SÖNDAGEN DEN 31 MAJ

Igår var det ställtjänst hela dagen. På förmiddagen var det kaos, eftersom en fölis kom till världen. supersöt!!! Efter vi hjälpt till lite där, så red jag och Viktoria ut i skogen. Efter lunch så insåg vi vilket sjukt sol-väder det var, och det går ju inte att missa det, och få bondbränna på köpet. Så jag drar hem och hämtar bikinisar, sen drog vi till kalkbrottet och solade. Riktigt kul fakriskt. På kvällen så var jag allmänt död, så jag somnade som en stock ganska tidigt på kvällen.

Idag var det bara att kila upp tidigt och till stallet igen. Jag och johanna red ut i skogen, sista gången innan sommaren, innan vi rider ut dem till sommarbetet. Så det var riktigt mysigt :), och varmt!!
    Vid två så cyklade jag och Johanna ner till hamnen där vi kollade på hela kotegen (eller hur man nu stavar) och sen så gick vi runt och pratade med alla. Och när Lisa åkte förbi i bilen så var det nära till tårar på både mig och Johanna. haha, helt sjuuukt fin ju!! :) Även Mathilde och Sara, och ALLA, var fina! :)


Haha, såhär fin var Lisa iallafall. :)



Och så har jag antagligen fixat mig min egna kavaljer till om två år, till min bal. ;D Den ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback