08-04-11

ja, vad finns det att skriva?, egentligen ingenting, jag ska till frida senare, baka ngt gott, och se på så ska det låta! :D och ha allmänt trevlans. men nu väntar jag bara på att den segproppen ska bli klar, och det kan ju ta sin lilla tid ;).

idag, har jag bara vart i skolan, hade buddhist-prov, (jag o julia ska göra omprov tsms, eller hur? xD) sen hade vi megalång rast tills slöjden, så vi ( jag julia mattias o ivan ) satt o degade i sofforna. sen kom tilde o frida och joinade oss, sen så gick vi vidare till slöjden, är nästan helt klar med min klänning nu:), bara dragkedja, fåll och axelband kvar :D. efter slöjden så var det spanska, fick tillbaka provet, VG! så nu behåller jag antagligen mitt vg i betyget, härligt! :), sen lekte vi resten av lektionen, vårt lag var iaf bäst, 10-5 till oss ^^,
    efter skolan ålte jag direkt till solberga, där jag mötte upp ronja o johanna, sen brummade vi ut till stallet. och jag har nog aldrig haft så kul när jag kört moppe xD. hahaha, ronja är helt totalgalen :), och så visade det sig att när jag körde 45 på min, så körde jag 50 på ronjas, och blåste om henne, alltså kör jag fortare än vad jag tror :D weeeeei!!

igår var jag iallafall ute och åkte inlines, typ asskojj! :D, har inte åkt på typ 2 år, så har typ glömt hur kul det är, men ivan hängde på, så åkte vi typ asalångt, så träffade vi på frida, oskar och mattias, så snackade med dem en stund, eller jag pratade iofs bara med frida, men aja:p, sen spurta jag o ivan hela allégatan hem, haha, sen när jag hade tatt av mig mina inlines så hade jag spagetthiben och typ vinglade fram XD haha.

imorrn så står tävling på schemat, hoppas att det går bra, för Frances har vart väldans fin de senaste veckorna, men nervositeten har inte riktigt kommit fram ännu, men den kommer väl snart smygandes ;).

Jag saknar Tilde allaredan!, min bästa blondinkompis! hur ska jag överleva med brunisarna alldeles ensam? ;)

men nu ska jag iallfall brumma hem till Fritshoff, innan hon blir allt för otålig ;D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback