08-05-25

ännu en helg till ända, snacka om att veckorna bara flyger fram!, snart är det sommarlov, och snart gymnasiet. jadu, det kmr väl bli bra de med får man hoppas. :)

igår när jag hade kommit hem ifrån stallet, medans jag väntade på att nicole skulle grilla klart med sin klass så gick jag ut o gick en sväng tsms med ivan, trevligt trevligt, sen ringer nicole, eller egentligen frida, och säger att de snart är påväg hem så då var det bara att rikta stegen hemmåt. väl hemma så vare bara att packa ihop lite saker, sen vidare för att hämta upp nicole o så vidare ut till träkumla. måste bara säga att de bor sjukt fint där :) en kort rundvandring i huset sen var det dags att börja poppa popcorn, ta fram glass, skära bananer, hälla upp läsk, för att sedan placera sig i soffan framför teven och melodifastivalen.fast innan det hann vi se det första avsnittet i G.A. najsnajs. när väl melodifestivalen börjat så började vi , (eller snarare nicole) med att vara seriös och fylla i poäng o massa till bidragen, vilket höll i en låt, sen glömde vi bort det, så det var bara att skriva i fort som tusan när det var snabb-genomgång :D, haha.
    sen var det dags för poängutdelning, ÄLSKA BJÖRN GUSTAFSSON! :D , jag o nicole låg o vred oss i soffan av asgarv. sen kommentatorerna blev ju oxå allt roligare o roligare desto senare det blev, mer o mer sarkastiska pga att de insåg att sverige knappt fick några poäng, aja, iaf fett kul. 
  jag förstår inte hur kul det kan vara att bära in en säng från ett rum till ett annat ?
sen låg vi iallafall o prata till runt halv tre, sen var det sovtajm, vaknade lite innan nicole och passade då på att ta ett kort på henne :),
 Frukost-tajm våga älska keinprecht-familjens frukost!, skulle allvarligt kunna åka ut dit på mornarna bara för att käka frukost :D sen vare tre G.A avsnitt till, sen bar det av till stallet.

ingen ridning idag, pga av att vi åkte ut med henne till traume en sväng. jaja.
image195 döda mig inte! :)

Kommentarer
Postat av: lisa

keinprecht familjens frukostar ÄR! fresten, snygg bild! hahahahahahahah

2008-05-25 @ 22:47:13
Postat av: nicole

döda sofie...:D

2008-05-27 @ 10:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback