TORSDAGEN DEN 18 JUNI

nu ska jag uppdatera lite om vad jag har gjort om dagarna :P

måndagen den 15 juni: Första dagen på jobbet, jag har hela terra nova, och jag kan lova, det är kaotiskt virrvarr, jag hade ingen aning om vart jag var...
   På eftermiddagen så var jag på sån där ansiktsbehandling, och det var hur jäkla underbart som helst. det var ånga, pealing, krämer, ansiktsmasker, ja you name i! Underbart!
   PÅ kvällen var det Boda Borg med stallisarna, det var jättejättekul verkligen. Mitt lag; jag frida alice och julia sopade mattan med det andra laget (som bestod utav johanna mathilde och rebecca), vi vann med 5-1, eller om man hade räknat poängen så vann vi men mycket mera!!
   Sen när jag kom hem så var det bara bums i säng, helt utmattad.

tisdagen den 16 juni: Dagen bestod nog bara utav jobb, sen lite solning när jag kom hem. Annars hände det nog inte så mycket.

onsdagen den 17 juni: Jobbde förmiddagen., sen när jag kom hem så gick jag till affären och köpte godis.Lite senare så kom Elias, och vi åt godis och såg en film innan vi skulle till Isola Bella.
   Isola Bella var föövrigt underbart, jättegod mat, och underbart sällskap! Och Elias, tack för maten!! <3. Sedan när vi skulle hem så blev vi hemskt sugna på glass, så vi cyklade förbi Atterdags och köpte två backar glass. När vi sedan kom hem så fick vi i oss hela den ena glassen, och såg en till film., Underbart! Jag älskar dig! <3

Idag : jag har jobbat, och idag börjar virrvarret klara upp sig, jag känner mig tillomed lite duktig! slutade två och en halv timme innan jag slutade att få betalt. underbar säger jag bara! Sen när jag kom hem satte jag igång en film, men det tog inte lång tid förrän jag började nicka till lite då och då. Så jag stängde av TVn och la mig ner, då somnade jag bums, och sov tre och en halv timme. Det var riktigt skönt faktiskt.
   Ikväll så var det meningen att jag och Frida skulle äta glass, men eftersom vädret typ liknar höst, så hittar vi på något annat. Det blir skoj! :)

Ha en bra midsommar gott folk!


Kommentarer
Postat av: j

här är det gassande sol, har solat hela dagen :D

2009-06-18 @ 17:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback