08-05-31

sista dagen någonsin det är maj 2008, tänk vad sentimental man kan bli när man tänker så ;), haha, eller snarare korkad. men men. idag har jag blivit 700:- rikare, WEEEEI :D, 200:- av nicole-boll för jag tog hennes stalltjänst, thanks, med nöje, faktiskt! :) sen 500:- av mormor , bara därför att. dessutom så fick jag reda påa tt hon läser den här ibland.. så får väl kanske börja tänka på vad jag skriver ?, förresten, tack mormor. aja, för övrigt i mitt liv så har jag en cp-mobil så alla nr är borta sen när jag får tillbaka min braiga igen, toppen :(, fast om man nu ska se det positiva i det hela så är den ju väldigt rolig eftersom den har lock, väldigt skojjigt ^^,

idag har vart en väldigt roande dag faktiskt :), stalltjänst stog på schemat, och när jag gick upp i morse kände jag att det här kommer bli en seeeeg dag, men icke sa nicke eller vad man säger. när morgonen var klar så skrittade jag ut tsms med lisa, alltid lika trevligt. då kommer vi på att vi minsann ska åka till hamnen och äta glass, och åka o bada i kalkbrottet på eftermiddagen, sagt och gjort. därför åkte jag hem innan lunchen och hämtade bikini och en hjälm åt lisa. kommer tillbaka o chilalr i solen en timme, sen bär det av ner mot hamnen. det blir en glass med : bananchoklad, yoghurt papaya, panna cotta, strawberry cheesecace, rockey road. det var väääldans gott. thanks lisa :),och så kommer nog en av de mest klockrena kommentarer ever, den kom faktiskt från mig denna gång.
jag o lisa sitter på hamnen och äter glass, då jag plötligt utbryter "den här smakar typ som någon glass", lisa börjar asflabba, och jag fattar inte förrän efter några sekunder vad jag just hade sagt. jaja mycket intelligent kommentar. när vi suttit där ett tag, och lisa tillochmed hade hunnit illustrera hur snyggt det är med när gubbar har "tajta mjukisbyxer" (HAHA!), så bar det av tillbaka till stallet där vi hämtade varsinn handduk och åkte sen vidare till kalkbrottet, där vi hittade en militärvagnt i vattnet, vilket bara betyder en sak; måste undersökas! så där ute, skrikandes skrattandes gungandes och vinkandes stog vi i säkert 40 minuter. innan vi kom fram till att vi kanske borde åka tillbaka till stallet. men innan dess så åkte vi förbi maxi och köpte godis, lisa höll förövrigt på att gå in i en vägg. lite småskojj. sen satt vi o chillade i solen ett tag till, tills birgitta kom o sa att stalltjänsten nästan var klar, så allt vi behövde göra var att ta in varsinna två hästar och sopa lite. men vid det laget hade det hunnit bli väääligt varmt, så vi passade på att ta en sväng till ut till kalkbrottet innan vi skulle hem. 
    när vi kommer till kalkbrottet igen är det massor med folk där, och jag inser ganska snabbt att jag känner till typ hälften, eller det kändes iallafall som det. jag o lisa sitter o beklagar oss över att de står o kastar kakor i vattnet! :O, badat två gånger, och jag fick skak-symptom i hela kroppen oxå. jaja. sen ser jag någon bekant komma gående, och då är det tydligen patrick som kommer där, och hotar med o knuffa ner mig i vattnet, bussigt hörru ;D. men iaf vi sitter där i lite mer än en timme tror jag innan vi bestämmer oss för att åka hemmåt. men då när jag står där o kollar ner i marken eller vad jag gör så hör jag någon säga WRUUUM WRUUM, och jag blir skiträdd, för jag tror att lisa har fått mörk röst. läskigt! men då visar det sig att patrcik hade smygit sig fram och satt sig på min moppe. aja han kör iväg där och jag o lisa står o skrattar gott en liten stund, sen bar det av hemmåt. förresten, glömde min tvärnit när jag skulle dyka. -tar sats, -springer, -lisa säger "nejnejnej", - jag tvärnitar precis på kanten och får skrapsår under fötterna och håller på köpet på att ramla i ^^,
   och jag trodde aldrig att jag skulle få ihop såhär mycket om den hära dagen, att det ens var möjligt. och ändå har jag inte tagit med allt. det var iallafall superdupertrevligt! :)

nu är det nog dags att hoppa i säng, är sjukt trött efter en hel dag med massor på schemat, men ändå ingenting. :), för er som orkat läsa, grattis till en läsning om massor och ingenting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback