SÖNDAGEN DEN 21 JUNI

Fredag: Kvällen blev jättebra, eller, ja om man bortser från vädret och så.. Jag och Lisa åkte och hämtade upp Frida i Lickershamn, sedan åkte vi hem, och begav oss till galgberget. Där lade vi ut filt och så, sen startade vi grillen och började grilla marsmallows. Mumma! Men sen så började det regna något fasligt så vi började med att försöka sitta under ett paraply alla tre, men det vart inte något vidare lycket eftersom man fick all rök från grillen i ögonen, så både mina och Fridas ögon började rinna. Så istället så hittade vi ett litet krypin i typ en ruin, så det vart riktigt mysigt faktiskt!! Tack för en toppenkväll tjejer!
(Fast min iPod försvann.. Så jag undrar om den ligger någonstans på galgberget, eller kanske i Lisas bil.. Men jag har ju inte fått tag i Lisa sen igår, så jag vet ju inte om den är i hennes bil, så efter maten ska jag iaf cykla bort och ta en titt på galgberget. Även att den lär vara mäktigt vattenskadad ifall jag nu hittar den där...)

Lördag: Körde ut till Elias, det var typ läskigt, men gick bra! haha. Vi började med att kolla lite på tv och så, sen så tvingade jag han att vi skulle bada, och mycket riktigt, vi badade i havet! Det var faktiskt inte så kallt som jag först trodde att det skulle vara, kanske 14-15 grader, så tårna började ju domna bort lite smått. Så vi gick tillbaka upp till Elias och käkade lite mat, tog en dusch, bakade en kladdkaka, och sen var det bara att skynda sig ner till havet igen, eftersom vi skulle se solnedgången. Det var verkligen huuuuur mysigt som helst. När myggorna började attackera och det började bli kallt så gick vi tillbaka hem. Då såg vi någon film, som faktiskt var riktigt bra, men jag somnade någon gång i mitten, så jag vet inte hur den slutade. Haha.

Söndag: Har faktiskt inte gjort något alls idag, vi har kollat på "Mamas boys" hela dagen. Helt sjuukt kul. Och nu ska jag snart äta, sen ska jag till galgberget som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback