SÖNDAGEN DEN 14 JUNI

Skolavslutningskvällen var kanonlyckad! Eller jag var iallafall helnöjd! Jag Johanna Frida och Frida träffades på Atterdags för att köpa lite grillgrejer, sedan bar det av ner till strandpromenaden där vi grillade och hade allmänt mysigt. Det var tillomed varmt!! Tyckte bara synd om Frida som inte alls mådde någe bra... Lite senare så kom det ner lite mera folk och vi bestämde oss för att gå till almedalen. Och vid ungefär samma tidpunkt så åkte Frida hem... Men där fanns det inte någe mycke folk, så vi tänkte ta oss till Gråbo, där den största delen av allt folk var, men när vi kom upp på öster så fick vi höra att det var jättemycket bråk på Gråbo, plus att alla var påväg därifrån. Så vi satte oss allihopa på donken en stund innan vi åter igen begav oss ner till almedalen. Där stod vi o pratade med lite folk ganska länge innan några av vårt gäng bestämde oss att bege sig hemåt. Och lite efter det så följde Jag och Julia Johanna upp till öster för att hon skulle dra hem, för hon mådde inte heller någe vidare..

På vägen ner till Almedalen igen så hittade Julia en kompis, så helt plötsligt var jag lite smått ensam. Så jag ringde Elias, och det visade sig att han inte alls var långt ifrån mig. Så jag joinade han och alla i det gänget när de skulle upp till öster (haha, det var ett jäkla spring upp och ner för alla backar), Där träffade vi en massa trevlans folk, och fick reda på en hel del andra mindre trevliga saker.. stackars satar.. Men sen så kom en som vi känner med typ 10 backar glass som han delade ut till var och varannan person, så Jag Elias och Bodén får tag på en och fick i oss en hel glass på hyfsat kort stund ;). Sen så bestämde sig BP för att dra hem, och eftersom Elias hade sina saker där, och vi båda var ganska trötta så bestämde vi oss strax efter för att också dra oss hemåt. Men vi lyckades ändå komma hem till BP innan han själv, så jag och Elias satt och pratade lite utanför hans dörr ett tag. Mysigt! Sen hör man ett klampande så är det BP som kommer springade i full fart. Stackars liten. Efter att Elias hade fått tag i alla sina grejer så cyklade vi hem till mitt och gick o la oss på i stort sätt en gång.


På lördagen sov vi till ungefär halv ett, och jag vaknade åter igen av att Elias låg och kollade på mig. Han är söt han! <3 Vi gick upp och åt frukost och kladdkaka framför teven, och som vanligt var mamma och Tobias helt störda båda två så jag blev bara argare och argare, så jag bestämde mig för att följa med Elias hem. Vilket säkert var lika bra så jag slapp starta ett tredje världskrig hemma.
    HEmma hos Elias gjorde vi mest ingenting, som vanligt. Så vi såg på American Pie Beta House, och någon typ Kamayoto, eller vad det nu var den hette. Och gissa vad? Vi bakade en kladdkaka!!
    Natten var förövrigt hemsk, jag sov nog inte många timmar inatt inte. För om det inte var det ena så var det de andra. Jag hade ont i armbågen, snorade, Elias snarkade och tog upp all plats, det var hur varmt som helst. Ja jag kan fortsätta i evigheter. Så sovit är någon jag defenitivt inte har gjort. Möjligtvis någon timme på morgonen..
Idag har dagen spenderats framför tvn och brottningsmatcher, ungefär.

Ikväll blir det nog sängen tidigt, riktigt tidigt. Ska ju första dagen på jobbet imorron. Så jag ska vara på plats 06:45. Jippi, bra start på lovet. GREAT. Men men, jag ska vara med en skojjig person nu i två veckor och lära mig, plus att jag slutar tidigt, så det blir nog bra. Imorrn är det också ansiktsrengöring och Boda Borg. Hata mig inte om jag somnar mitt i någon bana... XD  Nej men det blir riktigt kul! :)

Så om dagarna nu kommer jag att:
-Jobba
-Elias
-Jobba
-Sova
-Jobba
-Sola
-Stranden
-Kompisar.



Så hata mig inte om jag inte kommer skriva så hemskt bra här nu, för förfan det är ju

SOMMARLOV!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback