ONSDAGEN DEN 13 MAJ

en liten paus i pluggandet. eller iallafall i kemipluggandet. för anledningen till att jag satte mig här var för att göra lite matte... pluggis no. 1 är iallafall jag. usch.

idag var det iallafall första delen i mattenationella. HAHAHAH kan jag bara säga, när jag hade börjat med provet så trodde jag att det var ett skämt. var klar med första delen efter 5-10 minuter. hade dock ett litet slarvfel. ett idiotiskt slarvfel! men jag kan ju trösta mig med att i stort sätt hela klassen hade gjort fel på den ;) och den utredande uppgiften... alla frågade sig efterråt "ska det verkligen vara såhär lätt?"

efter skolan så läste jag ut änglar och demoner. underbar bok!! sen var det till en helt värdelös pratstund på um. men jaja var väl bra det med antar jag. sen var det bara att möta upp elias och åka hem till mig. myspys!!! <3<3<3 alldeles snart 8 månader ju!

nej tillbaka till plugget. det hinns ju inte med att sitta här hela kvällen heller. effektivt ska det vara. greys anatomy börjar ju om en timme! hjälp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback