FREDAGEN DEN 15 MAJ

idag har jag nästan namnsdag, den dagen som är det närmaste jag kan komma iallafall,.. sofia. jaja man ska väl inte sörja för att ma inte har någon namnsdag, men det gör jag ändå! ;)

idag har det vart en helt klar cp-dag. två lektioner, två prov. kemi och svenska. kemin gick nog bra, svenskan ingen aning. bara vänta och se. vänta och se...

i eftermiddag ska jag hem till frida en sväng, us-möte/knytis. det blir mysigt det :), sen ikväll så bär det av till ellens hus. där det blir fika, the notebook och grease med nicole ellen och ellen :) filmerna är pga av att nicole inte har sett någon av dem, vilket är kaaatastrof!!! liksom, the notebook som är en av världens finaste filmer, verkligen. och grease, det är ju bara ett måste! Sen blir det antagligen "med andra ord" och en hel del skojjigt :) som vanligt alltså :)

nu.. vet jag inte vad jag ska göra, skulle ha åkt inlines med ellen och louise, men louise bangade så det vart inget med det.

och juste, sista SÄVEFESTEN innan sommaren nästa onsdag. :D underbart, underbartunderbartunderbart. det lär bli toppenkul. :D som jag har längtat ;) det var ju typ evigheter sen sist., eller något.-


Kroatien, älskade Kroatien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback