FREDAGEN DEN 19 JUNI

ååh, ledig idag! Underbart. Och igår-dagen var jättekul. Jag träffade Frida och gick ner till hamnen och åt glass, snackade mycket skit, och gungade i almedalen. Juste, kände på det iskalla havet också... Påvägen hem så tutar en bil på oss, och såklart var det lisa, så vi stog och pratade med henne i säket en timme om allt mellan himmel och jord, plus lite till!

Idag är det ju första dagen på ett tag man verkligen känner att det är sommar, och den ena delen av familjen är på golfbanan, och den andra är i Örebro. Så jag har lägenheten för mig själv i säkert fem timmar till, vilket är underbar skönt. Så det firar jag med att ligga i solen med musik i öronen. (Ja Frida, jag är här inne just nu för att ja, jag är rastlös.. HAHA). Men nu är det väl dags att dra sig ut i solen igen om man inte ska ha bonbränna och vara megablek i slutet av sommaren.

Ikväll kommer det förövrigt antagligen bli bäst! Det blir Lisa och Frida för hela slanten. Grillning av marsmallows och allt var det var vi kom fram till att vi skulle göra. Och hörrni, det är ju fint väder idag ju. Precis som jag sa!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback