Plugg.

jaha, nu försvann inläggshelvetet igen...

men nu till inlägget, för andra gången.. Nu sitter jag iallafall här i min säng och har tagit på mig tights och Elias stora och mysiga tjocktröja och låter musiken rulla i mina iPodhögtalare. mys. Det som är mindre mys är allt plugg, men jag känner mig ändå väldigt duktig! För jag har gjort klart mina två svenskaarbeten och biologin. Och nu tror jag iallafall att de är så pass klara att jag vågar lämna in dem. haha. Nu håller jag på med min fysiklabbrapport. Men det går lite långsamt, eftersom jag har ägnat den största delen åt att göra en bild till den. haha. rita, klippa och klistra. haha, men den blev ju fin.... (?). haha. Så nu ska jag skriva klart den så gott det går, imorrn skulle vi tydligen gå igenom lite som vi var tvungna att veta för att kunna skriva hela analysen och slutsatsen. Sen ska jag försöka hinna läsa ut den där jäkla svenskaboken också, för nu går det heeemskt segt faktiskt. jaja.

GRATTIS LISA!!! Så jäkla värda det!

Imorrn ska jag och Johanna kila på stan tillsammans. Det kommer bli roligt, för det var länge sen nu, och det finns så mycket att prata om! Plus att jag ska försöka inhandla resten av julklapparna som jag har kvar. Och jag var nära att rabbla upp dem här nu, men det kan jag ju inte göra, för en av de jag ska köpa till läser ju faktiskt regelbundet här. så tyvärr. kan berätta efter jul om jag kommer ihåg.

och nu tycker jag att Elias kan hitta sin mobil, eller vakna (för jag har stora misstankar på att han sover...) för jag behöver faktiskt prata med han nu. Så det så.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback