datasalen.

jajamen, vad gör nv08b nu då? jo, hänger i datasalen. alla stressar med att få klart deras fysik-labbrapporter tills fysiken om 40 minuter. haha, glad att jag är klar iallafall. och nu kan jag inte bestämma mig om den där mobilen. men jag tror at det lutar åt den jag skrev om i förra inlägget. för då behöver jag bara lägga till typ 300 kronor, så har jag en alldeles egen touch. yey. kanske att man ska kila ut till elgiganten redan i eftermiddag..? ja men det blir nog bra, jag fick kolla runt lite på Lages mobil igår och han har ungefär en lika dan, typ bara en lite bättre. men typ likadan ändå..

igår var det megalång dag i skolan. först vanlig skoldag 8-14, sen var det tillbaka till skolan vid 17.30 och var inte hemma förrän 22.30. hahah. så det var bokredovisningar, sen var det pizza och frankenstein. haha. men det var faktiskt riktigt kul och mysigt.  och vår redovisning... ja , aldrig någonsin har jag improviserat en redovisning från början till slut. men jag är faktiskt nöjd med tanke på det!

och så ville ellen att jag skulle skriva något om henne. ja hon r en hemskt rolig och knäpp figur. det är ja, vår matte-ellen. lne ;) haha. nej jag vet inte. ja, men jag tycker om henne ändå!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback