LÖRDAGEN DEN 16 MAJ

igårkvällen var helt underbar!! Underbar med stort U! först så kommer jag hem till ellen, och ingen öppnar när jag kommer dit, så jag ringer till ellen, och det visar sig att hon inte ens är kvar där. sen när hon väl kommer så börjar vi baka på hennes påskkaka :), tills det visar sig att det inte finns någon mjöl. då lämnar vi allt som det är och cyklar till ellens mamma för att hämta mjöl,. påvägen dit så träffar vi på johanna och lisa som är ute och går med zita. så vi stannar och pratar med dom en stund, tills nicole ringer och frågar vart vi är. då står hon utanför ellens hus, och ingen är där. så vi skyndar oss och hämtar mjölen, och sen cyklar tillbaka ner till ellen. då bakar vi klart påskkakan. och jag måste bara säga att nicole är sämst.
N: den börjar bli bränd
S,E: ta ut den då!
N: men den börjar bli bränd!!
S,E:
men ta ut den då!!!
N: men den börjar bli bräääänd!!!

och det slutar med att jag får ta ut den. sen när det gällde glasyren,..
N:sockret börjar nog brännas nu...
S,E:men stäng av plattan!
N: sockret branns!!!
S,E:STÄNG AV PLATTAN!


ja nicole, det är inte alltid lätt inte.
   sedan så sätter vi igång the notebook, och efter en liten stund så kommer ellen insläntrande, och så var alla samlade. och ett antal kom det liknande kommentarer "ååååh" "aaaaah" "men guuuuud" XD haha. och sen i slutet så sitter jag ellen och ellen och stortjuter och tårarna bara sprutar. och gissa vem som sitter utan ens tårar i ögonen och inte förstår varför vi andra gråter? Jo Nicole. okänsliga jääevel ;) Sen blir det skitsnack, skitsnack och åter skitsnack och helt sjuuukt mycket skratt. helt underbart kul :D och juste, på nicoles 17års dag är det stora planer ;D och runt två så började jag cykla hem.

och idag har jag ont i huvudet, kanske för att jag har skrattat så mycket, eller för att jag inte har sovit tillräckligt många timmar inatt. vem vet vem vet. nu ska jag kila till stallet, och senare kommer elias, och så blir det bio med änglar och demoner :)  <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback