SÖNDAGEN DEN 28 JUNI

Och inte blev det någon kubb igår heller, så jag låg på terassen hela dagen istället. Riktigt tråk. Men på kvällen så mötte jag upp Nicole och vi satte oss i Almedalen, lite senare kom Lisa, och sen kom även Ellen och lite folk. När solen hade gått ner och det började bli kallt så gick jag Lisa och Nicole hem till Lisa, där åt vi Marianne och såg på morden i midsummer. Sedan så skjutsade vi hem Nicole, och sen skjutsade Lisa hem mig också. mys!

Idag har jag Nicole och Lisa vart i Ardre och solat och badat. hur skönt som helst verkligen. Och man får ju inte glömma att vi hade med oss huuuur mycket mat som helst. Även två dopp i havet fick man in. Och Lisa blev måttligt irriterad ett antal gånger. Var riktigt komiskt faktiskt. Sedan skulle Nicole jobba, så vi var tillbaka i stan igen vid halv fyra.
   Lite senare så åkta jag och Lisa ut och hälsade på Amano och såg att allt var bra, vilket det var. Sedan så var vi ute en sväng med zita vid havet. Underbar dag idag tjejer!

och juste, saker som ska göras tillsammans med Lisa innan hon flyttar till England:
- gå på cirkus!
- flyga drake!

LÖRDAGEN DEN 27 JUNI

Hallå? Luktar jag illa idag eller något? Eftersom ingen vill eller kan vara med mig idag. Jag tror jag har frågat runt 10 pers om de vill följa med mig på stranden, samtliga har sagt att de inte kan, de har andra planer, de har inte lust eller att de jobbar. Så jag riktade in mig på en ensam dag i min älskade nya solstol (snarare sol-säng). Men sen, en av dessa 10 sa att nej jag kan inte följa med på stranden för jag har andra planer men du kan väl hänga på om du vill? Yeeey, någon ute i världen tycker faktiskt om mig, lite grann iallfall! Denna hjälte för dagen var Karolina, så jag ska med henne och lite annat folk och spela kubb. Det blir nog trevlans, bättre än att sitta hemma alldeles ensam och tycka synd om sig själv för att man inte är omtyckt av någon av sina vänner. Haha! Nej men jag vet att ni jobbar och har mycket för er, men ni behöver väl inte jobba och ha mycket för er när jag är ledig heller? Då tycker jag att ni ska vara med mig. Så det så! Haha. Jag tycker om er alla ändå. Faktiskt.

Men men, nu i några dagar framöver har jag saker inplanerade.
Söndag: Stranden med Lisa och Nicole
Måndag: förhoppningsvis Stranden med Johanna
Tisdag: antagligen Stranden med Karolina
- Sen någon av dagarna så ska jag Nicole Ellen och Ellen ha myskväll/fika eller vad det nu var, umgås ska vi iallafall göra.
- Så ska jag hinna med att vara med min pojkvän, såklart.
- Och så ska jag jobba måndag till fredag.
Med andra ord: Det är sommar och jag har fullspäckat schema.

MIDSOMMAR

Nu har snäll-lisa äntligen skickat lite biler, så här kommer min midsommar i lite bilder!

Sofie & Lisa
Frida & Sofie

FREDAGEN DEN 26 JUNI

Japp nu ska den beställas trots allt.  Fast jag måste ju såklart lägga in lite pengar, eftersom de är så jäkla snåla. Men eftersom det inte finns en endaste fin på hela ön, så får det helt enkelt bli så. Men det är det helt klart värt! Absolut!


Och nu precis fick jag ett samtal från min pojk, och han kommer förbi snart, ikväll. UNDERBART! Då har jag något att göra ikväll också! <3

FREDAGEN DEN 26 JUNI

Igår var det en mysig kväll med Lisa och Nicole, på strandpromenaden. Vi var först på torgkassen och köpte lite smått och gott, sen gick vi och satte oss på strandpromenaden. Vi pratade verkligen om allt, och där satt vi och kollade på solnedgången och hade allmänt kul. Riktigt mysigt! Och självklart galet kul, som vanligt!


Idag har jag vart med Karro några timmar. Det var verkligen mer än trevligt. Har ju inte setts på hur länge som helst, vilket verkligen är jättetråkigt! Vi möttes iallfall på öster och gick och köpte jordgubbar, wienerbröd, choklad och dricka. Sedan satte vi oss på strandpromenaden och snackade om allt och ingenting. Det var erkligen hur mysigt som helst. Har ju saknat den lille skitungen. Haha. Och planer för sommaren är planerade. Eller ja, vi vet vad vi ska göra, inte hur, vart eller med vem. Men kul ska det bli, så det så.




Och Harry Potter biljetterna till premiären är fixaqde. Yeeeey!

TORSDAGEN DEN 25 JUNI

- Skicka sms i sömnen -
- Bli väckt av telefonsamtal -
- Jobba -
- Kört omkull -
- Fått en bula på hakan -
- Jagat reklam -
- Dött av värmeslag -
- Fått hur många söta sms som helst -
- Nybakta kakor & bullar -
- Ont i huvudet -
+ Kolla på solstolar +
+ Köpa/Beställa strandväska +
+ Ta ett par alvedon +
+ Grilla +
+ Ramla ihop i sängen och dö +

ONSDAG DEN 24 JUNI

Tänk att jag faktiskt hade hemskt rätt i att Elias kunde muntra upp mig ganska så rejält. Det blev dock inget bad för våran del eftersom havet var sviinkallt, mina tår förfrös iallafall när jag gick för att känna på vattnet. Så vi låg fran halv två till typ strax efter fem och bara solade, pratade och hade allmänt mysigt. Många planer för sommaren blev planerade, och en hel del askul snack. Alltid lika roligt när det kommer på tal. Haha. Och vi får ju inte glömma att vi också köpte varsin glass. varsin Magnum attemption. mmh!!
Jag tycker verkligen om min pojk <3

http://blogg.veckorevyn.com/spark-i-baken/files/2009/04/magnum_temptation_chocolate_lrg.jpg


!

IDIOTJÄVLAR! DET KUNDE JAG VÄL FAN

HA FATTAT. FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT,

DIN SNÅLA JÄVEL!

glöm allt jag skrev igår.
(eller inte allt, det med elias kan ni få komma igåg..)

Nu ska jag snart bege mig till snäck och glassa lite med min pojkvän. förhoppningsvis kan han iallafall göra mig lite gladare. Tur att jag har han. Vart fan annars skulle det bli av med mig i det här dårhuset.

TISDAGEN DEN 23 JUNI

paus från solen, och nu är det sommar på riktigt. Helt klart! fast man ska väl inte säga något högt för då lär det bli vinter igen.

Igår var nog en av de mest underbara dagar jag vart med om. Nej kanske inte diktigt då, men riktigt kul och mysigt var de. Jag var medbjuden på 20-års middag på Isola Bella, trerättersmiddag. Det var alltså Elias storasyster som fyllde år, så det var jag Elias, Natalie, hennes pojkvän och Elias föräldrar. Det var riktigt kul och mysigt med ett par goda skratt. Och självklart god mat! Jag delade förrätten med Elias, vilket var bruschetta med mozzarella och ruccola. Sedan åt jag svart tagliatelle med räkor och hummersås, och till efterrätt gino. Helt underbart. Bilder kommer när Elias har lyckats att masa sig till datan och skickat dem. Efter det så tog vi en mysig promenad upp till öster innan vi skulle åka hem. Grattis Natalie! Och tack! <3

Nu har mamma och pappa precis dragit till golfbanan (suprise!!) så jag har lägenheten för mig själv igen, vilket är jätteskönt. Man kan göra precis vad man känner för.
    Och mamma har fått löneförhöjning, så hon ska köpa en strandväska åt mig, beställd från USA, jättefin! Tack mamma! <3

Jag tycker iallafall att den är fin!


Men nu ska jag ut och pressa lite till i solen,
även att det inte verkat hända ett skit.
Men man kan ju hoppas att man iallafall blir liiite brunare.


SÖNDAGEN DEN 21 JUNI

Allmänt meddelande till Lisa och Frida:
(orkade inte skicka iväg sms då kanske ni
glömmer, för när ni ser det här så lär ni ju
sitta vid datorn och ha bilderna i närheten.)
Skicka alla bilderna ifrån midsommar fortast möjliga!
SNÄLLA? :D    




Och Frida? Kan du skicka prospect march också, när du ändå är igång med skickandet?
Hade vart bättre än bäst!

SÖNDAGEN DEN 21 JUNI

Nu har jag vart och letat efter min iPod, och på galgberget fanns den inte alls, inte ett spår av den. Så jag ringde lisa lite nerstämd och frågade om hon hade kollat efter den i sin bil, men hon sov så nej det hade hon inte. Så jag tog en liten sväng hemförbi henne och mycket riktigt, där låg den alldeles ensam i baksätet, min älskade iPod!!!! :D
    Så gott folk, nu kan ni sluta leta efter den åt mig. Haha.
Nej men hemskt glad blev jag iallfall när jag såg den. älskade lilla mojjäng.







.

Juste, glömde ju att skriva..

HITTAR NÅGON MIN IPOD,
så vet ni att jag saknar den.
Och hör gärna av er också..

SÖNDAGEN DEN 21 JUNI

Fredag: Kvällen blev jättebra, eller, ja om man bortser från vädret och så.. Jag och Lisa åkte och hämtade upp Frida i Lickershamn, sedan åkte vi hem, och begav oss till galgberget. Där lade vi ut filt och så, sen startade vi grillen och började grilla marsmallows. Mumma! Men sen så började det regna något fasligt så vi började med att försöka sitta under ett paraply alla tre, men det vart inte något vidare lycket eftersom man fick all rök från grillen i ögonen, så både mina och Fridas ögon började rinna. Så istället så hittade vi ett litet krypin i typ en ruin, så det vart riktigt mysigt faktiskt!! Tack för en toppenkväll tjejer!
(Fast min iPod försvann.. Så jag undrar om den ligger någonstans på galgberget, eller kanske i Lisas bil.. Men jag har ju inte fått tag i Lisa sen igår, så jag vet ju inte om den är i hennes bil, så efter maten ska jag iaf cykla bort och ta en titt på galgberget. Även att den lär vara mäktigt vattenskadad ifall jag nu hittar den där...)

Lördag: Körde ut till Elias, det var typ läskigt, men gick bra! haha. Vi började med att kolla lite på tv och så, sen så tvingade jag han att vi skulle bada, och mycket riktigt, vi badade i havet! Det var faktiskt inte så kallt som jag först trodde att det skulle vara, kanske 14-15 grader, så tårna började ju domna bort lite smått. Så vi gick tillbaka upp till Elias och käkade lite mat, tog en dusch, bakade en kladdkaka, och sen var det bara att skynda sig ner till havet igen, eftersom vi skulle se solnedgången. Det var verkligen huuuuur mysigt som helst. När myggorna började attackera och det började bli kallt så gick vi tillbaka hem. Då såg vi någon film, som faktiskt var riktigt bra, men jag somnade någon gång i mitten, så jag vet inte hur den slutade. Haha.

Söndag: Har faktiskt inte gjort något alls idag, vi har kollat på "Mamas boys" hela dagen. Helt sjuukt kul. Och nu ska jag snart äta, sen ska jag till galgberget som sagt.

FREDAGEN DEN 19 JUNI

Jag fick lite tråkigt när jag satt där ute i solen alldeles ensam, så jag skickade iväg ett sms till frida och lisa och frågade om jag skulle göra kransar, och inom några sekunder fick jag svar från Frida, och det stog på ett undefär : "Jaaaaa :D", så Lisa fick inget val, för nu har jag gjort 3 kransar. Verkligen inte det vackraste jag har gjort. Men ändå, kransar blev det. Med rosa och vita blommor, och Sverigeflaggor. haha. Nu blir det äkta midsommarfirande ikväll!

Och bilderna går inte att ladda upp på datorn, så mina mästerverk får ni kanske se någon annan gång, om jag kommer ihåg...

FREDAGEN DEN 19 JUNI

ååh, ledig idag! Underbart. Och igår-dagen var jättekul. Jag träffade Frida och gick ner till hamnen och åt glass, snackade mycket skit, och gungade i almedalen. Juste, kände på det iskalla havet också... Påvägen hem så tutar en bil på oss, och såklart var det lisa, så vi stog och pratade med henne i säket en timme om allt mellan himmel och jord, plus lite till!

Idag är det ju första dagen på ett tag man verkligen känner att det är sommar, och den ena delen av familjen är på golfbanan, och den andra är i Örebro. Så jag har lägenheten för mig själv i säkert fem timmar till, vilket är underbar skönt. Så det firar jag med att ligga i solen med musik i öronen. (Ja Frida, jag är här inne just nu för att ja, jag är rastlös.. HAHA). Men nu är det väl dags att dra sig ut i solen igen om man inte ska ha bonbränna och vara megablek i slutet av sommaren.

Ikväll kommer det förövrigt antagligen bli bäst! Det blir Lisa och Frida för hela slanten. Grillning av marsmallows och allt var det var vi kom fram till att vi skulle göra. Och hörrni, det är ju fint väder idag ju. Precis som jag sa!




TORSDAGEN DEN 18 JUNI

nu ska jag uppdatera lite om vad jag har gjort om dagarna :P

måndagen den 15 juni: Första dagen på jobbet, jag har hela terra nova, och jag kan lova, det är kaotiskt virrvarr, jag hade ingen aning om vart jag var...
   På eftermiddagen så var jag på sån där ansiktsbehandling, och det var hur jäkla underbart som helst. det var ånga, pealing, krämer, ansiktsmasker, ja you name i! Underbart!
   PÅ kvällen var det Boda Borg med stallisarna, det var jättejättekul verkligen. Mitt lag; jag frida alice och julia sopade mattan med det andra laget (som bestod utav johanna mathilde och rebecca), vi vann med 5-1, eller om man hade räknat poängen så vann vi men mycket mera!!
   Sen när jag kom hem så var det bara bums i säng, helt utmattad.

tisdagen den 16 juni: Dagen bestod nog bara utav jobb, sen lite solning när jag kom hem. Annars hände det nog inte så mycket.

onsdagen den 17 juni: Jobbde förmiddagen., sen när jag kom hem så gick jag till affären och köpte godis.Lite senare så kom Elias, och vi åt godis och såg en film innan vi skulle till Isola Bella.
   Isola Bella var föövrigt underbart, jättegod mat, och underbart sällskap! Och Elias, tack för maten!! <3. Sedan när vi skulle hem så blev vi hemskt sugna på glass, så vi cyklade förbi Atterdags och köpte två backar glass. När vi sedan kom hem så fick vi i oss hela den ena glassen, och såg en till film., Underbart! Jag älskar dig! <3

Idag : jag har jobbat, och idag börjar virrvarret klara upp sig, jag känner mig tillomed lite duktig! slutade två och en halv timme innan jag slutade att få betalt. underbar säger jag bara! Sen när jag kom hem satte jag igång en film, men det tog inte lång tid förrän jag började nicka till lite då och då. Så jag stängde av TVn och la mig ner, då somnade jag bums, och sov tre och en halv timme. Det var riktigt skönt faktiskt.
   Ikväll så var det meningen att jag och Frida skulle äta glass, men eftersom vädret typ liknar höst, så hittar vi på något annat. Det blir skoj! :)

Ha en bra midsommar gott folk!


.

9 månader,

alldeles underbara månader

jag älskar dig

Elias Tysk


SÖNDAGEN DEN 14 JUNI

Skolavslutningskvällen var kanonlyckad! Eller jag var iallafall helnöjd! Jag Johanna Frida och Frida träffades på Atterdags för att köpa lite grillgrejer, sedan bar det av ner till strandpromenaden där vi grillade och hade allmänt mysigt. Det var tillomed varmt!! Tyckte bara synd om Frida som inte alls mådde någe bra... Lite senare så kom det ner lite mera folk och vi bestämde oss för att gå till almedalen. Och vid ungefär samma tidpunkt så åkte Frida hem... Men där fanns det inte någe mycke folk, så vi tänkte ta oss till Gråbo, där den största delen av allt folk var, men när vi kom upp på öster så fick vi höra att det var jättemycket bråk på Gråbo, plus att alla var påväg därifrån. Så vi satte oss allihopa på donken en stund innan vi åter igen begav oss ner till almedalen. Där stod vi o pratade med lite folk ganska länge innan några av vårt gäng bestämde oss att bege sig hemåt. Och lite efter det så följde Jag och Julia Johanna upp till öster för att hon skulle dra hem, för hon mådde inte heller någe vidare..

På vägen ner till Almedalen igen så hittade Julia en kompis, så helt plötsligt var jag lite smått ensam. Så jag ringde Elias, och det visade sig att han inte alls var långt ifrån mig. Så jag joinade han och alla i det gänget när de skulle upp till öster (haha, det var ett jäkla spring upp och ner för alla backar), Där träffade vi en massa trevlans folk, och fick reda på en hel del andra mindre trevliga saker.. stackars satar.. Men sen så kom en som vi känner med typ 10 backar glass som han delade ut till var och varannan person, så Jag Elias och Bodén får tag på en och fick i oss en hel glass på hyfsat kort stund ;). Sen så bestämde sig BP för att dra hem, och eftersom Elias hade sina saker där, och vi båda var ganska trötta så bestämde vi oss strax efter för att också dra oss hemåt. Men vi lyckades ändå komma hem till BP innan han själv, så jag och Elias satt och pratade lite utanför hans dörr ett tag. Mysigt! Sen hör man ett klampande så är det BP som kommer springade i full fart. Stackars liten. Efter att Elias hade fått tag i alla sina grejer så cyklade vi hem till mitt och gick o la oss på i stort sätt en gång.


På lördagen sov vi till ungefär halv ett, och jag vaknade åter igen av att Elias låg och kollade på mig. Han är söt han! <3 Vi gick upp och åt frukost och kladdkaka framför teven, och som vanligt var mamma och Tobias helt störda båda två så jag blev bara argare och argare, så jag bestämde mig för att följa med Elias hem. Vilket säkert var lika bra så jag slapp starta ett tredje världskrig hemma.
    HEmma hos Elias gjorde vi mest ingenting, som vanligt. Så vi såg på American Pie Beta House, och någon typ Kamayoto, eller vad det nu var den hette. Och gissa vad? Vi bakade en kladdkaka!!
    Natten var förövrigt hemsk, jag sov nog inte många timmar inatt inte. För om det inte var det ena så var det de andra. Jag hade ont i armbågen, snorade, Elias snarkade och tog upp all plats, det var hur varmt som helst. Ja jag kan fortsätta i evigheter. Så sovit är någon jag defenitivt inte har gjort. Möjligtvis någon timme på morgonen..
Idag har dagen spenderats framför tvn och brottningsmatcher, ungefär.

Ikväll blir det nog sängen tidigt, riktigt tidigt. Ska ju första dagen på jobbet imorron. Så jag ska vara på plats 06:45. Jippi, bra start på lovet. GREAT. Men men, jag ska vara med en skojjig person nu i två veckor och lära mig, plus att jag slutar tidigt, så det blir nog bra. Imorrn är det också ansiktsrengöring och Boda Borg. Hata mig inte om jag somnar mitt i någon bana... XD  Nej men det blir riktigt kul! :)

Så om dagarna nu kommer jag att:
-Jobba
-Elias
-Jobba
-Sova
-Jobba
-Sola
-Stranden
-Kompisar.



Så hata mig inte om jag inte kommer skriva så hemskt bra här nu, för förfan det är ju

SOMMARLOV!


FREDAGEN DEN 12 JUNI

Japp, idag är det ett strååålande skolavslutningsväder! n00t. Så idag blir det jeans, t-shirt, tjocktröja, strumpor, jacka och skor(alltså inte sandaler). Plus att ett paraply får ligga i väskan ifall att. Usch. Men men vad gör man då? Men nu ska jag fixa det sista, sen ska jag kila iväg och möta ellen och ellen.
   Ha en bra skolavslutning allihopa!

TORSDAGEN DEN 11 JUNI

Förresten så lär morgondagen nog bli hemskt bra. Jag Johanna Frida, Frida, Frida, Frida (hahah, detta var hemskt kul), Jonna, Elin, Felicia. Sen kommer jag inte ihåg om det var fler.. Men iallafall så ska vi grilla på strandpromenaden och ha allmänt kul på kvällen. Sedan när det är avklarat så får vi se vart kvällen bär oss. Det lär bli riktigt kul, hoppas jag!! :) Och sen är ju ett måste att jag ska träffa min pojk! Ingen skolavslutning utan han ju... hahahah, klura på den ni!

Imorgon på morgonen så ska alla CPG'are samlas på norr, och typ lyssna på musik i en timme eller någor, för att efter det sen få fika och våra betyg. Även att jag redan vet mina betyg, och jag är mer än nöjd!! Endast två VG, det trodde jag faktiskt aldrig om mig själv, aldrig på gymnasiet! Så hur vädret och så än blir imorgon så är jag nöjd.

SÅ TAGGA INFÖR IMORRN NU TJEJER!!


TORSDAGEN DEN 11 JUNI

Idag har vi gjort ett försök i att elda asfalt, som slutade i en mindre explotion. Haha, inte fövånad ett dugg.. Sen var det en håla eftersom jag inte hade något språk, men eftersom endel gjorde komplmentsprov i matten, och endel faktiskt hade språk så var jag helt ensam kvar vid skåpen. Så jag börjar med att prata med Johanna i telefon en stund, sen så städade jag mitt skåp och rensade ut lite skräp och sådant. Sedan så läste jag lite i Fantomen-tidningen som vi alla fick varsinn av på kemin. :D haha. askul!
   På svenskan var det bara utverdering och sen fick vi reda på vad vi fick för slutbetyg. Jag hade samlat ihop ett MVG i svenska. Jag, sofie, ett MVG, i svenska! Otroligt! :D

Efter skolan så kilade jag in på stan för att köpa ett paraply och lakan, plus att ta ut pengar till Johanna. Mitt i folksamlingen på öster så hör jag en välkänd röst ropa mitt namn, och mycket riktigt så var det Frida. Det var riktigt kul att prata med henne igen, det var ju ett tag sen nu..

Efter att mina ärenden var klara så kilade jag hem till Johanna en sväng och fikade lite, och snackade lite skit. Sen var det dags för mig att kila hemåt igen.


CUPCAKES!


ONSDAGEN DEN 10 JUNI

Idag har varit en toppendag faktiskt! Jag kom till skolan som vanligt vid åtta, utvilad och glad. Gick till mitt nya skåp (jepp, jag har bytt upp mig, tagit mig ifrån hörnet). Sedan så var det mattelektion där det bara var att sova sig igenom lektionen eftersom han bara gick igenom provet. Efter lektionen så stannade Nicole kvar i evigheter för att snacka med christer. Så jag får en väldans trevlig prtstund med Fredrika under tiden. Nicole var ju förifan inne och pratade i 35 minuter...

Sen så tog sig hela klassen sig till ringduvan där vi fixade ihop ett långbord och det blev en riktigt trevlig fika. Efter undefär en timme så var jag tvungen att kila hem eftersom Elias kom. Och precis när han kommer innanför dörren så säger jag att jag tycker att vi skulle gå och köpa godis, och mycket riktigt! Vi, eller snarare Elias, köpte också en knallpulverpistol+knallpulver till Bodén eftersom han faktiskt fyller år idag. Grattis! Sen så drog vi tillbaka hem till mitt där vi såg på en film, suprise! Men det var verkligen helt galet kul, och helt galet mysigt! Jag tycker verkligen om min pojk! <3

Nu på kvällen så hämtade Lisa upp mig Frida och Johanna för en trevlig tjejkväll. Och mycket riktigt så blev det de. Vi började med varsinn glass på hamnen, sedan så satte vi oss vid havet och pratade om både ditten och datten. Mycket mysigt. Men sedan så frös Johanna, så hon kom fram till att vi skulle gå till Almedalens lekplats. Och vi andra var inte sena att hänga på. Inom kort befann vi oss alltså på lekplatsen och eftersom det galna humöret tog över allt mer och mer så blev det en helkul stund! Det var pirater, båtar, olika fly-försök, kraschlandning i sanden, ja, you name it.

När vi hade tröttnat på att fjanta runt så tog vi bilen och lämnade av Frida hemma, medans jag Johanna och Lisa åkte hem till Lisa och kollade på lite studentfoton. Sedan kollade vi på Greys Anatomy, och det var sista innan sommaren, det kan ju inte sluta så heller!!!!!!!! Inte okej! Sedan var det lite Family Guy innan alla var helt slutköra i soffan och vi bestämde oss för att åka hem. Underbar kväll tjejer! <3    
(och kolan svek oss för sin mattebok, fyfan)

TISDAGEN DEN 9 JUNI

hahah, mitt sjätte inlägg för idag... lite sjukt faktiskt. Men jag tänkte bara skriva att imorron ska det bli toppenväder. Typ sommar! Underbart!!  Då kanske man tillomed kan köra på shorts ju! Fast däremot fredag, skolavslutningen skulle bli pissigt väder. Bara regn hela dagen.. men men, det är väl bara att ta med sig ett paraply helt enkelt. Och på söndag skulle det bli typ 18 grader och stålande sol, underbart, hopp om sommaren finns alltså fortfarande!


Någon som kan gissa vad jag gör här? XD

TISDAGEN DEN 9 JUNI

Okej, jag har faktiskt jättetråkigt...

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Mamma skulle jag tro
3. Hur lång är du? 168,5cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Hmm, den på båten, men jag kommer inte ihåg vad den heter.
5. Vem ringde du senast? Elias
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha okej, då ska ingen tvinga dig ;) :* <3<3<3" till Elias
7. Vad är dagens planer? Dagens planer, är att skriva klart den här, sen ska jag nog hoppa i säng.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms är jag himla bra på ;D
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos
10. När såg du senast din mamma? Nyss, eller om jag vänder mig om, nu.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå-grå
12. När vaknade du idag? Jag har vaknar två gånger idag, så 06:30 och 20:00
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? nää
14. Vilken är din favoritplats? Oj, det finns många fina ställen, men Kroatien toppar nog alla listor.
15. Vilken plats föredrar du minst? Det har jag ingen aning om faktiskt, men tråkiga ställen antar jag? :)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? om tio år är jag 27, usch. Jag befinner mig väl någon stans med ett jobb, ett eget hem och förhoppningsvis en början till en familj. Men vart, det kan vara vart som helst. Bara jag trivs.
17. Vad skrämde dig som barn? Farmors jul-tomte med pälsrock. ( Den var bara prydnad och 20 cm hög..)
18. Vem fick dig att skratta senast? Johanna, helt klart.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha antagligen.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Jag äger ingen personligen, men familjen har både och.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med. Stor t-shirt och trosor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 1
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Det beror på vart när och hur. Skor när man är ute och det är kallt, strumpor innomhus, barfota på stranden och på sommaren.
26. Är du social? Jag ser mig själv som en social person iallafall.
27. Vilken är din favoritglass? Banan-choklad från lejonet och björnen.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, köpa kläder och spara.
29. Tycker du om kinamat? Japp
30. Tycker du om kaffe? Nää
31. Vad dricker du till frukost? Oftast juice
32. Sover du på någon särskild sida? När jag sover med Elias sover jag alltid på vänster sida (ytterst), men när jag sover själv soer jag nog lite överallt, men ändå mest på vänster tror jag.
33. Kan du spela poker? Jag vet hur det går till, men jag kan inte påstå att jag är någon vidare talang på det..
34. Tycker du om att mysa? Självklart!!
35. Är du en beroendemänniska? Hmm, joo lite från och till.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jaa faktiskt. Love, som jag var på fest med i fredags. Dock inte samma år, men samma datum!
37. Vill du ha barn? Såsmåningom, inte ännu på ett tag iallafall.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska och lite italienska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nää
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder!
42. Äger du dyra smycken? Nää, jag är inte så mycket för smycken överhuvudtaget.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nää
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Macka 
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, jag känner så många fantastiskt roliga människor, så jag kan inte utnämna bara en.
46. Välj ett ärr på din kropp? jag har ett som är 7 stygn på högra sidan av huvudet.
47. Vad har du för ringsignal? Timo Räisänen - Sweet Marie
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Kanske på vinden någon stans, men inte som jag vet, nej.
49. Flirtar du mycket? Nää, jag har ju pojkvän.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I M4 på södervärn. I nian tror jag.
51. Kan du byta olja på bilen? Inte på bilen, men på moppen ;D
52. Har du fått fortkörningsböter? Nää
53. Vilken var den senaste bok du läste? Innan jag dör
54. Läser du dagstidningen? Japp, eller jag bläddrar igenom den lite snabbt på morgonen när jag äter frukost.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nää
56. Dansar du i bilen? I bilen?! Där får man väl inte plats med att dansa?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Antagligen RixFM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tis 16/6 16:00 UM
59. När var du i kyrkan senast? Kyrkan? Typ på högstadiet på någon avslutning?

TISDAGEN DEN 9 JUNI

Tänkte bara säga att min statistik har ökat,
dock inte många, men typ 3-8 fler per dag.
Frågan är bara vem alla är?
Det lär jag aldrig få veta, men kul är det iallafall. :D
Så tack hörreni som klickar er in här varje dag ;D XD

TISDAGEN DEN 9 JUNI

Förresten, jag fick MVG i matte B! Jag tror aldrig att jag har blivit så glad, eller jo det har jag. Men helt sjuuukt glad blev jag iallafall, hade ställt in mig på att få ett VG i det, men sen så kom det ett MVG. :D Underbart!! Nu är det bara Svenskan kvar som jag inte vet vad jag får.. :)

När jag kom hem från skolan var jag helt slutkörd och tänkte sova en liten stund, men det gick verkligen inte. Hur trött jag än var, så kunde jag inte sova.. Men sen vid fem så drog jag ner persiennerna och gjorde det så mörkt som möjligt i mitt rum, drog upp täcket till hakan, och somnade på två sekunder. Sen sov jag fram till åtta. Det var verkligen helt gudomligt skönt. Så imorrn ska jag inte vara någon som är pain in the ass (som jag förövrigt var idag... så förlåt alla som blev drabbade av mitt dåliga humör. Verkligen förlåt!! ) Så imorrn lovar jag att jag ska vara glad, oavsett :)

Efter skolan så ska vi ju och fika med NV08b, dvs vi, min klass. Det blir nog riktigt mysigt skulle jag tro :), iallafall nu när hela klassen får följa med.... ;D
    Efter det så ska jag vara en stund med Elias. Och nu ska jag göra något jag nog aldrig gjort här offentligt, jag ska tacka Gud. XD hahaha. japp ni hörde rätt, jag tackar gud för att min pojkvän är tillbaka igen., han har vart på villovägar några dagar nu, men nu är han tillbaka tack o lov. <3

mohaha, hittade den hära bilden. Från i fredags tror jag(?). lite kul faktiskt .XD
Sötis.

TISDAGEN DEN 9 JUNI

Och hallå? Vad är det som händer egentligen? Det känns iallafall inte bra...

TISDAGEN DEN 9 JUNI

igår var det alltså stockholm på schemat. Orkar inte gå in på det i minsta detalj, men en överblick. När vi satt på bussen till centralen, och nästan var framme så sa busschauffören i högtalarna "slutet är nära..... hehe, iallafall för den här bussturen". skum gubbe.. sen så åt vi lite innan vi började vår shoppingrunda. Efter att vi hade gått och kollat i affärer i ungefär en timme så började jag och johanna få lite smått panik. "Tänk om vi kommer hem med typ en mascara, endast! Då har vi ju typ åkt hit i onödan". Men till slut började vi hitta saker iallafall. Någon gång på eftermiddag insåg vi att vi behövde lite fika. :) Så vi går in på gallerian och köper cupcakes. :D Jordgubbsmuffins med jordgubbsglasyr. Snacka om att man inte orkade äta upp allt. XD hahaha. Sen var det vidare med shoppingrundan. Framåt halv sju så gav vi upp. Då värkte benen, och framförallt fötterna. Och vi båda började bli lite griniga. Så vi gick till centralen igen och åt mat, innan vi sedan hoppade på bussen till båten igen. På båten såg vi först film, sen en liten tupplur. Eller johanna sov, inte jag. Sen var vi hemma på gotland igen efter en underbar dag! :) Toppenkul!

Jag köpte bland annat de här två tröjorna, hm's fashion against aids :)

Utöver de här två så köpte jag två linnen, tre t-shirts, ett par shorts, en bikiniöverdel, en bh och en mascara. :)

.

Imorgon gör

Sofie och Johanna

Stockholm osäkert!


SÖNDAGEN DEN 7 JUNI

Nu har jag precis vart ute och kört lite. Min bästa hittills, BARA två motorstopp. WOHOO :D Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, igen. Såå... kanske städa? har ju faktiskt nada att göra, men jag orkar inte dammsuga, så jag får väl bjuda på en konversation från fredag/lördag natten. haha. jag börjar bli bra på värdelösa konversationer. XD men det är bara att tåla. det är bra utfyllnad ;)

Elin: Hur länge har ni varit tillsammans nu då?
Sofie: nästan nio månader.
Elin: ooooj vad lääänge! men vänta... då är det ju du!
Sofie: jag?
Elin: jaa, jag var med Hampus och alla dom, även Elias dårå på hockey någon gång innan ni blev tillsammans.
Sofie: jaha?
Elin: jaa, och så fick ju Elias en massa sms, och varje gång han fick ett så sken han upp. Och då kom de ju från dig. Och det här måste ju ha varit någon gång ganska precis innan, eller precis efter ni blev tillsammans.
Sofie: naawe vad söt han är!
haha, söt pojk jag har ^^,


SÖNDAGEN DEN 7 JUNI

och jag har verkligen jättejättetråkigt. Vad gör man om helgerna när man inte är i stallet? Elias sa "Är med mig", men hallå? han kan man ju knappt få kontalt med idag ju. Så det var ju ingenting. Sen tänkte jag se på Tennis-finalen med svensken och federer eller vad han nu heter. Men det var inge kul för svensken var så jäkla dålig. Så vad gör man då då? det är äckelväder ute, så ingen solning. Pappa kollar på tennisen, så ingen övningskörning. Ingen uppdaterar sina bloggar, alltså inget att läsa. Det är söndag, ingenting är öppet på stan. Jag ska bara till stockholm över dagen, så ingenting att packa. Kanske ska städa lite? Men jag har ingen ork. Jaja, jag får väl gå runt här och se allmänt bortkommen ut och irritera mina familjemedlemmar. Fast först kan jag nog lägga över alla pengar till mitt handlakonto så att det är kirrat tills imorrn!! :) Kanske bre lite mackor till frukost imorrn, Kanske städa ur min väska lite grann så jag slipper släpa på en massa skit imorrn. ;) vi får se vi får se.

Påminnelse:  Ni har väl kommit ihåg att iallafall läsa lite grann på mitt sötis-mongoinlägg till Elias? ;)


Och en sak till. Jag tror minsann att att jag är hypokondriker. Iallafall riktigt paranoid. kolla bara på mina små exempel...
Ont i bröstet - Bröstcancer
Ont i benet - Blodpropp/benhinneinflammation
Mensen lite sen - med barn.
Ont i halsen+ smakar lite underligt - halsfluss

jaa, vad kan man säga liksom? XD

SÖNDAGEN DEN 7 JUNI

Jag, Ellen och Nicole sitter och hjälper varansdra lite på msn med våra skoluppgifter. (lite beskärt är denna konversation, men sånt får man tåla asså annars hade den vart 8 mil lång)

Ellen: haha jag retas bara med dig kolen
Sofie: kolen?
Nicole: kolan, nicole, get it?
Sofie: ahhh!
Nicole: jag såg ljuset tändas!
Ellen: kolen är ju mer logiskt, nicolE. Inte nicolA
Nicole: det låter som om jag är svart
Ellen: är det något fel med att vara vart?
Nicole: vara vart?
Ellen: svart*
Nicole: Jag skulle bara driva lite med dig ellain,hihihihihi
(hoppar ner i konversationen lite, ellen fattar, nicole inte)
Nicole: okej förklara för mig också
Sofie: Ellen, du kan få äran.
Nicole: nej tack sofie gör du de
Sofie: haha, du har inget val nu kolAn ;D (asså helt seriöst är kolan fett mkt roligarre än kolen)
Ellen: taaack sofi, kännns riktigt bra alltså
Nicole: sofie FÖRKLARA, ellen gör det ju inte, hon bryr sig bara om helt oviktiga grejer
Sofie: haha, kolan, kola ner nu va ;D HAHAHAHAHA
(Nicole och Ellen ignorerar totalt)
Sofie: hörde ni? kolan, kola ner :D HAHAHA
(Ellen och Nicole forsätter att ignorera)
Sofie: men hallå, respons på min superroliga kommentar TACK!
Nicole: sofie HJÄLP MIG!
Sofie: jag hjälper ingen något mer förrän ni tycker att den var kul. på riktigt,
Nicole: men jag skrttar här hemma själv över hur kul den var, helt ärligt;)
Ellen: jag skrattade inte, men det var jävligt fyndigt! jag tänkte: moehehehe det här ska nicole få höra många gånger
Nicole: slaimer, ellen
Ellen: slaimer?
Nicole: rövslickare
Ellen: ska du säga va
Nicole: öjj hoppa inte på mig va, jag är oskyldig. sofie hjälp!
Sofie: GOOD, vad vill ni ha hjälp med? :)

haha, snacka om att vi är kärleksfulla och att jag har dem lindade runt mitt lillfinger ;)

LÖRDAGEN DEN 6 JUNI

Sveriges nationaldag. Vad firar vi? Ingen aning :D

Igår var det es una fiesta, hos Agust. Det var helt sjuuukligt kul. Nu ska vi se om jag kommer ihåg allas namn, vilket jag defenitivt inte kommer göra. XD, men det var Jag, Elias, BP, Emil, Bodén, Patrick, Agust, Love, Simon, Julle, Sofie, Elin, Ronja, Lucas, Jesper(?   vääääldigt osäker på denna, fick för mig en stund att han möjlugtvis hette Nils eller Niklas också. så nja, jag vet inte.), och Elias kusin som jag helt har glömt bort namnet på. ehm typ så kanske det var. Men galet kul var det iallafall. Senare på kvällen så bestämde sig hela packet sig för att dra till donken. Men jag Elias och Bodén bestämde oss för att stanna kvar sålänge. STOR MEGAMISS! Jag fick sitta och lyssna på hockey i typ en timme. Tills de andra kom tillbaka, då var jag sådär lagom road, så jag flydde in i ett annat rum och hittade helt nya vänner som jag kunde prata med. :D Elin är en riktigt trevlig prick hon! :)  Efter en liten stund kom Elias efter mig och bad om ursäkt över att de bara hade snackat hockey. mohaha, toffel :-* . Framåt två så började vi dra oss hemåt, men gick inte o la oss förrän framåt halv fyra.
   Idag sov vi fram till halv ett. Eller jag sov till halv ett, elias vaknade lite innan. ;) Sen så hände det saker inatt när vi sov, som vi inte kom underfund med om det var jag som hade drömt, eller om det var han som hade gjort det i sömnen eller någon kombination av båda... Haha, mystiskt. :D Sen åt vi frukost och såg på Ladder 49. Mega bra! Sen var det dags för min älskling att åka hem. Men super har det vart iaf ;D. Älskar dig. <3

Ikväll vid sex kommer mamma och pappas kompisar på middag. Kan ju alltid bli trevligt. Kanske. God mat lär det bli iallafall. Och innan det ska jag hinna duscha, få på mig någon anständigt (kan ju inte gå runt i mjukisar, osminkad och äckligt hår om man får gäster heller.. ) sen ska jag också hinna till Willys och köpa godis. Kan verkligen inte förlora mot Elias som slog vad om att jag aldrig skulle orka cykla ända till willys för att köpa godis ;) men hallå? det är ju 3,90!!!!! Då är det ju helt klart värt att ta sig dit jue! Sen bad mamma mig att baka en kladdis á la Elias. Så då får jag väl bara göra det också. Vilket innebär smeeet till mig ;D.
             Nej, dags att skynda sig tror jag.


Upd. Han den där niklas-jesper-nils-snubben som jag inte kom på vad han hette. Jag tror minsann att han heter Adrian. HAHAHA. XD

FREDAGEN DEN 5 JUNI

yepp, jag fick damp i det förra inlägget. men jag kände att jag behövde få ur mig allt det där.
haha, jag antar att ingen orkar läsa hela. Men det gör ingenting. :)

Nu ska jag nog snart kila till mathilde på studentskiva. :), sen ikväll kommer Elias, och så är det fiesta ;D

Jag älskar dig.

Jag älskar att du är min, bara min. Jag älskar ditt namn. Jag älskar hur du ser på mig. Jag älskar kärleken som lyser ur dina ögon. Jag älskar att du inte skäms över mig. Jag älskar alla saker vi delar. Jag älskar din doft. Jag älskar när kudden luktar du. Jag älskar att vakna upp bredvid dig. Jag älskar att vakna av att du ser på mig. Jag älskar att somna bredvid dig. Jag älskar att känna din närhet. Jag älskar din lena hud. Jag älskar dina händer, dina armar. Jag älskar hela dig. Jag älskar ditt hår. Jag älskar att se hur mycket du tycker om när man kliar dig på ryggen eller pillar dig i håret. Jag älskar att känna din värme. Jag älskar när du håller om mig. Jag älskar när du planerar flera månader framåt och har med mig i planeringen. Jag älskar att gå runt i dina kläder för att känna mig nära dig hela tiden. Jag älskar när du dumförklarar mig för småsaker. Jag älskar hur du skrattar kärleksfullt åt mig när jag är helt trög. Jag älskar att skratta med dig. Jag älskar när jag känner att du är så mycket starkare än mig. Jag älskar när du säger "det här är min flickvän" samtidigt som du håller mig runt midjan. Jag älskar när du håller fast mig och kittlar mig ända tills jag skriker av skratt. Jag älskar att duscha med dig. Jag älskar varje gång jag får se in i dina blå ögon. Jag älskar när du säger att jag är finast i världen, att jag är den enda. Jag älskar att sitta i ditt knä och känna din värme. Jag älskar att dela säng med dig. Jag älskar hur lycklig du blir varje gång vi bakar kladdkaka. Jag älskar hur du lyser upp varje gång vi köper godis. Jag älskar att ligga nära dig när vi ser skräckisar, och känna tryggheten. Jag älskar hur du bara kan läsa av mig och veta att något är fel utan att jag har sagt något. Jag älskar när du kallar mig gumman, älskling och sweeti. Jag älskar dina kyssar. Jag älskar dina kramar. Jag älskar sättet du pratar till mig på. Jag älskar hur du "puffar" upp axeln när jag ligger med huvudet på den för att jag ska ta upp huvudet så att du kan se på mig. Jag älskar när du kladdar hjärtan på mig med rött nagellack. Jag älskar att se på dig. Jag älskar att vara med dig. Jag älskar att veta att jag är älskad tillbaka. Jag älskar att du håller om mig och håller mig i handen när andra ser. Jag älskar att du respekterar det jag gör och det jag vill göra. Jag älskar att du respekterar min synpunkt om saker och ting. Jag älskar att se dig i full hockeymundering. Jag älskar att se dig på isen. Jag älskar att se dig glad. Jag älskar att se dig lycklig. Jag älskar när du pressar fram fejk-tårar för att få lite uppmärksamhet. Jag älskar hur du håller om mig när jag är ledsen. Jag älskar att höra dig säga "allt kommer att ordna sig gumman". Jag älskar att höra dig andas när du sover. Jag älskar att se dig sova. Jag älskar att känna hur du andas i min nacke när vi ska sova. Jag älskar när du ligger med hakan på mitt bröst och ser sådär finurligt på mig. Jag älskar att höra att du älskar mig. Jag älskar att höra att du har pratat om mig med andra. Jag älskar att höra ditt namn. Jag älskar när du säger att det är en självklarhet att du vill vara och umgås med mig. Jag älskar när du skrattar åt mig när jag inte förstår, eller inte vill förstå. Jag älskar att du lovar att skära ner på snuset för min skull. Jag älskar när du drar mig närmare för att du tycker att jag är för långt bort. Jag älskar att känna att du alltid ställer upp. Jag älskar att du alltid är snäll när jag är förjävlig. Jag älskar att du är så förstående. Jag älskar när du tar min hand när vi sitter och äter på resturang. Jag älskar att du kommer ihåg våra månads-dagar. Jag älskar att du ger mig blommor på alla hjärtans dag. Jag älskar att höra ditt hjärta slå. Jag älskar att höra när du prioriterar mig framför dina vänner. Jag älskar när du smyger upp bakom mig och håller om mig runt midjan. Jag älskar hur du tar hänsyn till vad jag vill. Jag älskar hur du tar på mig. Jag älskar att höra att du saknar mig, att känna sig saknad. Jag älskar att känna mig uppskattad. Jag älskar att veta att du verkligen är med mig för den jag är. Jag älskar att veta att du verkligen vill att jag ska ha roligt jämt, oavsett. Jag älskar att känna mig älskad oavsett hur risig jag än ser ut. Jag älskar att kunna vara mig själv med dig. Jag älskar känslan när jag vet att jag snart får träffa dig igen. Jag älskar suget i magen när jag ser dig. Jag älskar när du vill att jag ska använda en av dina tröjor som sovtröja för att kunna ha kvar min lukt hos dig när jag har åkt hem. Jag älskar när du säger att jag är perfekt. Jag älskar att älska dig.
Jag älskar dig
Elias Tysk

TORSDAGEN DEN 4 JUNI

Hahahha, jag går att beställa. XD typ det klockrenaste idag. Haha!

Karro: Vad händer på skolavslutningen och Midsommar?
Sofie: Ingen aning någon av dem, eller jag ska nog vara med pojken min på midsommar. men skolavsluningen, no idea.
Karro: Okej, så man får boka dig på skolavslutningen alltså?
Sofie: HAHAHAHA!! Skönt att jag är bokningsbar.


är kanske något jag ska börja ta betalt för? XD hahaa.

TORSDAGEN DEN 4 JUNI


Nu vill faktiskt jag också.
Men det är två år kvar.
Men jag vill.


TORSDAGEN DEN 4 JUNI

sommaren närmar sig med stormsteg, och idag är det studenten, med massa glada treor. åh, jag blir lite avundsjuk måste jag säga... men men, jag och johanna ska dit ner sen vid 12.

igår var jag ju som sagt med Elias, det blev riktigt mysigt med kladdkaka, Hancock och lite sånt. även några tårar, igen.. XD Vad är det för fel på mig egentligen !? Men men, tur att min pojk är så underbar :), och sen så glömde han sin tjocktröja här. vilket jag tyckte var hemskt bra, för då hade jag något att sova i inatt. synd ;) haha, det är sådant man får tåla.

och så är det studentpresenter hit och pengar dit. och jag är pank. och jag ska till stockholm på måndag. och jag ska betala båtbiljetter nästan helt själv, och jag ska handla nya sommarkläder. och jag och elias ska ut och äta näst-nästa vecka för att fira 9 månader. och jag har inga pengar. grattis. jag kommer gå under. för nya pengar kommer inte förrän 27 juni. och då är det bara studiebidraget som jag ska klara mig på genom halva sommaren, plus antagligen betala tillbaka saker till folk som jag antagligen kommer att låna. uupps. jag kommer inte vara på fötter igen förrän i slutet av juli, då min lön kommer att börja rulla in igen. usch, hur ska jag klara mig !? två månader !? tur för posten att min lön kommer att vara FET.

men nu måste jag börja göra mig i ordning. ska ju träffa johanna om en liten stund. så nu är det skynda skynda ;)


Nicole, Lisa Johanna och jag från studentbalen. synd bara att Frida inte var i närheten då...
Men en riktigt söt bild :)

.


"Perfekt kan jag vara med alla andra,

mig själv kan jag vara med honom".



ONSDAGEN DEN 3 JUNI

jahaja, då var ett tre timmars matteprov avklarat. HELVETE VAD DÅLIGT DET GICK!!!! inget mvg i matteB för min del skulle jag tro... så det liksom förstörde min dag. och inte nog med det, jag fick hem från skolan idag efter som min kära mamma hade snott min cykel idag... och att det blåser och är kallt. sopa-dag!
    och så över till det positiva, om ungefär en timme kommer min favorit-elias hit. :D, jag ska baka kladdkaka när jag har skrivit klart det här inlägget, och vi ska rida ut hästarna till sommarbetet ikväll. vet inte om det är positivt eller negativt. lite både och. positivt för att det är helt sjukligt mysigt, men negativt för att jag kommer sakna Frances...

och nu, kladdkaka!!!

TISDAGEN DEN 2 JUNI

 nu tog jag en paus från matten i 10 minuter för att vänta på maten, sen är det bara att skynda sig till stallet. jag är ju redan nu en halvtimme försenad. haha. ups ;) och sen ska ju jag och johanna till stockholm på måndag, som ni kanske redan vet, och jag har lite ont om pengar, så jag gjorde en desperat allmän bädjan på msn om det var någon som ville ge lite pengar till mig, och mycket riktigt. min älskade mormor gav mig ett bidrag, så nu är det lugnt igen. Nu klarar jag en heldag i stockholm med johanna. :D wiiie.

och snart vert jag alla mina betyg oxå. kemi-mvg, engelska-vg, bild-mvg, italienska-mvg, matteA- mvg. sen är det bara svenskan och matteB som är oklart. därför är det bara att sätta sig med matten ikväll när jag kommer hem igen... Uscha. men vad gör man inte för de tre små bokstäverna? ;), och sen ska jag snacka järnet på fredag på svenskan, så kanske jag kan få det där oxå. hoppas hoppas.

och åter igen, tack mormor!!

MÅNDAGEN DEN 1 JUNI

Japp, matte för hela slanten, både imorgon och idag. måste måste måste bara ha mitt mvg i matte. MÅSTE!! så där hittar ni mig de följande två dagarna, i matteboken.