08-05-16

är faktiskt facsinerad över mig själv, inte ofta det händer, men nu är det iallafall så. ^^,
fick ett mvg på min spanska nationella läsförståelse, det är typ omöjligt, men det hände, fatta vad paff jag blev när hon sa det, heeelt sjukt, men glad blev jag iallafall :D haha.
    sen var det det hära med streethockeyn, idag kände jag mig verkligen på topp, hela 4 mål gjorde jag, vilket ät ENORMT ovanligt. brukar itne göra några mål alls, men idag var det som triss-reklamen "plötsligt händer det". det var iaf skojj, patrick armbågade mig i ansiktet och körde in sin axel i käken på mig så att det kändes som om det gick av. men men, sånt man får tåla ju ;) i hela 3½ timme spelade vi idag. -kanonkul!
    sen när jag kom hem så bytte jag håll på hjulen, snacka om slitna ;), och tog även bort bromsen som har vart ivägen nu ett bra tag,. ;D

idag efter skolan så tog jag o matilde (har blivit tillsagd av dem i min klass att jag ska sluta säga tilde för vissa tycker att det låter som "en tant" och vissa säger att det låter som "värsta barnnamnet" så jag får väl försöka säga heeeela namnet ;D), iallfall jag och matilde tog cykeln till maxi efter skolan och köpte varsitt halvt kilo lösgodis. GOTT säger jag, sen tog vi oss in till stan, där vi faktiskt inte köpte något alls, men hade trevligt och hittade tillochmed en ny affär, hör o häpna, I VISBY!, det händer väl aldrig?, sen stötte vi oxå på dom två andra girlsen, frida o julia. trevlans trevlans.
    nu har man bara helgen framför sig, antagligen stallet för hela slanten, kanske försöka skriva klart något rbete om jag orkar, men det får vi se hur det blir med den saken :P

Kommentarer
Postat av: Master Bate

neeej, skruva inte av bromsen! hur skall det gå för oss andra!?

2008-05-17 @ 16:40:25
Postat av: s

haha, vadå för er andra? vilka andra förresten?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback