TORSDAGEN DEN 21 MAJ

aaah, underbar dag igår. :D, bättre än bäst!!!

efter skolan så kom Elias hem till mig, och vi gjorde typ ingenting, vi låg i sängen framför teven och bara degade. :) sen var det dags för han att åka på träning, så jag passade på att äta lite sålänge, måla naglarna och duscha, när jag sedan kommer ur duschen så är han tillbaka och ligger på mitt golv och gör typ 5000 armhävningar och situps XD galenskapare! Sen iallafall så fick elias i sig lite mat, och jag fick skynda mig att göra mig iordning för att min älskade pojkvän tyckte jag var seg ;) 
     sen så cyklade vi iväg och vid signalen så skilde vi oss åt... :( han skulle till mattiasson, själv cyklade jag vidare till Louise :), jag var först på plats, och lite senare kom nicole, karro och rosel. det var hur skul som helst!! :), ungefär 20 övet tio så anlände vi till hamnplan, där jag nästan direkt hittade Elias. men igår var jag faktiskt duktig, jag var inte heeela tiden med han, jag var även med alla mina andra vänner till och från. :)
    när klockan närmade sig ett så satt jag och Elias ute för att andas lite, och då kom Matilde och började prata med oss, vilket var huuur trevligt som helst :) det var verkligen länge sen jag pratade med henne, och vi kom faktiskt fram till en hel del sjuka saker XD, haha men även att hon jag och våra älsklingspojkar skulle hitta på något tillsammans, vilket skulle vara helt sjukligt kul :D.
    Efter sävefesten så var det "efterfest" hos mattiasson, vilket mer blev till en äta-mat-och-dricka-mycket-vatten-efterfest. men det var riktigt trevligt ändå. denna mattiasson verkade vara en riktigt trevlig prick :P
    Sen var det dags för mig och elias att bege oss hem, och vi somnade nog inte förrän framåt 4 halv 5. Elias, jag älskar dig!! :*

idag sov vi till framåt 12, sen gick vi upp och åt frukost utomhus, hur underbart väder som helst!! :) sen så gick vi upp och la oss igen fram till ungefär fyra, då elias cyklade hem. då bestämde jag mig för att åka ut till stallet, och det gick väl inte så hemskt bra, men jag fick en hel del nyttiga tips efterråt. tack maria! mend et var helt underbart att rida i dressyrsadel, så tack mathilde för lånet :D och nu är det ju dressyrtävling på lördag. hoppas verkligen att Frances och jag är på topp. hade verkligen vart kul!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback