09-04-27

idag har det vart en låååååååååång seeeeg dag! usch. jag hatade den från början till slut! jag var riktigt nära att gå hem efter lunch och bara skita i de två sista lektionerna. Men jag tror att pannkakorna muntrade upp mig en aning, eller så var det den nya vetskapen om att det är plut-dag på tisdag som gjorde att jag fick tillbaka livsgnistan.., och jag överlevde igenom alla fyra lektioner idag. efter skolan så åkte jag och mamma ut till dahrve där jag köpte nya ridvantar, en ryktsten och gummiskydd till sporrarna. och varsin japp till mig och mammsen. tippentoppen.

juste, igår körde jag ju bil oxå, för verkligen först-första gången :D haha lite stolt över mig själv att jag inte kraschade eller körde av vägen ;D, så lite mer träning på p18, sen är jag ute på vägen :D

resten av eftermiddagen har bestått av plugg. har skrivit klart labbrapporten, och ska nog skriva ihop lite stödord eller något liknande till min engelska bookpresentation. påtal om engelska, vi ska typ leka ute imorrn på engelskan, :D haha. eller något, får se på mailet sen, när det nu kan tänka sig att ramla in i mailboxen ;) 
  
jag och nicole räknade förövrigt ut förut att vi bara har två hela skolveckor kvar innan sommarlovet, annars är det bara 3 och 4 dagars veckor, UNDERBART!!

kollade just mailen, och lekstunden vid ringmuren är inställd, vi får istället ha vanlig äckellektion i äckel 08:an med vanlig äckelengelska. FYFAN! nu ska jag gå och sätta mig framför teven istället, eller nej, nu får jag ju faktiskt brottom med den dära bokpresentationen, för då måste ju den redovisas imorrn. helvete.! nu förstördes hela min kväll! :( blääää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback