09-01-11

helgen har bjudit på stalltjänst och åter stalltjänst. vilket har resulterat i att jag somnade klockan åtta igårkväll. ja, klockan åtta - på en lördag... i stallet så hade jag o lisa däremot skitkul! övertröttheten kaaaanske hade något med saken att göra, men är inte riktigt säker på den saken ;) men vi hade iaf havrekärra-race, och lite annat skojjigt. de andra i stallet kollade bara konstigt på oss.. undrar varför? säger bara: "B-vit, e-vit, SNÖVIT!"

idag-dagen har vart väldigt mycket lugnare, eller iaf inte lika galna påhitt. men efter lunch så äkte jag med lisa hem och satte igång troja. inte många sekunder efter filmen hade börjat så klampade johanna in oxå. så det blev en väldans trevlig eftermiddag, med många sjuuuuka kommentarer, och en heel del skratt. Så allt var precis som vanligt :) men den bästa var nog den med orlando i vattnet - aaaaääääiiih, var är min badanka !? (extremt internt skämt, så försök inte att förstå ;D)

Fredagseftermiddagen spenderades med elias, dels i ishallen, där jag insåg att mina skridsko-skills inte var dom de en gång har varit, eller kanske, att det är mina skridskor som inte riktigt är som de en gång har varit... jag tror mest på det senaste ;) men skitkul var det iaf, även att jag kände mig ganska så urkass! Sedan bar det av hem till mig, då det blev film och godis, och från min sida, någon sorts av övertrötthet igen. men hur mysigt som helst, som vanligt :)


och nicole..? har du typ lagt ner din blogg, eller vad är det frågan om !?

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha, ser orlando ligga där i vattnet och plaska som ett litet barn med armarna och skratta fånigt...Jäkligt kul faktiskt ;)

2009-01-11 @ 20:21:11
Postat av: nicole

typ jepp!

2009-01-11 @ 20:38:30
Postat av: Anonym

helt undebart kul, det var kramp-varning i magen ;) :D



och nicole, vafan är det för fasoner !?

2009-01-12 @ 15:58:57
Postat av: nicole

jag är bara elak mot mina kära vänner!

2009-01-13 @ 13:18:58
Postat av: j

dummis

2009-01-13 @ 13:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback