om det inatt... usch. jag kommer vara så lycklig imorrn efter att det är klart, oavsett hur det har gått, bara för att det är klart, att jag kommer likna en ko på grönbete när jag kommer ut till Elias. Haha. galet.

NSFJ(L)

jag kom hem från johanna för en liten stund sen, det blev en kort men en väldigt bra stund. Nicole och Frida var självklart också där. Så det blev perfekt, trots den lilla stunden. Jag tycker om oss. även att jag började gråta, nicole slog mig i huvudet, johanna somnade och frida slutade läsa... ;D hahaha. sånt som händer. nej men underbar liten present från lisa, och ett ännu bättre brev från lisa. Det var så mycket lisa att hon nästan var där, på plats.


globertrotter.

fan vad berest jag kommer vara i maj månad. Haha. Jag kommer nämligen vara iväg 3 helger i rad. Haha. Hur hade de tänkt att jag skulle orka med det liksom? men först är det Salem med Friiiida, sen är det London med family, sen är det bröllop i nynäs. Jag får se om jag åker på bröllopet, eller om jag är helt slut och behöver vara hemma och samla krafter.. Jaja, kul ska det bli iallafall, frågan är hur jag ska hinna med allt annat bara.

och sen i sommar så blir det Barca med NSFJL. (i hope).

det är ett underbart liv jag lever för tillfället.

för ikväll är det NSFJ kväll, med L-present. yeey.


kategorier

nu hade jag tänkt att skaffa lite kategorier här i bloggen.
lite lättare att hitta grejor när man ska kolla tillbaka lite.
så vi får se hur det går, kommer säkert glömma bort det hela tiden.
jaja. får se om jag hittar något att döpa kategorierna till överhuvudtaget.
för när jag skriver, så skriver jag ju om allt möjligt. allt i samma inlägg.
jaja. vi får se. det kanske rinner ur sanden snart igen. men värt ett försök.

package from GB


vi har fått pakeeeet! från lisa! från england!
åh vad jag är lycklig. men sjukt nyfiken.
alla, dvs NSFJ måste vara samlade för att
vi ska få öppna det. så problemet är ju att
hitta en tid då vi alla kan. hu. alltid är det
ju något, som vanligt. så antagligen blir det
framskjutet till nästa vecka. TYPISKT! jag
som är supermeganyfiken redan nu...
JAG SAKNAR MIN LISA!!! <3


Djurgråden!

aaaah galet spännande slutspelsmatch. mellan Djurgården och HV71 för er som inte visste. Jag dööör. Djurgården måste fan vinna, de är värda sitt guld. Det var ju trots allt sjukt länge sen nu. Jaja. HEJAHEJAHEJA! för nu är det vidare till förlängning. hjälp. jag dör. nu måste jag kolla. jag dör. heja!

jag har ont i magen. äkta djurgårdare? jajamen. ända sen jag var liten ju. Och sover gör jag i en djurgårdströja. kan det bli bättre?

joo, att Wesslau (målisen) är aaaaasbra. typ 95% målsäkerhet. faaan vad bra vi är.

vinn det här nu!!

fina fina färger
duktiga duktiga pojkar
bästa bästa laget!


retuschering.

det är sjukt vad man kan göra. jag börjar fatta nu hur lätt man egentligen kan manipulera bilder, och göra människors hy perfekt. därför var jag ju tvungen att testa med det hära programmet, som jag för övrigt älskar. bara för att visa hur lätt det egentligen är.. och det här är ju som sagt gjort av mig, en dålig nybörjare. jaja.

före:

efter:

det syns kanske inte så bra på de här små bilderna. men jaja.


sorry att det vart en massa sånt här i bloggen nu. men det är ju askul att pilla med sånt här :D

fotoprogram.

äntligen har jag hittat ett bra sådant, ett lätt som man inte behöver vara värsta geniet för att förstå sig på. aaasbra. enkelt, lätt, med ett bra resultat. kan det bli bättre? joo kanske om jag var lite bättre på det, annars är det ju faktiskt bra. im in looove.

okej, inte jättebra, jag vet, men jag håller ju faktiskt fortfarande på att lära mig hur allt fungerar. laddade ju hem det för en kvart sen typ:p


street.

jag glömde ju,. första streethockeyn var ju i lördags. galet kul. har saknat det ganska så mycket faktiskt. trots uppskrapade händer, och krossad svenskota. hahaha.


bra grejer detta. och inte minst sagt, härliga grabbar. störtsköna allihop. haha. och fler tjejer är fan varmt välkomna. jag känner mig ibland lite ensam som ensam tjej bland 10 killar. haha.

snabb sammanfattning.

för sen ska jag ta tag i mitt rum och städa och lite så. Så nu ska jag ge er en sammanfattning av den senaste veckan.

onsdag: träffade Elias en snabbis, för att sedan på kvällen åka till fastlandet med klassen.
torsdag: galen dag i sthlm, observaroriemuseet, glid i solen och vårvärmen med klassen, hallwylliska museet, trasig buss, stress, figaros bröllop på operan
fredag: anderssonska trädgårdarna, stefan från paradise, nordiska museet, glid på stan på jakt efter b-day present till Elias, på jakt efter lite kläder till nicole, och det blev även en partey-tröja och ett par lila (HAHA) solbrills till mig själv. sen hem till gotland igen, och gaaaaalen stund på båten. hahahaha. snacka om att dra ett skämt långt. haha.
lördag: elias var hemma hos mig när jag kom hem på natten. så mys självklart. lördagen blev det sova fram efter lunch, sen promenad till affären och hyra film, köpa godis. Sen mini-roadtrip som slutade på maxi och köpa lite mjukglass, sen promenad i mörkret i rävhagenskogen. Sen hem och se 2012.
söndag: seeeegisdag. har nog knappt gjort något alls. vaknade av att jag hade en pojkvän som låg och iaktog mig. haha. sööt! men vi har nog bara legat och jäst hela dagen. nu: stäääda.


Grattis x2

jag vill börja med att säga GRATTIS MAMMA!!!!

jag och mami i kroatien 2007.




och så vill jag säga, grattis i efterskott älskade häst. som fyllde år igår. hela 17 år vart det. gammeltanten. :) <3

efterlysning.

min pojkvän är försvunnen.
någon som har sett honom?
haha.
jaja, underbar är han iallafall.
även om det verkar som om han har virrat bort sig i själsöskogen
samtidigt som han har tappat sin mobil.
haha.
<33


svenskanationella.

uscha. det är liksom imorrn. talet alltså. det är färdigskrivet för länge sen, idag har jag läst igenom det ett par gånger. men nu pratar jag med lisa, om typ livet. haha. så det är mycket roligare. så mitt tal fick lägga dig åt sidan. men det gör ingenting. jag har för tillfället slutat bry mig.

mitt älskade påsklov är slut.

nu är det inte många timmar kvar på det här underbart sköna lovet. hu!

och nästa hockeysäsong så ska jag och elias på elithockeymatch, bara så att ni vet, och om ni undrar. mitt lag är mycket bättre, så vi kommer att vinna, lätt!

mitt lov har vartit underbart. kort summering.

torsdag-söndag - underbara dagar med Elias, långa promenader i vårvärmen, och sådär allmänt underbart.
måndag-tisdag - engelskaprojekt med EEN.
onsdag - handla kläder, och mysig middag hos karro
torsdag - stalltjänst
fredag - degade typ, vet faktiskt inte? men på natten så kom Elias hit.
lördag - spenderades med elias. supermysigt faktiskt.
söndag - stalltjänst och funktionär.

jaja. nu ska jag äta upp det sista av kladdkakan, sen ska jag se på lite tv, kanske sätta igång en film. och sen ska jag sova. usch för skolan imorrn huu. det känns ju inte bättre för att vi har nationella på tisdag. annars hade jag inte haft något emot att gå tillbaka till skolan faktiskt. vi har ju bara en tredagarsvecka den här veckan. vi kilar ju till stockholm med klassen på onsdagkväll. KUL!

...

i väntan på älsklings E, så orkar jag inte skriva något. jag bjuder på några härliga turkietbilder istället.







nu behöver jag värme, på en gång helst.



så tjejer, vi måste snacka om i sommar. snaaaart!! :D haha.

hmm.?

jag vill skriva något roligt, och inspirerande. men det går inte. det tar liksom stopp där. det blir bara det vanliga blurret om absolut ingenting. Nu är jag hemma en stund igen, och jag ska tillbaka till stallet om sisådär en och en halv timme eller så. fodra natt. sen är stalltjänsten klar tills på söndag, då det är dags igen. jihuu. not.

jag har förresten börjat ta hand om mina tänder riktigt bra, efter att jag fick en mindre utskällning av min tandläkare i tisdags. så för tillfället är jag överambitiös (stavning?). Det är floursköljning varje kväll, flourtabletter efter mat, extra noga tandborstning OCH tandtråd. braiga jag.

och en sak jag blev glad för förut idag. - jag får träffa min pojkis imorrn. eller om det ens blir imorrn.. han kommer iallafall hit på kvällen/natten och sussar här, sen så stannar han hela lördagen, så då får vi minsann mysa till det ordentligt! för jag är tveksam på ifall vi kommer att hinna ses innan jag kilar till stockholm på onsdagkväll... men joo, det måste vi hinna. vafan. jo, om inte annat en timme eller två direkt innan jag kilar till båten. det blir bra!:)

igår var jag inne på stan en sväng, egentligen bara för att fixa så att mitt studiebidrag hamnar på rätt konto. Men det slutade med att jag kom hem med två linnen, en tröja och ett par svarta jeanstights rikare, och en massa pengar fattigare. så det kan gå va.? hahaha. jaja sånt som händer. nu får jag minsann sluta handla massa grejor och spara allt allt allt tills jag åker till london. för där ska det storhandlas. så det så. och Elias ska såklart ha en födelsedagspresent. och jag hinner ju faktiskt få ett till studiebidrag innan jag åker. så det blir sjukt nice! :)


sommar <3


åh, jag saknar oss, alla fem, tillsammans.

här sitter jag och kollar på sommarbilder från bland annat coldplay , hide och fårö. Och så kommer jag på mig själv med att sitta och verkligen le. ni är bäst. jag saknar oss. och jag ser fram emot en sån sjukt bra sommar 2010.




ren och äkta lycka. ni är underbara. <3

torsdag.

vad händer idag då..? inte ett skit egentligen. har stalltjänst, så jag var där nu på morgonen, sen så kilade jag hem, och här är jag nu och har ingen aning om vad jag ska hitta på fram tills fyra. För sen är det tillbaka till stallet, fodra, fixa lite, rida, och fodra igen. Sen ska jag sooova. typ.

igår blev det en jättetrevlig och mysig kväll hos Karro. med god mat och trevligt folk. Det är såna kvällar man bör ha så mycket oftare än vad man egentligen har.

jag har egentligen inte så mycket att skriva.. jag har pojkvänsabstinens. jag måste få träffa honom imorron, hur ska jag annars kunna överleva..? det kommer helt enkelt inte att gå.. särskit inte när jag åker till faslandet några dagar nästa vecka, det liksom bryter vårt mönster.. jaja. det löser sig nog. och någon som har ett tips på födelsedagspresent till honom..?




34 dagar kvar. ♥


mot roma och karro.

nu har jag precis gjort i ordning mig klart. så nu ska jag bara vänta på att det nya nagellacket ska torka, sen bär det av ut mot roma där Karro ska ha middag. supermysigt! med en massa trevligt folk. det lär bli asnajs jue.
så, ha en finfin kväll.


iPod.

ni anar inte hur länge min iPod har fått ligga och skämmas i min väska, helt oanvänd, helt ensam. Bara för att det bara var en massa gammal skitmusik på, okejdå, inte bara. Men alla nya, bra låtar fanns inte. Jag hade helt enkelt inte orkat engagera mig. men nu har jag iallafall laddat över fyra nya album till den. Salem al fakir - Ignore this. MGMT - Congratulations. Timo Räisänen -  The anatomy of Timo Räisänen. John Mayer - Battle Studies. Wonderful! Så nu får den äntligen stå framme i iPodhögtalaren. underbart.


nu slipper den skämmas. :)


jag säger bara WTF!

här sitter jag och försöker knåpa ihop något som jag kan tänka mig att ha på mig på studentbalen. Ja, jag funderar på min balklänning redan nu. problemet är bara.. hur faaaan ska den se ut?! jag vill ha djup rygg, men liksom, vad spelar det för roll om jag vet att jag vill ha djup rygg, om jag inte har en aning om något annat alls, ingen färg, inte hur det ska se ut framme, hur själva "kjolen" ska se ut, inte hur hela skiten ska sitta ihop över huvudtaget. Tur att det är en som kan sina grejjor som ska göra den, jag menar, då kanske hon kan tala om för mig iallafall vad det är för färger som gäller för bleka blondiner, eller ja, för mig, och hjälpa mig, med typ allt. för min hjärna säger bara WTF för tillfället...

ingen av er som har någon idé...?


lycka.

vet ni vad? vi fick upp en jäkla filmen på datorn. efter att ha vart på expert, elgiganten och databyrån, testat med två olika datorer, fyra olika sladdar och även två olika kameror. DÅ, äntligen. lättnad. och tack joel för lånet. så nu är det bara redigeringen. vi har kommit en bit. men det är ändå en hel del kvar...

nu saknar jag min pojkvän jättemycket.. inte bra.. <3

jag orkar inte.

det var nog allt jag ville säga.
och att mitt påsklov inte liknar ett lov.
och att jag saknar Elias något helt sjukt.


påsk & myshelg.

jag som hade helt gett upp hoppet på att få ett påskägg i år. Och så kommer jag hem idag, och när jag kommer ner i köket för att äta, så ligger det ett påskägg och 200:- till mig. lycka! :D tack ma&pa.

en annan grej, jag fick hem tvn jag fick av mormor och morfar idag. så nu har jag en plattis på rummet. yeey. den är även lite större än min förra. asbra ju.  najs.

jag har iallafall haft en galet mysig helg med min älskling. den har innehållit påskmat och godis, långa promenader på själsö längs med havet i vårvädret. filmmys. och bus med mille. haha. jaa välbehövlig helg måste jag erkänna. och så fick jag köra hans pappas minibuss. HAHA. fyfan, aldrig mer. vi konstaterade iallafall att det är jäääävligt svårt att starta ifrån trean. XD fyfan.

imorrn blir det engelskaprojekt, så ikväll har jag bakat, och skrivit lite manus. men det blir nog bra, är vi så effektiva som vi brukar, så kommer det att bli awesome!

och juste. haha. jag och elias kom på en asrolig grej. jag är inte hans flickvän längre. jag är hans särbo. XD hahaha. men han är fortfarande min pojkvän i ungefär en månad till. galet kul :D


Påsklov!

jag måste bara börja med att berätta hur sjukt grym jag är. Jag skrev just klart min historiaredovisning. YEEEY. fan vad bra jag är. faktiskt. trodde helt seriöst att jag aldrig skulle bli klar med den. haha. men nu är den klar. eller ja, jag ska ännu lära mig den utantill, och göra en powerpoint. men ja,. nästan då.

idag har det vart en soft dag. först italienska med massa skitsnack och skratt. underbart! sen var det gympaprov, som var aslätt, kändes så iallafall. haha. Sen så lyssnade vi på några treor som snackade, och så bara en helt vanlig, lagom lätt engelskalektion, med en hel del skratt. :)

så nu har jag skrivit klart min historia, som sagt. Och så planerar jag på att jobba ifatt lite matte. för sen så ska jag nog kila in på stan en snabbis och kolla läget, och sen så ska jag åka och hämta upp elias, så ska vi och hyra film. Och kanske köpa godis. vi får se hur det blir med den delen, vi har ju faktiskt börjat vårt nyttiga liv. haha naaat. men jag är faktiskt bättre på att vara nyttig än vad elias är. sådetså. haha. (då kan ni ju lista ut hur nyttig han är.. ;D) och så ska jag få välja film, helt och hållet. yeey, två gråtfilmer är inplanerade. myyys.