09-04-25

I torsdags så var jag med elias efter skolan, vi var nere på hamnen och åt glass, och gick runt lite. hur mysigt som helst! Sen var det bara att bege sig till säve för att möta upp hans mamma,pappa och syster. Det var musikal på gång, curtains. verkligen jättebra! över förväntan! :) tack! <3

igår var det nationella i engelska, uppsatsen, man skulle skriva om datorer (?), men det gick nog helt okej. Sen så hade vi bokanalys-prat på svenskan efter. och snacka om flyt, för efter lite bullshit om att man är heeeelt slut och itne kan tänka efter ett nationellt prov, så sa vår svenskalärare att "jaa det har ni nog rätt i, jag ska vara snäll mot er, och ha med det i tanken när jag lyssnar". så då gjorde det inte så mycket längre att man inte hade pluggat något till det, eller var lite halvdålig ;).
    efter skolan så mötte jag upp elias, och så hade jag tänkt att köpa blommor till han, men nejnej, då slutar han för en gångs skull typ jättetidigt, så då hann jag inte det... :( men iaf, så vart det en mysig stund hemma hos mig med glass och kladdkaka.
    På kvällen så var det att bege sig till hamnen för att möta upp frida johanna och lisa. Vi åt lite glass, och pratade om en hel del underliga saker, men måååånga ordentliga skrattattacker. :D efter det så begv vi oss av till lisa för lite så ska det låta, och sen, som vanligt, singstar!! kuligt :) tack för en toppenkväll tjejor! :)

nu ska jag snart ut till stallet för att rida, och fixa lite inför imorron, det är ju tävling igen :), är typ riktigt tagg för en gångs skull ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback