FREDAGEN DEN 29 MAJ

Min mamma har helt seriöst pms idag. Hon har varit irriterad och inte sagt ett ord nu i typ 2 timmar eller något. Det började med att pappa började snacka om utlandsresor, då slänger mamma in en spydig kommentar "bara för att du har tagit semester den veckan jag fortfarande jobbar". pappa såg lite småledsen ut, och jag fattade ingenting, men tyckte ändå synd om pappa. Så jag frågade vad som var felet, och med ännu spydigare tonfall i rösten säger mamma att mamma och pappa hade planerat att åka utomlands i början av sommaren, men att pappa hade missuppfattat det hela och tagit en vecka för tidigt. "jag jobbar alltid den veckan, varje år". jag tyckte ännu mer synd om pappa och försvarade såklart han och sa att det är väl för fan bara att be om att få flytta semestern, eller att ta det en annan vecka på sommaren, under de 5 veckorna båda har semester. vad är probelmet liksom?
    Inte nog med det hära, utan det fortsatte när jag och pappa fortsatte att snacka om utlandsresor och jag tog åter igen upp min och nicoles plan (som bara är på tanke-staidet ännu), att vi som projektarbete skulle åka till frnkrike och ta oss igenom landet utan att kunna språket. Pappa frågar lite om hur det skulle gå till och så, och tycker att det typ är världens roligaste idé. Jag svarar att jag har inte den blekaste om hur någonting skulle gå till, eftersom det som sagt fortfarande bara är på tanke-stadiet. Då kommer mamma in med ett irriterat tonfall och frågar "hur blir det med alla lektioner då? ska ni bara strunta i dom eller?" och det var droppen som fick bägaren att rinna över för mig, eller vad man nu säger. Då sa jag att jag fortfarande inte har den blekaste, eftersom att det är två år kvar, plus att hon inte behöver låta så jäkla irriterad, vi bara spånar som man säger. Då tittar hon bara argt på mig och säger "Ursäkta!?" men jag bestämde mig nöjt för att inte bry mig om henne, så jag ignorerade henne och fortsatte att prata med pappsen min. Vilket tydligt gjorde mamma ännu mer irriterad. Så nu har hon inte sagt ett ord till varken mig pappa eller tobias(som inte hade något med alls att göra, men bara för att han tillhör familjen så blir han automatiskt delaktig, tydligen), hon sa inte ens tack för kladdkakan, som jag bestämde mig för att baka till min familj förut.

så, nu har jag fått ur mig mina irritationer. Så nu ska jag nog skriva något kärleksfullt till min pojkvän, för att överkompensera min irritation till mamma. Och sen ska jag nog bädda ner mig i sängen och sova. Det är trots allt tidig morgon imorron med stalltjänst.
   Och juste! jag som skulle plugga matte i stallet i helgen. Så glömmer jag miniräknarhelvetet i skolan... får väl hoppa över att räkna grafer och allt sånt shit dåda,..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback