08-03-26

15.15
gör en liten paus i mitt städande och packande, för ingen av mina kläder har mamma strykit ännu, så får vänta en stund., men imorrn bär det iallafall av till den stora huvudstaden stockholm :), ska verkligen bli askul :D så 07,05 går båten, (inte 11,25. internt skämt ;p) med mig, tilde o oliven. weeei :D  och snart antar jag att oliven ringer, ska med henne till frissan och rådfråga om hennes nya hårfärg som jag ännu inte sett, men ändå tror är jättefin. men men. sen har jag också tappat bort hela 50 kr! :(, (men hittade också 100kr i ett födelsedagskort:D ), så 50+ ist för 150+, känns lite surt, men men, livet är hårt brukar man säga. så nu ska jag äte på kungshallarna varenda dag. namnam. så imorrn och fredag finns jag på mobilen., och ifall det är någon som ska med båten hem på fredag vid åtta på kvällen, så kan ni ju alltid få höra av er, åker ensam.. :/


08-03-25

GRATTIS TILDE!!! :)



hade en urtrevlig kvall igår tsm med Wahlby&Danielsson ( det där lät typ som värsta företaget:P) haha, men orkar inte skriva vad som hände, förutom att jag ägde på guitar hero, noooot.
och en bild säger mer än 1000 ord sägs det, den här säger nog mer än 10 000 ord faktiskt :D
säg vad ni vill, men det är iallfall vår JÄTTEOSTBÅGE, ( som vi för övrigt hittade i påsen bara sådär ;D haha )
image173

08-03-21

svullna ögon, trasig innuti, ont i huvet, och fattar egentligen ingenting.
- det är mitt tillstånd just nu.

det är en sån här dag man märker hur sjukt mycket ens vänner betyder. eller iallafall hur sjukt mycket mina vänner betyder. utan dem, hade jag nog inte klarat mig igenom den här dagen. och det känns skönt att jag ska umgås med dem hela kvällen imorron.
    hur ledsen, sur eller jobbig jag än är, så stannar ni hos mig och säger att allt ordnar sig, även att det inte känns som om det aldrig någonsin kommer att göra det. att jag vet att ni står brevid mig och stöttjar mig när jag behöver, att ni finns där om jag behöver prata, att ni bara finns där och ger mig alla kommentarer, bara att ni lägger märke till alla mina konstiga saker jag har för mig, allt det, och massor mera, som inte ens går att beskriva, är guld värt. NI är guld värda. o ni vet vilka ni är. <3

08-03-20

då har man alltså lite plugg o göra., ska väl iallafall börja med no'n nu så tar jag resten typ efter lovet :P
men det är typ massor, känns iallafall som massor.
- no, biologi, om hur man korrigerar synfel
- so, religion, vg-uppgift, jämför två religioner
- so, religion, mvg-uppgift, "vilken religion skulle du välja"
- so, historia, andra världskriget, prov
- so, historia, andra världskriget, häfte
- eng, bookreport
sen en massa nationella prov, annars är det vällan itne så mkt :p

08-03-20

så var det äääntligen lov, ett efterlängtat lov från min del.
och imorse kände jag att den här dagen skulle bli den längsta på mycket länge,
men så blev inte fallet. börjar med Muntligt nationellt prov i engelska som egentligen sög, men rullade väl på ganska bra ändå., skulle diskutera om vad man trodde omvärlden tycker om att vara vegeterian eller om att äta kött. hur lätt är det ämnet liksom? men men, sen vidare till gympan där beep-testet stog på tur. jag hade typ ångest innan och var förbannad på anniken för att hon sa att jag måste springa en gång till om jag skulle ha ett högre betyg, så vad gör man inte?, jo utsätter sig för barnmisshandeln än en gång. men jag sprang på prick 10, helt överlycklig, så med gott mod så går jag till spanskan och säger typ bara en mening på våran påsk-redovisning på spanskan.  och sen på lunchen kommer johan o säger att jag antagligen inte höjer mitt betyg i biologin för att jag bara fick ett starkt vg på provet. men sa att om jag hade kvar mitt sinnena-prov så skulle han kolla en extra gång på det och se vad han kunde göra. så jag vandrar hem och hittar tillslut mitt prov som jag allvarligt trodde att jag hade rivit sönder och slängt, men sen när han har kollat på det så säger han iallafall att om jag gör ett kort arbete om hur man korrigerar synfel så har jag ett mvg i biologi :D, och dagen var räddad :P.
måste okså tillägga att jag har haft ett bar röda jeans på mig hela dagen, och att när jag kom till skolan hade jag hellugg, lite skrämmande. men men :)
nu på lovet, så händer typ de här;
- middag med tjejerna
- stockholm (förhoppningsvis om nu inte mamma får ngt ryck)
- dressyrtävling
- soooova :D

08-03-13

btw, igår hade jag en sån där allmänt trevlig dag med julia,
som man bara kan ha med julia.
dagen bjöd på det mesta
-vandring i regnet
-matlagning
-chokladkakeätning
-kortspelande
-korthusbyggande
-mätande av väg (?)
-paketutdelning :D
-mobilstrejk från min mobils sida dårå
- o massor massor massor av skratt :D

image172

08-03-13

då var man alltså sexton år. , sexton.., det måste jag komma ihåg, brukar glömma bort det dära med när man blir äldre ;),
men iallafall så fick jag ett schabrak o en luva av julia igår:D,
av mamma o pappa ridstövlar, men de har iofs inte kommit ännu, men ändå.
av bror typ ngt till körkortet, fattade inte riktigt,.
och av mormor o morfar parfym.
resten av släkten träffar jag inte förräns på lördag.

men ikväll blire iallafall bowling, chokladkaka o pizza :D


08-03-10

haft en toppenhelg, orkar inte skriva, men bilder säger mer än tusen ord, så kolla
ssssj.bilddagboken.se och på 7-8 mars. där finns typ allt man behöver veta om min helg.

måste bara tillägga att jag fyller år på torsdag :D
hela sexton år faktiskt.

08-03-06

när man börjar få kommentarer där folk (nämner inga namn, lisa) klagar på att man aldrig uppdaterar, så tycker jag att det är lika bra att göra det, för när en har börjat, så kommer snart resten av kompianet hänga på, och inom kort så kommer jag att få bombhot osv, jag vet hur det är, jag är precis likadan.
    och jag kan faktiskt hålla med om att jag ahr vart vääääldigt dålig på att blogga den senaste veckan, men vad har hänt då?, typ ingenting vettigt att skriva om.
- stan med min bror, han är verkligen efter sin tid..
- smsande, som alltid, men tillochmed så att frida sa att hon störde sig på det, då är det antagligen något att störa sig på, om frida säger det, så är det så.
- ska tydligen skriva en novell, krönika, kåseri eller vad det nu heter om "en dag med nittioett" det kan inte bli annat än patetiskt pinsamt
- öhm, ligga på golvet i korridoren i skolan, som alltid.
- och ja allt annat som tillhör mitt liv, alltså typ ingenting.

imorrn kommer iallafall Lisa-fisa, Nicoll-boll, Johanna-panna o FridULF hem till mig, och som ni redan har förstått på min alldeles konstiga namngining till dem  (har faktiskt INGEN aning om vart jag fick det ifrån, det bara kom:P) , så kommer det bli en helsjuk kväll, med PIZZAPIZZAPIZZA, förhoppningsvis twister ;), tydligen ngt thai-gutta, och frida din lille djävul (tror jag ska bombhota dig inatt så du inte vågar genomföra din jävulska idé) har bestämt, iofs bara hon som har bestämt, att ha mobilfri kväll, HELA KVÄLLEN!!!, typ katastrof för min del, sådär 150sms om dagen, jag kommer typ få mobilabstinens eller något, och då är det fridas, BARA fridas fel! ;)

lisa är du nöjd nu? :)

image171
mogondagen kan nog bara sluta på ett sätt, skrattkramp i magen, och ehm, knivkrig ;)