08-04-27

nu sitter jag här, igen.
det har blivit lite utav en vana, men nu har jag iallafall skrivit klart min so, så nu väntar väl bara no-redovisningen på tisdag, måste verkligen verkligen verkligen ordna vad jag ska säga och så imorrn, katastof. imorrn är det skola igen, orkar vekligen inte. men det är ju iofs bara tre dagar den här veckan, varav en är såndära mongodag som vi ska "leka" på. alltid när skolan gör saker för att vi ska ha kul, lära känna nya folk, leka, och ha kul, så blir det bara patetiskt sega dagar., men tillochmed det är väl bättre än lektioner antar jag, men vi får väl se hur den här onsdagen blir. imorrn ska jag o tilde moppa in till stan efter skolan och se om jag kan ha den klänningen som jag vill ha på skolavslutningen. hoppas att det finns storlekar kvar bara. annars blir det jobbigt. sen skulle vi nog kolla på skor oxå, själv ska jag köpa en kuvertväska ifall jag nu fick låna pengar av mam?. :) haha.

igår var det streethockey igen, jag blev fälld, så nu har jag två lagom äckliga sår på två fingrar, gör typ aaasont, men jag ska väl inte säga ngt antar jag,.. elias arm var ju också sådär lagom äcklig, och en arm är väl värre än två fingrar.., men ont göre iallafall!.

idag.., idag var jag i stallet ganska tidigt, red o tog hand om fridas o mathildes pollar (eftersom nu halva stallet är i göteborg), sen när jag är i stallet och är knappt halvklar så får jag ett sms; "kmr du snart eller?", vaadå snart?, men då visade det sig iallafall att det var street på gång igen, så jag skyndar mig, är på lyckåker tills kl 2, och det visar sig att det inte alls är samma folk som det har vart tidigare, så jag kände bara patrick, adam och koffe. sådär lagom pinsamt. men men. det är väl bara kul o träffa nytt folk (även att jag egentligen hade träffat två av dem tidigare, vilket gjorde det hela ännu lite mera pinsamt). inga skador idag, bara ett blåmärke på magen, adam sudrade en packad boll rakt i magen på mig, yeeey. haha.
sen var det bara att vandra hem, o tvätta o vaxa moppen -.-, jag tyckte inte att det behövdes, men pappa tvingade mig,.. jaja. varmt är det nu iallafall, och det gör allting så hemskt mycket lättare, livet blir helt enkelt lättare när det är varmt, sol och fint väder :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback