HTC Gratia.

Nu så, nu har jag bestämt mig. En sån här får det bli i födelsedagspresent till mig. Japp, jag har bestämt det åt mamma och pappa! haha. Jag ska ju som sagt betala till en aning själv, och därför tänkte jag nu säga att det är tre affärer som har sänkt priset på den. Hela 500kr billigare. Naaaajs. Desto mindre får ju jag betala menar jag. Så nu avvaktar jag bara tills jag vet hur mycket mamma och pappa bidrar med. Men de får tills imorrn på sig, för i morgon vill jag faktiskt beställa den! :)

På tal om beställa, så beställde jag faktiskt den där jeansjackan jag skrev om för någon dag sedan. Så nu ska jag vänta typ en vecka, så kommer den hem hit också :)

jaja, vad händer nu då? inte mycket alls faktiskt. Jag har inte kommit ur min onepiece på hela dagen, och jag har inte heller kommit ur min sovfrilla. Men der har vart sjukt skönt! Fast nu har jag däremot tråkigt och tycker att Elias kan komma hit snart. han är seeeg!


snaaart

Okej, det här sög.

Det gick inte att installera photoshop-helvetet. Så jag får väl fortsätta att klara mig utan det. Jag som verkligen ville lära mig det sådär riktigt bra... men icke!

aja, nu ska jag gräva ner mig och gråta. haha! Nej det ska jag inte, men jag ska fördriva tiden på något bra sätt i en halvtimme innan det är OC. 

Så här har ni en gåta ni kan klura på om ni vill:
En polis hade en bror, men brodern hade inte någon bror. Hur kommer det sig?

Photoshop.

Nu ska jag en gång för alla ge mig på att försöka installera Photoshop på min dator. Insåg här för säkert över en månad sedan att jag hade en skiva till photoshop, så det är ju bara att installera. I och för sig är det inte det allra nyaste, men det är versionen strax innan, så det är ju inte direkt uråldrigt. Haha. Och sen är det ju det här med att lära sig skiten. Shiiet. Men det ordnar sig nog, det lär ta sin lilla tid, men det är ju kul. Så då ska det nog inte vara något problem. Så om ni inte hör något mer ifrån er så vet ni att jag har fastnat i photoshop-träsket. haha



ÄNTLIGEN!

Nu fick jag mitt sms, inte om att det är här, utan att det är påväg iallafall! Och jag antar att ni vet vad jag pratar om; mitt paket med studentmössa, och allt sånt där! Yeeeeeey! Undrar bara vilken dag den dimper ner i brevlådan nu... Förhoppningsvis imorrn. 

En annan grej angående studenten och sånt där, min balklänning. Jag ska egentligen åka och prova den den är veckan. Men eftersom Atelje Anita är stängt den här veckan, så måste jag ta mig hem till Malena, alltså ut till Hogrän. Visst, ingen fara, egentligen. Men nu ligger ju problemet i att mamma åker iväg till Tobias på onsdag, alltså tar hon med sig bilen, och är borta resten av veckan. Och då ligger ju problemet i att jag har ingen bil, och kan alltså inte ta mig ut till Hogrän... Isåfall imorrn, då jag för det första har stalltjänst, men så är det även såhär att Malena måste hinna se mitt mail innan imorrn, och det är där det blir riktigt knepigt.

jaja, det ordnar nog sig.



Blue man group.

Alltså, jag höll på att få en riktigt känd kusin. Men icke. Eller han är känd i Berlin, men inte här i Svearike så att säga. haha. Men han höll på att bli en världskändis. men han snubblade på målsnöret stackarn. Han var i varjefall med i audition till att få vara med Blue Man Group. De var ju tusentals människor som sökte, min kusin kom tillslut med i topp fem. Sen var resan tyvärr slut, då de bara skulle ha en eller två som fick vara med. Men fatta vad coolt om han hade kommit med! Jaja. Duktig är han i varjefall. Så vi hoppas ju på att han ska ha en musikal eller någon show av något slag när vi är Berlin. men vem vet, vem vet.

Söndag 27 Februari

Näst sista dagen i februari. Alltså är det snart mars, alltså fyller jag år om 14 dagar. yeey!

Igår var en hemskt mysig kväll. Jag, Karro, Tom, Alex och Nicole drog till Creperiet och åt mat, snackade skit och hade sådär allmänt trevligt. Sedan när vi skulle gå därifrån så kände vi att det inte var dags att åka hem ännu, så vi satte oss på o'learys en stund innan vi började kila hemåt. Mycket trvlig kväll!

Idag vaknade jag vid typ nio av att jag var sjuuukt hungrig. Så det var bara att kliva upp istället för att fösöka somna om... Men idag kommer Elias hit, när han har sovit ut, så det kan ju vara när som helst. Inte innan tolv iallafall. Haha. 

Nej om man kanske ska ta en dusch innan han kommer. :)


Nikon D3000 + Nikon AF-S 18-55/3,5-5,6G DX VR AF-S
Inställningar: s1/250 f5,6 ISO100

YEEEEY!

okej, jag har upptäckt något fantastiskt. När jag var i london förra våren så upptäckte jag affären "River Island" som det finns underbara kläder hos. Och det går inte att beställa därifrån från Sverige. Jävla skit liksom. Meeeen! Nu när jag satt och tittade runt på lite sidor efter en jeansjacka så stöter jag på en jäkligt snygg. Gissa vart den kommer ifrån? Jooo, River Island. Jag, Sofie Johansson, har hittat en återförsäljare till River Island. Iofs även den från england, men man kan beställa till Sverige. AWESOME!! Däremot fanns det inte så överdrivet mycket kläder där just nu som passade mig. Men ändå, nu vet jag vart jag ska hålla utkik någonstans! :)

Här är iallafall jeansjackan som jag tror att jag ska klicka hem till sverige och min brevlåda! Tyckte minsann att den var lite fin! :)
Image 1 of River Island Pleat Front Denim Western Jacket

Och nej, jag tänker inte avslöja för er, riktigt ännu! ;) mohaaha

Mat!

Nu ska jag äta något tror jag, iallafall om jag ska överleva fram tills klockan åtta ikväll då vi har bord på Creperiet... Så ja, köket nästa!

Förövrigt så tycker jag att det är lite jobbigt det här med att vara nyttig. (hej jag har vart nyttig i en dag nu). För då kan jag inte äta efterrätt ikväll, jag kan inte fika hos nicole på måndag, jag kan inte fika utan måste fika något nyttigt med Julia på onsdag och jag får inte äta någon semla på fettisdagen. (Fast fettisdagen ska vi nog ha en undantagsdag faktiskt. vafan, det är fettisdagen ju!)

Nej nu lite mat i magen, jag är huuungriig.


(förresten så har jag nästan en frisör klar till balen. nästan. vi ska testa frisyren i mitt hår antagligen nu i veckan, eller iallafall snart. Sen efter det ska jag bestämma mig om jag tycker att det är bra, och så ska hon se om hon vill ta sig an det. Men det är ju egentligen ingen svår frisyr, så det ska nog vara luuugnt. Skönt är det iallafall, för då har jag bara bilen kvar. Sen är allt fixat inför balen!)
inte blev det någon fotografering idag heller. Men rummet blev rent och fint iallafall. Nu kanske folk kan andas när de är här inne iallafall ;)

Creperiet

Ikväll blir en myskväll. Det blir creperiet med mina fina vänner. Det blir bra, för jag kände att utgång inte var så aktuellt ikväll faktiskt... Även om Jennifer är på mig en hel del om att jag ska med ut.., det hade ju vart roligt, verkligen! Men näe, inte i kväll. En annan kväll, men inte ikväll. 

Nej nu ska jag fortsätta att städa, om jag inte dör här inne i mitt damm-moln till rum. Haha. Men snart ska det inte vara så mycket damm längre.

Hej på er!
Sist jag var på creperiet var när solen sken, det var varmt och jag var med dessa fina flickor <3

Städa städa varje lördag, och så varje jul, det tycker jag är kul.

Nu har jag kommit upp ur sängen, ätit frukost och fått på mig min OnePiece. Underbart! Så nu är det bara att sätta igång och storstäda! Inte överdrivet roligt, men verkligen behövligt. 

Inatt drömde jag ytterligare en mardröm om studenten... Haha, helt sjukt. Men det har säkert med att göra att studentmössorna, och allt det där cirkulerar runt nu. De börjar dimpa ner med jämna mellanrum i folks brevlådor... Jag vill också ha min mössa!!!! Och jag pratade precis med pappa om det, och han sa att det är "varubrev" så de skickas vidare från posten till olika affärer där folk får ta ut dem. Därför är det så bra att jag har pappa på posten, så han ska fixa att mitt paket dimper rätt ner i brevlådan, så slipper det ta lite extra tid, jag slipper gå till affären för att hämta ut det och så slipper mitt paket bli misshandlat på vägen till affären. Toppen juu!

Ikväll kanske det blir creperiet med fina vänner, men vi får se lite hur det blir med det... Trevligt och mycket gott hade det blivit i varje fall!

Nej nu ska jag sätta igång min WTAI-lista på Spotify och börja städa. Hörs senare!


snälla snön, försvinn är du snäll?

Godmorgon/Godnatt!

Nu tänker jag sova, och jag har även planerat att ta en riktigt ordentlig sovmorgon imorrn. Ligga i sängen jättelänge, för att sedan gå upp och äta en lång frukost.

Sen ska jag iofs städa i princip hela dagen, skön invigning på lovet... hah! Nej men det behövs verkligen, så det blir bra. Kanske att man hinner ta en runda med kameran imorrn också ifall det är fint väder. hade ju iallafall vart roligt!

och så är det ju det här med om man ska gå ut eller inte imorrn... det lutar ju åt att jag inte ska gå ut, eftersom det vekar som om alla är ute ikväll pga håkan. Då känns det ju ovärt att gå ut imorrn, fast det är ju lönehelg. Jag får nog helt enkelt fundera under morgondagen. Men som sagt, det lutar faktiskt åt att jag stannar hemma.


<3

Godkväll!

Idag har åter igen vart en mycket lång dag, och därför har jag inte hunnit sitta vid datorn något mycket... Eller ja, inte för egen skull då vill säga. Bara en massa plugg. MEN NU!! EFTERLÄNGTADE SPORTLOV!!! 

Men innan det fina sportlovet började så var jag i skolan, vi blev nästan helt klara med vår bok, och jag har sett på när folk har sågat i ett lamm-huvud för att få fram hjärnan... uuuusch!

Nu på eftermiddagen så har jag varit ute i mitt andra hem, på själsö och bara myst runt. Kollat lite James Bond, inte ätit godis, och haft bråttningsmatch i soffan med min fina pojkvän. haha. en bra kväll alltså!

Men vi har kul när vi jobbar med projektet också!
Ett litet smakprov på dagen:

Och bara så att alla vet, så hade karro ägnat sig åt att tuffsa till mitt hår i säkert 5-10 minuter. Därav mitt supertuffs.


Och påminn mig om att jag ska ta med mig kameran lite oftare till skolan! :)

我看着你


lite läskigt.

Okej, nu ska jag för första gången någonsin lägga upp en bild på mina kläder. Typ en outfitbild. Men det är bara för att... ja egentligen vet jag faktiskt inte. Jag vill bara bevisa att jag faktiskt satte på mig ett par shorts och t-skirt i morse. Det var en lite halvskojjig historia faktiskt, eller inte. Men i morse när jag vaknade upp, hyfsat utvilad efter 11 timmars sömn, så kollar jag ut och såg att det hade kommit ännu lite mera snö. Så i ren protest så kände jag att "nääe, jävla snö. Jag vill ha shorts." sagt och gjort, jag tog på mig ett par shorts.

Det här känns rent av lite töntigt,... Jag vet inte riktigt hur de som lägger upp typ en sån här bild om dagen gör... Men men, här är den iallafall:


Så idag fick det bli jeansshorts och en gammal fashion against aids tröja som jag inte använt på år och dagar. Och så tights och höga varma strumpor. Det är ju trots allt massor av minusgrader ute.

Torsdag.

Idag ska vi säga STORT GRATTIS till Frida som fyller hela 19 år idag!!!

Idag har det vart skolan för hela slanten, igen. Dock med ett litet avbrott på en timme då jag kilade hem till Frida för att fika lite. Riktigt gott och mysigt var det. Och riktigt roligt, och även lite obehagligt (haha). Sen har vi hållt på med projektarbetet lite såhär på eftermiddagen, och jag och karro satt längst, idag igen, och kom inte från skolan förrän vid 19.30. Men nu börjar vi verkligen bli klara. Det är bara lite småfix och lite bildproblem som ska fixas. Men min projektgrupp är mycket duktiga! :)

Imorrn är det skola igen, och då ska vi såga i ett lamm-huvud på biologin. Läääskigt, men sjukt intressant. haha. Sen blir det ännu mera projekt. Dock lär inte jag sitta kvar särskilt länge, inte överdrivet länge iallafall, eftersom jag ska vara med min fina pojkvän!

Och ni får ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen på senaste tiden, men när jag sitter i skolan till sju halv åtta på kvällen, så har jag inte riktigt tid att uppdatera här. Men det blir bättre snart, promise!

Nej hörrni....

... nu är jag hemma från skolan, eller ja, jag kom hem vid typ sju. Sen när jag kom hem var min fina Elias här, så jag låg och kramade på honom i typ en timme innan han var tvungen att åka till ishallen för att träna... Men det var mysigt ändå! :)

och sen. dumma mig! dumma idéer. Vad hände liksom? Men från och med fredag (bara för att jag ska kunna fika hos frida imorrn, och för att han ska kunna äta upp sina polkagrisar) så ska jag och Elias vara nyttiga. NYTTIGA!? han och jag? Vi som är bäst på att köpa en hel påse godis och äta upp den på en kväll. Men nu, ingenting fram till min födelsedag (13 mars) då vi har ett undantag för den helgen. Sen är det nyttighetsperiod fram till påsklovet. Herregud. herreguuuud! vad har jag gett mig in på? Plus att det var min idé. dumma dumma mig. Men det kan kanske vara lite hälsosamt faktiskt....

Men nu ska jag nog faktiskt sova, ja redan. Är helt sinnessjukt trött. Och imorrn har vi sovmorgon, så går jag och lägger mig nu så kan jag sova i runt tolv timmar. Underbart! 


:)

Skolan.

Nu är mikrobiologiprovet äntligen gjort, och det är nog det bästa på länge. Att jag kan gå hem nu och veta att det inte ligger en hel stor hög med plugg och väntar på en. Underbart skönt!

Just nu sitter jag i datorsalen i skolan, helt ensam. Det är liite läskigt faktiskt. Men Alex är påväg och Karro är bara och hämtar mat vid pastavagnen. Gott! För här lär vi iallafall sitta i två timmar till. Projekt projekt och projekt.... Men det går riktigt bra faktiskt. Vi börjar bli lite smått klara, och det är bara lite jobbiga småfix som ska fixas, vi måste få ordning på bilderna som har en förmåga att bli hemskt pixliga och sådära. Och som sagt, en massa småfix, men det ska väl gå bra såsmåningom. Helst innan fredag också!

Nej, nu ska jag fortsätta att klippa, klistra, skriva och fixa. Och jag tycker att karro ska komma med maten snart. jag är huuungriiiig.


snygg bild jag hittade i bildarkivet va? :) Söta flickor!

Såhär känner jag mig inför dagens prov...

... eller idag överhuvudtaget faktiskt. Ge mig lov! Nu!

haha, förövrigt så bjuder jag på den hemska bilden.

fina hästen.

idag red jag på min jättetjocka, pigga och jättefina häst. hon är bra hon! 

Men nu måste jag duscha, och sen plugga lite till. (okej, nu, äntligen, är det de sista tjatandet om det på ett tag. imorrn är det klaaaart. eller okej, jag kankse slänger in en klagande mening på om hur det har gått eller så. men jag ska försöka nu att inte tjata något mer om det här, nu när det borde vara över. jaja)

bara för det så får ni en bild på en anka från sommaren 2009. den ni.

Gissa vad jag har för mig?

förvånande och riktigt roligt va..?

Tulpaner.

såå, nu får ni också lite vårkänsla, mitt i Sveriges istid. Lite uppmuntran i sega, mörka och jobbiga tider. Men snart kommer den. Snart kommer min efterlängtade vår. Snart.

Snälla datorn, dö inte!

Här satt jag helt oskyldig framför datorn och tänkte lägga in lite bilder ifrån kameran och så tog den inte emot minneskortet när jag stoppade in det i datorn, och sen när jag tog ut det och testade igen så blev hela skärmen blå, det stod någon varningstext och datorn typ "knäppte". Sen stängde den av sig själv. När jag fick igång den igen så hackade den där pilen/musen typ som om den jobbade asmycket fast jag inte hade något program igång. Nu är jag lite rädd för att den ska lägga av helt, så jag lånar mammas externa hårddisk och lägger över alla viktiga bilder, vågar ju inte riskera att alla mina fina minnen i form av bilder ska raderas. Men nu verkar min fina dator iallafall agera ganska normalt, så jag hoppas på att det bara var något tillfälligt ryck den fick. Den kanske protesterar mot att den har fått jobba så mycket nu på senaste tiden, den har ju vart mitt sällskap i form av spotify och liknande grejer när jag har pluggat. Snart får den lov, när jag får lov. Det är väl lika bra, så att den inte dör, för då vet jag inte vad jag gör....

Men snart, när jag lagt över allt på den externa hårddisken så ska jag se om jag kan få in bilderna i datorn, så får ni se på lite rosa tulpaner. Det är lite vår över tulpaner, och det gillar vi. Allt som tyder på vår gillar vi, att det småsnöar utanför, gillar vi inte!

העלא


Bli vår, nu tack!


Lycka!

Jag tänkte bara berätta för er mitt i denna hemska pluggtid här på kvällskvisten, när jag hade berättat för minfina pojk att jag antagligen inte heller kunde ses på onsdag på grund av allt jävla plugg, så hör han av sig och säger att han kommer in och sover hos mig ifall jag har tid och lust. Ingen tvekan om saken! Så nu genast kändes det liiiiiiiiiite lättare. Älskade finaste människa! <3
haha, jag älskar att ivan skickar lite mongobilder på min pojkis med jämna mellanrum. Här har ni en av dem! <3

Skärp er!

Jag vet att iallafall minst 20 st läste inlägget igår ang HTC -mobiler. Och enbart en kommenterade. Så skärpning muppisar! Hjälp mig nu istället!



...

Nu ska jag plugga, och jag är på enormt dåligt humör. Så det här är antagligen det enda ni får från mig idag i text-väg. Slänger kanske upp några bild-inlägg när jag behöver strejka från plugget. 

Take care!

Jag är förvirrad!

Okej, innan jag går och lägger mig så ska jag bara höra en grej med er. (och försök inte, jag vet att ni är över 30 pers som läser det här, och jag vet att iallafall ett par av er äger en HTC, så försök inte att inte hjälpa mig med det här! Även ni andra som inte har HTC får hemskt gärna slänga in vad ni tycker också!)

MEN! Jag har i princip bestämt mig för att jag ska införskaffa mig en HTC inom snar framtid. Men problemet är vilken. Vilken är mest prisvärd? Vilken är bäst? Vilken suger? Hjäääälp miiiig!!





men nu ska jag nog sova. så godnatt med er!
(kom ihåg att kommentera här och hjälpa mig! annars blir jag nästan lite arg! haha)

KLAR!!!

Nu äntligen, typ hundra timmar senare har jag mer ångest över mikrobiologin än någonsin. Nu när jag har insett hur sjukt jävla mycket jag måste lära mig innan onsdag... Dock har jag ju skrivit klart värsta sammanfattningen på allt. Det är helt sjukt. Jag är helt slut i huvudet nu. Så nu ska bara 19 italienskafraser pressas in i huvudet och sen, sen äntligen är jag ledig, för den här kvällen iallafall... Nej hu, italienska, sen TV, sen sängen!



För tidig födelsedagsblomma.



Jag var tvungen att ta en paus i pluggandet för att ta lite kort på min för tidiga födelsedagsblomma! Fin var den, och lite sådär söt! :)

yeey, födelsedag.

igår hade jag födelsedag, sisådär nästan en månad i förväg. Det var väl i stort sätt bara för att min släkt var samlad då och att det då var lättast så. Därför är jag hela 1000 riktstaler rikare nu. Tack tack! Sen får jag vänta till min riktiga födelsedag på resten liksom. Men varför inte ha två födelsedagar när man kan liksom? :)

Men nu är det ju det lilla problemet att jag vill ha en HTC gratia. Men ma och pa sa att de inte tänkte köpa den i födelsedagspresent till mig eftersom den är så pass dyr, men de kan betala en del av den. Sen så fick jag ju pengar igår. Och sen kan jag lägga till resten... Frågan är om det är värt? Så alla ni med HTC, är det värt...?


Okejokej, jag ska plugga. Men först lunch! haha. fan vad jag är hopplös när det gäller plugg innan loven....



En söndag i mängden.

Igår var en mycket trevlig kväll då vi firade Johanna och Joel. Jag följde som sagt inte med ut på krogen, utan agerade fylle-taxi istället. Så jag fick även träffa karro och c/o, eftersom jag även skjutsade ner dem till hamnen. Sen åkte tråkiga jag hem till min underbart sköna säng! :) haha.

I morse gick jag upp lite tidigare och kilade ut till stallet för att rida ut i det superfina vädret på min superfina häst! Dock var det sjukt kallt, men fint var det och Frances var helt galen, inte märktes det att hon har ett helt föl i magen inte. För hon bockade runt och vägrade gå lugnt. söööte!

Och nu sitter jag här i min älskade onepiece, saknar min pojkvän och försöker undvika plugget som ligger här bredvid och stirrar på mig. Men så fort jag har skrivit klart det här inlägget så är det bara att börja, hur lite jag än vill, för det är hur mycket som helst. Alltså, om jag ska hinna lära mig allt, eller iallafall tillräckligt, tills onsdag så är det fan på tiden att göra något nu... huuu, JAG VILL INTE! men om vi ska tänka positivt: snart är det faktiskt lov, bara fem låååååååånga dagar kvar.

Nej nu blir det plugg, men ni lär väl höra ifrån mig igen idag, det brukar ju bli så när det är plugg som är på schemat.


älskade vänner, igår var ni båda fulla, men det kom många riktigt fina ord från era munnar. Ni är så jäkla fina! Tack! <3

Lördag.

Fullspäckade lördag. Men rolig och mysig lördag!

Jag kom just hem från Elias, där jag har spenderat natten. Myckat mysigt. Vi hyrde film, åt lite godis och var bara sådär allmänt mysiga! Sen att jag vaknade i morse av att solen lös rakt i mitt ansikte var lite sisådär. Det var ju jäkligt härligt att solen lös, men inte att jag behövde vakna av det halv nio på morgonen....

Snart kommer hela tjocka släkten hit, okej inte hela, men en stor del av den. Så det kanske egentligen är dags för mig att sätta igång att göra iordning mig... Så det blir ganska trevligt, de ska tydligen passa på att fira min födelsedag när alla ändå är här (vilket är = paaaakeeeeeet) eller ja, förhoppningsvis paket iallafall. Haha.

Ikväll bär det av för att fira Johanna och Joels födelsedag. Det blir roligt! Dock följer jag inte med ut, eftersom jag är sjuuuukt otaggad, men agera fylletaxi ska jag minsann göra ändå. Haha.

Nej, dags att sätta igång lite grann tror jag!



Helg!

Idag under dagen så fick jag reda på att Elias hade klippt sig, vilket jag inte visste om. Jag skickade ett sms till honom och frågade, och jag fick som svar "nääe det tror jag inte, vem har sagt det?". Och sen, när han kom ham till mig nu i eftermiddags, så hade den jääveln klippt sig iallafall! Haha, ja fint var det iallafall! :)

Idag var det även fysikprov på schemat. Det sööööög verkligen! Usch, nej mer än så om det behöver jag inte säga, skönt att det är över nu iallafall. 

Nu ska jag snart äta lite, duscha lite, och sen hämtar elias upp mig igen när han har tränat klart, så åker vi hem till honom. Mys! (förresten så fick ahn punka på bilen idag, haha!)


kolla, jag hittade ett spöke i vårat vardagsrum i julas... spooky!




Alltså, lägg ner. jag orkar inte med besserwisserrollen.

Gubben i månen.



det här var typ världssvårt! Att få en bra bild på en måne kan jag säga att det är långt ifrån det lättaste jag har gjort. Fin var den iallafall där bakom träden, och lite tyckte jag minsann att jag fick till stämningen, iallafall litegrann. Det var faktiskt lite mysigt att stå där ute på baksidan i mörkret och kolla på månen. Lite kallt var det, men egentligen bara sådär skönt kallt. Jaja. nog filosoferat för idag. Kanske dags att börja plugga fysik snart? njaaaae.

Aj,.

Först trodde jag att jag bara hade fått tillbaka min envisa halsont i morse när jag vaknade, men jag har nu under dagen insett att jag har fått en blåsa/ ett sår bak i gommen, (haha louise, där bak i svängen du vet?). Tänkte bara säga det för alla intresserade människor, så att ni nu kan notera det. Haha! Ja skitont gör det i varjefall, och det blev ju inte bättre av att jag köpte en massa surt godis förut heller. jaja. det blir nog braaaa.


bara för det tänker jag slänga in en bild på min lilla polle. (okej, hon är stooooor och ruuuund nu :D)
hon är fiiiiiiiiiiiiiiiiin



nej nu måste jag springa ut med kameran, för nu är det en ascool fullmåne här utanför, får se hur det går... men värt ett försök iallafall! haha

jahapp.

Fyyy vad det här suger. Jag har noll lust till att göra det. Självklart är det fysiken jag återigen tjatar om.. Men sen sist jag skrev har jag läst i max 10 minuter på fysiken, sen har jag ätit lite godis, kollat på OC och bara suttit och gjort ingenting. Jag saaaknaaaar min pojkvän nu! Helt sjukt mycket! Jag behöver honom nuuu! Tur att jag iallafall får träffa honom imorrn!!

Nu ska jag äta mat, så ingen mera plugg för tillfället nu heller... synd! ;)


fina fina fina fina fina fina älskling! <3

Jag vill inte!

Jag känner mig som ett litet barn, som sätter sig på tvären, armarna i kors och utbrister "jag vill inte!". Exakt den känslan har jag nu. Jag vill inte plugga, och jag orkar inte plugga... 

meeen, jag har väl inget val. Men först ska jag kolla på OC, sen ska jag ta tag i plugget. 

Idag efter skolan så var det någon som sa att det var extrapris på coop, så då åkte typ halva klassen dit för att inhandla lite plugg-godis. Mumma! Jag har tänkt lite på det dära.. man blir typ tjock av att ha mycket plugg... för man hinner inte träna något för att man måste plugga, och det är lättare att plugga ifall man har plugg-godis. Alltså måste ju detta resultera i att mycket plugg gör en tjock?


min fina morfar på möbelmässan.

tack!

jag blev helt chockad. Först av min bror, och sen av min kusin. helt sjukt. men ni är fina, båda två! tack!
liksom, vad hände? men fina är dem! ♥
(okej, bilden är lite mixtrad med, så ni slapp se den underliga konversationen som ägde rum där i mitten)

blääääh

jag har totalt gett upp nu. Jag sitter i min säng, mitt bland alla fysikpapper, fysikböcker, miniräknare, pennor, och jag vet inte vad det är som ligger här runt omkring. Men jag orkar inte. Jag totalignorerar dem för tillfället. Det är så inåtihelvete tråkigt, och jag fattar inte. Inte heller har jag någon lust att lära mig heller. För det är tråkigaste någonsin och min motivation ligger nere på noll. Jag behöver ett lov nu! och jag behöver min pojkvän nu! I morgon har han och jag förresten 2 år och 5 månader tillsammans. Det är ganska sjukt faktiskt. Men hur underbart som helst!


nej om jag kanske skulle gå ner och se om det finns något gott i kylen, och sen göra ett till försök till att plugga... kan kanske vara ganska bra om inte annat. faaan vad det här suger. jag vill inte!


Jag tycker om Visby.

Nu är jag här igen...

... efter en lång dag med plugg. Fysik, mikrobiologi och projektarbete har stått på schemat i skolan. Och fysikplugg har stått på schemat från och med att jag kom hem, och det kommer det att göra fram tills ikväll, då sängen är nästa. Usch, jag orkar inte. Men jag fattar inte fysiken, så jag har ju egentligen inget val ifall jag ska klara provet. Det blir ju inte bättre av att veta att så fort man har blivit av med det här provet så är det dags att börja råplugga till mikrobiologiprovet nästa vecka, som också är ett hur maffigt prov som helst. Efter det så är det högsta växeln med projektarbete för att få klart all skit innan sportlovet. seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen är det mitt efterlängtade underbara sportlov!  (men jag behöver ju inte riktigt ännu tänka på att jag har en jävla massa plugg när jag kommer tillbaka igen... men det tar vi då, ett senare problem).

usch, ett helt inlägg med plugg. tråk. Men det är bara det som händer i mitt liv för tillfället, så det får bli så helt enkelt. Jag har ju inte ens tid med min pojkvän, då är det illa! (och ändå så uppdaterar jag er hela tiden... skumt det dära.)


ge mig sommar, ge mig student, ge mig slutet på skolan, ge mig värme!

Jag hatar fysik!

Det var faktiskt allt jag ville säga för idag.
Godnatt med er.

12/13 STR gemensamt.

(okej, hej nörd)

Det kom vi fram till idag. Det kan fan stämma. En hjärna, varsin hjärnhalva? haha. du är braaaa men vi är bättre!

Sjuka drömmar.

Är det jag som ser fram lite för mycket inför studenten? Eller redan börjar oroa mig för allt som inte redan är fixat.. ja något omedvetet är det i varjefall, då jag två nätter i rad har drömt mardrömmar om just studenten. Ena natten var det själva studenten och inatt var det om balen. Tur att det bara var drömmar. Illafall, såhär låg det till, i mina drömmar alltså.

natt 1, studenten: Det var dagen innan studenten, det var strålande sol (!) och hela klassen var hemma hos mig, då vi helt plötsligt inser att vi inte har kommit på något tema till vagnen, det är fortfarande osäkert om vi har en vagn och traktor, och vi har ingen som ska köra den. Panik! Så ja, alla störtar iväg till affären köper lite sprayfärger och alla ringer panikslagna runt för att vi ska få tag i en vagn. slut.    skum dröm, ja. för vagn och traktor har vi ju redan klart?

natt 2, balen: väldigt kort, men hemsk dröm. Som ni alla kanske vet så ska min klänning vara lång och ljusgul.Jag kommer bort till säve, alla kollar lite konstigt och det gör mig ingenting. När vi kommer ner till almedalen så inser jag att min klänning är svart. Den är superkort. Den har rosa tyll nertill. Och mitt smink ser ut som om det har suttit på i en vecka i sträck. heeeemsk dröm.

så ja, jag oroar mig och taggar redan inför studenten.
Nikon D3000 + Nikon AF-S 18-55/3,5-5,6G DX VR AF-S
Inställningar: s1/100 f5,6 ISO800

Innan allt supertråk...

.... så uppdaterar jag er lite grann. 

Eller uppdatera och uppdatera, det finns egentligen inte så mycket att säga. Egetnligen. Men igår så åkte jag som sagt ut till Elias, och vi gjorde ingenting speciellt, ingenting alla hjärtans dagigt, men det gjorde ingenting, vi låg i hans säng snackade skit och myste hela kvällen. Så det var en braaa alla hjärtans dag. Choklad och godishjärtan fick jag också. Han är bra min man.

Idag har jag bara vart i skolan, och vart på världens softaste gentekniklektion. (okej, alla gentekniklektioner är assofta!) Där vi körde en labb, typ som de gör på brottsplater med dna, elektrofores och sånt dära grajj. Sen fixade jag och karro med projektet ett tag. Sen var det bara att vandra hem igen. Så nu är jag här, med en hel eftermiddag med fysikplugg framför mig. Jag ser såååååååååå fram emot det. naaat. Ångest har jag också inför fysikprovet. Det är för det första astråkigt och för det andra så fattar jag inte. kul.

Nej, nu är det väl dags att börja med det. även om jag inte vill. Tur att jag har chokladhjärtan och spotify.



trååååk.

Min pojkvän slutade strax efter fyra i när, så här sitter jag och väntar på att han ska komma tillbaka in till stan, så att jag kan få åka med honom hem.. Jag som bara hade tänkt att gå in till stan efter skolan, köpa blommor och sen gå till visab och åka hem till honom. Men icke, så jag fick gå hela vägen hem igen. alltså är jag helt fryst nu. Fingrarna går i slowmotion, så jag kommer inte orka skriva så mycket.. 

Idag i skolan har vart en lång, men ändå ganska soft dag!

Nej nu får jag panik över att det går så långsamt att skriva, så ni för nöja er med det här för idag. Vi hörs i morgon igen! Nu ska jag snart alla hjärtans dag-mysa med min pojkvän. bara han kan komma till staaaaan någon gång. åh.
sommaren 2009.

Stress.

Jag insåg precis hur jäkla mycket plugg jag har framför mig nu här ett tag framöver. Inte alls kul, och jag blev genast hemskt stressad. inte för att det kanske egentligen är galet mycket, men det är tillräckligt för att jag ska bli stressad och undra hur jag ska hinna med allt. Plus projektet, plus elias, plus kompisarna, plus hästen. Herregud.



Söta lillkusin.

När jag ändå håller på, så kör jag yttrerligare en liten bildbomb. Och den här gången på min lilla supersöta kusin!




Nu är det nog dags att plugga in lite italienskaglosor... bläää.

international furniture fair 2011

Det var faktiskt hemskt kul att gå runt där och kolla på en massa fina och häftiga möbler, och en massa annat grej också. Jag hade som sagt med mig kameran, och det blev nästan inga kort på några möbler alls. Hur jag nu lyckades med det. Jaja, här kommer en liten (okejdå, ganska stor)bildbomb från gårdagen.

en bra förfest, till en bra treafest.

och den kvällen tänker jag beskriva med en bildbomb, sooo enjoy!
(och vad som hände på sista bilden vet jag inte... eller jag vet inte riktigt vad som hände på någon av bilderna.... mer än tre fjärdedelar är helt oanvändbara.)

18år & 11 månader

Idag har jag haft en väldigt tråkig 18 år och 11 månaders födelsedag! Den har innehållit resa, resa, plugg, resa, plugg. Tyyyp. Hade även tänkt att träna nu på kvällskvisten efter att jag hade kommit hem och så. Men jag är helt galet trött, är påväg att somna här framför datorn så det blir nog ingen träning för mig idag. (förresten, ni fattade väl att det där jag skrev först var en hint till att jag fyller år om en månad, exakt?)

Nu har jag precis laddat upp alla bilder från kameran till datorn, det tog sin lilla tid, det var gaaanska många bilder kan man ju säga.
Lite konst mitt på möbelmässan.

greetings from stockholm

Nu sitter jag här hemma hos mormor och väntar på att det ska bli fika framför melodifestivalen. Melodifestivalen är ingen höjdare, men fikat däremot brukar bli super! Idag har det verkligen vart en hektisk dag. Först upp i morse och sedan till flyget. Det tog nästan ingen tid alls innan jag var på bromma. Sen fick jag vänta på bussen i nästan en timme, men sen gick det kalasbra, och var i älvsjö på max en halvtimme. Väl där mötte jag upp mormor, morfar, pappa och bror min.

Sedan så gick vi runt på mässan i nästan tre och en halv timme (mormor och morfar hängde bara med i typ 1,5 timme). Kors och tvärs, hit och dit. Men det var faktiskt kul, en heldag med pappa och bror. Och en massa knasiga och fina möbler har vi sett. Och kameran bärde jag med mig, även om det stod en skylt att man inte fick fotografera. Men vadå, tänk om jag råkade missa den då? :)

Nu på eftermiddagen och kvällen så har mina småkusiner vart här. Och min minsta är heeeelt galen. hon är överallt och ingenstans, men sjukt söt! Min liite äldre kusin var lite arg och hängde framför datorn och dinosaurieprogram hela eftermiddagen.

I morgon blir det hemresa och plugg för hela slanten. Vi hörs då!
(då får ni även lite bilder från dagen, bland annat från mässan, plus bilderna från torsdagskvällen)

här är min stora lillkusin
Här är min mini-lillkusin. (iofs för typ ett år sen, men hittade ingen annan bild på den här datorn...)

Gårdagens galna kväll.

Igårkväll och treafesten var helt galet lyckad. Bästa på länge! Först var det bara krångel, krångel och åter krångel. Men sen tillslut så ordnade det upp sig och vi fick en galet galen och störtskön förfest. Så kommer vi senare ner till ett i princip tomt hamnplan. meeeeen, det var helt galet bra ändå. Alla kände alla, och det var som en enda stor hemmafest, fast på hamnplan. Så det var galet bra! Perfekt kväll.

Idag var en lagom seg dag i skolan. Det var bara ett enda stort gnällkalas, att alla ville hem. Haha. nej men en lyckad kväll igår alltså!

(bilder från kvällen kommer senare, hinner inte fixa det nu. För nu måste jag duscha, packa ihop lite grejer och så inför imorrn. Flyget går ju vid nio, så lite sovmorgon får jag ju iallafall!)


från en sävefest förra året.

Helt ändrade planer.

Det var meningen att jag och mami skulle åka till fastlandet nu på eftermiddagen. Men mamma mådde lite dåligt, så hon valde att inte åka nu, och jag tyckte att det blåste något fruktansvärt så jag hoppade också över det. Sen tänkte jag åka i morgonbitti, och då även få sällskap av min pojkvän på båten. Men sen kände jag att det inte heller var särskilt roligt, så snälla mamma betalade en flygbiljett till mig. Så imorrn bitti flyger jag ensam upp till fastlandet för att sedan åka direkt till älvsjö-mässan och träffa min broooooooor!! Det blir ruligt!


Jag och min fina bror för länge länge sedan!

Vi vann!

Okej, jag har inte hunnit kolla igenom bilderna, och inte heller kommer jag hinna göra det ikväll heller. Men jag tyckte verkligen att ni skulle se hur jag och karro såg ut idag. Vi vann ju för tusan "bästa utklädnad". JÄVLIGT BRA GJORT AV OSS!!
Ni kan ju se själva hur grymma vi var. men vår älskade pansarvagn slog ju fan allt!

Godmorgon!

Godmorgon gott folk!
Tänk att jag redan är uppe, och redan har ätit frukost.. Jag som i vanliga fall vid den här tiden ligger och trycker på snooze-knappen om och om igen och inser att jag snart måste gå upp. Men som sagt, jag är redan vaken. Lite för att Elias nyss kom förbi här (tacktacktack snällaste älskling!!), sen ska jag till skolan 20-30 minuter tidigare än vanligt. Det är ju lite som ska fixas nu på morgonen, det sista på pansarvagnen ska fixas, jag och karro ska skitas ner, klä ut oss och allt sånt dära innan åtta. Men det blir braaaa, och nu måste jag börja engagera mig ifall jag ska hinna. Haha. 

Vi är jävligt bra tillsammans, du vet det va? :)

Pansarvagn.

Idag har det vart skolan hela dagen. Lite fysik, lite mikrobiologi och massor av projektarbete. Fasiken vad bra vi jobbade idag, fick massor gjort, och det känns väldigt positivt, jag tror vi lär hinna med vårt tidsschema om vi fortsätter att jobba såhär. Mycket bra gjort mina vänner!

Sen så har jag vart med min pojkvän såhär på eftermiddagen, och det var mysigt. Riktigt riktigt riktigt mysigt! Jag tycker om min Elias något fantastiskt mycket! <3

Sen är det det sista fixet inför treadagen imorrn. Som sagt så blir det pansarvagnsförare + pansarvagn. Och pansarvagnen är i princip klar, det är bara lite som ska tejpas, och lite som ska målas. Sen har det strulat ihop sig med kläderna just nu, men det ordnar nog sig. Vafan, vi har en pansarvagn, det borde väl räcka, egentligen? haha!

Jag och karro från förra treadagen:

jag var lite rädd... att umgås med en panter är ju faktiskt lite läskigt....

jag ger mig.

Jag har vart anti mot HTC hur länge som helst, och sagt att "jag vill minsann inte ha någon HTC". Men så har jag fått leva i en värld ett tag där alla har varsinn HTC, där i princip alla älskar dem, och jag har insett att jag nog faktiskt också vill ha en. En HTC Gratia önskar jag mig nu i födelsedagspresent, bara så att ni vet. 

Och ja, det tog emot att erkänna mitt lilla nederlag. Att jag har konverterat till HTC-gillarna, från HTC-skeptikerna.


Den är faktiskt lite fin.

F.

Jag hoppas verkligen att den lille fölisen ärver underläppen, och får heta Frances Jr. Hur gulligt hade inte det vart? :) Nu är hon i varjefall kalasrund. Söta F.

Skor

Ni som har hängt med här ett tag lär komma ihåg de här skorna. Men jag kan fortfarande inte riktigt släppa dem. De är ju helt sinnessjukt snygga! Men jag vet inte riktigt när jag skulle använda dem bara... Så jag har ingen aning om hur jag ska göra....
jag ÄLSKAR dem. men jag vet ändå inte om jag vill ha dem... För när ska jag använda dem?

Godmorgon.

Det är redan 8e februari, och det är helt sjukt. Då är set snart mars och då fyller jag år, sen är det april och då åker jag till berlin, sen är det maj och då är det sådär varmt och härligt väder. SEN är det juni och studenten, studentbalen och allt sånt dära. Underbart!

Men nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna till skolan i tid.

Nikon D3000 + Nikon AF-S 18-55/3,5-5,6G DX VR AF-S
inställningar: s1/1600 f5,6 ISO100

Godnatt.

Nu har jag kommit hem från en underbart mysig eftermiddag hos min pojkvän. Vi har myst sådär som bara han och jag kan. Underbart!! Och något som också var väldigt bra var att vi bakade kladdkaka, goooott!! Men det höll på att sluta i katastrof. Hans syrra hade nämligen tagit med alla recept och grejer till sälen. Som tur är har jag min vana och jäkligt proffsiga kladdkake-hjärna, som kunde hela receptet utantill. Bra gjort av mig. Förövrigt är han helt underbart galet söt! Fina fina Elias.

Och godnatt på er nu, för nu är jag trött, och det är skola imorrn. Jippikajej! naaaaaat.


jag och min fina pojkis, för snart ett år sedan. Tänk vad tiden går fort när man har roligt! (och nu för tiden får jag inte ta kort på han alls längre... typiskt)

hoppsan.

Här sitter jag, kollar lite på tv, kollar runt lite på datorn. Redigerar lite bilder, och fixar lite. Så inser jag att min familj har gått och lagt sig, och klockan redan är elva. Sist jag kollade på klockan var den åtta. Hoppsan! Kanske dags att gå och lägga sig om man ska orka med en hel dag i skolan i morgon. 


"Al sangue" och "spremuta di"  - dagens, okej veckans, skämt.


äckliga fåglar som flyger runt i hopar om en miljard utanför mitt hem.
Nikon D3000 +  Nikon AF 55-200/4-5,6G DX ED VR AF-S
Inställningar: s1/160 f5,6 & ISO800

Italienska, check!

Nu har jag lärt mig 30 italienskafraser/glosor. seeeeeeegt!! Inte för att jag kan säga att jag kan dem bra, men jag kan dem litegrann, och då brukar det ordna sig. Så jag hoppas på att det ordnar sig. 

Förut var jag ute på en mysig liten ridtur tillsammans med min tjockishäst ute i skogen, i mörkret. Men det var lite mysigt ändå. 

Och i morgon, i morgon, dååå ska jag ha min skinnjacka!! (säger jag nu liksom. haha, lär ju inte hända, det lär vara för kallt..)

och tillslut, min pojkvän kommer äntligen hem imorrn, efter en hel helg på fastlandet. Så då ska jag få krama på honom igen! Nästa helg åker jag till fastlandet, för att träffa min bror på möbelmässan! det blir kul att få träffa den filuren igen! :)
Nikon D3000 +  Nikon AF 55-200/4-5,6G DX ED VR AF-S
Inställningar: s1/100 f4,2 & ISO800

Kvällspromenad med mami.

Kommer ni ihåg att jag och mamma var på kvällspromenad med kamerorna? Här kommer ett par bilder från den kvällen.
orkar inte skriva inställningar och så för tillfället. Ni får nöja er mer enbart bilderna idag. För nu måste jag snart kila ut till stallet. Hörs ikväll!

NSFJL

Äntligen återförenade. Ikväll blir det fullt ös, en jävla massa skratt och hysteriskt rolig utgång. Självklart helt underbart sällskap också. Bra kväll! men nu måste jag skynda om jag ska hinna!
min fina lisa är hemma igen! :)

Berlin, here i come!

Ehm, ja det här var helt klart något nytt. Riktigt nytt. Jag och mamma var ute och fotograferade lite nu på eftermiddagen och på vägen hem säger hon "Du sofie, jag såg att de hade resor till Berlin, om jag och Östen åker, vill du följa med?" 

Ehhhh, ja!!

Så nu, på ca en halvtimme har min mamma och pappa bestämt sig, och bokat en resa till Berlin för oss tre. Finfint! Mig gör det ingenting att åka till Berlin 5 dagar i april. Inte ett dugg faktiskt. Första spontanresan för min familj, någonsin tror jag! 


Jag och pappa i London. Maj 2010.

Plugg.

Huskurer, huskurer och åter huskurer. Nu har jag hela 16 A6-sidor inne på Publisher med huskurer mot både det ena och det andra, kapitelstarter, och jag vet inte vad. Visst, vissa sidor är det mindre på än andra. Men nu känner jag mig jävligt bra, så nu får det räcka med plugg för idag. Om någon har någon bra huskur mot torr hy, fet hy, finnar, utslag, eksem eller liknande så får ni mer än gärna höra av er! Det blir vi bara mer än glada för!

Nej nu är det fint väder, så nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag nog ta med mig min mamma ut på en promenad med kamerorna i högsta hugg. Eller så är jag superlat och håller mig inne framför tvn och datorn idag. Det hade om inte annat vart galet skönt, jag ska ju trots allt ut lite senare.

Eller halv fyra måste jag ner till strandpromenaden och ringmuren för att fota till vårat projekt iallafall. Så att jag ska få lite solnedgångsbilder och lite sånt. Och så ska jag hinna göra det, och hinna till friskis till typ halv fem också.. Så vi får se lite hur jag gör. (Kanske dissar friskis idag iallafall.. haha! latmasken är helt klart framme!)

Jaja, hej på er sålänge!
Fina Visby

Godmorgon!

Jag vaknade för kanske en timme sen av att solen lös in i mitt rum och att fåglarna kvittrar. Hur underbart är inte det? När jag ser ut ifrån mitt fönster från där jag sitter just nu så ser jag inte marken, utan jag ser bara en bit av den blåa himlen och lite träd, och därför kan jag inte se att snön ligger på marken. Hej vårkänslor!!

Hoppas att det blir en fin dag, och hyfsad varm, så kanske man kan gå ut och ta en promenad. Kanske att man skulle kunna ta på sig skinnjackan också..? Det hade vart något det. Men först ska jag hänga här framför datorn en stund i min härliga OnePiece. Om ni någon gång funderar på om de är värda att betala så mycket pengar för, så ska jag berätta för er att de är värda varenda krona! (okej, jag betalade iofs inte min, men hade jag vetat att dne var såhär underbar så hade jag lätt lagt ut de pengarna själv. ingen tvekan om saken!) Så tack älskling för världens bästa julklapp!

Vinterpromenad i november
Nikon D3000 + Nikon AF-S 18-55/3,5-5,6G DX VR AF-S
Inställningar: s1/50 f4,8 & ISO400

Haha, ni är allt roliga ni.

Nu när jag gick in och kollade på statistiken över bloggen, som jag förövrigt inte är inne på särskilt ofta, så ser jag att de senaste dagarna har besökarna bara ökat för varje dag som gått. Det är lite som om ni sakta men säkert har insett att jag är klar med min lilla bloggpaus och är tillbaka här framför datorn igen. Kulijul. Häng kvar här under våren väl, för nu kommer det hända mycket roligt. Det kommer vara som en enda stor fest fram till studenten, och självklart fortsätter festen efter studenten också!

Något som är lite roligt nu är att det är så sjuuuukt många som fyller år i februari-mars-april, så det kommer också vara som en enda stor fest. Utgång var och varannan helg för att fira alla söta filurer som fyller år. Dock så ska man samtidigt hinna med plugget, med inlämningar, prov, läxor, projekt och allt vad det nu kan vara. Men allt känns verkligen lätt att göra nu, när man verkligen ser ljuset i tunneln. Man ser slutet långt där borta, och det kommer närmare och närmare med stormsteg! Härliga tider vi lever i nu. Snacka om att jag gärna skulle kunna stanna tiden och leva där jag är just nu. Jag stormtrivs. Men det är mycket roligt framöver också, ingen tvekan om saken!


Fullt ös nu! Det är fina tider vi lever i!

Något jag tycker om? eeeeh ja!

I morgon, fina fina torsdag. Då är jag, Sofie Johansson, ledig. fyfaaaaaaaan vad skönt! vad står på min "to do list" då? ehhh, typ ingenting. Först och främst så ska jag sova precis så länge jag känner att jag vill och behöver. Sen ligga kvar i sängen och dra sig i typ en timme till, bara för att jag vet att det är så många andra som är i skolan just då. Häääärligt! Sen så ska jag i och för sig göra lite projektarbetejobb, men det är inte så överdrivet ansträngande, och jag behöver inte göra överdrivet mycket heller, så det är ju lugnt. 

På eftermiddagen så ska jag faktiskt, hör och häpna, till friskis. Nu när jag har haft mitt jul-uppehåll i faktiskt exakt tre månader i morgon. Därför ska jag fira det med att gå dit, dö, få massor med träningsvärk och typ svettas ihjäl. fyfan! Men ändå ska det bli lite skönt, att börja röra på fläsket igen. Hah! (När till och med min mamma går fram till mina kompisar som är på friskis och ber dem att dra med mig dit igen, DÅ har det fan gått för långt!)

I morgon annars då? Om det blir fint väder så ska jag pallra mig ner till ringmuren, till havet, till hamnen med kameran i högsta hugg och försöka få några vettiga bilder. Helst någon till framsidan på vår bok. Hade vart najs ifall man kunde knäppa av en sån bra bild. Ingen chans dock. Jag lär bli utkonkurrerad av Louises syrras asgrymma bilder. Tusan också! Men värt ett försök är det iallafall.

Sedan på kvällen kommer min fina pojkvän förbi och spenderar natten här. Mys!

Bild tagen ifrån pendeltåget mellan Stockholm och Nynäshamn i förbifarten.
Nikon D3000 + Nikon AF 55-200/4-5,6G DX ED VR AF-S
Inställningar: s1/1600 f4 & ISO400

En bra dag..

jag tänkte bara säga att jag trivs med mitt liv nu.
det känns bra. framtiden ser ljus ut. det är bra.




OCH WTAI-BILJETTERNA ÄR BESTÄLLDA!!!!!!!!!!
Coldplay och Göteborg, here we come!
vi kommer få uppleva det här igen.

Jag saknar sommaren, mina fräknar, värmen...

ge mig sommar, ge mig utomlands, ge mig kroatien, ge mig värme.


(hej mongolillfinger!)

Sista.

Nu kommer jag bli sentimental här framöver ett tag. Det kommer bli mycket "sista" nu. Typ som idag, idag var det sista hoppträningen med min fina tjockishäst. Inte mer än rätt mot henne, eftersom hon börjar bli galet trött. Mot slutet hade hon svårt att lyfta på benen överhuvudtaget. Men jäkligt fin är hon ändå, och försöker göra sitt bästa. Som hon alltid gjort, som hon alltid kommer att göra.
Och sista bilden är från min debut i 1m. Och fina frances hoppade som aldrig förr.