08-10-31

som sagt, jag har ingen ork att sitta här längre, egentligen. men nu har jag inget annat för mig, så varför inte langa in ett inlägg? ;)
idag har vart en ganska så småkomisk dag faktiskt, började som vanligt vid åtta med naturkunskap, där vi gjorde neutrala lösningar, som vi sedan hällde i en massa syrgas i. och sedan tände vi eld på svavel (?) som vi sedan höll i syrgasen, poff sa de och så vart det blå eld. (eller det sa kanske inte poff, men det hade kunnat gjort faktiskt xD) och sen kom ellen fram till att det luktade "sur prutt" då dog jag av garv, och var tillomed tvungen att hålla i mig i väggen för att inte ramla omkull. ;)  sen var det dags för megahåla, så vi satte oss i kaffis och snackade jul-traditioner. myysigt :D sen så gick vi o åt på dessan, aasgod mat. vart asmätt. XD, är fortfarande mätt faktiskt ;) sen var det dags för engelskan, det var faktiskt väldigt komiskt. vi sjöng singstar ;D woho, lagom pinsamt liksom ;)

nu sitter jag för övrigt och väntar på att klockan ska bli typ halv fyra, för då ska jag hämta karro i skolan, sen ska vi in en sväng på stan. mysigt :) och senare ikväll kommer resten av gänget hit. blir nog trevligt :D

igår var det som vanligt skola. inget sensationellt hände, vi hade matteprov, tror att det gick iaf hyfsat. men det märker vi när jag får tillbaka det helt enkelt ;) efter skolan åkte jag hem o läste ut flyga drake. och efter ett tag kom elias, som var dyblöt efter att ha cyklat i regnet xD haha, nästan så att jag tycker lite synd om han ;) <3

08-10-27

ja jag vet, jag har vart värdelös på att uppdatera nu, men det har ju faktiskt vart lov. jag har helt enkelt haft annat för mig :)
kort summering av höstlovet, och det ska inte bli någon uppsats den här gången ;)
lördag - stall
söndag - us dressyr, alltså stall
måndag - stalltjänst
tisdag - elias
onsdag - elias
torsdag - stall
fredag - stall
lördag - tävling, gick super :), efter det, elias.
söndag - hockeymatch, sen johanna.

toppen lov har det iaf vart, och nu har jag oxå annat för mig, så nu tänkar jag inte skriva mera. får se när jag orkar igen.
ciao

08-10-17

nu är det äntligen lov, och jag är klar med det mesta av plugget. n00t ;) men iallafall det som ska vara klart nu snart. och det känns riktigt skönt, för då behöver jag bara plugga matte och läsa ut min engelskabok på lovet. matten är ju för att alla, och då menar jag alla i min klass fick dåligt. utom en iofs. men det räknas faktiskt inte :D, men sen fick vi några tröstande ord av Christer (vår mattelärare), och alla blev genast mycket gladare på en gång. toppenbra :) tänker däremot inte avslöja vad han sa, eftersom då kommer alla bara säga massa nerverderande saker. (säger det till dig enskilt nicole ;) )

den här kvällen har vart supermysig. eller började med att elias kom o hämtade upp mig utanför skolan, och sen åkte vi hem till mig och snacka lite skit. ;) iallafall fram tills jag var tvungen att åka till frissan. han hängde med dit, och efter så cyklade vi till lilla elefanten där vi slog oss ner för att äta mat. myys :) efter det åkte vi och hyrde en film, och sen hem till mitt. en supermysig kväll vart det iaf :)
och en hel månad idag! :) <3<3

08-10-13

har ingen tid alls att sitta här, har MASSOR att göra. så jag summerar den kommande veckan med ett ord:

VÄRDELÖS!

08-10-07

nu var det ett tag sen man skrev. så jag tänkte sammanfatta den här helgen, eller dagarna, kort. (vilket kommer bli en hel jäkla uppsats, ni behöver inte läsa om ni inte vill, men jag tänker iallafall skriva.)

Fredag

kom till skolan, vi gjorde inget speciellt vad jag kan komma ihåg, flumma oss som vanligt skulle jag gissa på. sen drog jag tidigare från matten för att åka hem o packa klart, fick som sagt inte så mycket gjort på torsdagskvällen. packar och sen är det bara att bege sig till båten. ingen större katastrof på båten, eller ingen alls faktiskt. jag var duktig och gjorde hälften av religionsfrågorna, och sen räknade jag lite matte också, vilket försvårades av att min älskade bror satt och skrev "PT äger" och liknande saker i min bok, och gjorde skuggfigurer och var allmänt störd, som bara min bror kan vara :) sen kommer vi fram till nynäs, åker till granängsringen där jag somnar i mormors soffa, pladask.


Lördag

Mamma väcker vid nio för att jag ska hinna göra mig i ordning innan vi skulle åka in till stan, och sedan visar det sig att hela tjocka släkten följer med, så jag mami, papi, bror, mormor och morfar gick på stan tillsammans. vi gick runt där, och jag inhandlade två sjalar, ett par jeans, två tjocktröjor, två linnen, en polo och trosor. och allt för ca 1500:- men ingenting på rea, mkt bra jobbat av mig måste jag säga ;D Efter det åker vi till mitt kusinbarn och dop, även kusinens tjej som fyllde 30. ganska långtråkigt, så det sprade ut och jag o mami satt o målade ringmuren och får i gästboken ;D sen hem o slocknar på soffan igen.

Söndag
hemresedagen. vi åkte ut till märsta till min morbror till hans nya lägenhet.det var prat och fika. lite småtråkigt där. sen var det vidare o släppa av min bror vid centralen som skulle träffa någon tjej, så jag mami och papi åkte vidare hem till min moster, annika. där det var myycket skojsigare, för där satt jag o lekte med min 1,5 åriga kusin :D, jag byggde torn av klossar, och han rev. så fortsatte vi tills vi skulle äta. det bjöds på kebabpizza. mycket gott:D, sen var det bara att gå iväg till pendeltåget och åka in till centralen. måste erkänna att jag var lite skrajsen att jag skulle virra bort mig. lilla jag i stora sthlm ;), men det gick bra, jag kom till centralen där jag virrade runt i några minuter innan jag hittade till bussen. där ser jag charlotte sitta i sin ensamhet, så då hade jag en reskompis hela vägen hem. trevlans. när vi skulle på bussen var vi påväg fel buss o sen massa skumt. men vi kom iallafall på rätt buss tillslut och sen kom vi även fram till båttreminalen efter schemat. men då får vi reda på att båten är försenad typ mer än en timme, så vi sitter o snackar med ngn skum snubbe, och får reda på massa saker som man inte ville höra.. xD, sen iallafall så kommer vi på båten  och den avgår ca en timme och 20 minuter efter den egentligen skulle ha gått. plus att det tog längre tid för den att åka, pga stormen, så vi var inte i visby förräns strax efter ett på natten. men på båten var det allmänt komiskt. vi skulle plugga. men det kan jag ju säga att det inte gick någe vidare med, vi började med att äta mat, sen äta godis, flytta oss bak i båten för att det gungade ngt enormt, gick runt o vinglade på båten, hade allmänt kul. sen satt vi oss vid våra platser igen, jag la mig på golvet och somnade nästan på direkten. Sen när vi kommit fram så fick jag skjuts av min kusin hem, då var det snabbt in i duschen och sen i säng på en gång.

Måndag
vaknade, var typ zombie. sovit 4,5 timme. usch! :S går iallafall till skolan och håller på o somna massor med gånger på religionen, sittande. då är man trött. jaja. jag genomled den skoldagen utan några större komplikationer, förutom att jag fick höra att jag var "helt borta", konstigt säger jag., men vi hade iallafall den roligaste samhällskunskapslektionen hittils iallafall. vi fick ett uppdrag om vad vi skulle göra om vi blev strandsatta på en öde ö, med ett visst antal saker att leva på. och vår grupp spårade ut totalt!! ska inte gå in på några detaljer men jag säger bara kemilabb med genmaipulerade vildsvin med massor med ben som vi sedan kunde använda som paddelbåtar. ja ni förstår kanske poängen.

Tisdag
Helt vanlig dag i skolan, med visk-leken på engelskan igen, askul ;D att det kan vara så svårt med en endaste mening. ;)
  och nu har jag nyligen kommit hem från stallet, har haft ridlektion, det gick faktiskt ganska bra :), och nu borde jag egentligen läsa klart min bok, "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö", får väl läsa en stund nu innan jag somnar.

Imorrn
skolan, sen slutar jag tidigt, så jag ska vara med Elias hela eftermiddagen och kvällen, får se vad vi hittar på, men det blir säkerligen mysigt :)


08-10-02

haha bara för att jag får en spanskauppsats skriven om mig ^^, inte alla som får  det serrni, mohaha XD

idag, en heelt vanlig dag, som alla andra skulle jag kunna tro. fick lyssna på ngn läskig tant från BUP oxå som bara stod o malde på, uscha. sen efter skolan så cyklade jag o ellen ner till mässan, fick se de alldeles extremt snygga bilderna på oss på bildspelet ;D om ni missade dem har ni missat mkt !! xD efter det så cyklade jag i ösregnet o träffade elias, sen cyklade vi vidare hemmåt mitt, och påvägen hem så låg en gammal gubbe på gatan med en massa folk runt, och massa blod. men blodet missade iofs jag, tur det måste jag säga, annars hade jag väl typ ramlat av cykeln av rädsla eller ngt XD när vi väl var hemma hos mig så höll jag på att frysa ihjäl. jag hade ju trots allt dumpat jackan i skolan ;D skylla mig själv, i know. sen ssatte vi igång shrek 2, supermys :)

nu var det meningen attjag skulle packa, jag jobbar på det. men som ni märker så sitter jag här ist. uupps. ;)

08-10-01

idag, vanlig dag i skolan, även att vi var ute och åkte inlines i ösregnet på gympan. ganska komiskt det dära asså. annars var väl allt som det brukar skulle jag kunna tro.

efter skolan så åkte jag ut till stallet och hjälpte frida att klippa irja.hon är snäll hon, så det gick alldeles utmärkt bra :) efter det åkte jag direkt till posten för att jobba. ikväll var det faktiskt riktigt kul. jag, rebecca, sebbe o jon. helt oslagbart kul ;D , fast jag o rebecca dog av trötthet någon gång mitt i så vi satt oss på golvet o käkade muffins. :D nu när jag kom hem så skulle jag plugga italienska, men jag hamnade istället framför teven, och där har jag suttit. så jag orkar verkligen inte. men det fixar sig nog. XD nej usch, nu ska jag sova. det är ju trots allt en dag imorrn oxå. tro det eller ej, men det är det!

två helt underbara veckor <3