08-05-23

två slappar dagar på rad, härligt härligt :)
-torsdag så vare engelska guidad tur i innerstan hela förmiddan, segt men ändå väldans soft. sen var det tillbaka lunch och sen 30 min svenska, matte i datasalen (=ingen matte alls), sen vare inge mera för dagen.
-fredag börjar 09,20 med so, men visar sig att det är endel som ska göra omprov o så, så vi andra slapp, så jag o julia låg på varsinn bänk i korridoren o bara snacka skit, efter det var det syslöjd, men eftersom jag var klar med allt så satt jag o knöt "vänskapsarmband", men när jag o julia inte pallade att göra sån mera så fick vi gå. så vi gick o käka, sen la vi oss ute i gräset. efter de var det 40 min spanska nationella hörsförstålse, så var den dagen oxå slut.
jag o julia tog våra moppar in till stan där vi letade lite kläder, och sen gick vi o tog en mcflurry på donken., med ahlgrens bilar, lite skum smak, men helt okej faktiskt. satt o snacka skit en stund, sen vare bara o ta moppen hem igen.

var egentligen meningen att hon skulle sussa här, och att vi skulle ner på strandpromenaden en sväng och ha sådär allmänt trevligt ikväll, men så visar det sig att hon har feber, så det sket sig. och jag orkade inte ringa till någon annan så jag stannade inne o käkade glass ist. och nu har jag oxå ont i huvet, och i halsen. tipp topp.. :/

Kommentarer
Postat av: julia

:) underbart! Jooo¨h, vi skulle ha fett skooojj :I


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback