TISDAGEN DEN 12 MAJ

Först vill jag bara skriva,
 TOBIAS, GRATTIS I EFTERSKOTT PÅ 20ÅRS-DAGEN!!!!

    och nu den här veckan kommer jag skriva väldigt dåligt. för jag har maaaassor att göra!!

men sammanfattning av de senaste dagarna.
Lördag: som sagt så var jag funktionär hela dagen, sen red jag och rebecca ut i skogen en liten sväng. mysigt! :) Sen åkte jag hem och åt, sen åkte jag ut till elias. deras boxer strejkade, så vi kollade på film istället. så först blev det eragon, och sen Forrest Gump. åååh vad jag älskade den filmen! underbarunderbarunderbar! sen så åt vi lite godis och så :) <3

Söndag: vi bakade kladdkaka och låg framför teven en stor del av dagen. riktigt mysigt! man behöver verkligen sådanna dagar ibland! :)

Måndag: tobias fyllde 20! :) grattis! Sen i skolan så var det muntliga nationella i engelska. usch vad hemskt, hade verkligen ont i magen innan XD haha. men vi tog oss igenom det iallafall :) på vår långa håla så cyklade jag och ellen in till stan och åt lite glass och satt på öster och pratade. mys! sen på kvällen vart det tårta såklart.

Tisdag: idag hardet vart en helt vanlig dag i skolan, och nu är det plugg, och sen stallet.

De här dagarna som är kvar den här veckan är det fullspäckat: mattenationella, debattartickel på svenskan, kemiprov, elias, um, göra om en labbrapport, matteuppgift, italienska, och så ska jag helst hinna läsa ut änglar och demoner för att kunna se den på bio i helgen, stallet, 8månaders-dag, det är typ allt! och sen ska jag hinna med att sova och äta och bara vara mig själv oxå ;), och allt det här är ju bara fram till på fredag.... det ni. nej, idag måste svenskan bli klar om jag ska hinna med min vecka. så tillbaka till plugget.

ojojoj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback