09-05-02

Valborg -  blev totallyckad faktiskt. eller ja, jo det blev den :) det började med att jag och elias anlände till bp, där de flesta redan satt ute och försökte få igång grillen.. tillslut så var vi iaf en jädra massa folk, ska se om jag kommer ihåg alla, men det är nog inte så stor sannolikhet att jag gör... men iaf: jag, elias, karro, bp, emil, bodén, englund, john, patrick, jesper, den lille vad han nu hette, sebastian(?), arvid, stuxa, och alla fjortistjejer, och så var det säkert massa flera som jag glömt bort.. XD efter grillningen, som inte blv särskilt lyckad, efter en och en halv timme hade det lagts på en hel påse kol och en halv flaska tändvätska. kanske itne så lyckat? så jag och elias stekte iaf vår mat uppe i bp lägenhet istället. sen bar det av ner mot hamnen och det tog över en och en halv timme pga en massa komplikationer. men det var väl trevligt det med...?
   väl nere vid hamnen inser vi att det inte är någon där, så vi går upp till öster istället. där hittar vi lite folk, eller inte så lite, utan en hel del. :) och får lyssna på både den ena och andra historien... sen ska vi hem till någon olivia, men när vi precis har kommit dit, så är de påväg därifrån. så jag sätter mig uppgivet på en trottoarkant med elias på huk framför mig. det vart faktiskt en hel det bra prat där :)<3 (karro, hörde du? eftersom du stog typ ovanför oss? XD)  ehm, sen bar det av till max där elias åt lite mat, innan vi gick tillbaka till öster där vi hittade hela gänget inne på donken. och jag som fryser helt sjukt mycket sitter där och fryser, tills elias kommenderar bodén till att hålla en arm runt mig tills jag blir varm. bodén gör det lite motvilligt och säger till elias, "det skulle nog kännas bättre om du och jag byter plats istället" hahaha, jag fick skärpa mig ordentligt för att inte börja småskratta. det låter inte särskilt kul, men i alla omständigheter så var det ganska komiskt. :) Sen så gick jag och elias hemmåt, han bar mig typ en bit av vägen eftersom mina fötter, som vanligt, var heeelt döda, och gjorde hemskt ont XD.
- har jag glömt ngt? isf säg till.

1 maj - jag och elias sover i stort sätt hela förmiddan, och sen var det bara att gå upp och göra en ordentlig frukost. sen bakade vi lite kladdkaka. och efter det kom vi på att vi nte hade någon grädde hemma. så vi gick till affären och köpte godis, grädde och majs :) sen var det hem och svulla lite kladdkaka. så var det lite filmtittande, och sola lite ute på terassen. Efter det så lagade vi tacos och sen på kvällen så var det film på teven. fast, jag som var helt slut efter valborgsnatten somnade ovanpå elias ett par gånger om tills jag blev tvingad att gå o lägga mig..

2 maj -  vaknade upp någon gång vid 12 halv ett av att elias ligger och kollar på mig. :p haha. vi går ner och äter "frukost" som består utav kladdkaka. yeeey :D så blev det lite mer godisätande och så tills han skulle åka hem. har iaf haft två enormt mysiga dagar! :) <3<3 då städade jag upp lite och satte mig ute och solade en stund. sen var det in och ta en väl behövlig dusch. sen så hörde jag av mig till mina kära flickor och undrade om vi skulle hitta på ngt, men majoriteten röstade ner. men sen så tvingade jag ändå lisa att äta mat med mig i almedalen. och sen visade det sig att frida också hängde på. :) det blev en riktigt trevlig kväll med sallad, godis och robinson. nu är jag hemma igen och typ helt slut. sov inge bra inatt... så imorrn blir det väl en sväng till stallet, och sen dammsugning av hemmet tills mammsen och pappsen kommer hem. min bror kommer ju hem inatt oxå :) blir lite småtrevligt faktiskt. han har ju vart borta i över två veckor nu.

Kommentarer
Postat av: s

nicole? jag förstår inte vart det gulliga är någonstans? :p

2009-05-04 @ 14:55:54
Postat av: Anonym

Haha! Ja Sebastian heter han;) Jag tror du är lite seg på namn du ;)

Och nej jag hörde inte vad ni sa, gick för inte vill jag störa er inte;)

Och JAAA! Det var skitkul:D <3<3<3<3<3<3

2009-05-05 @ 20:47:24
Postat av: Anonym

Haha, ja Sebastian heter han;) Jag tror du är lite seg på namn du ;)

Nej jag hörde inte va ni sa, jag gick för inte ville jag störa er inte ;) :)

Och JAAA! Det var skitkul:D lite ont i fötterna men sånt får man ta ;) <3<3

2009-05-05 @ 20:49:45
Postat av: k

Haha, ja Sebastian heter han;) Jag tror du är lite seg på namn du ;)

Nej jag hörde inte va ni sa, jag gick för inte ville jag störa er inte ;) :)

Och JAAA! Det var skitkul:D lite ont i fötterna men sånt får man ta ;) <3<3

2009-05-05 @ 20:49:53
Postat av: s

hahahahha, shysst utvärdering karro ;D <3

2009-05-06 @ 16:00:20
Postat av: k

Jo, snyggt med två inlägg med ;)

Hoppas du har en bra helg med pojken din :)<3

2009-05-09 @ 18:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback