09-01-30

det här har vart en bra dag, och kommer bli en fortsatt bra dag. jag tycker om den här dagen. :)
vi började med att lyssna på ind.val informatione, sen satt vi och glodde i kemisalen i 40 minuter, ara för att vänta på att få tillbaka våra kemiprov som gjordes igår. gissa vad? 23/24 MVG, underbart att det gick bra :), sen var det svenska, men då satt jag o nicole i biblioteket och läste högt ur tidningar för varandra. ganska underhållande måste jag säga :) sen var det lunch, och sen hem. innan det hanns det med ett antal asgarv vid skåpen med e o e, :)

nu sitter jag o gör mest ingenting, väntar på att elias ska sluta. då ska han komma hit. så ska jag vara med han resten av kvällen, nästan. mys! <3

Efter jag har vart med han, så ska jag till säve eller södervärnshallen (vet itne ännu) och träffa karro. kan bli riktigt trevligt. sen är det hem och bums i säng för att sedan upp till stallet imorrn.

nu ska jag nog se om jag kan få i mig någon mat :)

09-01-26

satt o kollade på kroatien bilder med mamma. helt underbart! jag vill bara tillbaka!! nästan så att man fick en tår i ögat XD , men mamma lovade (iaf nästan) att vi ska åka till kina nästa år :), visst nästa år, det är liksom huuuuuuur lång tid som helst dit, men ändå!!! :) UNDERBART!!! jag längtar redan! :)

och kolla bara på färgen på mitt hår. helt underbart, ge mig!!

09-01-26

och nu när jag ändå sitter här så måste jag säga att labbrapporter suger! det var nog allt.

09-01-26

äntligen! <3, yepp, idag har jag fått träffa elias igen, eften en hel vecka!! underbart var det iaf, även att det inte var någon lång stund alls. men ändå! :) <3

och jag är glad att allt har ordnat  upp sig nu, har verkligen verkligen vart superorolig....

och sen så damp min lön in på mitt konto idag. tipp topp! jag har verkligen blivit pank på senaste tiden, men nu har iaf liite mera pengar, plus att studiemidraget kommer imorrn :) nu är jag back on track igen.

nu borde jag egentligen verkligen skriva klart min labbrapport så jag bara kan koncentrera mig på provet imorrn och på onsdag. men istället sitter jag här o glor. suprise!

i helgen är det dressyrtävling! weeeei, wonderful! :D



btw, jag försöker fortfarande få upp bilderna från mobilen utan någon särskild framgång...

09-01-23

kvällen till ära så ska jag visa mina bästa vänner i deras bästa stunder :)
Lisa, Nicole, Johanna o Frida, ni MÅSTE se på dom hära, allihopen. det är helt underbart kul :D


ett litet smakprov på vad vi har åstadkommit (skyll på lisa om det är fel!!) under alla våra dagar tillsammans. ;D

09-01-23

jag har tråkigt. ja riktigt skiiit tråkigt.!
fresten, så har jag ju glömt o skriva grattis till lite folk. eller iaf två. Alma, fyllde 16 i måndags, grattis :D, och ivan som fyllde igår. grattis! :D (och det skojjiga är att dom skulle ju kunna vara släkt. boström och boström... hm, måste kolla upp de dära..)  bättre sent än aldrig brukar man säga :)

men nu sitter jag o skrattar åt lisa. hon är ganska underhållande faktiskt :D. så det kommer bli en fullspäckad kväll , med lisa, johanna, nicole o frida. det blir thai, sen bio, och sen vet man aldrig vad som händer ;D jag gissar på att det blir kul :), eller jag kan faktiskt ta mig friheten att säga att det BLIR kul! :)
   igår när jag hade gjort klart mitt fina lilla schema, så fortsatte jag o gjorde en framsida till min kalender, ganska fin faktiskt. och så hittade jag typ en aaaaasgammal bild på oss fem. skit kul, men sen i skolan idag kom nicole fram till att det bara var ett år sen.. bara därför lägger jag upp den här.. men mobbas inte, den är ju otroligt kul XD


den är faktiskt lite söt :)

09-01-22

Nu är det bevisat. jag har inget liv. vet ni varför? jo, jag hade ingenting o göra när jag kom hem från skolan, så jag satte mig framför datorn, och gjorde ett eget schema. i paint. det blev typ töntigt. men här har ni det. och ni ska veta, att även om det är väldigt fult, så ligger det mycket kärlek bakom det. XD HAHA!

och ni som vill se det, får helt enkelt se på det irl, för här gick det iaf inte att ladda upp...


09-01-19

en labbrapport klar iaf, den andra börjar bli klar. men nu sitter jag o kollar på klipp istället. helt underbara :D, lägger upp några här :)
  
  
  
underbara :D, men nu ska jag sova. sovgott!

09-01-19

näe, nu måste jag sammanfatta helgen, och stockholmsresan fort. För det jag egentligen borde göra framför datorn nu är att skriva klart mina två labbrapporter. vilket jag inte kommer hinna göra innan jag somnar. jag kanske hinner klart en om jag har tur.. XD

i lördags åkte jag upp över dagen till stockholm för att hälsa på min bror :) extremt skönt att se att han mådde så bra :) på båten upp så träffade jag elias, så jag hade inte en endaste tråkig stund på den vanligtvis astråkiga båten. och så somnade han ju såklart en stund. så jag fick några supersöta bilder XD mohahah ;)
bilderna kommer upp här såfort jag har fattat hur man får in dom i datan XD

idag har det vart skola. sådär lagom segt, som vanligt. vi kom oxå en helvtimme försent till engelskan. men vi kan ju faktiskt inte hjälpa att ingen hade sagt till oss att vi hade schemaändringar ;)

nej, labbraporter var det. USCH!

09-01-16

så fick jag reda på att elias åker samma båt som mig imorrn. underbart! då har jag något att sysselsätta mig med iallafall :) <3

ikväll ska jag jobba, sen ska jag helst sova så fort som möjligt eftersom jag ska vara vid båten gööörtidigt imorrn! ;) men nu innan har jag ingen aning om vad jag ska göra.. kanske plugga ifatt i matten, skriva labbraporterna, eller skriva klart svenskan. men nej. det är faktiskt fredag!

idag i skolan satt vi i typ en halvtimme och kollade på en termometer. ;), skojjsigt... n00t. jag o ellen hade iaf trevligt :)
förresten, ellen, det var typ 6-7st inte 10... XD

men nu ska jag försöka komma på ngt att göra. men jag vet. det kommer sluta med att jag sitter framför teven. men ska nog iaf ladda min iPod o lite sånt inför imorrn :)

längtar :D
None<3

09-01-16

None
Underbart! jag vill jag vill jag vill!


09-01-15

igår var en toppendag med min pojk. helt sjukligt kul faktiskt :), jag skrattade nog mest hela tiden. underbart! <3

idag på matten och kemin lekte vi med vatten och exel, jag och fredrika satt bara helt förstummade framför datornrna när vi upptäckte hur sjukt smarta dom är. coolt!

men anledningen för att jag hamnade här, och inte satt kvar framför teven, där jag brukar hänga nu för tiden är att jag började sakna min bror ganska så enormt, och kände att jag bara var helt tvungen att träffa han! så jag hörde av mig till han och kollade att allt var lugnt med han om jag dök upp i huddinge bara sisådär. och bara för att min bror är så snäll så tyckte han det bara var skoj. Toppen! :) då gick jag o snackade med mamma om hon hade lust att liksom betala för mig eftersom jag själv inte direkt har lust att betala en hel båtbiljett. men precis som min bror tyckte hon bara att det var kul, så nu är biljetten bokad och klar. jag åker lördag morgon och kommer hem lördag natt. tipp topp! jag saknar min bror!!!

och så hörde jag precis telefonen ringa, och sen helt plötsligt började mamma snacka engelska. så jag tror att det var mina släktingar i usa. trevliga prickar dom dära. och toppenroliga :), de vill ju att vi ska åka över till dom o hälsa på och typ ha en "reunion" med dom. det tycker jag låter som en toppenidé faktiskt. mamma o pappa är lite mer tveksama, just eftersom det är ju ganska dyrt att få en hel familj över hela atlanten och landa någon stans mitt i ett främmnde land ;). nej men det hade ju iaf vart toppenkul.

undrar hur många gånger jag skrev något med topp i det här inlägget. det kändes liksom som ett par. men den här dagen har vart helt omvänd. imorse var jag helt nere, nästan ledsen, men nu, är jag på toppenhumör! dock ett trött toppenhumör. men ändå! :) nej nu är det dags för sängen för mig.

09-01-11

helgen har bjudit på stalltjänst och åter stalltjänst. vilket har resulterat i att jag somnade klockan åtta igårkväll. ja, klockan åtta - på en lördag... i stallet så hade jag o lisa däremot skitkul! övertröttheten kaaaanske hade något med saken att göra, men är inte riktigt säker på den saken ;) men vi hade iaf havrekärra-race, och lite annat skojjigt. de andra i stallet kollade bara konstigt på oss.. undrar varför? säger bara: "B-vit, e-vit, SNÖVIT!"

idag-dagen har vart väldigt mycket lugnare, eller iaf inte lika galna påhitt. men efter lunch så äkte jag med lisa hem och satte igång troja. inte många sekunder efter filmen hade börjat så klampade johanna in oxå. så det blev en väldans trevlig eftermiddag, med många sjuuuuka kommentarer, och en heel del skratt. Så allt var precis som vanligt :) men den bästa var nog den med orlando i vattnet - aaaaääääiiih, var är min badanka !? (extremt internt skämt, så försök inte att förstå ;D)

Fredagseftermiddagen spenderades med elias, dels i ishallen, där jag insåg att mina skridsko-skills inte var dom de en gång har varit, eller kanske, att det är mina skridskor som inte riktigt är som de en gång har varit... jag tror mest på det senaste ;) men skitkul var det iaf, även att jag kände mig ganska så urkass! Sedan bar det av hem till mig, då det blev film och godis, och från min sida, någon sorts av övertrötthet igen. men hur mysigt som helst, som vanligt :)


och nicole..? har du typ lagt ner din blogg, eller vad är det frågan om !?

09-01-08

nu har ju skolan dragit igång igen. jobbigt läge. men hur skojjigt som helst att träffa alla filurer igen :D, wonderful

sista dagen på lovet spenderades med johanna ute i snön på fårö, där vi höll på o glida av tak, bli spetsade på konstiga "pinnar", ramla ner för backar. det vi lyckades med var en hel massa. för det första, ha riiiktigt kul! som alltid :) vi lyckades trycka i oss två korvar och en bulle, plus en kopp te och lite mandariner på bara någon timme. vi hittade en loppisskylt på en cykel. och vi hittade länets bästa rastplats 2006. vi missade oxå färjan, vi såg ryska rikingar.. juste, vi hälsade ju på ingemar bergman när vi ändå var där oxå ;D jag skulle nog kunna rabbla hur länge som helst. men hur myspysigt som helst var det!! :)

idag så träffade jag karolina, har inte vart med henne på ååår och dagar! typ ett halvår för att vara exakt. vi skulle ha sett på lejonkungen o lite så, men det slutade med att munnarna gick i ett, och det var inte tyst en endaste sekund. tänk hur mycket man har att prqta om när man inte har pratat på ett halvår :D skitkul var det! jag säger bara BRAVE HEART! ;D och flaggstångsknoppsrengöringsmedelstrasKANT!!

och imorrn har vi två lektioner. sen ska jag hem o tagga för att åka skridskor XD typ 3 år sen jag åkte sist ju, och nu ska jag ut på isen tillsammans med en som spelar hockey. jag kommer se ut som ett fån... men det är väl lite det som är meningen skulle jag tro... har iaf hittat mina skrillor nu ;) eller mamma hittade dom åt mig faktiskt. men iaf.... tagga!

och hörrni.. jag börjar komma lite bättre överrens med min nya mobil, men jag hatar den dock fortfarande.

09-01-05

ja jag har vart borta ett tag från datan, men vadå? det är lov och jag har en hel del annat att stå i. så nu tänker jag summera den senaste veckan.

29/12-08 Hela dagen spenderades i stallet, alltså stalltjänst.

30/12-08 min älskade pojk hade kommit hem till ön igen, vilket resulterade i att jag var med han hela dagen

31/12-08
på dagen gjorde jag mest ingenting, gick och inhandlade halstabletter. senare på kvällen kom karro till allégatan där vi fixade och donade lite. sen gick vi iväg till tigris där vi åt mat, och min mobil strejkade halva kvällen, vilket var ganska frustrerande. men iaf, det var en trevlig måltid. och senare skulle vi till någon ronja, hilda eller vad hon nu hette. men icke. jag o karro strövade runt och hade verkligen hur skojjigt som helst! :) framåt 11 gick vi ner mot hamnen där tydligen "alla" skulle vara. men allt folk började inte komma förrän vid halv tolv. då träffade vi en hel del trevliga människor. några minuter över tolv så ser jag ett välbekant ansikte i folkmassan, så jag kunde inte göra så mycket annat än att kasta mig runt halsen om honom ;) sen blev jag inte av med honom på hela kvällen, utan jag tog med honom hem när det var dags att dra sig hemåt. :) myspys säger jag bara! :) förresten, ellen och alma, vart höll ni hus hela kvällen?

01/01-09
vaknade upp breve min favoritpojk, och var med han hela dagen. vi gick och köpte godis och hyrde film, och låg framför teven hela dagen. alldeles lagom på självaste nyårsdagen! :)

02/01-09
stallet hela dagen för stalltjänst igen. och min nya mobil kom oxå. jag hatade den från och med att jag satte igång den. hatar den fortfarande..

03/01-09
jag insåg att jag redan saknade elias alldeles för mycket, så efter hans träning så föjlde jag med familjen tysk hem. vilket var väldigt mysigt! det blev filmtittande, skitsnack, mycket skratt. och sedan semifinalen i JVM. Sverige mot slovakien. riktigt spännande måste jag säga, även att jag inte är så insatt i hockey. men vad gör man inte om man är hemma hos en hockeyfamilj liksom? ;) sen var det dags att hoppa i säng. och naiva som jag o elias var på kvällen så kom vi fram till att det skulle bli väldigt varmt i hans rum, så vi öppnar fönstret och stänger av elementet. vilket resulterar i att om man stoppade ut minsta lilla kroppsdel utanför täcket så frös man ihjäl.

04/01-09
upp tidigt och äta frukost, sen var det dags att åka in till stan, hockeymatch på g. jag åkte hem i mellan och fixade lite. sen träffade jag karro i ishallen lite senare, och vi fick beskåda en stor-förlust. och elias lyckades tillomed få på sig en utvisning ;D den du. kan ju inte påstå att våra pojkar var särskilt glada efteråt... men iaf, sen skulle jag o karro slå ihjäl två timmar innan hennes buss gick. ska inte nämna hur vi gjorde, men det var ganska intressant ;D

05/01-09
det blev en mysig ridtur i skogen med min johannapanna :)