08-12-28

här sitter jag och har astråkigt. även en liten underlig känsla i magen, men imorrn har det nog ordnat upp sig, hoppas jag.... Men nu sitter jag iallfall här framför min brors dator som jag har övertatt nu och ett tag framåt, eftersom han är på fastlandet, och jag behövde ladda ner lite album. så då tar jag den när han är borta ^^,
   gårdagen och idag har till största del spenderats med Karro, vilket har vart mer än trevligt. (Även mina föräldrar tyckte hon var trevlig xD). men iaf igår så åkte vi in till stan det första vi gjorde när hon hade kommit in till stan. Då inhandlades det en hel del kläder, fram tills affärerna stängde. då tog vi bussen hem, käkade lite, snackade lite skit, och sen gick vi bort till alex, som bor bort från P18 (pekandes mot P18), och i en betongklump med dörrar och fönstrar. förstår ni vart det ligger? inte jag iaf, men karro visste, så fram hittade vi tillslut. Väl där så hittar vi alex, hanna, jakob och niclas uppflugna i soffan framför Harry Potter med massa godis och chips. Så vi kollade klart på Harry, sen spelade vi jepordy och typ pratmakarna. där kom assköna förklaringar upp ;D
- En grön-sak som äter kött och har fjäll på ryggen.
- Om man ska förklara flygplan kan man göra såhär - Karro flaxar med armarana.
- Expandera - det blir större. börja med förkortningen på tillexempel, och sen ett svartvitt djur i Kina. - EXPONERA!
Och sen var det något sjukligt kul på mitt Karro och Niclas lag, som gjorde att alla tre låg ner och kved av skratt. problemet är bara den att vi kom aldrig på såhär i efterhand vad det var som var så kul. Sen var det hem, och sedan sängen.

I morse vaknade jag o karro, såg på varandra skrattade lite, sen la oss ner igen och sov några minuter till. Sen var det att göra sig iordning fort, och sedan in till stan igen. Vi hade kollat igår vilken tid de öppnade, och båda två hade sett att de öppnade kl. 10. så vi hade kommit fram till att det var lagom om vi åkte in till stan till elva. så klockan elva var vi på plats, men då visade det sig att allt öppnade 12. så vi gick till obs och satte oss på skoavdelningen på varsinn pall... (?), när klockan var 20 i tolv kom vi fram till att vila och MQ var öppet eftersom det kom folk med sådana kassar, men nejdå det var fortfarande stängt, så vi satte oss på den s.k. fjortistrappan i typ 5 minuter innan karro kommer på att vi faktiskt skulle kunna gå till donken en liten stund. sagt och gjort, vi satte oss där med en glass och en colá. Pricken över i'et var iaf att vi hamnade breve tre stycken wannabe-fjortisar, som vi hade redigt kul åt. Sen var det dags att gå o inhandla lite mera kläder.

Det har faktiskt blivit en hel del kläder, för ytterst lite pengar. (har inte räknat ihop hur mycket det har blivit, men det är ju inte över 2000 iallafall!)
-Jeans, Diesel
-Tjocktröja
-Två linnen
-Vit oversize tröja
-Svart..tröja av ngt slag
-Gul tunika
-Geléinlägg till högklackat
-3 par trosor
-Tights
tror det var allt, men är inte riktigt säker :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback