08-07-27

nu är jag supermegatrött, men ändå sitter jag är fastlimmad. har bestämt mig ör att jag ska skriva det här, sen ska jag sussa :) igår, eller det blir ju i förrigår så hade jag nicole lisa o frida astrevlans, och även den lilla röda fyrkantiga johanna, såklart! :D iaf kvällen började med att jag åkte på min lilla blåa moped ner o hämtade nicole på hamnen, vi åkte förbi max hanslade mat och åkte hemmåt mitt, då vi ser lisa sitta utanför min dörr när vi kör förbi, och när vi kommer fram till henne så säger hon "har du itne kollat din mobil?" HAHA; det visar sig att polisen hade stannat o frågat vad hon hade för sig nar hon hade suttit o flummat sig för sig själv, jag höll iaf på o dö av garv när jag hörde det.
   när jag o nicole sen hade ätit klart så cyklade vi iväg till en lekpark och hade astrevligt och vi kom på att vi ville åka ner till hamnen och äta glass, sitter o funderar hur vi ska få tag i pengar, för vi orkar ju faktiskt inte cykla hem o hämta, så lisa kommer på den utmärkta idén att vi ska ta pengar ur fontänerna eller "lyckobrunnar" som de kallas. men vilket itne heller blev så bra,. och senmitt i allt kommer jag på att vi ska klä ut oss i säckar, orkar inte gå in på detalj där faktiskt :) det här är iaf nicoles "inte tycker om lista"
1.clowner
2. lekplatser
3. klä ut sig
( 4. sno pengar ur fontäner XD )
så vi cyklar iaf hem till mig o hämtar pengar, och exakt tajmat så kmr frida oxå, så vi har värsta racet ner till hamnen, jag o lisa mot nicole o frida. jag o lisa tar bakvägen in på glassmagasinet, o SPRINGER ner för trapporna o kastar oss in där . askul :D sen efter kanske en kvarts väljande så har vi kommit fram till 10 smaker, och vi beställer en jättevoffla :D
vi smockar i oss hela, och nicole o frida smetar glass på min kind, så där kände jag mig asfräsch när jag satt i almedalen med glass på händerna och i ansiktet ;) sen så beger vi oss upp för backarna o sätter oss på en klippa, där jag o lisa sen klättrar ner för med luvor o allt in på inhägnat område. helt sjukt, men askul :D  sen så kommer vi ju på att vi saknar en av oss, så vi ringer till den saknade johanna, så hon oxå fick vara med o leka med oss, när vi lyser näsor, gör vattengymnastik på land o jaadu säg ngt vi inte gjorde?, jo var normala XD sen så börjar det iaf bli lite kallt så vi beger oss tillbaka till mig där vi säger hejdå till frida, och jag lisa o nicole sätter igång hitta nemo, på nicoles order, men vem somnar först? jo nicole!  men jag o lisa sitter o asgarvar. "hiiiiiiah"  :D sen är det dags att sova, vi somnar nästan på en gång, vbara en tur ner till datan för att komma på vad en barnfilm hette, med lillefot o alla :D

morgonen efter vaknar jag till ett par gånger och upptäcker att lisa är borta, tänker inge mer på det, somnar om, men varje gång jag vaknar till är hon inte där, men jag var för trött för att orka tänka någe mer på det, så inte förräns både jag o nicole har vaknat så får vi reda på att lisa har hunnit se både hitta nemo, shrek 2 och hunnit sola en stund. :D HAHAHA.
    efter frukosten så bär det av till visby beach club, eller nordestrand som det hette till nte så länge sedan. hade askul, badade i svallvågorna, gungade och ja, hade kul :D, sen cyklade vi hem till lisa en sväng badade i hennes pool, och åt macka. sen var det dags för oss att åka hem.

och juste, "nicole med noll boll koll" ;)

tack för de här två supertrevliga dagarna :D

nu väntar sängen, sovgott!

Kommentarer
Postat av: lisa

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA!

2008-07-28 @ 22:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback